I dur og moll

Ann-Mari Andersen

En podkast med Ann-Mari Andersen om livet og hverdagslige betraktninger i dur og moll. Det blir litt prat om både musikk, åndelighet og ikke minst adventstida med utgangspunkt i julealbumet "Buorit juovllat" (God Jul) av og med meg selv.

All Episodes

Siste episode i denne sesongen av podkasten "I dur og moll" med Ann-Mari Andersen. Adventstida avsluttes med litt juletanker om stort og smått, og oppsummeres med at ikke alt trenger å være perfekt for å skape jul. Dagens sang er "Jeg er så glad hver julekveld". 

Dec 2020

15 min 5 sec

Dagens podkast fortsetter med spennende gjester i dur og moll. Kveldens gjest er Klemet Anders Buljo som snakker om livet på godt og vondt, om joikens betydning og hans egen reise med musikken. Tenn det fjerde lys og følge med. Dagens sang er "Little drummer boy".

Dec 2020

37 min 20 sec

I kveld tar jeg en prat med Margit Edland Eidsaune, en kjent personlighet i Alta på grunn av sitt engasjement for mennesker i sårbare situasjoner.  Hun har viet livet sitt til å jobbe med mennesker og har blant annet stiftet kafeen "Hjerterom", et lavterskeltilbud hvor man kan komme om man ønsker noen å snakke med. Vi snakker om fellesskap og om det å være giver. Dagens sang er "Go tell it on the mountain".

Dec 2020

25 min 12 sec

I kveldens sending av "I dur og moll" får jeg besøk av Øyvind Oksavik, prost i Alta menighet, og Daniel Lund, pastor i pinsekirka Filadelfia. Vi samtaler om førjulstida, om møtet med medmennesker og ikke minst om det å snakke sant om livet. Dagens sang er "Glade jul, hellige jul". 

Dec 2020

26 min 3 sec

Det er to uker til julaften, og i dag har jeg fokus på tradisjoner og verdier. Hvordan skaper vi juletradisjoner og hva betyr disse for oss? Dagens sang er Mary did you know. 

Dec 2020

15 min 39 sec

Kveldens episode av "I dur og moll" handler om å møte seg selv i døra. Vi snakker om oppussing av hus, av alle ting, midt i adventstida. Noen ganger blir planer endret i siste liten og man må gjøre det beste ut av ting. Dagens sang er "Deilig er den himmel blå".

Dec 2020

17 min 2 sec

I andre episode av «I dur og moll» snakker vi blant annet om den joikende salme og takknemlighetsliste. Dagens sang er «Her kommer dine arme små».

Dec 2020

18 min 40 sec

Introduksjon til min nye podkast. I første episode får du bli litt kjent med meg, vi tenner første adventslys og snakker om førjulstida i dur og moll.  Dagens sang er "Nå tennes tusen julelys". 

Nov 2020

22 min 37 sec

Søndag 29. november kommer første episode av podkasten "I dur og moll" med Ann-Mari Andersen. Det er en podkast om livet som kan være både i dur og i moll. Det vil være åtte episoder fram til jul, som går hver torsdag og søndag.

Nov 2020

1 min 40 sec