Pastila de încredere cu Anda

Anda Marian

Sunt Coach,Terapeut si Consilier Vocational, iar Pastilele sunt esențe țari încapsulate în câteva minute de Mindshift.Conțin teme de gândire, cu efect prelungit și spectru larg.Aduc claritate, echilibru și armonie interioară.Recomandate pentru introspecție, activarea potențialului și alinierea cu Adevărul personal, au ca efecte secundare creșterea substanțială a încrederii în sine, autocunoașterea, conștientizări spontane, crearea de circuite neuronale noi,momente AHA uri,confirmări.

https://evolvecreate.ro/ sau https://www.wayra-astrae.ro/anda-marian Scrieti-mi la anda@evolvecreate.ro

All Episodes

tunci când totul în jur pare haotic și nu avem Claritate despre Viitor, propun să facem pași mici înspre noi Înșine. Să ne uităm cu blândețe și să alegem zi de zi Binele din Noi, o perspectivă a paharului plin. Nu putem schimba exteriorul, putem însă alege să ne bucurăm de ceea ce este în Noi. Este o super-putere de care adesea uităm, fiind mai mereu pe pilot automat. 

Apr 8

3 min 55 sec

Într-o lume în care plutim în incertitudine, te invit să pui lupa pe ceea ce îți dorești materializându-se în viața ta și să lucrezi la Viziunea ta asupra acelei dorințe.

Apr 8

3 min 39 sec

Într-o lume plină de restricții și impuneri, ne putem încă Asuma să fim Autentici? Dar cum rămânem în aliniere cu Valorile noastre? Ei bine devenind Responsabili de acțiunile noastre și având Curajul să fim noi înșine.

Apr 8

3 min 37 sec

Temele alese în primele pastile au venit din frământările și provocările cele mai des întâlnite la clienți, prieteni și cunoscuți. Sunt însă multe altele, la fel de relevante și dătătoare de dureri de cap. Să le prevenim cu pastile întrebătoare. Le aștept cu drag la adresa de mail:  anda@evolvecreate.ro

Apr 8

4 min 17 sec

Nu îl putem opri, dar putem încetini noi ritmul astfel încât trecerea lui să ni se "așeze" corect. Între a funcționa pe fast forward și a fi În Sync, recomand oricând prezența, conștientă și mindfulness.

Apr 8

4 min 33 sec

Vederea de ansamblu aduce informații esențiale atunci când ne propunem un demers. Dar dacă noi suntem ultimii în lista de priorități, vom privi mai degrabă de undeva de jos și cu o dimensionare limitată a opțiunilor. Cum să ne facem loc în viața noastră și acela să fie locul corect?

Apr 8

3 min 40 sec

Vulnerabilitatea este una din cele mai dificile poziționări în relația cu ceilalți. Ca să nu o mai confundăm cu rușinea recomand să ne dăm voie să "fim" noi înșine. Lăsând la o parte statutul sau presiuni sociale. Cum ar fi?

Apr 8

4 min 2 sec

Suntem unici, dar știm ce ne face speciali? Pentru a ne identifica, activa și accesa potențialul, este nevoie să ne acceptăm exact așa cum suntem. Ușor de spus, dar foarte eficient când și facem asta zi de zi.

Apr 8

4 min 4 sec

Știai că nu există doi oameni identici și deci nicio soluție care să funcționeze la fel pentru persoane unice? Atunci desigur nu există o rețetă universală. Există insă pași mici, asumați și corect direcționați.

Apr 8

4 min 2 sec

Ce este cu pastilele astea și de ce țintesc încrederea? Care este asocierea între a "lua o pastilă pentru a trata o afecțiune și a "acționa" pentru a preveni afecțiuni. Decât să tratam simptome, de ce să nu ne întrebăm și astfel să înțelegem cum să fim în echilibru și armonie, trăind viața cu sens și fără pastile.

Apr 8

2 min 37 sec