Inttistoorit

Yle Areena

Inttistoorit-podcastissa juuri sinun inttitarinasi voi saada siivet! Yle Kioskin toimittaja ja reservin alikersantti Lloyd Libiso kokoaa yhteen kuulijoiden legendaarisimpia armeijakokemuksia. Lähetä omasi osoitteeseen inttistoorit@yle.fi, ja ota samalla haltuun Inttistoorien somet - Instagramissa @inttistoorit ja TikTokissa @inttistoorit_podcast

Toimittaja, käsikirjoittaja: Lloyd Libiso Ohjaus, dramaturgia ja äänisuunnittelu : Kai Kotajärvi, Rabbit Films Vastaava tuottaja: Anna-Maria Talvio Vastaava tuottaja: Jenni Sirén, Rabbit Films

All Episodes

Inttistoorien toisen kauden avausjaksossa toimittaja Lloyd Libiso palaa etulinjaan lipas täynnä uusia, luodinkovia tarinoita! Luvassa kuulijoiden lähettämät kolme stooria överistä toiminnasta käsikranaattirastilla, naissotilaan haisevasta yllätyksestä sekä pelon hetkistä etuvartiovuorossa, jossa kohdataan pahuus silmästä silmään. Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Sep 16

12 min 41 sec

Kausi 2 Jakso 2. Lloyd Libison ennätystehtaassa taotaan jälleen uskomattomia suorituksia. Millainen on lähes legendaarinen cooperin Suomen ennätys? Mitkä ovat pitkäksi venyneen ryyppyreissun vaikutukset alokkaan ensimmäiselle viikolle? Ja onko ruotsalaisten arvovieraiden lähelle asennettu sittenkin liikaa räjähteitä? Vai juuri sopivasti…? Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Sep 23

12 min 11 sec

Kausi 2 Jakso 3. Miten kosteasti voi päättyä iltavapaiden klassinen källi? Kuka voittaa, kun erää ottaa rynnäkkökivääri vastaan traktori? Ja miten suureen seikkailuun varusveijari voikaan joutua tiedustelureissulla? Inttielämän särmäilyt ja suhmuroinnit tuttuun tapaan Lloyd Libison kuntsarin arvoisella toimituksella! Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Sep 30

13 min 23 sec

Kausi 2 jakso 4. Joukkueellinen sensaatiomaisen kovia inttistooreja Lloyd Libison toimittamana! Miten onnistuu vaakamambo valtion lakanoissa? Millaista draamaa yliluutnantti aiheuttaa kuumottavan leiriyön jälkeen? Ja mikä on ennenkuulematon historia Suomen kenties kuuluisimman inttiaiheisen punk-kappaleen takana? Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Oct 7

13 min 30 sec

Kausi 2 jakso 5. Kun käsky käy, niin housutkin lähtevät! Inttielämän läpiluotaaminen jatkuu toimittaja Lloyd Libison johdolla: Miten valtio auttaa, jos pöntöllä ei kerta kaikkiaan käydä? Miksi joukkuetoverit yllättävät kaksi varusveijaria vähissä vaatteissa keskellä metsää? Ja mitä seurauksia tulee autokuskille, jos edellisenä iltana vapailla on hörpätty enemmänkin kuin ne yhdet sotilaalliset? Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Oct 14

14 min 37 sec

Kausi 2 jakso 6. Neljän stoorin erikoissarjassa pureudutaan jälleen intin tiukkoihin ajankohtaisiin aiheisiin toimittaja Lloyd Libison johdolla. Tarvitseeko seksuaalista suuntautumistaan peitellä kasarmilla? Pitääkö pikkutuhma tatuointi piilottaa ennen palvelusta? Entä pääseekö kutsumaton vieras santiksen porteista läpi? Ja kuka hitto paskoi tuvan lattialle?! Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Oct 21

14 min 3 sec

Kausi 2 jakso 7. Onko TikTok-konstaapeli törttöillyt liikenteessä? Entä mitä kammottavaa taistelija huomaa paskareissulta palatessaan? Ja kuinka mystisissä merkeissä kamala leiriyö kuluu? Armeijaelämän kurkkusalaatin värisiä kokemuksia reservin alikersantti Lloyd Libison toimittamana! Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Oct 28

11 min 59 sec

Kausi 2 jakso 8. Millaista kiekkoa NHL-tähti pelaa telamiinalla? Miksi marssikisassa ei kannata nuolaista ennenkuin tipahtaa? Ja kuinka kammottava on tehtävä, josta vain puolet ryhmästä selviää? Lloyd Libiso ja komppaniallinen uusia, uskomattoman kovia inttistooreja! Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Nov 4

15 min 29 sec

Kausi 2 jakso 9. Töhöiltiin sitä ennenkin! Lloyd Libison toimittama Inttistoorit toteaa, että varusveijarit pysyvät varusveijareina: Millainen on taistelijan suorittama sosiaalinen koe? Mitä jos turvallinen aseenkäsittely pettää? Entä miten tiedusteluninja soluttautuu niinkin taktisissa varusteissa kuin T-paidassa ja shortseissa? Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Nov 11

12 min 18 sec

Kausi 2 jakso 10. Miten kuiva metsä reagoi taistelijan kytevään tupakantumppiin? Entä miltä tuntuu ylittää meri hyytävissä oloissa? Ja miten levytyssopimus sekoittaa pakkaa kun poptähti astuu palvelukseen? Polttavaa tulta, kylmää vettä ja tähtien loistetta spesialisti Lloyd Libison toimittamana! Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Nov 18

12 min 59 sec

Kausi 2 jakso 11. Operaattori Lloyd Libison kenttäradioon raportoidaan jälleen kuumaakin kuumempaa kontenttia: Liikkuuko kasarmielämässä huumausaineita? Miten laiskaan päivystäjään saadaan vähän vipinää? Ja kuinka vastustaja saadaan ai-van se-kai-sin? Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Nov 25

13 min 7 sec

Kausi 2 jakso 12. Mitä pitää murtaa saadakseen vapautus marssilta? Millaisen opetuksen varusveijari saa niin sanotusti veitsen terällä? Entä minkälainen on kuvainnollinen ja kirjaimellinen kersantin paskakäsky? Huomio, Lloyd Libiso ja Inttistoorit ovat jälleen ilmoittautuneet palvelukseen! Tsekkaa ekstrasisällöt, lähetä oma tarinasi ja voita uskomattomia Inttistoorit-tuotepalkintoja Instagramissa @inttistoorit_podcast sekä TikTokissa inttistoorit_podcast! Voit lähettää oman stoorisi myös Whatsappissa numeroon 044 421 4806 tai sähköpostilla osoitteeseen inttistoorit@yle.fi. Inttistoorit sisältää voimakasta kielenkäyttöä.

Dec 2

11 min 51 sec