FotballHedmark

Østlendingen

Østlendingen koker sammen sine fotballhoder for å gi deg det siste fra den lokalebredde- og toppfotballen. Vi får besøk av gjester i studio, og vi skal gjøre alt for topp stemning og gode historier.

Med Magnus Torp Antonsen, Jan Morten Frengstad og Ulrik Balstad.

All Episodes

Denne gangen står teknikken oss bi, og vi har med oss Ståle Solbakken fra København. Vi snakker om koronakrisen som rammer alle, om gode fotballminner, om Joe Kinnear og en illsint Geir Frigård - blant veldig mye annet. 

Apr 3

77 min

Korona preger naturlig nok denne podkasten, som ble spilt inn over Skype og sendt direkte. Det ga selvfølgelig noen tekniske utfordringer, som har gjort at vi har måtte kutte litt ekstra i den. Men bær over med oss -vi står i den største krisen siden 2. verdenskrig. God lytt!

Mar 25

59 min

Mehran Amundsen-Ansari er klar for Vålerenga, men skal først signere for at jobben er gjort i HamKam. Vi diskuterer bruken av etternavn, hva som egentlig ligger bak uttrykket "en artig skrue" og kommer med nyheter på overgangsmarkedet. 

Feb 25

71 min

Han har spilt sammen med Edin Dzeko og Ricardo Costa, men skal i år stjele showet på Idrettsparken på Kjellmyra. Tidligere Wolfsburg, Viking og Kongsvinger-spiller Mame Niang gjester oss denne gangen. 

Feb 11

80 min

Mannen på HamKam-brødet besøker oss denne gangen.

Jan 28

89 min

Det begynner nærmest å likne en tradisjon. At TV2s Marius Skjelbæk svipper innom Elverum, Østlendingen og FotballHedmark for en rolig førjulspod. Len deg tilbake og la julefreden senke seg med bassene i FotballHedmark.

Dec 2019

79 min

Etter en lengre pause er vi tilbake med en liten oppsummerende pod. Hva har skjedd siden sist? Sesongen er mer eller mindre avsluttet og nye avdelinger er satt opp. 

Dec 2019

45 min

Han blir kalt Æljen fra Tynset av Briskebybanden og endelig er han på besøk hos oss. Ole Erik Midtskogen er klar for Færøysk fotball, og nå forteller han om valget.

Nov 2019

70 min

Denne uken er det tid for ettertanke, oppsummering og kritikk etter det som ble en skuffende helg hvor Elverum rykket ned og TFK klarte ikke sitt opprykk. Mats Lund er med og han leverer, samtidig som Torp har fått et brev som kommer svært overraskende på Balstad. 

Oct 2019

66 min

Vi holder krisemøte på vegne av Elverum Fotball. Laget trenger desperat hjelp, samtidig som de selv må ta minst ett poeng mot opprykksjagende Åsene. Hva har gått feil denne sesongen, hvilke scenarioer er i spill på lørdag og hva vil et eventuelt nedrykk bety? Gjest på telefon; breddeekspert Wegard Bakkehaug.

Oct 2019

50 min

Med en pjusk Magnus Torp Antonsen må holde senga, og vi tar idag en real gjesterunde på telefon. Vi sjekker med Espen Olsen, Petter Belsvik, Tore Fossum og Jarl André Storbæk om hvordan pulsen er foran helgens svært viktige kamper. 

Oct 2019

40 min

De neste ukene skal alt avgjøres i Hedmark-fotballen. Vi diskuterer de ulike scenarioene i studio.

Oct 2019

34 min

Norsk Tippings breddeorakel Anders Rossvoll besøker oss i det som blir et verdig dypdykk i breddefotballen, men vi rekker også innom årets kommunevalg og vi får en bedømmelse av hvordan det er å reise på tur med Magnus Torp Antonsen. 

Sep 2019

83 min

Litt bak i skoa fra start av, men Stein-Erik Stormoen spiller seg mesterlig opp i denne episoden av FotballHedmark-podkasten. Han leverer en "Skulle ha vært i Kamma"-XI til terningkast 6, Balstad har fått en åpenbaring på biblioteket og vi får bli med på gårsdagens bursdagsfest for Marius Skjelbæk.

Sep 2019

88 min

Endelig er ferien over og vi er tilbake for fult. Det er mye vi skal igjennom og vi kjører gjestefritt, og selv om Balstad har dratt på seg drakta igjen virker det ikke som om snakketøyet har lidd under comebacket. Gnu!

Aug 2019

57 min

Vi er en folkets pod og derfor blir sterke bidragsytere invitert inn som gjester. Denne uken har vi besøk av Simen Heister-Rosvold, aka Quadrophenia på Twitter. Han er lidenskapelig opptatt av HamKam, og podden bærer naturlig nok preg av det, samtidig som vi er innom fryktelig mye annet rør....

Jul 2019

84 min

Podkaste on tour. Årets oppgjør i FotballHedmark er lokalderbyet mellom Engerdal og Trysil FK. Bli med Ulrik og Jan Morten på roadtrip og den magiske opplevelsen vi hadde på Heggeriset Stadion fredag kveld.

Jun 2019

58 min

En gjestebooking som falt og en travel sjef gjør at Knoll og Tott får styre spakene alene. Mest fokus på runden denne gangen, og det blir fokus på Peder Nersveen som er klar for Europa, krangling på Twitter og fredagens store derby i Engerdal. Kjør!

Jun 2019

37 min

Trysil-trener Jarl André Storbæk har en rå karrière å se tilbake på både i Sundet, Raufoss, Kamma, Vålerenga, Godset og et lite utenlandseventyr i Hellas og Danmark. I podden må han imidlertid finne seg i å diskutere TFKs harde satsing og opprykksambisjonene.

Jun 2019

81 min

Her har du halvannen time med Svein-Erik Edvartsen, dommeren som ikke dømmer, men som fortsatt pugger regelboka ned til minste detalj. 

Jun 2019

112 min

Rekordlang runde denne gangen, når Mr. Ridabu Ole Johnny Sundt er med å bidrar til et dypdykk i breddefotballen.

May 2019

95 min

Magnus Solum har endelig funnet veien fra nettmaskene til podkasten, og må svare om Elverums trange sesongstart.

May 2019

57 min

Jonas Enkerud tropper opp i denne podkasten med tidenes raskeste 80-tallsbriller og vi må selvfølgelig kaste terning på looken. De stadig skiftene hårsveisene blir også et tema, men mest snakker vi om Enkeruds karriere, HamKam og masse godt breddenytt - blant annet en kruttsterk signering laaangt nede i divisjonene. 

May 2019

69 min

Vi gikk ut å lovet Stian Aasen som gjest, for å snakke om Elverums trange sesongstart. Sykdomsfravær i siste liten gjør at guttene må felle dommen over Fossum & co. selv. Er det virkelig krise med 0 poeng etter fire kamper? Svaret får du i podden. 

May 2019

52 min

Lars Hulleberg jobber i Norsk Tipping, men er svært aktiv i Ottestad-fotballen. Han er dagens breddealibi og hjelper oss med et dypdykk inn i 4. divisjon og lavere. Ellers har det vært en litt trang seriestart for Hedmark-lagene. 

Apr 2019

82 min

Elverum-keeper Emil Holst ble ikke ordentlig varm i trøya før han fikk spørsmål om topp 3 retter på bydelskroa La Parla i Hamar. Samtidig gleder han seg stort til å endelig få starte en obligatorisk kamp i Elverum-drakta etter ett år ute med hjernerystelse. 

Apr 2019

75 min

I denne ukens pod diskuterer vi HamKams sesongåpning, internasjonale signeringer litt ned i divisjonene og det imponerende comebacket til gjesten. Med HamKam-hjemvendte Emil Sildnes på plass, blir det naturligvis viet en god del oppmerksomhet til kameratene fra Hamar.

Apr 2019

92 min

Ungguttene må klare seg selv i denne ukens podkast. Frengstad er bortreist. Derfor har vi dratt digital redaktør i Østlendingen, Truls Sylvarnes bort fra oppussing og sesongforberedelser i 5. divisjon, for å snakke om det som har skjedd i FotballHedmark siste uka. Vi toucher innom litt landslagsfotball, gir dommen på HamKam og Kongsvinger før helgens seriestart, NM-kvalik og skal innom litt trøblete overgangssaker.

Mar 2019

80 min

Episoden er i stor grad viet til å gi et ekstra blikk inn i Ringsaker-fotballen, som er et ormebol av breddeklubber. Disse melder på hverandre i hytt og pine. Samtidig ser vi mot NM-kvaliken som starter denne uken, og en litt sulten Balstad drar fram storsaga. 

Mar 2019

83 min

Vi har tauet inn en av Norges råeste Fantasy-spillere, Eirik Bjørnstad, så du kan sjekke om du har cap'a riktig spiller inn mot seriestart, men vi snakker aller mest om det sammensuriumet som nå er i emning i breddefotballen på Indre Østland. 

Mar 2019

72 min

En stor del av sendingen er viet til debatt om pengebruk i breddefotballen, men det er likevel rom for lettbeint fotballprat. Flisa-gutten Kristen Ommang-Engen gjester podden denne gangen, og har endel fryktelig god historier på laget. Blant annet om Rune Buer Johansens motorsag og om hvordan det kan se ut når Flisa kjører Ferrari til bortekamp. 

Mar 2019

99 min

Vi har lagt bak oss en fotballmessig ganske tung måned. Februar er forbi og vi kan rette blikket mot seriestart og de mest interessante treningskampene. Sportsleder Wenche Norberg-Schulz og ansvarlig redaktør Tom Martin Hartviksen er med denne gangen. Det blir både musikk, årsmøteprat, lureri og ny spalte!

Mar 2019

74 min

Espen Olsen ble såpass HamKam-stupporter etter seks år i klubben som spiller at han hadde det grønn/hvite skjerfet over pulten på Strømmen-kontoret. Nå er han tilbake, og leverer strålende både på sidelinjen, i logistikktelefon og i podkasten. Olsen har deilige historier etter et langt fotballiv, blant annet da Marius Gullerud måtte ha pornoblad etter en fest.

Feb 2019

83 min

Yngve Sandbuløkken gjester oss. Er det kaos i Nybergsund eller ikke? Svaret får du i FotballHedmark podkasten.

Feb 2019

78 min

Endelig er guttene tilbake og vi har børstet støvet av podmikrofonene. Ulrik Balstad er signert for et nytt år, og denne gangen uten fotballfaglige eller markedsmessige bindinger. Vi ser på vinterens små og store hendelser, og ikke minst den omfattende Nybergsund-gate.

Feb 2019

68 min

Vi får lanseringen av en splitter ny fotballklubb i denne podkasten, samtidig som vi har ristet av oss julebordet fra to helger tilbake. Det har også vært drama i Hedmark-fotballen, ettersom HamKam har ansatt ny trener og Sundet har sparket sin. God lytting. 

Dec 2018

61 min

Julebordspodkast med Storhamar Hockeys Fredrik Söderström. Hvem husker ikke Jean-Pierre Papin, ikke glem at Peter "Foppa" Forsberg droppet hockeyøkter for fotballspilling, men mest snakker vi om lagbygging, coaching og trenerhjerningen. Balstad leverer Pøkk XI og drar en en voldsom kultuspalte om av hatten. 

Nov 2018

77 min

En strålende opplagt Kevin Knappen gjester podkasten denne gang, og den tidligere HamKam-treneren forklarer hvorfor det var helt greit å forlate klubben etter denne sesongen. Han røper også at det har vanket tilbud fra Færøyene og han tar oss med inn i krevende garderober både i Elverum, Dala og HamKam. 

Nov 2018

85 min

Da Lars Eirik Bredvold måtte i kongens klær steppet Elverums trenerutvikler, Stian Aasen inn på svært kort varsel. Balstad lanserer plutselig sin nye spalte - karismabarometeret. Ellers leverer Aasen et noe uryddig, men likevel sterkt XI. 

Nov 2018

93 min

Mens Tynset og Løten blåste ned i grøten sist runde, så er Sundet i kjempetrøbbel foran kampen mot Odd2. Vi har invitert en breddeekspert og tidligere alpinist til podden denne gang. Halvt danske Morten Ring Christensen leverer vanvittige sterke Nevemagnet XI. Tune in!

Oct 2018

80 min

Assistenttrener i Fart, Elise Richardsen, lever og ånder for fotball. Nå kan hun være med å føre Fart opp i Toppserien igjen. Men en svært hektisk hverdag i fotballen gjør at neste sommers giftemål må avklares i hennhold til terminslista for både HamKam, Fart og G/J19-landslaget. 

Oct 2018

64 min

«Jaja, en-to, en-to», er denne gjestens signal på banen og han få den berømte rullgardina - som mot bedriftslaget til Pinsekirken... Dag Undseth Hagens karriere ble noe amputtert på grunn av lyske- og hoftetrøbbel, men holdt det likevel gående på A-lagsnivå i nesten 15 år. 

Oct 2018

80 min

Denne gangen gjester mannen som fikk stor oppslag i lokalavisa i Haldan da han tok med dama på bytur. Han har spilt med İlkay Gündoğan, Benjamin Mendy og Wilfred Bony. Sååå det. Vi diksuterer inngående HamKams jakt på ny trener, Elverum seier mot FFK og byens supporterkultur. Tune in! 

Oct 2018

79 min

HAs sportsredaktør gjester podkasten denne uken. Rune Steen Hansen har fulgt HamKam svært tett de siste 15-20 årene, og har sterke meninger. Vi snakker om supporterkultur, Erlandsen-støtte, Knappens videre skjebne og masse annet som ikke nødvendigvis har så mye med fotball å gjøre...

Sep 2018

80 min

Mens Balstad trøkker i seg 10-15 safari-kjeks prøver vi andre å holde podden i gang. Denne gangen med Georg Flatgård som gjest. Vi går ganske intrikat gjennom Flatgård tidlgiere liv på Twitter og tolgingen leverer en strålende "Garderobens Klovn XI". Tune in!

Sep 2018

69 min

Endelig er vi tilbake. Gjesteløse denne gangen, men vi gjør en innsats for å oppsummere sommeren og se fram imot høsten. Tune in!

Aug 2018

41 min

Gjermund Holt var en del av en gylden generasjon i Grue på 70-80-tallet. Det ble med kun én A-kamp, som han ifølge Solbakken prater ganske mye om. Holt er lidenskapelig forelsket i både WestHam og Grue, men klarer også ha ha et blikk på VM - da mot sine kjære lag England og Kroatia. 

Jun 2018

71 min

Vi har igjen invitert den engasjerte Marius Krokhaug til podkasten. Tynsetingen er på flyttefot og depper litt over at Italia ikke er med i VM, men klarer likevel å fyre seg greit opp av både filming og prestasjoner. Denne helgen skal han på byttekveld med sine Panini-klistremerker, og VM følges med argusøyne. Tune in for en hyggelig time med lokal- og VM-fotball. 

Jun 2018

59 min

Heradsbygdas høye beskytter Anders Bronken er ikke imponerte over seriestarten til sitt kjøre J/H og Torp får dermed gjennomgå. Anders forteller blant annet om hva som er konseptet Tour de Drink, om akademiklasifisering, spillerutvikling og gir deg fasit på hva som er tidenes Fotball-VM. Og sit men ikke minst - vi har skaffet oss jingles. De må høres! 

Jun 2018

64 min

Tore Andreas Gundersen har en strålende karriere å se tilbake på, men han irriterer seg fortsatt over at han aldri fikk ordentlig sjansen på toppnivå. Han har likevell kost seg i klubber som KIL, LSK, Lyngby, Dresden og HamKam. Nå spiller Flisa-gutten for moderklubben når han ikke fridykker etter krabber eller skyter etter rype. Gundersen forteller også om sitt noe anstrengte forhold til Tom Nordlie...

May 2018

77 min

Cookie policy

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.