Ihmemutsi-podcast

Krista Lomas

Ihmemutsi podcastissa jaetaan ajatuksia erityisestä arjesta, haasteista, ilonhetkistä ja vanhempien hyvinvoinnista. Puretaan erityisyyteen liittyviä tabuja ja uskomuksia. Tarjotaan vertaistukea erityislapsi-arjen haasteisiin.

Soturiäiti Teaser
Trailer 1 min 4 sec

All Episodes

Neljännessä jaksossa Krista miettii kesäloman alkua, koulutodistusta ja opiskelun merkitystä. Podcastissa jaetaan konkreettisia vinkkejä esimerkiksi erityislapsen nukkumiseen ja vanhempien jaksamiseen. Juontajana toimii Krista Lomas, joka jakaa omia kokemuksiaan ja ideoitaan. Toivottavasti jakson kuunneltuasi koet saaneesi jotain uutta ja inspiroivaa arkeesi! Seuraa somessa: http://instagram.com/ihmemutsi https://www.youtube.com/channel/UCnMR3QjFStiY8uBB__BLvmg https://krista-lomas.com/

Jun 1

5 min 29 sec

Kolmannessa jaksossa Krista kertoo millainen on helikopteri vanhempi? Podcastissa jaetaan konkreettisia vinkkejä esimerkiksi erityislapsen nukkumiseen ja vanhempien jaksamiseen. Juontajana toimii Krista Lomas, joka jakaa omia kokemuksiaan ja ideoitaan. Toivottavasti jakson kuunneltuasi koet saaneesi jotain uutta ja inspiroivaa arkeesi! Seuraa somessa: http://instagram.com/ihmemutsi https://www.youtube.com/channel/UCnMR3QjFStiY8uBB__BLvmg https://krista-lomas.com/

May 10

13 min 10 sec

Ihmemutsi Podcastin kolmannen kauden toisessa jaksossa Krista kertoo mikä on Fragile X Oireyhtymä. Alussa kerrotaan Fragile X pähkinänkuoressa ja lopussa Krista kertoo miten tämä todettiin lapsilla ja millaista arki on? Lisää tietoa Fragile X oireyhtymästä löydät https://www.norio-keskus.fi/etusivu Kristan Blogista löytyy myös kirjoitus aiheesta https://krista-lomas.com/fragile-x/mika-ihmeen-fragile-x/ Podcastissa jaetaan konkreettisia vinkkejä esimerkiksi erityislapsen nukkumiseen ja vanhempien jaksamiseen. Juontajana toimii Krista Lomas, joka jakaa omia kokemuksiaan ja ideoitaan. Toivottavasti jakson kuunneltuasi koet saaneesi jotain uutta ja inspiroivaa arkeesi! Seuraa somessa: http://instagram.com/ihmemutsi https://www.youtube.com/channel/UCnMR3QjFStiY8uBB__BLvmg https://krista-lomas.com/

May 3

10 min 51 sec

Pokémon-kouluttaja ja perheen 7 diagnoosia | UUSI KAUSI STARTTAA Ihmemutsi Podcastin kolmannen kauden ensimmäisessä jaksossa tutustutaan tarkemmin Kristaan ja siihen, mitä ensimmäinen tuotantokausi tulee pitämään sisällään. Podcastissa jaetaan konkreettisia vinkkejä esimerkiksi erityislapsen nukkumiseen ja vanhempien jaksamiseen. Juontajana toimii Krista Lomas, joka jakaa omia kokemuksiaan ja ideoitaan. Toivottavasti jakson kuunneltuasi koet saaneesi jotain uutta ja inspiroivaa arkeesi! Seuraa somessa: http://instagram.com/ihmemutsi https://www.youtube.com/channel/UCnMR3QjFStiY8uBB__BLvmg https://krista-lomas.com/

May 3

1 min 36 sec

7. Jakso: Kun tuntuu ettet ole läsnä koskaan Jokainen vanhempi tietää sen tunteen, kun et ole koskaan läsnä tarpeeksi lapsillesi tai voi olla, että lapsesi on tämän joskus myös sanonut sinulle: "äiti me ei koskaan leikitä". Otathan haltuun myös Facebook sivun, Instagram tilin, Youtube kanavan, Blogin ja Twitterin sekä Pinterestin? Kaikki löydät samalla nimellä eli Krista Lomas. Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Nov 2020

10 min 38 sec

6. Jakso: Mitä tehdä, kun on liikaa kaikenlaista Kaikilla vanhemmilla on jossakin vaiheessa tämä sama ongelma. Liian monta asiaa mitä pitäisi saada tehtyä. Ja ei tarpeeksi tunteja päivässä kaikkien tekemiseen. Otathan haltuun myös Facebook sivun, Instagram tilin, Youtube kanavan, Blogin ja Twitterin sekä Pinterestin? Kaikki löydät samalla nimellä eli Krista Lomas. Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Nov 2020

8 min

Kaupallisessa yhteistyössä: Chic Company https://www.chiccompany.fi/ 3 vinkkiä onnistuneen viikon suunnitteluun. Tulet huomaamaan , että sun elämä onkin aika kivaa! Otathan haltuun myös Facebook sivun, Instagram tilin, Youtube kanavan, Blogin ja Twitterin sekä Pinterestin? Kaikki löydät samalla nimellä eli Krista Lomas. Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Sep 2020

5 min 23 sec

Tällä viikolla sosiaalisessamediassa on pyörinyt video jossa aikuinen mies tekee itsemurhan. Videon jakaminen alkoi TikTokissa ja nyt se on levinnyt myös muihin sosiaalisenmedian kanaviin. Tästä hirveästi asiasta sain ajatuksen tehdä tämän viikon podcast jakson sekä blogipostauksen. Otathan haltuun myös Facebook sivun, Instagram tilin, Youtube kanavan, Blogin ja Twitterin sekä Pinterestin? Kaikki löydät samalla nimellä eli Krista Lomas. Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Sep 2020

6 min 34 sec

Mitä se on, Minimalisti? Olenko mielestäni minimalisti? Tuoko minimalismi onnea ja tukeeko se ihmisen hyvinvointia? Otathan haltuun myös Facebook sivun, Instagram tilin, Youtube kanavan, Blogin ja Twitterin sekä Pinterestin? Kaikki löydät samalla nimellä eli Krista Lomas. Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Sep 2020

16 min 50 sec

Sain Instassa kysymyksen minkä piti päätyä mun Youtube kanavan Q&A videolle mutta haluaisin tehdä siitä podcast jakson. Mikä auttaa jaksamaan ja pysymään positiivisena arjessa? Kolmella vinkillä pääset alkuun ja ne sä tuut kuulemaan tän jakson aikana. Otathan haltuun myös Facebook sivun, Instagram tilin, Youtube kanavan, Blogin ja Twitterin sekä Pinterestin? Kaikki löydät samalla nimellä eli Krista Lomas. Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Aug 2020

12 min 54 sec

Tervetuloa mukaan Soturiäiti Podcastin toisen tuotantokauden pariin! Otathan haltuun myös Facebook sivun, Instagram tilin, Youtube kanavan, Blogin ja Twitterin sekä Pinterestin? Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Aug 2020

8 min 33 sec

Mä olen ollut aina muistikirjaihminen. Muistikirjojen katsominen ja ihailu kaupoissa voi olla jonkin sortin intohimo. Aina on oltava vähintään yksi sellainen vihko tai pikku kirja mukana (mihin ikinä meenkin). Vihkoihin ja muistikirjoihin on kiva kirjoittaa, piirtää...ihan mitä vaan. esim. muistiinpanoja työ- ja sisällöntuottajan juttuja varten ja unelmiin liittyviä vinkkejä (lehdistä, kirjoista, Youtube videoista, webinaareista, podcasteista...mistä vain). Todella rentouttavaa ja paras itsetutkiskelun työväline! Tän viikon jaksossa luen teille mun muistokirjojen sivuja. Paljon vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! Enjoy! ❤ Olen Krista ja osa teistä tietääkin minut Ihmemutsina. Olen äiti erityisperheessä, jossa puhutaan suomen lisäksi englantia. Enkä pysty odottaa, että pääsen auttamaa sinua muuttamaan arkea ja elämääsi. Vuosien terapia, tuki ja koulu taistelujen jälkeen olen tajunnut jotain, joka muuttaisi elämäni ikuisesti. Kokemusten kautta olen päättänyt, että haluan auttaa muita kaltaisiani. https://krista-lomas.com/

Jul 2020

16 min 36 sec

Olen Krista ja osa teistä tietääkin minut Ihmemutsina. Olen äiti erityisperheessä, jossa puhutaan suomen lisäksi englantia. Enkä pysty odottaa, että pääsen auttamaa sinua muuttamaan arkea ja elämääsi. Vuosien terapia, tuki ja koulu taistelujen jälkeen olen tajunnut jotain, joka muuttaisi elämäni ikuisesti. Kokemusten kautta olen päättänyt, että haluan auttaa muita kaltaisiani. Tahdon levittää ihmeperhe-filosofiaa ja auttaa perheitä, jotka kamppailevat erilaisten haasteiden kanssa. Tulen tarjoamaa ideoita YouTube-videoideni, podcastien, blogin ja sosiaalisenmedian kautta. Olen pystynyt auttamaan omaa perhettäni ja nyt on sinun vuorosi! Tästä jaksosta löydät tärkeitä vinkkejä eläintarhavierailulle, jotka auttavat toivottavasti sinua ja koko perhettäsi pitämään hauskaa siellä! Erilaisen Podcast jakson tästä tekee se, että tämä sama löytyy teksti muodossa verkkosivujeni Blogista. www.krista-lomas.com

Jul 2020

9 min 29 sec

Jos odotat jotain iloista ja mukavan aurinkoista jaksoa piristämään päivääsi, älä kuuntele. Luen blogipostauksen vuodelta 2014,  päivä jolloin lujain äiti romahti ja murtui.  Jos kuitenkin päätiti kuunnella, kiitos! Mä toivon todella että sä tykkäsit. Jos uskot, että mun podcastilla voisi olla positiivinen vaikutus niin jakaisitko tän jakson tai koko podcastin eteenpäin. Vaikka arki välillä tuntuu hurjalta ja rankalta, muista älä anna huonon hetken pilaa koko sun päivää! Ps.  Otathan haltuun myös Soturiäidin Facebook sivun sekä Instagram  tilin? Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä  podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Jun 2020

12 min 35 sec

Kiitos, kun kuuntelit ja mä toivon todella että sä tykkäsit. Jos uskot, että mun podcastilla voisi olla positiivinen vaikutus niin jakaisitko tän jakson tai koko podcastin eteenpäin. Vaikka arki välillä tuntuu hurjalta ja rankalta, muista älä anna huonon hetken pilaa koko sun päivää! Ps.  Otathan haltuun myös Soturiäidin Facebook sivun sekä Instagram  tilin? Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä  podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Jun 2020

4 min 25 sec

Mitä on erityisvanhemman yksinäisyys ja mikä siihen voisi auttaa. Annan tässä jaksossa 3 vinkkiä kuinka helpotat yksinäisyyttäsi.  Kiitos, kun kuuntelit ja mä toivon todella että sä tykkäsit. Jos uskot, että mun podcastilla voisi olla positiivinen vaikutus niin jakaisitko tän jakson tai koko podcastin eteenpäin. Vaikka arki välillä tuntuu hurjalta ja rankalta, muista älä anna huonon hetken pilaa koko sun päivää! Ps.  Otathan haltuun myös Soturiäidin Facebook sivun sekä Instagram  tilin? Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä  podcast myös tutuillesi! Kiitos!

Jun 2020

11 min 5 sec

Olet ehkä pohtinut näitä asioita kun olet kuullut autistisesta ihmisestä tai kohdannut hänet. Nyt minä kerron miten kannattaa käyttäytyä kun kohtaat autistisen ihmisen.  Kiitos, kun kuuntelit ja mä toivon todella että sä tykkäsit. Jos uskot, että mun podcastilla voisi olla positiivinen vaikutus niin jakaisitko tän jakson tai koko podcastin eteenpäin. Vaikka arki välillä tuntuu hurjalta ja rankalta, muista älä anna huonon hetken pilaa koko sun päivää! Ps.  Otathan haltuun myös Soturiäidin Facebook sivun sekä Instagram  tilin? Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä  podcast myös tutuillesi! Kiitos!

May 2020

12 min 11 sec

Oli vuosi 2009, kun Thomas syntyi ja siitä alkoi meidän koko elämän mittainen tarina. Tervetuloa kuulemaan miten meille selvisi, että lapsellamme on Autismi.

May 2020

18 min 13 sec

Ihmemutsi nyt myös podcastissa!  Erityislapsiperheen äiti ja videovloggaaja tuo vinkit, kokemuksensa erityisperhe-elämästä sekä vertaistuen omaan podcast-sarjaansa.  Ensimmäisessä jaksossa Krista kertoo mikä on Soturiäiti, mistä se nimi tulee ja kuka on tämä nainen mikrofoonin takana? Tervetuloa mukaan! Ps.  Otathan haltuun myös Soturiäidin Facebook sivun sekä Instagram tilin? Jos olet sitä mieltä, että sanomisillani on väliä jaa tämä podcast myös tutuillesi! Kiitos!

May 2020

13 min 5 sec

Pieni maistiainen mitä tältä Podcastilta uskaltaa odottaa.  Uusi jakso tulee joka viiikon keskiviikko klo. 12:00. Ensimmäinen jakso tulee ulos keskiviikkona 13.5.2020 Kivaa kun olet löytänyt tiesi tänne. Tervetuloa!

May 2020

1 min 4 sec