Coaching a la ràdio

Carles Ventura (VenturaCoach)

Aquest podcast recull aquelles aparicions als mitjans, visualitzacions o altres àudios de Carles Ventura, Coach de joves i adolescents.

Hi trobareu comentaris, recomanacions i reflexions sobre temes de desenvolupament personal importants per a tots, tant adults com joves.

All Episodes

A aquest programa de Ràdio Gavà parlem, de forma relaxada i propera, de les coses que ens diem nosaltres mateixos i que ens frenen a l'hora de fer allò que volem o de ser com som realment. Coneixerem Trols que sovint ens apareixen, com l'Isi, el Medapalo o el Total, i veurem la millor manera de frenar-los. Amb la participació d'en Josep Bel i en Carles Sianes.

Jul 8

11 min 20 sec

Visualització dissenyada per ajudar els estudiants que preparen la Selectivitat a estar més tranquils i amb més consciència del moment. En 5 minuts es tindrà un nou recurs que pot ser molt útil davant els exàmens, per poder donar el màxim. (Carles Ventura, Coach)

Jul 8

6 min 23 sec

Una eina molt útil i senzilla per a millorar el diàleg amb els fills (inclosos els adolescents) i per fer-los més responsables. A aquest àudio, en Carles Ventura (Coach) ens proposa fer reunions amb els fills amb una estructura molt concreta per tal d'ajudar-nos a no discutir els temes en calent, a buscar solucions (i no culpables), ... Provada a famílies i escoles, aprofita aquesta oportunitat!

Jul 8

18 min 6 sec

Per què a l'estiu ens pot costar mantenir les relacions personals que ens agradaria? En aquesta intervenció a Ràdio Gavà en Carles Ventura, coach, ens dona petits consells per fer més fàcil les relacions personals a l'estiu. A aquesta època de l'any s'incrementa la convivència, i Setembre és el mes on sol haver més separacions matrimonials. Per això val la pena seguir aquestes pautes: trobar temps per relaxar-se, buscar la part positiva de les actituds personals i pensar cap on volem anar en les nostres relacions.

Jul 8

46 min 53 sec

Xerrant una estona sobre coaching i adolescents, amb molt positivisme, amb l'advocada i comunicadora Helena Álvarez. Per si vols saber què faig, què em trobo a la feina, qui soc.. i, a més, passar-ho bé mentrestant. Programa: "I ara què?", de Prat Ràdio (18/02/2021)

Feb 22

23 min 2 sec

¿Cómo te sentirás esta Navidad, cuando ya habrás conseguido tus objetivos? Este audio busca conectar a quien lo oye con la sensación de éxito, con la satisfacción de estar donde quería estar. De esta manera es mas fácil generar un estado de ánimo más positivo y reflexionar sobre el camino hacia los objetivos deseados.

Feb 16

9 min 15 sec

David Sagristà me entrevista para su podcast Weballoon, un proyecto precioso orientado a fomentar el autoconocimiento de las personas. Charlamos de mis orígenes, mi carrera profesional, y el contenido de mi trabajo como coach especializado en jóvenes y adolescentes.

Feb 6

34 min 14 sec

Ejercicio de visualización para conectar con uno mismo en una situación diferente de la actual.

Jan 22

11 min 42 sec

Exercici de visualització on ens connectarem amb la infància, buscant connectar-nos amb la nostra essència interior i tota la bellesa que portem dins. L'objectiu és reforçar l'autoestima i adonar-nos de que mereixem amor incondicional, independentment dels nostres resultats.

Nov 2020

24 min 21 sec

En aquest episodi, la Pati Sánchez m'entrevista per al seu podcast "Ser Coach y no morir en el intento" (el trobaràs també en aquesta plataforma). Parlem de com ser un bon coach de joves i famílies. De què cal tenir en compte, consells... Especialment interessant per a coaches que tot just engeguen o que volen dedicar-se a aquest públic.

Oct 2020

49 min 32 sec

Presentació de la xerrada "Com parlar amb els nostres fills i filles adolescents" a Ràdio Illa, de Formentera. En Carles Ventura, coach de joves, explica què és el coaching de joves, com parlar amb ells, com superar el confinament del Covid, i com manegar-se amb la tecnologia.

May 2020

10 min 33 sec

Com podem els pares i mares aprofitar el confinament (o qualsevol temps amb els fills) per a connectar amb ells? Directe d'Instagram Live que vaig fer a petició d'EdBuilding (27/03/2020) explicant com els pares podem enfocar aquests dies de manera que no només puguem sobreviure'ls, sinó aprofitar-los per a fer créixer la nostra relació amb ells.

Mar 2020

31 min 2 sec

En Carles Ventura, coach de joves, parla a la ràdio de com manegar-se amb els fills, ara a casa per l'emergència sanitària creada amb el Coronavirus. Tenir els fills a casa pot ser un trasbals per als pares, i per això pot anar bé sentir aquestes pautes: - Estar el més tranquils possible, per transmetre seguretat, i reduir la pressió perquè tot segueixi igual. - Rebre la informació amb esperit crític, tant nosaltres com els més joves. - Aprofitar aquests dies per construir una relació encara més especial amb els fills.

Mar 2020

13 min 27 sec

Breu entrevista (10') amb els professionals de Ràdio Esparreguera per explicar la meva feina i parlar del coaching a joves. També aprofito per presentar la xerrada que faré a la localitat sobre "Com puc motivar els meus fills en els estudis?". La motivació en els estudis s'ha convertit en la principal preocupació dels pares i joves que em venen a veure en els darrers anys, i a la xerrada m'agrada compartir pautes per tal que els pares i mares puguin provar de fer coses diferents.

Mar 2020

10 min 9 sec

Entrevista de Mireia del Pozo a Jaume Gurt, i la posterior tertúlia amb Carles Ventura (coach) i Patrícia Pallarès sobre la humanització de les empreses. En època d'automatització, als joves els caldrà reforçar tot allo que els diferencia de les màquines. Programa "Plusvàlua" a Ràdio Estel, 16/01/2020

Jan 2020

40 min 53 sec

Us presentem una conversa a Ràdio Gavà sobre com gaudir millor del Nadal i de les festes. Perquè hi ha gent a qui no agrada el Nadal, i cal saber per què i (sobretot) com afrontar-ho. Presentat amb bon humor per en Carles Ventura (coach de joves) i amb la col·laboració del Josep Bel i el Carles Sianes.

Dec 2019

18 min 27 sec

Xerrem de coaching, de joves, de famílies, i de tot plegat mentre presentem el nou llibre de coaching al programa "Missió i vocació" del David Medrano a Ràdio Estel. Què és el coaching, els temes que s'hi tracten amb els joves, les noves tecnologies, com han de ser els pares actuals... una mica de tot per a oients curiosos.

Oct 2019

21 min 41 sec

Presentació del manual "Coaching a jóvenes y familias" per part del coach Carles Ventura. Co-escrit amb la Lourdes Bouton i publicat per Amat Editorial, ens presenta marcs conceptuals, eines pràctiques i casos reals nascuts de l'experiència dels autors. Amb la col·laboració del Josep Bel i en Carles Sianes.

Sep 2019

15 min 44 sec

Ara que s'acosta la Selectivitat, en parlem a l'espai 'Sant Cugat a fons' de ràdio @Cugatcat . La recomanació de Carles Ventura, coach de joves: tranquil·litat, i tenir clares unes quantes idees que es comparteixen a aquest programa. Imprescindible per als joves que ben aviat han de fer les PAU.

May 2019

18 min 19 sec

Entrevista a Ràdio Malgrat prèvia a la xerrada a pares i mares d'adolescents i preadolescents, que volen eines per acompanyar en la motivació els seus fills. De la mà de'n Carles Ventura, Coach de joves.

Dec 2018

7 min 45 sec