New Weeff

Rob de Greeuw

Entertainmentnieuws en Spotify playlists

mwp.podcast.all.episodes

In deze uitzending een interview met Zeno. Een Tilburgse artiest die zijn singer/songwriter talent combineert met Trap beats. 27 februari verschijnt zijn nieuwe EP. Muziekalfabet In het muziekalfabet staat deze week de letter P centraal. Met natuurlijk veel aanvragen voor Prince. Maar ook leerde ik weer een nieuwe bandje kennen. En daar is het me ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Zeno Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

fev. de 2019

time.hours.short time.minutes.short

Een nieuw bulletin met muzieknieuws vanaf de redactie. Met dit keer nieuws over Marvin Gaye, Billy Corgan en Lindsey Buckingham. Aangevuld met de nodige luistertips. Ook te beluisteren via Spotify en Mixcloud. Het bericht Podcast: muzieknieuws over Marvin Gaye, Billy Corgan en Lindsey Buckingham verscheen eerst op IndebanvanNL.

fev. de 2019

time.seconds.short

In deze uitzending een interview met Stage Republic. Hoogstwaarschijnlijk de Nederlandse band met de meeste internationale awards op zijn naam. En nu is er een succesvolle samenwerking met Spinnin’ Records. Rock meets dance! Verder een wel heel bijzondere remix van een nummer dat country cowboy Glenn Campbell als demo voor Elvis Presley inzong. Drenge & ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Stage Republic Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

fev. de 2019

time.hours.short time.minutes.short

Hier is weer de bijna dagelijkse podcast vanaf de redactie met het belangrijkste muzieknieuws. Dit keer over Nicole Bus die getekend is door de platenmaatschappij van Jay-Z. Verder nieuws over 21 Savage die momenteel opgesloten zit. Maar er is hulp onderweg van diezelfde Jay-Z. Ook twee muziektips en een vooruitblik naar New Music Friday met ... Meer lezen Het bericht Muzieknieuws over Nicole Bus, 21 Savage en Ariana Grande verscheen eerst op IndebanvanNL.

fev. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

Precies een dag later is er alweer genoeg muzieknieuws voor de tweede aflevering van onze nieuwe podcast. Over een video van Alanis Morissette met een geupdate versie van haar hit Ironic. Ook kon ik het niet laten het over de prachtige nieuwe video van Mitski te hebben. Ook is er nieuws over een nieuwe oude ... Meer lezen Het bericht Het muzieknieuws van 3 februari 2019 verscheen eerst op IndebanvanNL.

fev. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

In de ban van het nieuws is een nieuwe podcastserie van Indebanvan.nl. Met muzieknieuws waarvoor geen ruimte was op de website maar dat interessant genoeg is om te delen. In deze eerste aflevering stippen we kort de terugkeer van The Big Lebowski aan, het overlijden van James Ingram, de sores van Ariana Grande, Tiesto en ... Meer lezen Het bericht Nieuwe podcastserie: in de ban van het nieuws verscheen eerst op IndebanvanNL.

fev. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

In deze aflevering van Het Muziekalfabet alle ruimte voor de letter N. Een N-artiest, N-liedje en twee N-combinaties. Luister Het Muziekalfabet terug Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud en onderstaande player. Ik zou het leuk vinden als je aanstaande woensdag tussen 19.00 en 21.00 gezellig live meeluistert via WEEFF Radio. Playlist Lizzo-Juice Chaka ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: de letter N verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

Deze week een interview met Chris Odd over zijn nieuwe single Santa Maria en zijn avonturen in het buitenland. Ook een nieuwe aflevering van De Jongens Tegen De Meisjes waarin Maggie Reilly het samen met Mike Oldfield tegen Focus opneemt. Luister de uitzending met Chris Odd terug Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Chris Odd Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

Deze aflevering van Het Muziekalfabet staat de letter M centraal. Er waren heel veel inzendingen waarvan ik er ook heel veel besloot te draaien. Luister de uitzending terug Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud en onderstaande player. Ik zou het leuk vinden als je aanstaande woensdag tussen 19.00 en 21.00 gezellig live meeluistert ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: de letter M verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

In deze uitzending een interview met The Homesick. Momenteel de coolste band van Nederland. Luister snel waarom dat is. Natuurlijk draaide ik ook muziek van The Homesick, had het met hen over Eurosonic Noorderslag en er is nieuwe muziek te verwachten! Ook antwoord op de vraag waarom ze in tegenstelling tot hun bandnaam zo vaak ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Homesick Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

In deze uitzending nemen we de plagiaatkwestie onder de loep tussen Ed Sheeran (‘Thinking Out Loud’) en de erfgenamen van Marvin Gaye (‘Let’s Get It On’). Wat denk jij? Is het Plagi-ja of Plagi-Nee? Daarnaast een zeer gedenkwaardige aflevering van het muziekalfabet met drie prachtige L-combinaties. Oftewel drie L-artiesten die een L-liedje hebben gemaakt. Luister ... Meer lezen Het bericht Plagi-Ja of Plagi-Nee: Ed Sheeran vs Marvin Gaye verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

Deze week een interview met Roads To Roam. Niet alleen de zanger, maar de hele band! Over het verschil tussen praat- en zangstem, waar die heerlijke liedjes vandaan komen en de plannen voor 2019 van de hardst werkende band van Nederland. In De Jongens Tegen De Meisjes werd een alternatief gezocht voor John Mayer’s Stop ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Roads To Roam Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

In eerste uitzending van 2019 staat de letter K centraal in Het Muziekalfabet. Er waren volop K-artiesten en verrassende K-combinaties ingestuurd. Promotie voor Mickelson Daarnaast draaiden we ook de nieuwe single van Mickelson die de promotie van zijn nieuwe album terzijde heeft geschoven om te helpen met de bosbranden in Californië. Dus namen wij het ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: the Mickelson edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

In deze aflevering van New Weeff belden we met Merel Sophie die onlangs haar EP “For The Road” uitbracht. Ook besteedden we voor de tweede keer aandacht aan de BBC Sound of 2019. We draaiden Rosalia en King Princess van de longlist. De twee genomineerden die wat ons betreft de meeste kans maken op de ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Merel Sophie Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

jan. de 2019

time.minutes.short time.seconds.short

Deze week staat de letter J centraal in Het Muziekalfabet. Maar omdat het ook de week van Serious Request is moest er wel een donatie gedaan worden voordat de aangevraagde plaat op de radio kwam. We hadden ook een interview met Joyce Beuken die haar eigen Serious Request actie organiseert in Het Kroegie in Hoorn. ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: de Serious Request edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

dez. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

In deze aflevering van New Weeff aandacht voor de BBC Sound of 2019. Als eerste kandidaat voor de overwinning laten we je kennis maken met Grace Carter. Ook Sabrina Starke en Rosemary & Garlic streden ergens voor. Namelijk wie zich mocht kronen tot Live or Life winnaar en op de radio werd gedraaid. Helaas werden ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Grace Carter Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

dez. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

In deze uitzending een extra lange aflevering van Het Muziekalfabet. Het bleek voor de luisteraar geen enkel probleem om artiesten, liedjes met de letter i en combinaties te bedenken. Je kunt de uitzending terugluisteren via Spotify, Mixcloud en onderstaande player. Luister je aanstaande woensdag tussen 19.00 en 21.00 gezellig live mee via WEEFF Radio? Playlist ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: de letter I verscheen eerst op IndebanvanNL.

dez. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

In deze radio uitzending een interview met singer/songwriter Tolls die 27 november zijn debuutalbum “Blijf Je Koel” uitbracht. Hij vertelt hoe hij na de Popronde en Grote Prijs van Nederland met hulp van o.a. Hessel daartoe gekomen is. En dat het allemaal op een woonboot begon. Ook weer een aflevering van Live or Life waarin ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Tolls Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

dez. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

Elke woensdag kun je op Weeff Radio luisteren naar Het Muziekalfabet. Deze week stond de letter H centraal en konden luisteraars hun favoriete artiest insturen waarvan de voor- of bandnaam met de letter H begon. Ook liedjes die titeltechnisch met de letter H beginnen waren welkom. Maar er waren vooral heel veel H-combinaties ingestuurd: H-artiesten ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: de letter H verscheen eerst op IndebanvanNL.

nov. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

In de radio uitzending / podcast van deze week een interview met Cedric Muyres. Hij is de oprichter van Snowstar Records dat dit jaar 15 jaar bestaat. Het pakte uit als het langste gesprek in de anderhalve maand dat New Weeff bestaat. En het gaat misschien zelfs nog wel een staartje krijgen. Het jubileumjaar van ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Snowstar Records Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

nov. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

In deze uitzending van Het Muziekalfabet de plagiaatkwestie van Thijs Boontjes en Rob de Nijs. Is het Plagi-ja of Plagi-nee? Natuurlijk ook de inzendingen van de luisteraars voor Het Muziekalfabet. Dit keer staat de letter G centraal. Luister de uitzending terug via Spotify, Mixcloud of onderstaande player. Luister je aanstaande woensdag tussen 19.00 en 21.00 ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: de letter G verscheen eerst op IndebanvanNL.

nov. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

In deze uitzending van New Weeff een interview met Steven Engel. De charismatische rapper heeft weer een album uit. Oorspronkelijk afkomstig uit Hoorn blijft hij een band met de regio houden. Ook weer een spannende Live or Life strijd. Deze keer tussen Nelly en Julia Zahra. via Spotify, Mixcloud en onderstaande player kun je de uitzending ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Engel Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

nov. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

Elke woensdagavond wordt op Weeff.nl rond 20.30 Het Muziekalfabet uitgezonden. Deze week staat de letter F centraal. Als luisteraar kon je hiervoor je favoriete artiest insturen waarvan de voor- of bandnaam met de letter F begint. Een liedje waarvan de titel met de letter F begint. En de combinatie, een F-artiest die een F-liedje heeft ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: letter F verscheen eerst op IndebanvanNL.

nov. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

In deze podcast van het radioprogramma New WF een interview met de Nederlandse zangeres Blackbird Haar huidige single Moonshine Motel is een prachtig liedje. Geschreven in de traditie van al die mooie liedjes over hotels en motels. Ook wordt er weer een Live or Life artiest gekozen. De keuze gaat tussen Mathilde Santing en de ... Meer lezen Het bericht New Weeff: The Blackbird Edition verscheen eerst op IndebanvanNL.

nov. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short

Het Muziekalfabet is sinds een paar weken weer terug op de radio. Inzenden kan via de contactpagina, Twitter en de Facebookpagina’s van WEEFF Radio en IndebanvanNL. Elke woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 kun je luisteren of jouw inzending wordt gedraaid. Onderstaand kun je de uitzending van afgelopen woensdag beluisteren. Via Spotify, Mixcloud of de player ... Meer lezen Het bericht Het Muziekalfabet: letter E verscheen eerst op IndebanvanNL.

nov. de 2018

time.minutes.short time.seconds.short