Smarkside.com

Smarkside

Smarkside on suomalainen showpainimedia. Keskustelemme muun muassa World Wrestling Entertainmentin (WWE) ja kotimaisen FCF Wrestlingin tapahtumista. Lisäksi julkaisemme kerran kuukaudessa "Eläköön humpuuki!" -nimisen ohjelman, jossa puhumme showpainimaailman uutisista ja vastaamme lukijoiden kysymyksiin. Meidät löytää osoitteesta smarkside.com

All Episodes

Vuosi lähestyy loppuaan ja Eläköön Humpuuki -podcast saavuttaa ei-niin-maagisen neljänkymmenen jakson rajapyykin. Tämän kuun uutiskatsauksessa pureudutaan tuoreimpiin WWE:n potkuaaltoihin, NJPW:n ja NOAHin orastavasta yhteistyöhön sekä AEW:n PPV-onnistumisesta. Kysymysnurkkauksessa paljon lisää puhetta potkuista ja palkkauksista, Walterin tulevaisuudesta sekä tietysti ruisleivästä. Kaatopaikalla kaivetaan jälleen esiin Cagematch-sivusto. Äänessä Semi, Eetu ja Antti. Aikakoodit: Uutiskatsaus 5:10, Kysymysnurkkaus 1:04:40, Kaatopaikka 1:51:15.

Nov 25

2 hr 13 min

Turusta on selvitty ja Talvisota häämöttää jo horisontissa, mutta ennen vuoden huipennosta FCF marssitti orkesterinsa Helsingin Kalliosalin syövereihin. Illan aikana etsittiin uusia ykköshaastajia joukkuemestaruudelle, ratkottiin Pohjoismaiden mestaruuden kohtalo ja nähtiin muutaman herrasmiehen yllättävä yhteenpaluu. Tapahtuman antia ovat pyykkinarulla purkamassa Eetu ja Nico.

Nov 22

46 min 16 sec

FCF Wrestling palasi Turkuun yli vuosikymmenen mittaisen tauon jälkeen. Marraskuisena päivänä tosiaan sattui ja tapahtui, kun tapahtumapaikka muuttui aivan kalkkiviivoilla. Sählyhallista uuden kodin löytänyt showpainiorkesteri tarjosi vanhan pääkaupungin katsojille parituntisen energiapommin, kruununjalokivenään kaupungin oman pojan Jake Luupään ja Juhana Karhulan välinen pääottelu FCF:n mestaruudesta. Paikan päällä menoa seurasivat ja tapahtuman antia nyt jälkipyykkinarulla puivat Eetu, Nico ja Rami.

Nov 18

1 hr 4 min

Jälkipyykkinarulla liihotellaan pitkästä aikaa pöllölaaksoon, kun Impact Wrestling järjesti vuoden merkkitapahtumansa Bound For Gloryn. Semi, Lauri ja Nico käsittelevät tapahtuman perinpohjaisesti. Mitä ajatuksia Iinspirationin debyytti herätti? Kaivettiinko TNA:n haamut kaapista? Mitä ihmettä KISS DEMON tekee kehässä vuonna 2021? Pystyikö pääottelu täyttämään kovia odotuksia? Oliko tapahtuman lopetus lopulta hirveä, oivaltava vai jotain siltä väliltä?

Nov 2

1 hr 27 min

Lokakuun Eläköön Humpuuki -podcastissa jälleen käsittelyssä painimaailman kuumimmat uutiset ja kiperimmät kysymykset. Uutiskatsauksessa perehdytään WWE:n ja AEW:n väliseen kiihtyvään katsojalukutaistoon, Ring of Honorin shokki-ilmoitukseen irtisanoa kaikki painijansa, Katsuyori Shibatan kehäpaluuseen sekä takahuonedraamaan Charlotte Flairin ja Becky Lynchin välillä. Kysymysnurkassa pohditaan muun muassa vuoden hämmentävimpiä PPV-lopetuksia sekä showpainin Vain Elämää -henkilökattausta. Kaatopaikalla puolestaan on luvassa syntien tunnustusta. Aikakoodit: Uutiskatsaus 3:45, kysymysnurkkaus 1:12:00, kaatopaikka 1:56:35.

Oct 29

2 hr 17 min

Pyykkinarulla tällä kertaa käsiteltävänä FCF Wrestlingin paluu Valkoiseen Saliin. Kuka muisti Dynastia-säännön olemassaolon? Miksi ihmeessä Juhana "King Kong" Karhula tunki karvaisen naamavärkkinsä Aliss Inkin ja Sonjayn väliseen otteluun? Miten kävi Shemeikan kujanjuoksussa?

Oct 5

1 hr 16 min

Smarksiden lippulaivapodcastissa puhutaan tässä kuussa muun muassa uudistuneesta NXT:stä, AEW:n tuoreimmista peliliikkeistä, NJPW:n syksyisestä tilanteesta sekä villistä menosta Meksikossa. Kysymysnurkkauksessa puhuttavat ainakin Dark Side of the Ring, promootioiden kotiareenat ja AEW:n naisten divisioona. Kaatopaikalla kaivetaan tällä kertaa esiin satunnaislukugeneraattori.

Sep 28

2 hr 14 min

FCF Wrestling aloitteli syyskauttaan pienen, mutta sitäkin innokkaamman yleisön edessä. Vaikka Semi ja Eetu eivät paikan päälle päässeet, niin tapahtumaa on hyvä puida lävitse tallenteen äärellä. Kuka on Dynastian kuningas? Pitääkö Kert Kukkin pistää vaatekaappi vaihtoon? Mitä kummaa Polar Pekolle on tapahtunut? Mitä yhteistä on Shemeikalla ja Mil Muertesilla?

Sep 18

57 min 23 sec

Ring of Honor palaa vanhalle kunnon ECW Arenalle Death Before Dishonorin merkeissä ja Semi ja Lauri palaavat tietenkin Jälkipyykkinarulle. Mitä Flip Gordonille on tapahtunut? Miksi ROH:ssa ei ole ovea? Onko Rushin ROH-ura paketissa? Pitääkö Demonisen Flamitan suunnata ihotautilääkärille? Voiko Lee Moriarty olla Pure-divisioonan tulevaisuus, jos hän ehti mennä toiseen promootion palkkalistoille? Mikä ottelu räjäyttää poikien kollektiivisen tajunnan?

Sep 17

1 hr 13 min

Tasan sata. Jälkipyykkinaru on saavuttanut sadannen jakson rajapyykkinsä ja voimme vihdoin sanoa, että jaksoja on enemmän kuin Big Shown ja Kanen välisiä otteluita! Tällä kertaa pyykkituvassa kuivatellaan menneen viikonlopun jättimenestystä, All Elite Wrestlingin All Out -tapahtumaa! Ääneen pääsevät Semi, Lauri ja Anniina. Miten sujui CM Punkin paluu kehään? Oliko Young Bucksien ja Lucha Brosien välinen kohtaaminen paras häkkiottelu koskaan? Jääkö All Out historiankirjoihin? Kiitoksia kaikille kuuntelijoille sadasta jaksosta! Tästä suunnaksi sitten numero 200!

Sep 9

1 hr 52 min

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Jälkipyykkinarulla ei nosteta pelipaitaa kattoon numero 99:n kunniaksi, vaan sen sijaan on tarjolla harvinainen TUPLAPYYKKINARU. Semi ja Eetu käsittelevät yhdessä paketissa sekä FCF:n paluun Pressaan ja yleisöjen eteen sekä ilmaistapahtuman Espoosta. Mitä kummaa on tapahtunut Valentinelle? Kärsiikö Semi dementiasta? Mitä eroa on Double Knee Gutbusterilla ja F-5-liikkeellä? Päräyttikö Pressan avausottelu Eetun täysin ulapalle? Onko koko podcast taas pelkkää yläpeukkua täynnä?

Aug 9

1 hr 35 min

Kesälomalta palaava Eläköön humpuuki! -podcast käsittelee jälleen kattavasti painimaailman uutisia, vastailee kuuntelijoiden kysymyksiin ja horisee päättömyyksiä kaatopaikalla. Äänessä Semi, Ville ja Pauli.

Jul 27

2 hr 54 min

Jälkipyykkinaru lähestyy sadan jakson rajapyykkiä hitaasti mutta varmasti, kun tällä kertaa käsittelyssä on Ring of Honorin kesän vakiotapahtuma Best in the World. Vakioäänet Semi ja Lauri viettävät ennätysvähän aikaa kestoaiheissa kuten Matt Tavenissa ja pureutuvat sen sijaan kehittyviin päämestaruuskuvioihin, urheiluhierontaan ja Briscoen veljesten kanssa painiviin lapsiin.

Jul 16

1 hr 4 min

Semi ja Simo palaavat studioon, kun käsittelyssä on vuoden toinen FCF-tapahtuma. Mikä ihme on ensimmäisen kierroksen karsintaottelu? Mähisivätkö KOURA ja Alfa kovemmin kuin Demolition Davies ja Tiny Iron? Mitä kummaa on tapahtunut Make Smoothille ja hänen viiksilleen? Mikä olikaan Shemeikan ja King Kong Karhulan taistelun lähin vertailukohde? Mihin suuntaan ne peukut taas kääntyivätkään?

Jun 23

1 hr 6 min

Toukokuun Eläköön Humpuuki -podcastissa käsittelyssä AEW:n uuden televisio-ohjelman Rampagen julkistus, Dario Cueton paluu painibisnekseen ja Don Calliksen lähtö Impact Wrestlingin johtoportaasta. Kysymysnurkassa pohditaan kayfaben tärkeyttä vuonna 2021, lähetetään Vince McMahonille sähköpostia ja kärsitään aivojen sulamisesta. Kaatopaikalla perinteiseen tapaan puhutaan ihan mitä sattuu. Äänessä Semi ja Lauri. 

May 28

1 hr 40 min

Huhtikuun Eläköön Humpuuki tarjoaa jälleen parituntisen kuuntelupaketin. Dynaaminen duo Ville ja Semi käsittelevät tällä kertaa muun muassa WWE:n paluuta Suomen televisioon, samaisen promootion perinteistä kevätsiivousta ja mystistä muovipussidraamaa. Kysymysnurkkauksessa pohditaan muun muassa Alexa Blissin tulevaisuutta, käydään läpi viime vuoden kevätsiivouskatraan vaiheita ja mutuillaan gif-kulttuurista. Uutiskatsaus: 6:31, Kysymysnurkkaus: 1:07:48 , Kaatopaikka 1:50:45

Apr 30

2 hr 19 min

WrestleMania on jälleen täällä! WWE:n vuoden suurin ja tärkein tapahtuma on tänäkin vuonna kaksi-iltainen. Ensimmäistä kertaa sitten koronapandemian alun jälkeen Tampan Raymond James Stadiumille pakataan maksavia asiakkaita katsomaan vuoden massiivisinta showpainipläjäystä. Lauri ja Matti ennakoivat tiiviissä paketissa molempien päivien tarjonnan Bad Bunnysta Roman Reignsiin ja Asukasta Sasha Banksiin. (Toimituksen huomio: ennakko on nauhoitettu ennen viimeistä Smackdownia ennen WrestleManiaa.)

Apr 9

1 hr 35 min

Semi ja Lauri pääsivät pitkästä aikaa puhumaan Ring of Honorista promootion juhlistaessa vuosipäivään 19th Anniversaryn merkeissä. Onko Dak Draper ROH:n kuumin uusi nimi? Minkä tuomion saa Matt Tavenin ja Vincentin "lopullinen" välienselvittely? Räjäyttivätkö Flamita ja Bandido poikien tajunnan? Mikä oikein yhdistääkään Brody Kingin uuden jengin jäseniä?

Mar 28

1 hr 15 min

Smarksiden kuukausittaisessa lippulaivapodcastissa ovat tässä kuussa äänessä Semi ja Ville, kun perinteiseen tapaan käydään lävitse kuukauden uutisantia, kuuntelijoiden kysymyksiä sekä tehdään dyykkaus kaatopaikalle. Uutisissa puhuttaa muun muassa AEW:n ja NXT:n "sodan" päättyminen, uhkaavasti lähestyvä WrestleMania sekä mestaruusvyöt Japanissa ja kotimaassa. Kysymysnurkkauksessa pohditaan mahdollisia loikkareita AEW:sta WWE:hen, puhutaan ääniefekteistä ja mietitään onko The Fiend parasta painissa juuri nyt. Kaatopaikalta löytyy aivan mitä sattuu, joten kannattaa pistää parituntinen kuuntelukokemus tulille pikimiten. Aikamääreet: Uutiskatsaus: 5:40, Kysymysnurkkaus: 1:18:16, Kaatopaikka: 1:55:20

Mar 27

2 hr 6 min

Revolution aloitti AEW:n PPV-vuoden melkoisella paukulla... vai aloittiko? Semi, Lauri ja Anniina puivat tapahtuman alusta sen katkeraan loppuun asti. Kumpi on pelottavampi: Bear Country vai Puuhamaan karhut? Minkä takia Brian Cagen lore on niin tärkeää? Lukeeko Lauri Jim Cornetten ajatuksia? Tekikö Cody Rhodes ns. "romanreignsit" tikapuuottelussa? Ketä sattui sieluun eniten pääottelussa?

Mar 10

1 hr 51 min

Joshi puroresu eli japanilainen naispaini palasi Nippon Budokan -areenalle ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1997, kun Stardom järjesti suuren All-Star Dream Cinderella -tapahtuman 3. maaliskuuta 2021. Ääniaalloilla tapahtumaa jälkipyykkäämästä löytyy vanha kunnon dynaaminen duo, Semi ja Ville. 

Mar 6

2 hr 2 min

AEW aloittaa PPV-vuotensa sunnuntaina Revolutionilla. Tapahtumaa ovat ennakoimassa Eetu, Lauri, Riku ja Rami. Mitä ennakkoajatuksia irtoaakaan nelikolta Exploding Barbed Wire Deathmatchin tähdittämästä tapahtumasta?

Mar 6

2 hr 16 min

Semi, Riku ja Ville ovat äänessä, kun helmikuun Eläköön humpuuki! -podcastissa käydään tuoreeltaan läpi Paul "Big Show" Wightin loikkaus All Elite Wrestlingiin, puidaan AEW:n ja New Japan Pro Wrestlingin yhteistyökuvioita. Aiheena myös WWE:n uudet linjaukset talenttinsa some-käyttäytymisestä ja suuri palkkausaalto joka tuo Performance Centeriin tuoreita nimiä. Mukana tuttuun tapaan myös kuuntelijoiden kysymykset sekä kaatopaikka. 

Feb 25

2 hr 15 min

Jälkipyykkinaru jatkaa hitaasti, mutta varmasti kohti sadan jakson rajapyykkiä, kun tällä kertaa käsittelyyn otetaan Pro Wrestling NOAHin paluu Budokan Halliin. Semi ja Antti jutustelevat Wrestle-1 alumnien menestyksestä, hypettävät Jun Akiyaman otteita sekä keskustelevat illan massiivisesta pääottelusta.

Feb 17

1 hr 25 min

Semi ja Ville on laskettu jälleen äänityskoppiin Smarksiden kuukausittaisen Eläköön humpuuki! -podcastin merkeissä. Uutiskatsauksessa puidaan mm. Herra Vincent Kennedy McMahonin viimeisin rahakas diili, spekuloidaan Jay Whiten tulevaisuutta ja odotellaan Dark Side of the Ring -dokumenttisarjan kolmatta tuotantokautta. Kysymysnurkkauksessa pohditaan mm. mitkä ovat parhaita (ja huonoimpia) Rumble-otteluiden spotteja, odotuksia tulevalta painivuodelta sekä muistellaan parhaita hirviögimmickejä. Kaatopaikalla dynaaminen duo puolestaan paljastaa kuinka pihalla he ovatkaan modernista populaarikulttuurista. Aikaleimat: Uutiskatsaus 06:10, kysymysnurkkaus 58:11, kaatopaikka 1:50

Jan 31

2 hr 11 min

FCF Wrestling avasi vuoden kotimaisen painitarjonnan Pressassa nauhoitetussa tapahtumassa, joka tarjoiltiin painikansalle poikkeuksellisesti pelkän tallenteen muodossa. Semi, LHB-Eetu ja Lauri katsastivat illan tarjonnan. Mihin suuntaan kääntyivät pahamaineiset peukut? 

Jan 21

1 hr 23 min

Smarksiden kuukausittainen lippulaivapodcast Eläköön humpuuki! tarjoilee jälleen menneen kuun kuumimmat uutisaiheet, satsin kuuntelijoiden kysymyksiä sekä läjän kaatopaikkajätettä. Segmenttien aikaleimat: uutiskatsaus 09:40, kysymysnurkka 1:42:52, kaatopaikka 2:12:46

Dec 2020

2 hr 48 min

Eläköön humpuuki -podcastin 30. jakson aiheena on muun muassa The Undertakerin erityinen asema WWE-johtaja herra Vincent Kennedy McMahonin etuoikeutettuna sylikoirana, joka on ainoa WWE-tähti, joka saa tienata rahaa Cameo-palvelussa. Lisäksi studiossa keskustellaan esimerkiksi Zelina Vegan kohtalosta. Vega irtisanottiin WWE-sopimuksestaan, kun hän kapinoi herra McMahonin mahtikäskyä vastaan eikä suostunut lopettamaan rahantekoa omilla sosiaalisen median tileillään, kuten OnlyFansissa. Voisiko Vegan kohtalo johtaa siihen, että WWE:n työntekijät – tai "itsenäiset urakoitsijat" – alkaisivat lopultakin nousta barrikadeille vastustamaan herra McMahonin kolkkoa diktatuuria? Siihen uskotaan ja ei uskota Smarksiden studiossa. Puheenaiheena on myös Jimmy Rave, joka joutui lopettamaan painiuransa, kun hänen kätensä amputoitiin. Kaatopaikalla korkataan historian ensimmäinen "Trivial Smarksuit".

Dec 2020

3 hr 33 min

FCF Wrestlingin marraskuun Wrestling Show Live on takanapäin, Rumble-ottelu on rämistelty ja Talvisodan pääottelu on lyöty lukkoon. Jälkipyykkinarulla Enska, Semi ja Simo käyvät läpi illan tapahtumat hetki hetkeltä ja ottelu ottelulta. Kuinka paljon Enska ylistää Ken Kalliota? Onko Steve Blackman laillinen ase? Onko Mustan Aukon taru vihdoin ohitse? Miksi ihmeessä Sebastian Vauhkosen sisääntulomusiikki on korvattu tallenteessa surumielisellä pimputuksella? Kuinka pahasti nillitettävää löydetään kaikesta? Kuuntele ja ota selvää!

Nov 2020

1 hr 18 min

Jälkipyykkinaru lähestyy uhkaavasti sadan jakson rajapyykkiä, kun tällä kertaa käsittelyssä on All Elite Wrestlingin tuorein PPV Full Gear. Semi, Eetu ja Anniina käyvät tapahtuman läpi hetki hetkeltä ja keskustelevat muun muassa Elite Deletionin sekoilusta, tunteikkaasta pääottelusta sekä odotukset pettäneestä naisten ottelusta.

Nov 2020

1 hr 42 min

Eläköön Humpuuki -podcastissa käsitellään tässä kuussa muun muassa tulevaisuudessa odottavaa dokumenttisarjaa Vince McMahonin elämästä, palataan vakioaiheisiin koronasta ja WWE:n talouslukemista puhuttaessa sekä puhutaan Alberto El Patronia todennäköisesti odottavasta vankilareissusta. Lisäksi tuttuun tapaan paneudutaan kuuntelijoiden kysymyksiin ja sukelletaan kaatopaikalle. Mutta kun studioon on saatu ensimmäistä kertaa Salomonin, Enskan ja Semin muodostama trio, ei rönsyiltä voitu välttyä. Painiaiheiden lisäksi päästäänkin puhumaan ainakin Enskan tuoreesta sähköpöydästä, joten pistäpä kuukauden mammutti kuunteluun! Aikaleimat: Uutiskatsaus 09:04, kysymysnurkkaus 1:23:40, kaatopaikka 2:04:10

Oct 2020

2 hr 39 min

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Enska, Simo ja Semi nappaavat käsittelyyn FCF Wrestlingin Showpainia! -tapahtuman, jossa valokeilan sai suomipainin uusi sukupolvi. Tarjosiko Astraali-ilmiö 3000 Kohtuullisen Sairaita Joukkueliikkeitä? Miksi Tim Saari ei saa mitään aikaan? Miten Enska vertaa Sebastian Vauhkosta Putouksen sketsihahmoon? Miten Alfan debyytti vertautuu muihin viime vuosien huippudebyytteihin? Räjäyttikö Ken Kallio sukat jalasta? Mikä ihme oikeastaan on Raivo Romppainen?

Oct 2020

1 hr 28 min

Syyskuun Eläköön Humpuuki ilmestyy trandikkäästi muutaman päivän myöhässä. Salomon, Semi ja Riku käsittelevät Smarkside Towersin lyijyvuoratussa studiossa jälleen kuukauden kuumimpia uutisia sekä kuuntelijoiden kiperimpiä kysymyksiä. Uutiskatsauksessa puhuttaa tällä kertaa muun muassa WWE:n tuoreimmat temput painijoiden palkkakuittien menokssi, koronapandemian tuoreimmat vaikutukset showpainiin sekä XFL:n kolmas tuleminen. Kysymysnurkkauksessa pohditaan pankkiryöstöjä ja #SpeakingOutin vaikutusta painin katsomiseen. Ja tuttuun tapaan kaatopaikalta kaivetaan yhtä sun toista jutunjuurta. Aikaleimat: Uutiskatsaus: 09:00, kysymysnurkkaus 1:10:20, kaatopaikka 2:00:00

Oct 2020

2 hr 20 min

Jälkipyykkinarulla kuivatellaan tällä kertaa FCF Wrestlingin tuoreen kauden avaus. Semi ja Simo käsittelevät tiiviisti illan tarjonnan. Kuinka pärjäsivät tuoreet kasvot? Mihin sfääreihin swerve-mittari kohosi? Miten ihmeessä legendaarinen jalkapallotuomari Pierluigi Collina saadaan ujutettua mukaan?

Sep 2020

1 hr 14 min

Porilaislähtöinen mutta sittemmin Tampereelle muuttanut Timo-Tuomas "TT" Suosalo, 29, teki showpainidebyyttinsä lauantaina 29. elokuuta 2020 ottelemalla jopa kaksi ottelua samana iltana – ensimmäisen Porvoossa ja toisen Helsingissä.  Mutta kuka tämä Suomen uusin painija ja SLAM Wrestling Finlandin painikoulun eli Boot Campin ensimmäinen tähtioppilas on, kuinka hänestä tuli showpainija ja mitä hän halua lajissa saavuttaa? Se selviää, kun Enska nostaa jälleen kissan pöydälle. Samalla kuulette Smarksiden historian päräyttävimmän metaforan, johon liittyy Greg "The Hammer" Valentine. 

Sep 2020

1 hr 20 min

FCF tekee paluunsa pitkän kesän jälkeen, joka tarkoittaa tietenkin Smarksiden perinteisen ennakon paluuta. Enska, Simo ja Semi purkavat lauantain tarjontaa ottelu ottelulta. Onko vienosti hymyilevä Johnny McMetal todellakin Viktor Tykin loppuvastus? Saapuuko Mystinen Nahkamies jälleen paikalle? Mitä ihmettä Salomon Strid murahti promossaan? Hetkauttaako Stark Adderia yhtään mikään? Mitkä ovat todennäköisyydet Juhana Karhulan sekaantumiselle illan pääottelussa?

Sep 2020

1 hr 19 min

Smarksiden kuukausittaisessa Eläköön Humpuuki -podcastissa on tässä kuussa enemmän puhetta WWE:stä kuin aikoihin. Uutiskatsauksessa puhuttaa myös XFL:n tuoreimmat käänteet, Marty Jannetty sekä SLAM Wrestlingin uudet tulokkaat. Kysymysnurkkauksessa pohditaan muun muassa Jon Moxleyn vuotta ja kaatopaikalla dyykataan jälleen perinteiseen malliin. Aikaleimat: Uutiskatsaus 04:38, kysymysnurkkaus 1:17:19, kaatopaikka 1:46:24

Aug 2020

2 hr 5 min

Kuukausittainen Eläköön Humpuuki -podcast on täällä jälleen. Kuukauden uutiskatsauksessa ovat WWE:n katsojalukujen puolivuosittainen tilannekatsaus sekä Impact Wrestlingin tuoreet palkkaukset. Lisäksi kysymysnurkkauksessa kysellään syvällisiä ja kaatopaikalla visaillaan paristakin eri aiheesta. Aikaleimat: Uutiskatsaus 07:00, kysymysnurkkaus 53:10, kaatopaikka 1:10:25

Jul 2020

1 hr 40 min

Lauri ja Nico istahtavat ennakoimaan tämän viikon lauantaina 18.7. käytävää Impact Wrestlingin Slammiversarya. Noin tunnin kestävässä katsauksessa käydään läpi otteluiden taustat ja pohditaan ketä WWE:stä lähteneitä painijoita lähetyksessä tullaan näkemään. Pahoittelut mahdollisista puutteista audiossa.

Jul 2020

53 min 39 sec

Kesäkuun Eläköön humpuuki! -podcastin uutiskatsauksessa riittää puhuttavaa kun #SpeakingOut -liike on ravistellut painimaailmaa ja WWE:n henkilöstössä on todettu koronavirustartuntoja. Megapitkän uutispaketin lisäksi tuttuun tapaan vastaillaan kuuntelijoiden kysymyksiin ja dyykataan jutunjuurta legendaariselta kaatopaikalta.  Aikaleimat: Uutiskatsaus 09:47, kysymysnurkka 1:53:30, kaatopaikka 2:08:20

Jun 2020

2 hr 36 min

Toukokuun Eläköön humpuuki! -podcast käsittelee tuttuun tapaan painimaailman kuumimmat uutiset, joiden parissa puhutaan jopa jostain muusta kuin koronapandemian vaikutuksista. Kysymysnurkkauksessa kuuntelijoiden kiperimmät kysymykset, ja kaatopaikalta dyykataan jutunjuurta.  Aikaleimat: Uutiskatsaus 6:07, kysymysnurkka 51:40, kaatopaikka 1:23:20

May 2020

1 hr 41 min

Anniina, Enska ja Lauri perkaavat AEW:n tuoreimman maksulähetyksen, Double or Nothingin. Otteluiden lisäksi puhutaan muun muassa siitä, minkälainen huumori on menneen talven lumia showpainissa. Keskustelua herää myös yleisön merkityksestä ja etukäteen nauhoitetusta showpainista.

May 2020

2 hr 13 min

Salomon, Semi ja LHB-Eetu ruotivat 23.5.2020 lähetettävää tapahtumaa, joka on All Elite Wrestlingin  ensimmäinen korona-ajan PPV. Samalla tulee täyteen yksi vuosi AEW:n debyytistä – millaista juhlahumua saadaan aikaiseksi lähes tyhjällä areenalla?

E

May 2020

1 hr 51 min

Anniina ja Enska perkaavat WWE:n tuoreimman tuotoksen eli Money in the Bank 2020:n perinpohjaisesti. Keskustelua herättää eritoten nimikko-ottelu, joka muistutti kaikessa kokeellisuudessaan videopeliä. Minkälaista viihdettä herra Vincent Kennedy McMahonin pitäisi tuottaa aikana, jolloin maailma on poikkeustilassa?

May 2020

2 hr 10 min

Enska, Ville ja Semi palaavat pitkästä aikaa ääniaalloille perinteisen Eläköön Humpuuki -podcastin merkeissä! Käsittelyssä tässä kuussa WWE:n ja Vince McMahonin hullu uutisviikko, johon kuului läjäpäin potkuja, XFL:n konkurssi, showpainin julistaminen välttämättömäksi liiketoiminnaksi ja WWE:n ensimmäinen koronavirustartunta. Lisäksi studiossa pohditaan kuuntelijoiden kiperiä kysymyksiä ja suunnataan luonnollisesti kaatopaikalle. 

Apr 2020

2 hr 23 min

Enska, Semi ja Pauli ennakoivat historiallisen kaksi-iltaisen WrestleManian tapahtuman aattona suorassa lähetyksessä Twitchissä. Nyt voitte kuunnella väärät mielipiteet ja pieleen menneet ennustukset myös podcastin muodossa? Elämmekö Vince McMahonin dystopiassa? Onko 3D-tila uusi dynamiikka? Onko missään enää mitään järkeä? Onko tuottajana Kevin Dunn vai Kevin Dunne? 

Apr 2020

2 hr 3 min

Enska ja Matti keskustelevat koronaviruspandemian vaikutuksista showpainin maailmassa. Suuri uutinen on muun muassa se, että WWE on siirtänyt WrestleManian pois jättistadionilta ja aikoo järjestää sen omassa koulutuskeskuksessaan ilman yleisöä. Voiko sekään kuitenkaan tapahtua, kun tilanne on mikä on? Pitäisikö WWE:n ja kaikkien muidenkin showpainiorganisaatioiden keskeyttää toimintansa toistaiseksi? Saako siitä mitään irti, jos showpainia esitetään ilman yleisöä? Pitäisikö WrestleManian ottelut nauhoittaa jo etukäteen, jos käy niin, ettei tapahtumaa voi järjestää edes Performance Centerissä? Aikooko WWE tosiasiassa edes järjestää WrestleManian huhtikuussa?

Mar 2020

45 min 6 sec

Enska ja Lauri ovat ilmeisesti sekoamassa entisestään, sillä kaksikko on palannut WWE:n ääreen Super Showdownin jälkeen. Mitä pojat pohtivat Elimination Chamberista? Onko Otis Dojovic seuraava Hillbilly Jim? Miksi Intercontinental-mestaruusvyössä lukee sana "heavyweight"? Mikä on Laurin järisyttävä teoria siitä, mikä aiheuttaa häiriöitä WWE:n signaaleihin SmackDownin lähetyksissä? Kuuntele ja ota selvää. P.S. Lauri täyttää tänään 30 vuotta. Onnea Laurille!

Mar 2020

1 hr 16 min

Semi, Lauri ja LHB-Eetu käyvät lävitse karkauspäivän kansainvälisen suurtapahtuman, AEW:n Revolutionin? Tietävätkö Young Bucksit mitä kehäpsykologia on? Mikä oli kauheinta: MJF:n suihkurusketus, Downstaitin esiintyminen vai Codyn tatuointi? Kuka on AEW:n ensimmäinen suuri läpimurtotähti? Onko virhe juoda pullollinen kuohuviiniä podcast-nauhoituksen aikana?

Mar 2020

1 hr 44 min

Semi ja Riku syväluotaavat Myrskyvaroituksen sisällön Jälkipyykkinarulla? Miten The SAN suoriutui pääottelussa? Jatkaako Uusi Dynastia muiden "New"-etuliitteellä varustettujen joukkueiden viitoittamalla tiellä? Heiluiko tuomari Juho liikaa? Oliko Non ja Nomadin kohtaamisesta mitään sanottavaa? Onko Patrik Miedon tulevaisuus komediapainijana? Onko Pekko rautaa vai amerikanrautaa? Tarttuuko pööpöily? 

Mar 2020

1 hr 7 min