Alexandra Popescu

Alexandra Popescu

Suntem iubiti. Suntem IUBIRE ❤️ Iar iubirea vindeca orice. Podcasturile mele sunt despre spiritualitate, despre cum ne vindecam, despre a intelege cu inima manifestarile din viata noastra.

All Episodes

Cum primim/mostenim darul de a avea bani Echilibrul dintre a da si a primi Zeciuiala Aurul Spiritual Programe limitative ce ne impiedica sa traim in abundenta Cum ne imbracam pentru a atrage banii Remedii pentru abundenta

Nov 27

24 min 16 sec

20 de minute care te vor ajuta sa descarci lumina in corpurile tale prin deschiderea inimii la nivelul cel mai profund si inaltator. ✨ Chiar daca pare ceva abstract, aceasta meditatie mi-a fost descarcata acum doua saptamani, am repetat-o zilnic si mi-a schimbat viata: ✅ am reusit sa ma apropii mai mult de oamenii din jur doar prin simpla prezenta, fara sa fie nevoie de cuvinte ✅ am reusit sa resimt pacea profunda in fiecare zi ✅ am dobandit iubirea fata de mine, de viata mea si fata de cei din jur la un nivel mai profund decat pana acum ✅ relatiile mele s-au schimbat in mod benefic, oamenii reusesc sa perceapa iubirea pe care o eman ✅ reusesc sa ajung cu usurinta la oamenii care au nevoie de mine

Nov 13

20 min 23 sec

Care sunt 5 motive pentru care nu finalizam proiectele si actiunile incepute? De ce ne pierdem entuziasmul si energia pe parcurs? Hai sa vedem ce se ascunde, de fapt, in interior. Scrie-mi feedbackul tau daca parcurgi acest podcast. 

Nov 4

14 min 16 sec

34 de minute de intrare in stare profunda in care, alaturi de Creator invatam sa descarcam lumina in corpurile noastre fizice si non-fizice si apoi trimitem lumina catre constiinta planetara pentru evolutia catre Sursa de Lumina. In timpul meditatiei, am primit ghidare sa va conectez si la Maestri si Ghizi. Va iubesc, A.

Oct 29

34 min 31 sec

La ce se refera vibratia? Cum ne pierdem energia sau ne scade vibratia?  12 metode simple prin care ne putem creste vibratia ca sa traim in echilibru - adica pace, bucurie si iubire.

Oct 14

17 min 6 sec

10 minute pe zi iti pot schimba viata. Incepem cu recunostinta, setarea unei intentii si scurta sesiune de respiratii ce au ca scop sa te centreze in inima si sa iti deschida vibratia pentru a primi tot ce este benefic pentru tine, pentru a te curata de energiile negative si a te incarca cu lumina. Sa fim iubire!

Oct 9

10 min 32 sec

Greselile ne ajuta sa evoluam? Cum? Afla in podcast. Love u all!

Sep 23

6 min 44 sec

O meditatie profunda, care te va duce in starea de relaxare Theta a creierului, in care exersam si respiratiile profunde si constiente pentru reducerea anxietatii si integrarea fricilor. Vei fi ghidat(a) catre intalnirea cu cea mai pregnanta frica a ta pentru a o imbratisa si integra in lumina din tine.

Sep 21

25 min 56 sec

Ce se intampla cand murim, dupa ce murim si de ce murim?

Aug 22

24 min 57 sec

Umbra este tot ce ne face sa suferim: dureri, frici, atasamente, adictii, rani, regrete, resentimente. Cum ii facem fata, cum o integram in viata noastra si CUM o transformam in LUMINA?

Jul 7

19 min 19 sec

Despre traumele copiilor indigo, de cristal si curcubeu. Un podcast dedicat, in special, parintilor.

Jun 13

12 min 8 sec

O meditatie usoara, de activare a noilor inceputuri, de curatare a energiilor negative, ghidata cu ajutorul Ingerilor.

Jun 10

13 min 24 sec

Ce inseamna Karma? Ce inseamna Dharma? Cum am generat karma si cum o putem echilibra?

May 20

15 min 36 sec

O meditatie care te va ajuta sa vindeci pas cu pas, de fiecare data cand o vei accesa, ranile care mocnesc. Nu este necesar sa vindeci totul deodata, ci progresiv, pe masura ce ies la iveala rani si le constientizezi.

May 2

12 min 59 sec

Hai sa intelegem de ce manifestam aceste rani. Si, mai ales, de ce acestea sunt calea noastra catre lumina si evolutie si nicidecum ceva rau sau gresit.

May 2

25 min 42 sec

O meditatie compusa in acord cu nevoia de a integra IUBIREA DE SINE. Sa va fie de folos!

Apr 15

19 min

Inregistrarea din una dintre clasele tinute in 2020, acest postcast cuprinde: - ce inseamna iubirea sau neiubirea de sine si care sunt motivele pentru care ajungem sa manifestam acest lucru? - cum ne putem vindeca? cum ardem karma? cum manifestam iubirea fata de noi si fata de cei din jur?

Apr 9

36 min 33 sec

De unde provin dependentele si cum le putem intelege din perspectiva spirituala? Fumatul, dependenta de mancare, de oameni, de alcool, de activitati sau obiecte.

Apr 4

6 min 11 sec

Meditatie pentru linistea mintii si a sufletului.

Mar 31

13 min 16 sec

Ce inseamna sa fii bine? Cum dobandesti starea de bine?

Mar 27

42 min 34 sec

Podcastul cuprinde inregistrarea unei clase complete de vindecare a relatiei cu mama/femeilor din viata noastra: - raspunsuri la "de ce"-urile voastre  - meditatia iertarii Love, A. www.inspiria.ro

Mar 20

1 hr 12 min

Seria de meditatii vine in intampinarea voastra cu scopul de a va obisnuit sa intrati in starea alpha/theta, de a da pauza mintii si gandurilor, de a va curata energetic si a va reincarca. Nu ascultati meditatiile in timp ce conduceti sau faceti alte activitati publice. www.inspiria.ro

Mar 18

13 min 19 sec

Un scurt podcast inregistrat spontan, inspirat de problemele oamenilor

Mar 12

8 min 18 sec

In podcastul acesta vei afla: - care sunt cele 2 mecanisme prin care ne descarcam energetic - 7 modalitati prin care te poti revitaliza si incarca energetic in viata de zi cu zi Despre mine si evenimentele mele: www.inspiria.ro

Mar 2

32 min 36 sec

De fiecare data cand 2 adulti intra in conflit, de fapt sunt doi copii raniti care se manifesta. De unde vin ranile actuale si cum s-au format ranile interioare in copilarie? Cum se transforma ranile interioare in boli? Care este incarcatura karmica si rezonanta noastra cu parintii? Cum se vede in harta natala ce avem de vindecat?

Jan 19

25 min 52 sec

Episodul incepe cu un scurt moment de recunostinta interioara. Continua cu raspunsuri la intrebarile/blocajele: - cum stiu ca iubesc? - cum vindecam blocajele in relatia cu tatal, respectiv mama? - cum e cu atașamentele? Cum scapi de ele? - cum e cu mandatele? Cum scapi de ele? Ccum scapi de 'Trebuie'? - cum putem fi prezenti pentru cei dragi din jurul nostru, fara a ne transforma in salvatori? - cum ne dam seama ca am iertat o persoana care ne-a facut sa suferim in trecut? - cum vindec relatia cu tata, legat de moartea lui si corelat cu sexualitatea? Am vorbit de curand pe chatul de grup de asta - cum punem limite?

Jan 17

1 hr 4 min

Ce Facem Cand Apare Un Om Sau O Situatie Care Nu Ne Sunt Pe Plac?  Daca au venit catre noi, inseamna ca trebuie sa facem ceva cu ce a venit pana iesim din rezonanta.

Jan 10

2 min 40 sec

Este ok sa spunem "NU" - insa acest cuvant trebuie sa fie spus intr-un mod ASUMAT si cu COMPASIUNE.

Jan 10

14 min 21 sec