Housevitamin F*CK IT

Housevitamin

In de Housevitamin podcasts hoor je alles over het merk, interieur, styling tips en alles daar om heen. Wij gaan ervoor dat jij een glimlach krijgt van jouw interieur. Het hoeft niet allemaal perfect, kies je eigen pad en maak keuzes waar jij happy van wordt, kortom ... F*CK IT!

Housevitamin F*CK IT
Trailer 10 sec

All Episodes

Ken je dat gevoel dat je je bij iemand thuis niet op je gemak voelt? Of dat je je in moet houden niet wat goed bedoelde tips te geven? In deze podcast delen wij onze 10 irritaties in een interieur die op onze zenuwen werken. Herkenbaar? Mocht je wat in ons rijtje missen, laat het ons weten! Volg ons ook op onze andere socials.

Mar 29

12 min 2 sec

Daphne van Return to Sender is bij ons op bezoek om nieuwe toffe dingen samen te ontwikkelen. Samen bespreken we de ‘You Matter Box’: de papieren knuffel die zoveel mensen nodig hebben. Hoe de duurzame box met kaartjes tot stand is gekomen, hoor je in geuren en kleuren. Luister maar gauw en onthoud: You Matter. Meer interieur inspiratie nodig? Volg onze socials: Housevitamin.

Mar 21

13 min 19 sec

Als je het niet kunt zeggen, schrijf het dan! Wij houden van post! Vooral met de HV quotes wordt post een feestje, want je hebt daarna een mooie, grappige en of treffende spreuk die jou elke dag aan het lachen of nadenken zet. Luister gauw de nieuwe podcast over de Housevitamin kaarten.

Mar 8

8 min 15 sec

Wij zijn dol op gaten boren en muren stylen en hangen alles op wat maar op te hangen valt. In deze podcast vertellen wij onze tips om jouw muren mooi te stylen en leuk te maken. Dan is het ineens helemaal niet meer erg als ‘de muren op je af komen’. Luister gauw naar onze tips voor het mooi maken van jouw muur. lees ook onze blog op www.housevitamin.nl

Mar 1

7 min 12 sec

Thuiswerken is niet meer weg te denken! In deze podcast geven we tips om het thuiswerken stylish verantwoord en leuk te houden. Luister gauw naar deze podcast vol tips over thuiswerken. En vergeet niet: YOU ROCK! Lees ook onze blog op www.housevitamin.nl

Feb 16

10 min 47 sec

Alhoewel het niet haar hobby is, zorgt Mischa voor veel opruim items in de collectie. Aangezien Anna dol op opruimen is, geeft zij leuke tips met deze items. Luister gauw en doe er jouw opruim voordeel mee!

Feb 8

9 min 25 sec

Het woord Fuck komt nergens zo vaak voor als in de Housevitamin collectie. Anna heeft daar soms wat moeite mee. Waarom ‘Fuck’ zo veel en graag gebruikt wordt, legt Mischa in deze podcast uit.

Feb 1

8 min 23 sec

Housevitamin houdt van zoveel mogelijk eigenwijs design en is daar trots op. Hoe de designs tot stand komen, vertellen Anna en Mischa in deze podcast: Fuck it!

Jan 18

13 min 28 sec

Hoe styled het Housevitamin team eigenlijk hun eigen huizen? In deze podcast hoor je welke items het Housevitamin team in hun huizen hebben staan en waarom juist die items. Fuck it!

Jan 11

14 min 25 sec

Housevitamin is dol op dieren en heeft dan ook elke collectie een dierentuin. Elk dier heeft een verhaal en dat hoor je in deze podcast.

Jan 5

14 min 25 sec

Housevitamin is het label voor hippe en betaalbare woonaccessoires. Elk product heeft een passie en een verhaal en dat maakt Housevitamin anders dan andere merken. Wat de drijfveren van dit merk zijn en wie de mensen zijn die er werken, komen in deze eerste podcast aan bod, Fuck it!

Dec 2020

16 min 5 sec

Just F*CK IT

Dec 2020

10 sec