Un Cafè amb YITG

Young IT Girls

Un podcast de Young It Girls.

Aquí podreu escoltar les entrevistes que hem preparat amb dones referents #tech. Una estona de cafè on una sòcia de YITG i una #referentYITG parlaran sobre el seu passat, present i futur. 🚀

All Episodes

En aquest capítol parlem amb la Mercè Gorina Pradas, enginyera de disseny industrial i desenvolupament del producte per la UPC de Terrassa. Actualment és dissenyadora d'envasos pels sectors alimentari 🍎 , cosmètic 💄 i farmacèutic 💊! L'entrevista l'Helena Vallés, estudiant d'enginyeria de telecomunicacions i la nostra responsable de comunicació!

Nov 24

35 min 37 sec

En aquest capítol hem parlat amb la Iolanda Marchueta, doctora en Química Orgànica🧪 per la Universitat de Barcelona i amb més de 10 anys d'experiència en la indústria farmacèutica! ✨Actualment treballa com a consultora independent i podeu trobar més informació sobre ella a la seva web: https://www.iolandamarchueta.com/. L'entrevista l'Ana Dueso-Barroso, biotecnòloga i estudiant de doctorat al Barcelona Supercomputing Center 💥

Nov 10

51 min 29 sec

En aquest capítol hem parlat amb la científica Sònia Estradé , professora i investigadora en el grup LENS-MIND del Departament d'Electrònica de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona 👩‍🏫. A més, la Sònia és presidenta tant de l'Associació de Dones Investigadores i Tecnòlogues a Catalunya (AMIT-Cat) com de la Comissió d'Igualtat de la Facultat de Física de la UB.💥 L'entrevistadora d'aquest capítol és l'Emma Fraxanet, estudiant de Doctorat en Tecnologies de la Informació a la UPF.

Oct 28

32 min 42 sec

En aquest capítol hem parlat amb la Irene Navarro (@Insbcn) i la Nel·la Saborit (@Neleeta)! Ambdues formen part del gabinet tècnic del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona 🏙️, on treballen per fer propostes pel territori per afrontar el futur⏳ en les millors condicions. L'entrevistadora és l'Irene Martínez, que està fent el seu Doctorat en Enginyeria de Transports 🚗 a la Universitat de Califòrnia, Irvine.

Oct 13

58 min 4 sec

Us deixem aquí la segona entrevista #UnCafèAmbYITG, un podcast de divulgació de dones al mon STEM!! En aquest capítol hem parlat amb la Cristina Aleixendri, enginyera aeronàutica que té la seva pròpia empresa, bound4blue, on desenvolupa un mecanisme per reduir les emissions de CO2 del transport marítim! 🚢🌊(https://www.linkedin.com/in/cristinaaleixendri/) L'entrevistadora és la Maria Gil, enginyera de telecomunicacions i experta en visió per computador.

Sep 29

58 min 42 sec

Aquí comença el contingut del podcast de les Young IT Girls! 💥🚀 Teniu el cafè preparat?☕ En aquest episodi entrevistem a la Marta Guardiola, enginyera de telecomunicacions, CTO, Presidenta i co-Fundadora de MiWEndo Solutions. Allà, desenvolupa un dispositiu mèdic per millorar la detecció precoç i prevenció del càncer colorectal. L'entrevistadora d'aquest programa és l'Alejandra Garrido, la nostra actual presidenta!

Sep 15

20 min 58 sec

Benvingudes i benvinguts! Aquí us presentem el nou podcast de les Young It Girls de divulgació de dones al mon STEM. 👩‍🏫Prepareu-vos per a totes les coses interessants que venen durant els pròxims mesos!🚀

Sep 1

3 min 18 sec