Българи от ново време

Българи от ново време

"Българи от ново време" е платформа за изкуство и наука, насочена към българи на територията на Великобритания. При нас ще видите както великолепни музиканти и актьори, идващи от България, така и много талантливи българи, живеещи зад граница. Мисията ни е да достигаме до все повече сънародници, които по своя лична причина работят или учат извън рамките на родината, като им донасяме емоция и гордост от това, че сме българи!

All Episodes

Двама великолепни музиканти от БТР - Наско Пенев и Илиян Диков застанаха пред нашите камери в първия епизод на онлайн рубриката ни "Приятели от ново време".    Това е втората от двете части, с истории за концерти по света, за творческия процес и как се стига до голямата сцена. Ще чуете и за предстоящия албум, както и за многото техни песни, част от учебниците по музика!

Sep 13

19 min

Двама великолепни музиканти от БТР - Наско Пенев и Илиян Диков застанаха пред нашите камери в първия епизод на онлайн рубриката ни "Приятели от ново време".    Това е първата от двете части, с истории за концерти по света, за творческия процес и как се стига до голямата сцена. Ще чуете и за предстоящия албум, както и за многото техни песни, част от учебниците по музика!

Sep 13

19 min 20 sec

Представяне на платформата Българи от ново време, както и визията, плановете и бъдещето на платформата.

Sep 13

1 min 45 sec