Rubæk & Eckersberg

Rubæk & Eckersberg

Podcasten er for dig, som vil i gang med online kurser og interesserer dig for læring og uddannelse i en digital tidsalder. Værterne Birgitte Rubæk og Karin Eckersberg har hver sin virksomhed, hvor de hjælper mennesker med online læring. Birgitte Rubæk har Mindset4it. Karin Eckersberg har IntoLearning. I podcasten deler de ud af deres mangeårige erfaring for at inspirere og motivere dig til at gå i gang med online kurser og digitale læringsprodukter.

All Episodes

Laver du online kurser og læringsforløb, og vil du gerne gøre dem endnu mere motiverende og fastholdende, så lyt med i denne episode, hvor værterne taler om gamification. Hvad er det? Virker det? Og hvordan kan du selv lave motiverende læringsdesigns med gamification. Varighed 27 min.

Dec 2019

26 min 38 sec

Vil du lave online kurser og digital læring med succes, så lyt med her, når værterne taler om det, der skal til for at lykkes. Episoden er bygget over fem overskrifter, der anviser, at online læring skal være: 1) nemt og tilgængeligt, 2) enkelt og overskueligt, 3) målrettet og skræddersyet, 4) social læring, og der skal være mulighed for 5) det personlige møde. Varighed 30. min.

Oct 2019

29 min 57 sec

Skal du i gang med at lave film til brug i online kurser og digitale læringsforløb? I denne episode kan du høre, hvornår du med fordel kan tilføje en film til et online forløb - og hvornår du ikke skal gøre det! Du kan også høre om forskellige typer og genrer inden for undervisningsfilm, som gør det lettere for dig at vælge den rigtige form til en specifik læringssituation. Hør også om [REKLAME] onlinekurset om undervisningsfilm fra IntoLearning.dk. Varighed: 37 min.

Sep 2019

36 min 34 sec

Hvor guider du Alice hen, når hun gerne vil vide mere om dit online kursus? Hvordan køber Bent dit kursus? Hvordan hjælper du Kirsten, som allerede har købt dit online kursus, med at komme fra din hjemmeside og over i dit LMS? Denne episode handler om at skabe nogle enkle online kunderejser for dine kommende og nuværende kunder. Varighed 23 min.

Sep 2019

23 min 4 sec

Vil du gerne have et overblik over forskellige typer af læringsprodukter, så lyt med på denne podcast, hvor værterne fortæller om 1) virksomhedens skræddersyede læringskoncept, 2) Forlagsproducerede læremidler og læringsforløb og 3) Enkeltstående læringsprodukter, der her går under betegnelsen ‘Add ons’. Blandt eksemplerne nævnes [REKLAME] Didaktika. Varighed 25 min.

Aug 2019

24 min 56 sec

Vil du gerne holde online møder eller mødes med dine kursister i et online læringsrum, så er denne episode noget for dig. Vi taler om formelle og uformelle møder, og hvad du kan få ud af at benytte et professionelt mødeværktøj til dialogen med dine kunder. Der nævnes [REKLAME] Adobe Connect, som Birgitte Rubæk har en samarbejdsaftale med og [REKLAME] SCOOLIA, som Birgitte Rubæk er forhandler/partner med. Varighed 27 min.

Jun 2019

27 min 33 sec

Hvordan organiserer du indholdet i dit online kursus, på en måde, så dine kunder rent faktisk lærer noget? Det afhænger fx af, om de lærende skal overkomme et nu og her-problem, eller om de skal udvikle kompetencer. Værterne deler også en designmetode. Varighed 32 min.

May 2019

31 min 16 sec

Et online mindset er en forudsætning for at drive en forretning i en digital tidsalder. Men hvad kendetegner et online mindset? Og hvordan vi kommer fra et analogt til et digitalt mindset? Det gør vi ved at digitalisere dele af forretningen - hør hvordan. Der nævnes [REKLAME] Adobe Connect, som Birgitte Rubæk har en samarbejdsaftale med og [REKLAME] SCOOLIA, som Birgitte Rubæk er forhandler/partner med. Varighed: 25 min.

Apr 2019

24 min 40 sec

Hvordan kan du opnå en passiv indtægt, og hvordan kan du få mere tid i arbejdsdagen? Det kan du fx med et online kursus og en bank af digitale materialer, som du kan jonglere med og inddrage i dit arbejde. Men hvordan får du en god idé til et online kursus? Værterne eksemplificerer specifikt med [REKLAME] online kurset Dit Valg. Varighed: 27 min.

Apr 2019

26 min 48 sec

Så er vi i gang! Vi præsenterer podcasten, og de emner vi taler om i de kommende episoder. Vi fortæller lidt om, hvem vi er, vores baggrund, virksomheder, daglige arbejdsopgaver og ikke mindst - vores passion for online kurser og læring i en digital tidsalder. Varighed: 20 min.

Apr 2019

19 min 45 sec