#комкаст - media and marketing podcast

By Darko Buldioski

Поткаст за маркетинг, нови медиуми, дигитална трансформација и дигитална култура. Поткастот е дел од блогот komunikacii.net, креиран во 2005 година. Зад блогот стојат Дарко Булдиоски, Сеад Џигал, Наталија Стефановска, Мите Кузевски а од пред некоја година и целиот тим на маркетинг агенцијата NewMediaMK. #комкаст започна како аудио издание во 2011 година кое беше емитувано и на РадиоМОФ. Во својата историја полна со паузи го менуваше својот формат и своите домаќини, но секогаш остана верен на своите теми. Сите епизоди се достапни на https://komunikacii.net/category/komkast

 1. 1.
  За SEO со Бранко Илишев - #комкаст 105
  41:21
 2. 2.
  #комкаст 104 - за развој на кариера во „дигитал” со Иван Димитров
  53:17
 3. 3.
  Алгоритми и општество со Игор Трајковски од time.mk - #комкаст 103
  52:51
 4. 4.
  #комкаст 102 - Funnel hacking со Гент Мехмети
  53:06
 5. 5.
  Instagram новини и совети + битката на „соушл” - #комкаст 101
  27:34
 6. 6.
  100. епизода на #комкаст - Носталгија, историја, сегашност, иднина...
  51:35
 7. 7.
  Content maketing со Данче Азманова од Embed Social - #комкаст 99
  45:14
 8. 8.
  Градење т.н. Marketplace со Никола Јодановски од UpShift - #комкаст 98
  55:30
 1. 9.
  B2B и LinkedIn со Данчо Димков од BizzBee - #комкаст 97
  55:02
 2. 10.
  Како да снимите поткаст - втор дел | #комкаст 96
  26:43
 3. 11.
  #комкаст 95 - Претпродажба, со Јоцо Тодоровски
  1:01:40
 4. 12.
  #комкаст 94 - за Growth ****ing со Никола Соколов
  1:00:15
 5. 13.
  #комкаст 93 - за Google Analytics 4 со Роберт Петковиќ
  27:23
 6. 14.
  #комкаст 92 - Топ 5 извори/сајтови за маркетинг и медиуми
  26:48
 7. 15.
  #комкаст 91 - Во „Светот на Биби” со Јована Аврамовска
  37:53
 8. 16.
  #комкаст 90 - за креативноста во време на дигитал со @muarko
  52:52
 9. 17.
  #комкаст 89 - За chat commerce, black friday и многу повеќе со Ана Георгиеска
  46:00
 10. 18.
  #комкаст 88 - За UX и UI, со Јане Наумоски - Mufix
  26:03
 11. 19.
  #комкаст 87 - За YouTube, ама сериозно, со Иван Ајнштајн
  43:07
 12. 20.
  #комкаст 86 - Како да направите поткаст!
  13:53
 13. 21.
  #комкаст 85 - Истражување: Подкасти со Мите Кузевски
  32:55
 14. 22.
  #комкаст 84 - The Social Dilemma со Сеад Џигал
  41:59
 15. 23.
  #комкаст 83 – Медиумите и Covid-19
  1:13:35
 16. 24.
  #комкаст 82 – Маркетинг во време на covid-19
  1:14:14
 17. 25.
  #комкаст 81 – еТрговија со Виктор Стојкоски од АЕТМ
  52:58
 18. 26.
  #комкаст 80 – Podcast со Мите Кузевски
  36:03
 19. 27.
  #комкаст 79 – Лажни вести со Сеад Џигал
  48:06
 20. 28.
  #комкаст 78 – Instagram муабет со Ziska.rs
  16:38
 21. 29.
  #комкаст 77 – AdWords муабет со Мирослав Варга
  8:54
 22. 30.
  #комкаст 76 – На гости со роботот Pepper
  15:40
 23. 31.
  #комкаст 75 – Facebook + – Cambridge Analytica
  28:16
 24. 32.
  #комкаст 74 – Цензура во време на интернет
  21:14

Listen to #комкаст - media and marketing podcast now.

Listen to #комкаст - media and marketing podcast in full in the Spotify app