Inner Nomads

Miranda Slaman

NAVIGEREN VANUIT JE BINNENWERELD Inner Nomads Podcast gaat over je innerlijke leidraad volgen. Persoonlijke verhalen, geleide meditaties en gesprekken om je te inspireren bij het bewandelen van je binnenwereld.

All Episodes

De Leeuwenpoort is een kosmische constellatie die op 8 augustus helemaal opent. Dit jaar valt de Leeuwenpoort samen met de nieuwe maan in Leeuw. Een nieuwe maan symboliseert een nieuwe start en zet daardoor deze Leeuwenpoort extra kracht bij om vernieuwing te brengen in jouw leven. In deze aflevering vertel ik daar meer over. Daarnaast verkennen we in een geleide meditatie het archetype, de uitnodigingen en de energieën van de Leeuwenpoort die leidt tot het hart van jouw manifestatiekracht en jouw creativiteit.

Aug 7

57 min

Aflevering vijf van de Inner Nomads Podcast gaat over de kracht van het hart en hoe je je er dieper mee kunt verbinden. In een tijd die velen van ons als chaotisch en onzeker ervaren, biedt het hart ons een stiltepunt, een nulpunt. Je hart kan functioneren als het oog van de orkaan. Wanneer we ons versnipperd en onrustig voelen, is de grote uitnodiging om zelf eigenaarschap te nemen over het ingenieuze systeem van ons lichaam. Om er zelf voor te zorgen dat onze eigen energie een harmonieus en coherent geheel vormt. De plek in ons systeem die daar een hoofdrol in speelt is ons hart. Deze geleide meditatie is erop gericht om je hart harmonisch te stabiliseren. Kijk op www.innernomads.com/into-the-new als je meer wilt weten over Into the new, een 4-weekse online reis om de toon van het nieuwe jaar te zetten vanuit het ritme en de rijkdom van je hart. We beginnen op 10 januari 2021.

Dec 2020

33 min 11 sec

In deze aflevering deel ik een geleide meditatie ter ere van de winterzonnewende op 21 december 2020.

Dec 2020

31 min 45 sec

Deze aflevering markeert de herlancering van de Inner Nomads podcast! Miranda praat met holistisch coach Jane Shaw. Jane richt zich in haar werk op het begeleiden van mensen in het proces van 'zijn wie je bent'. Just be you. Een van de vele tools die Jane in haar praktijk toepast, is Human Design: een uitgebreid, meerlagig systeem voor zelfonderzoek. In dit gesprek spreken Jane en Miranda over de basisprincipes van Human Design en hoe je dit kunt toepassen bij het navigeren door het leven met jouw energetische blauwdruk. Informatie over Jane's coachingpraktijk vind je hier: www.janeshaw.nl Jane's prachtige gedichten kun je lezen op: www.sundaypoem.com Volg haar op Instagram via: @jane_shaw_ams Je kunt je eigen Human Design chart opvragen bij: www.jovianarchive.com

Sep 2019

1 hr 29 min

Satya is in haar dagelijks leven werkzaam voor de gemeente Rotterdam als project/programma manager en coach/trainer. Het inzetten van je talent of ‘originele medicijn’ in deze wereld, zijn processen die in haar werk centraal staan. Hopi Indian elder/teacher Grandmother Jeremie heeft Satya onderwezen in de traditionele wijsheid van de Hopi en haar gevraagd de lessen door te geven. Het toepassen van deze kennis in het dagelijkse moderne westerse leven heeft het meest de interesse van Satya.

Oct 2018

59 min 56 sec

Suzanne Groenstege begeleidt spirituele ondernemers bij het concreet neerzetten van hun gave. Het is Suzannes intentie zoveel mogelijk spirituele ondernemers te helpen om hun droom op aarde neer te zetten. Ze is op een missie om ondernemers die met hun mooie werk het bewustzijn op aarde verhogen, te inspireren met hun bedrijf uitdrukking te geven aan hun gave.

Oct 2018

51 min