Scarlet Le Pair

Scarlet Le Pair

Over spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. In alignement met jezelf en het universum. In mijn podcast neem ik je graag mee op reis door de wereld van de spiritualiteit en je mind. Mijn intentie is je te prikkelen en uit te nodigen om steeds meer je eigen waarheid te ontdekken en jezelf steeds gelukkiger te maken.

All Episodes

Het lijkt me fijn om heel open met je te kletsen. Ik heb een hele bijzondere ervaring gehad die ik heel graag met je wil delen. Ook omdat het veel kan verklaren als je op dit moment een actieve lichtwerker bent.

May 28

10 min 35 sec

Ook deze maand deel ik natuurlijk de opname van de live maandreading hier met jou.Hierin bespreken we weer de energie die de maand juni gaat brengen. Deze maand staat energetisch in het teken van het openen van je hartchakra en het loslaten van energetische verbindingen.

May 21

49 min 12 sec

Zullen we samen even teruggaan naar de basis?Het lijkt me namelijk fijn om samen weer eens stil te staan bij de vraag: 'wat is spiritualiteit?'

May 7

8 min 37 sec

Je droomleven creëren. Soms klinken dat soort termen voor mij vrij zweverig, zelfs met hoe spiritueel ik ben. Juist daarom wil ik er met jou eens over kletsen. Het samen eens bekijken en analyseren.

Apr 30

9 min 42 sec

Ook deze maand deel ik natuurlijk de opname van de live maandreading hier met jou.Hierin bespreken we weer de energie die de maand mei gaat brengen. Deze is weer heel bijzonder met een reeks krachtige poortdagen en een actie-energie.

Apr 26

49 min 22 sec

Dank jullie wel voor alle lieve reacties op de boodschap. :)Dit keer wil ik met jullie bespreken wat er uit een vorig leven invloed heeft op je huidige proces. Kies weer op gevoel een getal, zodat ik je een boodschap kan geven.De boodschap die bij getal 1 hoort begint op: 1:58 minDe boodschap die bij getal 2 hoort begint op: 5:22 minDe boodschap die bij getal 3 hoort begint op: 11:03 minDe boodschap die bij getal 4 hoort begint op: 15:34 min

Apr 16

19 min 51 sec

In deze meditatie creëren we een rustmoment om tot onszelf te komen.Gewoon om te zijn, meer niet.

Apr 9

12 min 16 sec

In deze opname van de live maandreading over april bespreek ik weer de energie van de komende maand met jou.We beginnen natuurlijk weer bij de basis en eindigen ook weer met een fijne oefening.

Apr 5

49 min 32 sec

Wanneer je aan het groeien en ontwikkelen bent, kan dat ontzettend leuk zijn.Het kan echter soms ook best lastig zijn.Juist daarom wil ik graag met je kijken naar een gezonde basis die je voor jezelf kunt creëren terwijl je jezelf ontwikkelt. 

Mar 26

10 min 38 sec

In deze meditatie gaan we rustig aan de slag met zelfliefde.Je mag namelijk gewoon nog meer van jezelf gaan houden en je mag je minder leuke eigenschappen met liefde omarmen.

Mar 19

13 min 11 sec

Dit is een experiment van mij, ook omdat ik deze vorm van boodschappen ook zo met je kan delen en niet alleen als video op YouTube.Je hoeft alleen maar de kiezen welk getal je het meeste trekt: 1, 2, 3 of 4. En vervolgens kun je luisteren naar de boodschap die erbij hoort.De boodschap die bij getal 1 hoort begint op: 2:12 minDe boodschap die bij getal 2 hoort begint op: 5:24 minDe boodschap die bij getal 3 hoort begint op: 8:06 minDe boodschap die bij getal 4 hoort begint op: 10:35 min

E

Mar 12

14 min 22 sec

In deze opname van de live maandreading over maart bespreek ik weer de energie van de komende maand met jou.We beginnen natuurlijk weer bij de basis en eindigen ook weer met een fijne oefening. 

Feb 28

49 min 45 sec

Het lijkt me fijn om een meditatie met jullie te delen.Deze meditatie heb ik speciaal opgenomen om je te helpen beter te slapen.

Feb 19

15 min 10 sec

Wat leuk dat je de tijd neemt om samen met mij te filosoferen.Het lijkt me fijn om het eens te hebben over negatieve energie oftewel niet passende energie.

Feb 12

11 min 13 sec

Welkom bij de nieuwe maandreading. Ik ga weer rustig de energie van elke dag van februari met je bespreken en aan het einde heb ik weer een leuke oefening voor je om iets tofs te doen met de energie van deze maand.P.S. Dit is een opname van de live maandreading die ik gegeven heb.

Jan 22

44 min 28 sec

Welkom bij de nieuwe maandreading. Ik ga weer rustig de energie van elke dag van januari met je bespreken en aan het einde heb ik weer een leuke oefening voor je om iets tofs te doen met de energie van deze maand.P.S. Dit is een opname van de live maandreading die ik gegeven heb.

Jan 8

49 min 9 sec

In deze nieuwe aflevering wil ik toffe verhalen met je delen van mensen die een bijzondere ervaring hebben gehad met het universum.

Dec 2020

8 min 31 sec

Natuurlijk deel ik hier ook weer de opname van de maandreading over december met jullie.Hierin bespreek ik de poortdagen, de volle maan, de nieuwe maan en andere energieën waar we de komende maand mee te maken krijgen.

Nov 2020

52 min 27 sec

Natuurlijk deel ik hier ook weer de opname van de maandreading over november met jullie.Hierin bespreek ik de poortdagen, de volle maan, de nieuwe maan en andere energieën waar we de komende maand mee te maken krijgen.

Oct 2020

46 min 38 sec

In deze aflevering wil ik intense verhalen met je delen van mensen die gescheiden zijn. Helaas is de laatste paar minuten van de audio een beetje slecht, mijn excuses hiervoor. 

Oct 2020

37 min 53 sec

Natuurlijk deel ik ook hier met jou de opname van de live maandreading over oktober.Hierin bespreek ik de energie die de komende maand met zich mee gaat brengen.Dit is een extra bijzondere maand, aangezien er twee volle manen in voorkomen.

Oct 2020

42 min 16 sec

Welkom bij deze nieuwe podcast aflevering!We gaan vanaf nu in een nieuwe vorm verder. Ik ga namelijk zeer bijzondere verhalen aan je voorlezen, in deze aflevering over tweelingzielen. Als het van toepassing is geef ik tips en inzichten. Veel luisterplezier. :)

Sep 2020

28 min 23 sec

In deze aflevering gaan Marjolein Berendsen in gesprek over het leven vanuit je zielsmissie en over wat je paranormale gaven zijn. Dit is een vervolg op een eerdere aflevering waarin we het hebben gehad over luisteren naar je intuïtie. :)Zoma Opleidingen: https://www.zoma-opleidingen.nl/HspL: de volgende stap in jouw spirituele ontwikkeling: https://scarletlepair.com/hsplInstagram Marjolein: https://www.instagram.com/zoma.opleidingen/Instagram Scarlet: https://www.instagram.com/scarletlepair/

Sep 2020

28 min 4 sec

Dit is de opname van de live maandreading over september. :)Je kunt hem hier dus rustig terugluisteren om zo meer grip te krijgen op je energie de komende maand. 

Aug 2020

45 min 46 sec

Dit is de opname van de live maandreading over augustus. :)Je kunt hem hier dus rustig terugluisteren om zo meer grip te krijgen op je energie de komende maand. 

Jul 2020

49 min 58 sec

Dit is de opname van de live maandreading over juli. Je kunt hem hier dus rustig terugluisteren om zo meer grip te krijgen op je energie de komende maand. 

Jun 2020

53 min 43 sec

Ik heb met veel plezier en vrolijkheid een gesprek gevoerd met Marjolein over  je intuïtie en je intuïtieve zijn. We delen hierin leuke informatie over deze onderwerpen en raken zelfs even het onderwerp manifesteren aan. Ik kijk uit naar jullie reacties.Warme groet,Scarlet Le PairLinkjes:HspL: https://scarletlepair.com/Facebook Scarlet: https://www.facebook.com/rustiekleven/Instagram Scarlet: https://www.instagram.com/scarletlepair/YouTube Scarlet: https://www.youtube.com/channel/UCl4ZqdeMsbRbSzsWOU8iJ6wZoma-opleidingen: https://www.zoma-opleidingen.nl/Facebook Zoma: https://www.facebook.com/PraktijkZomaInstagram Zoma: https://www.instagram.com/zoma.opleidingen/YouTube Zoma: https://www.youtube.com/channel/UC9M23XsJuhf7nADI3jX8SYw

Jun 2020

20 min 48 sec

In deze aflevering wil ik met je bespreken wat de maand juni voor energie met zich meebrengt.Natuurlijk komen poortdagen, de nieuwe maan en de volle maan ook weer aan bod. 

May 2020

48 min 38 sec

In deze nieuwe talkshow aflevering ga ik met Eleonora in gesprek over haar healingsproces die alles te maken heeft met familie.

May 2020

45 min 50 sec

Naar aanleiding van de kaartlegging op YouTube over de 'vraag wie zit er dwars in mijn energie?' wil ik deze tips met je delen. Deze tips helpen je energieverbindingen te verbreken.Wil je de kaartlegging ook bekijken? Dat kan via deze link: https://youtu.be/5r70zQLCz0o

May 2020

8 min 37 sec

Ik wil graag weer een meditatie met jullie delen.Dit is een meditatie om jezelf nog meer in balans te brengen.Hij is alleen wat anders dan anders, want deze meditatie is wat meer gericht op de energielijn in jezelf weer recht te maken.

May 2020

13 min 16 sec

In deze aflevering wil ik met je bespreken wat de komende maand energetisch gaat brengen. :)

Apr 2020

47 min 19 sec

Deze talkshow aflevering is er eentje voor de dierenliefhebbers. We hebben het namelijk over de verborgen boodschappen die de dieren in ons leven komen brengen. De spiegel die ze voor ons zijn.En natuurlijk gaan we het ook hebben over een hele bijzondere reis van bewustwording.

Apr 2020

1 hr

Vandaag heb ik een korte aflevering voor je.In deze aflevering vat ik namelijk de inzichten uit mijn kaartlegging op YouTube samen.In die kaartlegging ben ik ingegaan op de vraag: wat heb ik nodig om los te laten?De belangrijkste tips en kerninzichten die daaruit voortkwamen, bespreek ik dus hier graag met je. Wil je de kaartlegging zelf bekijken?Dat kan via deze link: https://youtu.be/rit54wsMdPc

Apr 2020

5 min 50 sec

Vandaag wil ik graag weer een soort meditatie met je delen. Dit keer in de vorm van een ademhalingsoefening.Met deze oefening wil ik je helpen onrust, angsten en spanningen te verminderen.

Apr 2020

9 min 26 sec

Jij hebt talenten, gaven, een gift.En die zijn altijd nodig, maar misschien juist nu nog meer.Daarom wil ik even gezellig met je kletsen, gewoon jij en ik. Zo wil ik je even een goede energieboost geven. 

Mar 2020

11 min 1 sec

Dit is de opname van de live maandreading over april. :)Pak je agenda er dus bij, zodat je de belangrijkste energetische dagen kunt noteren. En natuurlijk eindig ik met een fijne oefening die je de komende maand kan ondersteunen in je eigen proces.

Mar 2020

48 min 8 sec

In deze aflevering wil ik het met jullie hebben over de uitdagingen die een lichtwerker kan tegenkomen.Hierbij kijken we vooral hoe naar wat kritiek met je doet, waarom het je zo kan raken en interne blokkades die hiermee verbonden zijn.En natuurlijk delen we hierbij weer de belangrijkste inzichten en tips. De link naar Ellen haar website: http://www.gripkrijgenop.nl/

Mar 2020

49 min 31 sec

Zullen we vandaag weer even rustig mediteren?Dit keer wil ik graag een meditatie met je delen om je energie te reinigen.Deze meditatie oefening is weer kort en krachtig, want dat is mijn specialiteit.

Mar 2020

10 min 32 sec

Hier is hij dan, iets wat voor mij al jaren in de planning zit, maar nu echt gecreëerd is:de eerste talkshow aflevering.Gesprekken met elkaar over het echte leven, gewoon zoals het is.Verhalen over het leven.En uit die ervaringen halen we de mooiste wijsheden en belangrijkste lessen.We zijn in deze eerste aflevering een beetje hyperactief. Beide enthousiast en voor sommige zal dat iets te veel zijn, maar tegelijkertijd wil ik het ook puur houden zoals het is.De rust komt de volgende afleveringen vanzelf steeds meer.Hier kun je Marlies vinden: YoutTube: https://www.youtube.com/channel/UCttX-zuGuSZEVZUZALf3awA Facebook: https://www.facebook.com/marlies.mariaelizabeth.1

Feb 2020

53 min 16 sec

Vanaf deze maand zal ik de live maandreadingen ook met jullie delen als afleveringen. :)Zo kun je altijd rustig terugluisteren wat de komende maand energetisch gaat brengen.

Feb 2020

54 min 16 sec

Deze aflevering is weer een meditatie. :)Deze meditatie is erop gericht je zelfliefde nog meer te vergroten. Eigenlijk is het mijn valentijnscadeautje aan jou.

Feb 2020

10 min 49 sec

In deze aflevering wil ik eerst mijn eigen ontwikkelingen met je delen en alles waar ik mee bezig ben.Vervolgens wil ik weer even met je terugpakken op twee hele belangrijke elementen van het leven: accepteren en veranderen

Feb 2020

19 min 9 sec

Met veel plezier heb ik een nieuwe meditatie voor jullie gemaakt. :)Deze meditatie is er om de harmonie en balans in jezelf te herstellen en zo natuurlijk weer even te ontspannen en tot jezelf te komen.

Jan 2020

13 min 13 sec

In deze aflevering wil ik het met jullie hebben over hoe je meer energie kunt krijgen en je zo elke dag net iets beter kunt voelen.Natuurlijk begint dat met ervoor te zorgen dat je minder energie kwijtraakt aan dingen die energie kosten.

Jan 2020

13 min 44 sec

Aangezien ik zoveel positieve reacties heb gehad op de vorige meditatie, heb ik er weer eentje voor jullie gemaakt. Deze meditatie is er natuurlijk weer om lekker mee te ontspannen, maar daarnaast helpt hij je je derde oog (chakra) te verzorgen en te openen.

Jan 2020

15 min 51 sec

In deze nieuwe aflevering, wil ik het met je hebben over onrust in je hoofd. Wat is belangrijk om daarover te weten en, nog belangrijker, wat kun je er tegen doen?

Jan 2020

14 min 41 sec

Deze week wil ik graag een meditatie met jullie delen.Deze meditatie kun je altijd doen, want hij helpt je rustig te ontspannen.Tegelijkertijd heb ik hem ook gemaakt met de volle maan van 10 januari in mijn hoofd, want met de volle maan is dit ook een hele fijne meditatie.

Jan 2020

14 min 21 sec

Welkom bij weer een nieuwe aflevering. In deze aflevering wil ik het met je hebben over goede voornemens...Ja ik weet het, er wordt al veel te veel over gepraat. :)Maar ik wil eigenlijk vooral de kracht van goede intenties in plaats van goede voornemens met je bespreken.

Dec 2019

15 min 6 sec

In deze aflevering wil ik eigenlijk gewoon even met je kletsen en vooral even kletsen over emoties en gevoelens.

Dec 2019

16 min 1 sec