Hattrick Hagunda

Sebastian Eneman

Hattrick Hagunda är en podcast som fokuserar på Hagunda IF i Svenska Superligan.

Varje avsnitt innehåller en intervju från en match på IFU Arena.

All Episodes

Välkommen till Hattrick Hagunda! -Din Podd för dig som vill veta mer om Hagunda IF! I förra tisdagen så spelade Hagunda IF mot FC Helsingborg. Då fick jag en intervju med Felix Abrahamsson som berättar hur han upplevde perioderna, att första spelade Hagunda väldigt bra så det blev 2-2 i den perioden och sedan i andra perioden går Hagunda ner sig och släpper in två mål. Men i tredje så kommer Hagunda tillbaka starkt men tappar några mål. Han säger att dom första 7 minuter spelade Hagunda väldigt bra men tyvärr räckte det ej hela vägen. Så berättar han om nästa match, att det är nu uppehåll då ska vi ladda batterierna fram till den 15 december då matchen mot Växjö ska spelas. Felix pratar om hur Hagunda spelat i denna första säsong i Svenska Superligan och att han tycker att Hagunda spelade sin bästa match mot IBF Falun då dom vann med 3-4. Mer vad Felix säger så surfa in och lyssna nu på Hattrick Hagunda. Information: Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen! Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman. Foto: Eva Ohlström.

Nov 30

6 min 26 sec

Välkommen till Hattrick Hagunda! -Din Podd för dig som vill veta mer om Hagunda IF! På tisdagskvällen innan matchen så fick jag en intervju med materialaren, Daniel Paulsson som berättar hur Hagunda IF ska spela mot FC Helsingborg. Det kommer bli en spännande match och han fortsätter att berätta om att Falun-matchen som Hagunda vann det ska dom ta med sig det hårda jobbet och uppoffringar som dom gjorde i försvarsspelet. Så berättar han vilka spelare som man ska akta sig för och berättar han hur Hagunda ska vinna denna match. Så hade Hagunda en grattis match där pengarna från inträdesavgiften för varje åskådare skänktes av dom sponsrade företagen, där pengarna sedan gick till Akademiska Sjukhusets Barnfond så lyssna nu på Hattrick Hagunda. Information: Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen! Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman. Foto: Eva Ohlström.

Nov 25

4 min 16 sec

Välkommen till Hattrick Hagunda! -Din Podd för dig som vill veta mer om Hagunda IF! Sista oktober så spelade Hagunda IF hemma mot Mullsjö AIS på IFU Arena, där dom förlorade med 5-9. Det var tre bra perioder men Mullsjö straffade oss och är lite mer distinkta men Hagunda hade chansen att ta något poäng säger Hampus. Han berättar om perioderna, bland annat att andra perioden vann dom med 3-2 där Hagunda spelade riktigt bra. Till nästa match så berättar Hampus att Hagunda ska stå upp och ska försöka vinna närkamperna. Så har Hagunda blivit mycket bättre på försvarsspelet tycker han och fortsätter att berätta att Hagunda ska skapa lägen och skjuta. Hampus berättar mer så får du höra detta på intervjun i sportpodden, Hattrick Hagunda! Information: Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen! Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman. Foto: Eva Ohlström.

Nov 8

3 min 36 sec

Välkommen till Hattrick Hagunda! -Din Podd för dig som vill veta mer om Hagunda IF! På lördagen så spelade Hagunda IF borta mot Djurgårdens IF IBS i Eriksdalshallen i Stockholm, där är Hagunda vann med 4-7. Då fick jag intervju med nya ass.tränaren Jakob Arvidsson, han berättade att matchen är tajt och Hagunda gör det första målet. Så säger Jakob att Djurgården låter Hagunda att förra matchen. Så säger han hur Hagunda spelade i perioderna. Sedan berättar Jakob varför han valt att lägga klubban i hyllan och satsa på vara ass.tränare i Hagunda. Så lägger Jakob till vad Hagunda ska göra nästa match mot Mullsjö AIS som ska spelas den söndagen den 31 oktober. Vad Jakob säger mer så får du höra detta i intervjun i sportpodden, Hattrick Hagunda! Information: Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen! Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman. Foto: Eva Ohlström.

Oct 25

5 min 39 sec

Välkommen till Hattrick Hagunda! -Din Podd för dig som vill veta mer om Hagunda IF! Hagunda IF spelade mot Jönköping IK den 10 oktober på IFU Arena, där Hagunda förlorade en jämn match med 3-4. Jag intervjuade Mattias Jansson som berättade att matchen är jämn men Jönköping har mer boll. Deras första femma matchade dom extra hårt och fick spelade halva matchen berättar Mattias och fortsätter att berätta att han spelade helt okej i matchen med sin femma. Så tycker Mattias att Hagunda måste sätta sina lägen om vi ska hålla oss kvar. Mer vad Mattias säger om matchen det får du höra mer i intervjun i sportpodden, Hattrick Hagunda! Information: Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen! Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman. Foto: Eva Ohlström.

Oct 18

6 min 2 sec

Säsongspremiär av Hattrick Hagunda! Nu är Hagunda IF i Svenska Superligan, innebandys finrum som man bruka säga. Hagunda skulle spela sin historiska första match i SSL på lördagen mot Linköping IBK. Då vinner Hagunda sin första match i SSL med 8-7. Jag får äran att intervjua Ordförade i Innebandysektionen i Hagunda IF, Anders Öhman. Han är helt överraskad att Hagunda slog Linköping. Så säger han att Hagunda hade en dålig del av matchen där Linköping kom ifatt och tog ledningen. Då trodde han att Hagunda skulle ta en poäng. Men att Hagunda skulle ta tre poäng det trodde han ej. Vad Anders säger mer om matchen det får du höra mer i intervjun i podden. Så fick jag äran också att intervjua han som avgjorde matchen och han gör 4 mål med också. Det är han som har nummer 19 på ryggen, det är Adam Nilbrick!!! Han berättade om matchen att dom gör sitt jobb stort sätt i matchen. Fast han sa att Linköping kom tillbaka men Hagunda gav sig ej, så Adam gör avgörande målet och det är bara 2 sekunder kvar av matchen . Då blev alla i Hagunda-suportrarna helt ifrån sig av glädje att Hagunda vann sin första match i SSL. Vad Adam mer berättade så får du veta i sportpodden, Hattrick Hagunda #01. Information: Detta är HATTRICK HAGUNDA är podden för Hagunda IF. I Hattrick Hagunda intervjuar jag Hagunda-spelarna på plats på IFU Arena i Uppsala, delvis innan match och jämt efter match. Du lyssnar som vanligt efterhand, när som helst i dygnet och var som helt i världen! Följ ”Hattrick Hagunda” på Sociala medier på Facebook,Twitter,laget.se,Instagram och NYTT: Nu på Spotify! Sök på ”Hattrick Hagunda” där poddar finns! Gjort texten och programmet: Sebastian Eneman Foto: Eva Ohlström och Peter Bohlin, PEBO-Foto.

Sep 25

10 min 20 sec