Her Går Det Godt

Esben Bjerre & Peter Falktoft

Højt humør, ærlige analyser og en yderst selektiv gennemgang af verdens tilstand. Leveret ugentligt af Peter Falktoft og Esben Bjerre

All Episodes

Omikron-pressemøde med Mette Frederiksen og kritiske spørgsmål, men men men også snestorm og humør i IKEA. Tennis-chefen fra WTA har gjort det utænkelige og trukket kvindernes tennis ud af Kina. Vi ser den lige an med det OL. Pirater i kummefryseren og ingen aner, hvad der skal ske med dem. Ny fransk præsidentkandidat som i den grad holder højredrejningen. Og så har de tabloide aviser mere end svært ved at få en kommentar fra de gamle tv2-chefer og så er der Tårnby-breaking med hundebid

E

Dec 3

1 hr 18 min

Breaking fra Samsø - Mytteri om borgmesterposten. DF og de 1000 formandsdrømme. Omni-ifølge-vores-oplysninger-kron mutationen er vel ankommet og vi glæder os allerede til en tredje lock down. TV2 og #metoo-dokumentaren og hvorfor Ekstra Bladet forsætter med at være latterlige. Derudover lidt kaffelikør, boganbefaling og adventsgave.

E

Dec 1

1 hr 21 min

GriBskov gør oprør med blå kister og fakkeloptog. Tip en 13'er regnskab. Og så bringer vi en efterlysning og job-nyt. Og så viser det sig simpelthen også, at Arla er kommet til at snyde lidt med deres klimaregnskab.

E

Nov 26

1 hr 8 min

Kæmpe anbefaling af anden sæson om alletiders mest vanvittige tigeropdrætter. Hærens knytnæve når simpelthen ikke at blive klar tiden, så vi må klare os med noget gammelt skrammel. Så er der en kinesisk tennisspiller som er blevet væk, julefrokosten i DR er aflyst.

E

Nov 23

1 hr 29 min

Opsamling på valget. Socialdemokratiet fik en på trynen i de store byer, Dansk Folkeparti nedsmelter som en atomreaktor i Japan, Konservative brager ind alle steder især i Kolding hvor præsidentvalget løb ud i ingenting, Venstre møffede egentlig bare lidt og på Samsø gik det helt galt for Ulla

E

Nov 19

1 hr 4 min

Vi går kommunalvalgsamok. Med ufuldstændige analyser og lange interviews. Vi har besøg af Frederiksbergs egen Brian Holm, Politikens mest rasende mand, Magnus Barsøe og Euromans chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst. Vi kommer rundt i hele landet. Fra en konfus Anders Agger i Ringkøbing-Skjern, til den uforklarlige radikale borgmester i Rebild, til det konservative drama på Frederiksberg over Langeland og Århus.

E

Nov 17

4 hr 21 min

Kæmpe kommunalvalgsspecial. Vi kommer hele landet rundt. Fra eksklusion og politianmeldelse i Nordjylland til kristent oprør i Ringkøbing-Skjern over kaptajnen i Århus og Enhedslisten i København.

E

Nov 14

1 hr 29 min

Oversvømmelser og grødeskæring i Silkeborg - Danmarks outdoor hovedstad, hvis ikke vandet står op til knæene. Russisk svindlerskib i Skagen, måske to. Mette Facebook Frederiksen og det bedste pressemøde i lang tid, og så en tur til klimamarch med de fire musketerer

E

Nov 10

1 hr 36 min

Kæmpe kommunalvalgsgennemgang, tip en 13'er ligesom Hans Engell, fremtidskorrespondenten giver en melding fra COP80, Martin Henriksen er den spidseste spidskandidat i Stevns, og anmeldelser en masse

E

Nov 5

1 hr 26 min

Hvorfor er strøm dyrt? Lidt om vand-el og vinter-ild, bajere og bøvl i Thisted, Narkoøen Samsø, slettede sms'er hos Barbara, hypersoniske missiler og optakt til kommunalvalg.Tak til ugens samarbejdspartner Nextory, få 45 dages fri lytning via www.nextory.com/hgdg5

E

Oct 29

1 hr 33 min

Kæmpe efterårsspecial med vores allesammens yndlingsrestmediciner Asser Thomsen. Vi taler obduktioner, true crime, mord eller drab og alt mulig andet.Tak til ugens samarbejdspartner Nextory, få 45 dages fri lytning via www.nextory.com/hgdg5

E

Oct 22

2 hr 6 min

Vi tager en tur til verdens mest skabede nation, Prins Charles er blevet woke, for første og sidste gang har vi indsalget; hvem slukkede lyset. Lidt om Havanasyndrom og auktioner.

E

Oct 15

1 hr 4 min

Sheiken over alle sheiker er rullet til Nordengland for at købe sig en fodboldklub. Facebook og instagram var nede - øvøv. Robotterne har overtaget Bornholm. Vi har pisset pesticider i grundvandet og nu har vi endda opdaget det fordi nogen har haft frækheden til at måle efter og så er Norges prinsesse gift med et reptil.

E

Oct 8

1 hr 16 min

I dag med nazi-nyt, lidt landbrugsreformforudsigelser, gigantisk skattelæk om verdens rigeste skiderikker, og så går vi nærmest anbefalingsamok.

E

Oct 5

1 hr 24 min

Vi har den store rundtur i Jylland. Vi kommer til Ikast, Vojens og til Århus. Så er det slut med burner phones. Det tyske valg er overstået men ingen har sådan for alvor vundet, nogen har set James Bond og så er der stor kunst i Aalborg.

E

Oct 1

1 hr 27 min

Ugens bolig er tilbage. Og hvilken bolig! Så er der ubådsnyt, opskrift på en Isbjørn, boligskat or not to boligskat, landbrug og hjerneskader og lidt direktørnyt.

E

Sep 24

1 hr 12 min

Frankrig er sure, eller så sure som man nu ka være på diplomatmåden. Rusland lader som om de afholder valg, Socialdemokratiet, Konservative, Radikale og Dansk Folkeparti har holdt nogle meget forskellige årsmøder i weekender. De unge propper nikotin op i under forhuden og det skal de lade være med.

E

Sep 21

1 hr 7 min

Turen går til Færøerne og der er både delfiner og nazister. Vi taler også mandebarsel og selvfølgelig en opfølgning på Martin Henriksems træ. UFO-nyt, og lidt overvågningsnyt

E

Sep 17

1 hr 28 min

Møn orker ikke et feriecenter, så nu har de simpelthen sat sure skilte op. Og i Holland er de også sure, men på landbruget, så det gir mening. I Dansk Folkeparti er de også rasende, men det er primært på hinanden. Og så lidt fodbold og en gammel talende and.

E

Sep 14

1 hr 15 min

Kattegatbro og not Kattegatbro. Vi tager lige en status og er der nogen, der nogensinde har fortrudt en bro? Regering skal bede om, at de nyuddannede lige strammer sig lidt an både økonomisk og med forhåbningerne til deres fremtidige arbejdsliv. Æggeproducenter arbejder på en løsning med de brække brystben og så har der været mytteri hos madanmelderne.

E

Sep 10

1 hr 14 min

Krim-nyt fra Bornholm, anbefalinger amok; bagværk, tv-serier og albums, den mindst overraskende afsløring i dansk landbrug, alle høns har det elendigt. håropfølgning.

E

Sep 7

1 hr 20 min

Vi skal ha flere kvindelige lyttere. Så vi vender hårtab, mandebarsel, Taliban, verdens bedste landshold, partistøtte og latterlige bøder, Messerschmidt hit job og Club Inger!

E

Sep 3

1 hr 18 min

VI ER TILBAGE! Kæmpe recap på sommeren, der er gået. OL, Afghanistan, klimarapporter, Dansk Folkeparti, sygeplejerskernes strejke, Konservativ koks, Radikale krænkelser og massage i udenrigspolitisk nævn.

E

Aug 27

1 hr 49 min

Stormufti på Dagbladet Information Rune Lykkeberg er sommerens sidste gæst. Vi taler om socialisme, AGF, hvorfor han har en bogklub med departementschefen og 200 andre ting. Og ja, den er lidt lang, men det er bedst sådan. Selvtak!

E

Jul 9

2 hr 19 min

Debatredaktør og generelt rasende mand Magnus Barsøe og ugens gæst. Vi taler om boligmarkedsbobbel, finansjournalister, vaccineudrulning, regeringen, Danske Bank, gyldne håndtryk og arveskat. Lige til din sommerferie.

E

Jul 2

1 hr 39 min

Madam Commissioner Margrethe Vestager om at skulle bøvle med nogle af verdens mest magtfulde virksomheder, journalister i EU, at have dejlig meget magt, latterlige mennesker på nettet og andre ting.

E

Jun 25

1 hr 19 min

Surprise! Vi er tilbage. Ingen arving endnu men masser af raseri over UEFA, TV2 har også haft alt for meget fart på og folk tror ikke rigtigt på det de ser i fjernsynet, og så der kæmpe jødenyt med en vanvittig ny regering.

E

Jun 18

1 hr 22 min

EM, EM , EM! Vi gennemgår slutrunden inden den overhovedet er gået i gang, så er et dumt dyrt fad er blevet solgt, der er podningsnyt, drænerdronenyt fra Libyen og en anbefaling af en dejlig gammel film.

E

Jun 10

1 hr 42 min

Nyt Studie - tillykke til os. Ydelseskommissionen har lavet et ok langt skriv om kontanthjælp i Danmark og hvorfor vi lige skal ta' og lave det om, Amerikanerne har spioneret løs på Sverige, Norge og Tyskerne - de er selvfølgelige sure, men vi lader som ingenting. Og så lidt generel afstandtagen

E

Jun 3

1 hr 19 min

Turen går til Provinsen! Om du vil det eller ej. Regeringen vil rykke tusindvis af studiepladser væk fra de fire største byer. Desværre blev det så ikke til et udrejsecenter på Langeland, det krævede bare tre busser fuld af sure mennersker. Og så går turen både til USA og Østrig OG en eller anden kammerat i forsvaret skulle aldrig ha spist én bøf for ti år siden.

E

May 28

1 hr 10 min

Vi bringer to efterlysninger. En hyperfarlig snigskytte fra Belgien og en dame på 35-40 år i Silkeborgsområdet, de to har umiddelbart ingen forbindelse til hinanden. Hviderusland har lige været helt vildt Hvideruslandsagtige og kapret et Ryanairfly med en systemkritiker ombord. Ulven dræber stadig i det jyske og så har nogle politikere taget imod nogle penge imod reglerne. Selvfølgelig.

E

May 25

1 hr 29 min

Børnene skal hjem fra Syrien, men hvad med derers mødre som vurderede at at kalifatet var oplagt. Højredrejningen holdes og udviste udlændinge skal til Langeland. Dansk mediehistories største skurk har fået jobbet som chefredaktør for Ekstra Bladet - super. Lejlighederne koster en formue i København OG så stopper DF's Alex Ahrendtsen i folketinget.

E

May 21

1 hr 2 min

Fint besøg fra Amerika, og Grønland og Færøerne er også inviteret, Israel har stadig ALT for meget fart på og bomber løs i Gaza, så har Djøfferne fået den storslåede ide, at man skal logge på med sit NemID inden man har tænkt sig at skrive noget aburd på nettet, og i Nordsjælland har nogen haft frækheden til at forgifte otte træer, som tilfældigvis står i vejen for den gode udsigt.

E

May 18

1 hr 24 min

Israelerne og Palæstinenserne er igen igen endt med noget der minder om en krig, i Frankrig gør generalerne oprør, i Ohio er der 5.000.000$ på højkant, hvis man tager vaccinen og herhjemme er politikerne på tværs af spektret bare rasende ligeglade med, hvordan det ser ud, at de modtager penge i øst og vest. Og der er også noget med en en hest og en kokainbjørn.

E

May 14

1 hr 41 min

Så er der pis med Aarhus Universitet igen, Danmark går og drømmer lidt om at sende nogle asylansøgere til et lækkert afrikansk land, sporten efter tv-avisen skal styre sig alvorligt og så er der opfølgninger en masse.

E

May 11

1 hr 22 min

Er det synd for børn af politikere, når medier er efter forældrene? Vi har droppet festivalerne igen i år, men EM ruller stadig, kunst- og Oscargoodiebagnyt, endnu et kapitel i sagaen om Danske Bank, og så er der stadig næsten vandtætte skodder mellem annonceafdelingerne og redaktionerne ude på aviserne

E

May 7

1 hr 16 min

Korruptionsnyt! Socialdemokraterne har fundet på en ligeså smart løsning som venstre og skovler penge ind uden bøvl som korruption og bestikkelse. De domme pandaer gider ikke knalde, så lad dem dog uddø, dinonyt! Og så har Ekstra Bladet alligevel ikke helt kunne dy sig for at annoncere med prostitution.

E

Apr 30

1 hr 39 min

SÅ må vi endelig en stor fadøl! Super, men måske vi ikke behøver forherlige hverdagsbranderter kl. 10 om formiddagen. Super League er død, før den blev tre dage gammel. Amatørsetup. En gammel forsvarschef har fået nyt job og så er en ubåd forsvundet i Indonesien.

E

Apr 23

1 hr 14 min

Dansk Bank og mere hvidvaskbøvl. Ingen overraskelser der. Ny Europæisk Superliga og alle går AMOK. Og så åbner det hele snart, men en odder er nu smittet med corona, til gengæld er der landet en karakal i Odsherre og ugens chips.

E

Apr 20

1 hr 23 min

Mere bøvl hos Nemlig.com, måske de lige har haft lidt for meget fart på, men skal man skamme sig, hvis det ikke er ulovligt? Naser Khader har også haft alt for meget fart på i DM'eren, så meget at han er gået ned med stress, og så skal der måske bygge en ny dum bro og Lars Løkke vil gerne være en rigtig politiker igen.

E

Apr 16

1 hr 30 min

Grønlandsk valganalyse, nu skal alle syrerne hjem - til Syrien, men børnene i Al-hol, de får lige lov at vente liiidt endnu på den hurtigtarbejdende task force, kæmpe dyrenyt om blåhvaler, spækhuggere og dinosaurer. Og ugens chips

E

Apr 9

1 hr 32 min

Påskespecial direkte fra sommerhus-Danmark. Børnene i Al-Hol er stadig ikke hjemme, men til deres enorme glæde, er der nu en hurtigtarbejdende taskforce på sagen. Ugens Bolig er tilbage og så er der boomer-pengenyt. Vi har også en anmeldelse af Seaspiracy og ros til Landsholdet.

E

Apr 2

1 hr 12 min

SÅ må vi endelig komme på Fisketorvet! Kæmpe coronaåbning, men også penis-special. Både kunstpenis, fynsk penis og hormonforstyrret penis. Fransk røvernyt om et røveri som ikke blev til noget og en kæmpe undren over håndværkere og deres bøvl.

E

Mar 26

1 hr 25 min

Oprøret mod Mette Facebook Frederiksen har fået et nyt ansigt, et 15-årigt drengeansigt. Ekstra Bladet har fået nok af groteske typer i kommentarsporet på Nationen, nu skal de groteske typer over på facebook i stedet - som i øvrigt nu skal betale penge til medierne i Australien og så kommer der lige en frisk juridisk vurdering på børnene i Al-Hol-lejeren.

E

Mar 23

1 hr 32 min

Pomaen er ude af EB og river lige prostitutionsannoncerne med ud af døren, Vatikanet skal (stadig) ikke bede om homovielser, BT har ingen kommentar til BT. Altanerne skal rives ned på Frederiksberg og så starter retssagen om kvotekongen endelig.

E

Mar 19

1 hr 32 min

Coronajubilæum. Tillykke til os allesammen! Regeringen har fået et stort nej tak til tvangstest, Kristian Jensen får lov til at blive næsten-ambassadør, en gammel efterlysning og så har Politiken haft fat i en socialdemokrat og lige fået lidt kunstkritik.

E

Mar 11

1 hr 8 min

Turen går til Århus og den ægte rullekebab, der er en ny oprørgruppe i byen, ugens bolig og ugens nasser er begge fra Christiansborg, superligafans skal klappe i, næsten ligeså meget som byggemarkedscheferne skal og så er et klassisk mixup med Bob og Robert Knepper.

E

Mar 5

1 hr 16 min

De store medier ku godt tænke sig, at facebook lige betalte dem nogle penge. Hold op! Så går turen til Mars og ingen tør sige, hvor kedeligt der rent faktisk ser ud. Berlingske er efter nogle jyske læger, kineserne analpoder amerikanerne og så er der navnenyt.

E

Feb 26

1 hr 39 min

Corona Top-10, Kolding tager en overraskende andenplads. De moderne frihedskæmpere gemmer sig på skønhedssalon i Roskilde, nye måder og steder at stikke vatpinde, og så er der navnenyt fra Down Under.

E

Feb 19

1 hr 19 min

Kæmpe bøvl i Københavns lufthavn, koldkrigsenergi på Nordpolen med amerikanere og russere i gamle flyvemaskiner, nordstream 2 er næææsten færdig og en historie om ikke at skulle investere i aktier og så alligevel. Men vigtigst af alt. MÅ MAN GÅ PÅ ISEN???

E

Feb 16

1 hr 40 min