Beter worden in je vakgebied doe je bij Defensie

Werken bij Defensie

Een podcast van werken bij Defensie. Jonge, hoger opgeleide militairen vertellen waarom zij hebben gekozen voor een carrière bij Defensie. En hoe zij in hun werk onder soms uitdagende omstandigheden een betere professional zijn geworden. Meer weten over werken bij Defensie als hoger opgeleide? Ga naar www.werkenbijdefensie.nl/officier

All Episodes

Tom droomde er als klein jongetje van om straaljagerpiloot te worden. Omdat hij niet goed wist welke studie hij wilde volgen, koos hij voor het avontuur van een technische studie bij de Koninklijke Marine. Inmiddels verdiept hij zichzelf letterlijk en figuurlijk in de techniek als Hoofd Technische Dienst bij de onderzeedienst.

Jun 2019

18 min 54 sec

Niels begon zijn loopbaan bij Defensie met het bouwen van bruggen en wegen bij de Landmacht, maar al snel vond hij nullen en enen interessanter dan cement en stenen. Waar hij in Afghanistan nog zocht naar mogelijke bermbommen, speurt hij inmiddels achter een computerscherm naar digitale aanvallen in het cyberdomein.

Jun 2019

19 min 19 sec

Irene studeerde Militaire bedrijfswetenschappen aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda. Met haar talent voor plannen en organiseren kwam ze uit bij de functie van officier logistiek bij de Luchtmacht. Haar doel is om zichzelf binnen de logistiek zo breed mogelijk ontwikkelen en haar kennis op alle vlakken, waar ook ter wereld in te kunnen zetten.

Jun 2019

19 min 36 sec