Ace - En CS:GO Podcast m. Støy og Væver

Ace - En CS:GO Podcast

Ace er din ugentlige CS:GO update, hvor vi indstiller sigtekornet på et community, der konstant udvikler sig, og hvor det kan være svært at følge med i det hele. Vi forsøger at samle alle de mest spændende nyheder i et spiseligt og dansk format til dig! Værter: Nicolaj Støy og Mathias Væver. Facebook: @podcastace Instagram: @podcastace Mail: info@podcastace.dk Musik og produktion: Chris-Lydmand

All Episodes

Episode 75 - endnu et slags jubilæum! Vi starter med det meget efterspurgte rostermania og går derefter over til DreamHack Open. Så vender vi også lige WePlay Academy League, inden vi går til optakten af Blast Premier Fall Final 2021 i Royal Arena. Enjoy!

Nov 16

1 hr 38 min

Så er der nedtakt fra drengenes tur til Stockholm - og sikke en tur det var! Simple er endelig Major vinder og vi var der fuc#!€"g. Det betyder at drengene deler lidt godter ud af historier fra bødekasse-turen og major playoffs. Enjoy!

Nov 11

1 hr 19 min

MAJOR MAJOR MAJOR! Vi skal selvfølgelig snakke en helt masse om majoren - og vi har bare glædet os. Vi skal snakke om challenger stage og hvad vi har lært fra den. Så skal vi tale om legends stage og lidt om, hvad danskernes chancer er her. BlameF er blevet free agent og det skal vi lige vende, som kæmpe Bremer fans og så bliver vi nød til lige at snakke om Valves skærpelse af coach reglerne... og mon ikke vi også lige vender PGL's broadcasting. Enjoy!

Oct 31

1 hr 37 min

MAJOR SPECIAL! Støy & Væver går i den helt store optakt, så de og du er klar til 2 helt specielle uger i CS:GO's tegn. Ring til venner, kærester og familie... Skærmen skal være optaget af Counter-strike og dit liv står på pause for vores alle sammens sport de næste 2 uger 🤓 Enjoy!

Oct 24

1 hr 47 min

Væver er retur fra Blast Showdown og vinterhiet et startet - nu skal der games! Vi skal naturligvis snakke en helt masse om PGL majoren, Blast Showdown og rygterbørsen. Overskrifterne der stjæler rigtig meget i ugens løb er dog afslutningen på sagen mellem ESIC og Heroic, samt den fantastiske nyhed at Xyp forlænger i Astralis. Enjoy!

Oct 19

1 hr 51 min

Vi er tilbage!! Den her tekst vil være UENDELIG lang, hvis vi skulle skrive alt drengene snakker om. Så her kommer den i overskrifter: Nyheder siden sidst, Opfølgning på EPL14 og Blast Fall Groups og så skal vi suges ind i majoren. Enjoy!

Oct 5

2 hr 11 min

Det er 34 dage siden at Væver har været online og Støy er efter ham nu! Ikke desto mindre har han fuldt med på scenen, og det får i nu. Vi taler om EPL Gruppe D og playoffs. Vi laver et heatcheck på situationen med HUNDEN, Heroic og ESIC. Og så skal vi selvfølgelig en tur på rygtebørsen. Enjoy!

Sep 8

1 hr 42 min

HUNDEN er endnu engang roden til mere drama i CS:GO scenen, og det er hovedpunktet for dagens episode. Vi taler naturligvis også om EPL Season 14 og de ups and downs der har været til dét event. Og selvfølgelig er der ingen episode uden en tur forbi rygtebørsen. Enjoy!

Aug 31

1 hr 52 min

ESL Pro League er i fuld gang, og puha en turnering der er startet... Upsets, kæmpe highs og store lows. Vi er heller ikke færdige med det store rostermania, hvor der også sker en masse. Så laver vi lige et kort heatcheck på PGL og sidst men ikke mindst - en tur forbi rygtebørsen. Enjoy!

Aug 23

1 hr 34 min

Så er vi tilbage - og vi har taget Lydmand med bag mikrofonerne i dag! Vi skal snakke om ROSTERMANIA, som der ellers er kommet i gang. Lucky til Astralis, Gade til BIG, Alex og Mezii til Fnatic og mange mange flere. Vi skal selvfølgelig også snakke om Pro League og en tur forbi rygtebørsen. Det er en helt varm episode, enjoy!

Aug 10

1 hr 51 min

Q&A Time! Så er den her endelig. Afsnittet hvor i, kære lyttere, har sat dagsordnen. Vi har taget alle jeres spørgsmål fra Instagram, Facebook og mail og forsøger at svare på dem alle sammen lige her. Bliv klogere på Støy & Væver og deres kærlighed til det spil vi alle elsker. Enjoy!

Jul 27

1 hr 5 min

Sommer, sommer og sol! Vi klemmer dog lige lidt mere CS:GO ind i din hverdag, på trods af vores lidt skæve skema. I dag skal vi dække en nedtakt af Cologne, snakke om alle rygterne der florer i Astralis organisationen, JW og PGL. Og selvfølgelig alt det løse i mellem ;-) Enjoy!

Jul 22

1 hr 43 min

LAN er tilbage! Vi starter i CIS regionen med Starladder. Men dagens store topic er naturligvis IEM Cologne som skal være på LAN. Så skal vi forbi rygtebørse, som byder på Zonic, Hunden, Kjaerbye og meget mere. Enjoy!

Jul 6

1 hr 33 min

Episode 62 mine damer og herre! Vi vender lige hurtigt Danmarks EM gruppespil, fordi det bliver vi bare nød til. MEN vi er her selvfølgelig for Counter-Strike! Vi taler Blast Premier, Støy besøgte Astralis Nexus, Starladder og så skal vi en tur på rygtebørsen. Her snakker vi om s1mples interivew, Ence, Woxics comeback og meget mere. Enjoy!

Jun 24

1 hr 38 min

Første episode i laaang tid, hvor der ikke er voldsomt meget på tapetet! Det giver mulighed for lidt mere "fri-leg" og det udnytter vi i dagens episode. Vi taler selvfølgelig om IEM Summer 2021, Blast Premier Final 2021 og så skal vi da også lige et smut forbi rygtebørsen. Enjoy!

Jun 15

1 hr 35 min

Dagens episode byder på overskrifterne fra gruppespillet i IEM Summer 2021 samt optakten til playoffs. Endvidere ryger vi en tur på rygtebørsen, hvor Akuma-drengene er på dybt vand. Det lugter af endnu en skandale i CIS-regionen. Sidst men ikke mindst, så er der som altid udskiftningerne til højre og venstre. Hvem dækker ind for de nye bænkevarmere?

Jun 9

2 hr

Væver har været i nærkontakt med en smittet, så derfor sidder han udenfor i det gode vejr alene med 5 meters afstand og en glasdør til Støy. Ikke desto mindre, skal vi da snakke CS:GO i denne uge! Vi skal snakke afslutningen af Flashpoint 3, afslutning af EPIC League CIS, Afslutningen af CS_Summit 8, IEM Summer 2021, et smut forbi rygtebørsen og ugens finurlighed. Under indspilningen kom den brandvarme nyhed om, at Coldzera er bænket i Faze også ind, som vi også vender. Enjoy!

Jun 1

1 hr 48 min

Mine damer og herre, vi er beæret over at kunne præsentere episode 58 med ingen andre end, én af de største hjerner indenfor CS:GO: HUNDEN! Denne mand har sat en standard for hvordan det spil vi alle elsker skal spilles og vi har set RIGTIG meget frem til den her interview. Vi taler om hans karriere, både som spiller og som træner. Hans system og hans måde at takle counter-strike. Vi taler selvfølgelig også lidt om coach bug skandalen, men på mange måder, synes vi også det der skal siges om dét er sagt. Enjoy!

May 25

1 hr 39 min

NIP er sure, de er rigtig sure... Så nu får de en omkamp, men hvad mener Væver og Støy om den situation? Blev det håndteret ordentligt, og hvad siger CS:GO communititet til denne episode? Vi kigger naturligvis også på Flashpoints ups and downs, skuffelser og overraskelser. De danske hyæner har også været i kamp og dem tager Støy og Væver et heatcheck på også. Enjoy!

May 18

1 hr 25 min

Episode 56... som tiden dog flyver! I dag snakker vi om Dreamhack Masters semi- og finalen, starten på Flashpoint og lidt forskellige fra rygtebørsen. SÅ introducerer vi et nyt segment til sidst i podcasten, som har arbejdstitlen "Den ugentlige Ace-liste". En liste hvor Støy og Væver dykker ned i forskellige mener, hvor de laver en topliste til. I denne uge er det "De 5 bedste svenskere i CS:GO" gennem tiden. Enjoy!

May 12

1 hr 33 min

Søndagsspecial! Vi har været en tur forbi studiet på en høj hellig lørdag og kastet en søndags-special sammen til jer. Den handler om det nye map "Ancient" som skal erstatte Train i den active duty map pool. Vi tager også en gennemgang af Flashpoint 3 og resten af RMR strukturen og giver dig et overview af disse turneringer og majors. Enjoy!

May 8

1 hr 33 min

Dreamhack Masters Spring 2021 har bragt os enormt mange gode kampe og givet os et bedre indblik i, hvor holdene står pt. Vi giver naturligvis en status på Astralis post-device, ser på et Heroic hold der ser fantastiske ud individuelt og så har den russiske storebror (Navi) igen mødt lillebror (Gambit). Vi tager også et kig på rygtebørsen, som igen har givet lidt nyheder + ugens finurlighed, som er en beef mellem Astralis og Heroic. Enjoy!

May 3

1 hr 51 min

Deviiiiiiiiiiiiice! Det var i sandhed en bombe, som verdens bedste CS:GO spiller nogensinde smed d. 23 april 2021. Vi samler op på hele den historie, og vi håber bare at Støy klare den. Der er selvfølgelig også meget andet at snakke om, skal Dupreeh awpe? Skifte de spillestil med Bubzkji på severen og meget mere endnu. Vi skal selvfølgelig også tale om Dreamhack Masters Spring, som starter lige om lidt, et smut forbi rygtebørsen som aldrig skuffer og så annoncerer vi også for vores kommende store giveaway. Enjoy!

Apr 27

1 hr 32 min

Så er der special igen! Vi skal snakke lidt om den store nyhed der er kommet i fodbold verden omkring Super League, og hvorfor den er relevant for CS:GO scenen. Der er nemlig rigtig mange spændende ligheder mellem det initiativ og hvordan CS:GO scenen bliver kørt. Det er en rigtig nørde-special, men ikke desto mindre et yderst spændende topic at tage fat i!

Apr 24

58 min 15 sec

I dagens episode taler vi naturligvis om den netop overstået Blast Premier Showdown og ser også nærmere på den nærmest nye "rivalisering" mellem Gambit og Heroic. Vi skal kigge på G2 og Vitality og selvfølgelig også de nye up and commers 9z. OG forlænger med vores gode ven Valde og så ser vi frem mod Blast Premier Finals. EXTREMUM, Cloud9 spillere til Valorant og meget mere. Endnu en fantastisk uge i CS:GO. Enjoy!

Apr 20

1 hr 47 min

Vi giver jer endnu en episode fra epicenteret af CS:GO: Astralis' hovedkontor. Denne gang er det ingen ringere end: 1, 2, 3 Magisk er en mur. Emil Reif kommer i den varme stol. Vi taler faktisk bare lidt løst fra hoften, da vi lige pludselig fik lidt mere tid med ham end forventet. Så skyder vi også nogle "rapidfire questions" efter ham, og finder bla. ud af, hvad han synes er de bedste kvaliteter i hans holdkammerater. Enjoy!

Apr 16

35 min 44 sec

Dansker-hatten klapper endnu engang! Heoric vinder en BANGER af en kamp mod Gambit i finalen til ESL Pro League XIII og Cadian... Åhh Cadian... Samtidig er Astralis i en slump, så vi bliver nød til at tale lidt om; hvad skal der ske? Det har også været en fuldstændig vanvittig uge på pro scenen og nyhederne vælter ind, og derfor er det også et langt afsnit i denne uge. Buckle up! Den her episode har det hele. Enjoy!

Apr 14

2 hr 12 min

Jacob "Pimp" Winneche! Efter små 9 måneders planlægning er det endelig lykkedes at få Danmarks - måske - mest hårdtarbejdende CS:GO personlighed bag mikrofonen, og hvilken fornøjelse det var. Den her mand er et unikum. Hans arbejdsmoral, fortællerlyst og tilgang til livet er prisværdig og noget som de færreste vil kunne, men det kan Pimp! Vi taler om hans rejse gennem CS scenen, hans livsstil og meget meget mere. Buckle up and enjoy!

Apr 9

2 hr 31 min

Vi sidder i dag i Lydmands gemakker og der var kaffe på kanden. Vi taler naturligvis lidt EPL og bla. Complexity's overraskende sejre stjæler rampelyset, sammen med skuffelsen over Team Liquid... Vi ser også frem mod både Heroics og Astralis' kampe. Vigtigst af alt taler vi en masse om NA CS:GO, fordi den er helt gal! Matchfixing, Cloud9 og meget mere. Enjoy!

Apr 7

1 hr 24 min

Interviewet med selveste gla1ve mine damer og herre! Vi har glædet os rigtig meget til at udgive denne episode. Grundet den begrænset tid vi havde med Lukas, er det ikke et klassisk "Ace interview" men vi taler en masse om Astralis 2017-18 vs. Astralis 2020-21, Online CS vs. LAN CS og meget mere. Enjoy!

Apr 3

29 min 20 sec

EPL gruppespillet er slut og i gruppe D fik vi igen en stjerneklar himmel med danskere på toppen. Astralis spillede fremragende, Team Liquid ser skarpe ud og EG skal vidst lige have lidt mere tid... Rygtebørsen har massere at byde på: Cloud9 sætter deres CS:GO roster på pause og alle spillerne - inklusiv es3tag - er på transferlisten. Kuben fra Mad Lions signer spændende mix-hold og så har Gade, Kjaerbye, Aizy, B0rup og Fessor teamet op og lavet en dansk lineup.

Mar 31

1 hr 23 min

Vi er landet på Hotel Ottilia i København, nærmere betegnet Carlsberg Byen. Vi var så heldige at blive inviteret til Astralis' medie dag, og i den forbindelse skulle vi over og besøge dem og tale med to af deres stjerner - hør mere om det i episoden. MEN, i skal selvfølgelig ikke snydes for den ugentlige episode, som handler om en fuldstændig vanvittig gruppe B i EPL season 13 og ikke mindst en gruppe C og en upcoming gruppe D. Rygtebørsen har også haft spændende nyt og det hele dækker vi i dagen episode. Enjoy!

Mar 24

1 hr 23 min

Den dansk Godfather: Dennis "VNG" Vand har inviteret os indenfor i hans hjem - og det var en kæmpe fornøjelse! Vi taler med Dennis om hans baggrund i fodbold verden, som IT chef, professionel counter-strike spiller, TV kommentator og ikke mindst Astralis Talent Coach. Dennis er om nogle, en mand der har oplevet og smagt på livet og hans legacy i Dansk Counter-Strike er unægtelig én af de flotteste.

Mar 20

1 hr 24 min

Chris-Lydmand er ked af det... han er meget ked af det! BIG ryger nemlig ud af ESL Pro League på r** og albuer og vi får en kommentar fra Lydmand. Samtidig ser vi på Heroics 5-0 streak og naturligvis pulje B. Vi tager også lige en lille snak om tonen på sociale medier og i vores community, da det bare er super vigtigt. Vi slutter naturligvis på rygtebørsen! Ejoy!

Mar 17

1 hr 25 min

Der har været et hav af roster-changes på det sidste og dem følger vi op på i dagens episode. Vi har bla. udskiftninger i Heroic. En verdensstjerne, som var med til at forme AWP'en på bænken og meget mere. Enjoy!

Mar 12

55 min 49 sec

Så er der rund fødselsdag igen - 40 episoder og det skal fejres! Støy og Væver dykker ned i alle de spændende nyheder på scenen som er brandvarme. Så kigger vi naturligvis på ESL Pro League Season XII og ikke mindst kommer de med deres predictions på gruppe B, C og D. Enjoy!

Mar 10

1 hr 15 min

IEM Katowice er i fuld gang og CIS-toget kører derud af, som et japansk lyntog! Astralis må sluge en lussing, Liquid er tilbage og mange flere nyheder og takes på hvordan 2021 kommer til at se ud, får du i dagens episode. Vi kigger også kort på røgtebørsen og så er der igen fadbamser på højkant til kvart, semi og finale som starter i morgen. Enjoy!

Feb 25

1 hr 51 min

IEM Katowice 2021 starter i morgen... og derfor holder vi kæmpe optakt til denne verdensklasse turnering! Først skal vi lige have nedtakt på Blast, som vi nu kalder "upset turneringen" og så går vi ellers i krig med en IEM Katowice, som kan gå hen og blive én af de bedste nogensinde. ENJOOOOOY!

Feb 15

1 hr 42 min

Er Astralis endeligt ved at falde af på den? Skal der ske en udskiftning? Vi taler naturligvis om Astralis' tidlige exit fra Blast turneringen, som i sidste ende ikke er så vigtig, men det rejser nogle spørgsmål. Vi kigger både på gruppe a og b og highlighter de fleste ting fra turneringen. Vi taler naturligvis også om lukningen af North og mindes de gode ting og siger tak. Dét og meget mere fra rygebørsen i dagens episode. Enjoy!

Feb 10

1 hr 23 min

Skal vi til at være bange for at miste status som verdens bedste nation til CS:GO? CIS regionen sparker tilbage ovenpå en stor sejr fra Virtus Pro i CS Summit 7 og en sejr til Team Spirit til Dreamhack. Rygtebørsen byder også på et Faze exit til Kjærbye og et Faze entry til Twistzz og meget meget mere - It's a juicy one, this one. Enjoy!

Feb 2

1 hr 29 min

Blast Premier Finals er ovre og det blev en NAVI sejr. Hvad skete der med Astralis? De så rigtig gode ud mod Vitality. Vi gennemgår hele Blast turneringen + gennemgår alle de friske rygter, som er rigtig mange! CS:GO scenen er fantastisk lige nu, lyt med. Enjoy!

Jan 26

1 hr 48 min

Hvorfor er CS:GO så fedt?! Det spørger vi os selv om, og vi har til og med inviteret Chris-Lydmand med i sofaerne i dag. Det er også første episode, som bliver filmet til Youtube senere. Vi taler om vores yndlings facetter af spillet, communitien og meget mere. Enjoy! P.S. tag godt imod lydmand, han var sgu nervøs ;-)

Jan 19

1 hr 4 min

2021 - og vi er tilbage! Dagens episode er spækket med rygter. Rygtebørsen er proppet med lækre sager og det dykker vi ned i. Støy har læst finske aviser, og væver har bevæget sig ud i det (næsten) dark-twitter for at finde de sprødeste nyheder til jer. Enjoy!

Jan 14

1 hr 20 min

2020 WRAP! Mine damer og herrer, vi skal kigge tilbage på 2020 i CS:GO's tegn og hold da op et år det har været. Dagens episode er lang - hele 3 timer - men det er der god grund til. Vi gennemgår først de største overskrifter fra året og kigger derefter ned i vores egne takes på årets breakout players, årets flops og sidst men IKKE MINDST, vores top20 spillere for året. Enjoy!

Dec 2020

3 hr 2 min

Vi håber i alle sammen har haft en dejlig juleaften! I dagens episode gennemgår vi rygtebørsen på fulde drøn og ser frem mod et 2020 wrap, som har været spækket med overskrifter i en online era. Vi taler om zywoo's forlængelse i Team Vitality, jkaem på vej tilbage med AZR og de andre gutter og meget meget mere.

Dec 2020

51 min 39 sec

Vi er tilbage! covid-negative og klar til at snakke lidt om de seneste turneringer og meget mere. Astralis er tilbage og vi fik en OG device og dupreeh at se og det var en ren fornøjelse. Enjoy!

Dec 2020

1 hr 5 min

Den danske klaphat klapper på fuld skrue igen! 🇩🇰Astralis er tilbage - ligner det - og det skal vi naturligvis lige vende og tale om. Så taler vi om hele Dreamhack Winters turneringen og dens ups and downs, Flashpoint hvor OG og valde var i finalen, samt den kommende store Blast Premier turnering. Her får i naturligvis også Støy og Vævers predictions til fadølsregnskabet og så til sidst skal vi selvfølgelig også en tur på rygtebørsen, hvor der endnu engang er massere af godter! Enjoy!

Dec 2020

1 hr 10 min

Endnu en nørdespecial! 🤓Efter en stor og meget værdsat efterspørgsel, er vi glade for at kunne udgive endnu en nørdespecial i dag. I dag går vi i dybden med vores to yndlingsmaps: de_overpass og de_nuke. Vi snakker om generelle ting omkring mapsene, pistolrounds, defaults og meget mere! Enjoy!

Dec 2020

1 hr 25 min

Vi skal i dag tale lidt om de forskellige turneringer, som har været i gang og dem som er i gang. Herunder Blast Premier Fall Showdown, Dreamhack Masters Winter og kort om Flashpoint playoffs. Så taler vi om Norths udskiftninger, ESIC's nyeste rapport, Krimz VAC ban og så diskuterer vi hvorvidt den gode gamle Deagle måske er for stærk et våben? Enjoy!

Dec 2020

1 hr 11 min

Vi er tilbage i studiet på egen hånd og vi har mange nyheder vi skal catche up på... Vi starter med fadølsregnskabet og gennemgår IEM Beijing, roster changes, rygtebørsen og meget mere! Vi har også en special announcement til sidst i episoden, hvor vi håber i kan hjælpe os videre. Enjoy!

Nov 2020

1 hr 11 min