Groeivoer voor Ondernemers Podcast - inspiratie over ondernemen - door Gerhard te Velde

Gerhard te Velde - Groeivoer

De Groeivoer voor Ondernemers Podcast zit boordevol inspiratie, inzichten en praktische tips voor jou als ondernemer. In de Groeivoer Podcast kun je luisteren naar interviews met ondernemers, auteurs en andere experts op het gebied van ondernemen. Ben je een startup, scale-up of grown-up ondernemer en op zoek naar inspiratie over bedrijfsgroei en persoonlijke groei, dan is deze podcast voor jou! Groeivoer is winnaar van de Dutch Podcast Award in de categorie Zakelijk in 2020. Wil je meer weten? Ga naar www.groeivoer.nl voor meer informatie of neem contact op via 030-2072333 of info@groeivoer.nl Groeivoer helpt ondernemers groeien door middel van business coaching, de Groeiclub voor Ondernemers en groeiprogramma's op maat.

All Episodes

Raymond de Looze (1976) is bedrijfskundige en jurist, die zich na een internationale carrière toelegde op zijn ware passie: de ontwikkeling van mensen. Hij daagt je met eenvoudige woorden en humor uit tot kritisch zelfonderzoek. Vanuit scherpe observaties confronteert hij op een prettige manier.   Eerder schreef Raymond al DIY Goeroe. Nu heeft hij een nieuw boek: 'Hoe je de beste versie van jezelf wordt: en waarom je dat  vooral niet moet willen'. Naast schrijver is Raymond ondernemer. Samen met compagnon Marieke richtte hij Double-OO op, dat professionele organisaties een doordacht proces voor ontwikkeling biedt. Ook begeleidt hij ondernemers en professionals in individuele trajecten en werkt hij aan een platform, SUSTAINAMENTALS.In deze podcast spreek ik met Raymond over angst, prettig confronteren, patronen, delegeren en loslaten. Hij deelt zijn visie op persoonlijke groei, de mankementen van de huidige maakbaarheidsmarkt en geeft jou handvatten om op een goede manier aan je eigen persoonlijke groei te werken.Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/3. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.4. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een glashelder en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Nov 26

1 hr 2 min

Florian Fermin is co-founder van Cupplement. Meer dan alleen maar koffie. Cupplement maakt superkoffie, met toegevoegde vitamines, mineralen en superfoods, verpakt in biologisch afbreekbare capsules. Deze capsules kunnen gebruikt worden in Nespresso-apparaten. Daarnaast kijkt Cupplement naar andere vormen van koffie, zoals koude koffie, én daarna wellicht over landsgrenzen. Het jonge bedrijf van nog geen half jaar oud is druk bezig te groeien. Het is voor een investering zelfs langs geweest bij Dragons Den, waar enthousiast gereageerd werd op het jonge bedrijf. Maar of uiteindelijk ook de investering verliep zoals gepland, hoor je in deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast!Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/3. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.4. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een glashelder en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Nov 19

48 min 23 sec

Frans Walter Biegstraaten is co-founder van BIYU, de Netflix voor apparaten. Wil je op zaterdag een speaker huren, de woensdag erop een tapijtreiniger en de week daarop een keukenmachine? Bij BIYU kan het, voor slechts een tientje per maand. Gebruik is slimmer dan bezit en een stuk duurzamer nog ook.In dit gesprek hoor je het verhaal van BIYU, maar ook wat er aan vooraf ging. Frans is al ruim 20 jaar ondernemer en heeft al heel wat mooie lessen geleerd tijdens zijn reis.  Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/3. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.4. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een glashelder en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Nov 11

1 hr 5 min

Kalo Bagijn is oprichter van Binck Bank en Brand New Day en actief in diverse startups zoals Bux, Floryn en Salarise. Kalo groeide op in Doorn en studeerde aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens zijn studie liep hij al stage bij effectenhandelaar IMG Holland. Na zijn stage kreeg hij een baan aangeboden, en dus stopte hij met zijn studie. Zijn doel was bereikt: actief zijn in de beleggingsbranche.In 2000 richtte Kalo samen met zijn compagnon Thierry Schaap Binck Bank op. Later nam Binck optiehuis AOT over, en vervolgens werd ook beleggingsbank Alex overgenomen.Na 9 jaar verliet hij Binck en richtte hij pensioenbank Brand New Day op. Brand New Day groeide naar circa 250 medewerkers, 4.5 miljard euro aan spaar- en beleggingsgeld en zo’n 350.000 klanten. In 2017 verkreeg Brand New Day een bankvergunning. In 2020 verkocht Brand New Day haar deel van de Brand New Day PPI, oftewel de premie pensioen instelling, aan a.s.r. In dit gesprek hoor je alles over investeren, groeifases en waar Kalo op let bij ondernemingen waar hij in investeert.Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/3. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.4. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een glashelder en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Nov 5

41 min 50 sec

Ella Timmers begon in haar studententijd al met ondernemen. Ze verkocht zogenaamde scrunchies. Ellastiek staat voor vrouwelijke nonchalance, eenvoud en kwaliteit, plezier en creativiteit. De speelse items maken elke outfit op een snelle en simpele manier af... Mooi omschreven hè? Ella is dan ook een geboren ondernemer.Met haar eigen netwerk als eerste loyale klanten kon ze niet alleen haar doelgroep bepalen en haar product optimaliseren, maar ook snel checken of een nieuw product aansloeg. En dat deed het. In jaar één verkocht Ella meteen al 15.000 schrunchies. Na deze fase van directe verkoop via vooral social media, liggen haar producten nu in veel winkels. De komende jaren wil Ella uitgroeien tot een echt modemerk, dat zich niet beperkt tot accessoires alleen. Veel plezier met deze aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/3. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.4. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een glashelder en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Oct 29

42 min 50 sec

Susanne Duijvestein is uitvaartbegeleider en oprichter van Bij Afscheid. Ook schreef ze het boek Uitvaart in Eigen Hand. Susanne probeert de manier waarop wij omgaan met de dood te veranderen.  Want waarom duwen we het fenomeen 'de dood' weg uit onze maatschappij? En hoe kan dat anders?Geld verdienen aan de dood. Wat is dan je product? Hoe bepaal je je tarieven? En overschrijd de huidige gestandaardiseerde commercie in de uitvaartbranche een ethische grens? Je hoort het allemaal in dit gesprek met Susanne Duijvestein, auteur van het boek "Uitvaart in Eigen Hand"  en eigenaar van Bij Afscheid.Veel plezier met deze aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op de volgende manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Live kennismaken.  Ben je ondernemer met personeel en wil je met gelijkgestemde ondernemers in contact komen? Ik organiseer elke maand een bijeenkomst met mijn Groeiclub voor Ondernemers. Als je interesse hebt om een keer deel te nemen, laat dan je gegevens achter op http://www.groeivoer.nl/bel-mij-terug/3. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.4. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een glashelder en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Oct 22

46 min 52 sec

Jochem Hes begon in 2013 met compagnon Sjoerd Naïf Skincare. Inmiddels verkopen ze 5 miljoen producten per jaar, and growing. Jochem en Sjoerd werden in 2013 voor het eerst vader en kwamen erachter dat zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Ze zochten naar een idee om mee te gaan ondernemen. Zo werd Naïf geboren: natuurlijke verzorging, met alleen natuurlijke ingrediënten. Goed voor de huid en voor de planeet. Niks meer, niks minder. Jochem werkte na zijn studie bedrijfskunde eerst bij grote corporates als Unilever en Google. Nu is hij Founding Father van een B-corp.  Je hoort in deze aflevering hoe de reis van deze twee compagnons is gegaan: van elkaar aanstaren in een leeg ´show office´ naar een bruisend, snelgroeiend bedrijf met inmiddels meer dan 25 medewerkers en 5 mio verkochte producten per jaar. Veel plezier met deze aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info.3. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.4. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.5. Online Groeisessie bijwonenJe kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Oct 15

40 min 58 sec

Ali Niknam is oprichter van drie bedrijven: TransIP, The Datacenter Group en Bunq bank. Je hoort in deze aflevering zijn reis als ondernemer, waarbij het ontstaan en groei van al deze bedrijven aan bod komt. Ali is geboren in Canada, heeft Iraanse ouders (die beiden olympisch sporter geweest zijn) en is in Nederland op zijn 16e al begonnen met zijn eerste bedrijf. Dat hij wereldburger is hoor je terug in zijn visie op ondernemen en in hoe hij naar landsgrenzen kijkt. In deze aflevering hoor je groeilessen, hoe je aan klanten verkoopt, waarom Ali Bunq Bank heeft opgericht en wat hij hoopt te veranderen in het financiële systeem en in de wereld.Veel plezier met deze aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info.3. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.4. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.5. Online Groeisessie bijwonenJe kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Oct 8

43 min 18 sec

Fritz Korten begon met compagnon Joost Jolink het bedrijf Frisse Blikken. Een bureau dat grote organisaties helpt met veranderen, vernieuwen en versnellen bij vraagstukken waarvan het logisch is dat je daarvoor de frisse blik van de nieuwe generatie in zet. Maar inmiddels heeft Fritz de operatie van Frisse Blikken achter zich gelaten. Je hoort hoe Frisse Blikken is opgericht, groeide naar 100 man en deels werd verkocht aan een private equity partij. We hebben het over groeiplateaus, delegeren en nog veel meer.  Veel plezier met deze aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info.3. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.4. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.5. Online Groeisessie bijwonenJe kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Oct 2

52 min 44 sec

Ik was er even een weekje tussenuit naar Wenen. Maar ik laat je natuurlijk niet met lege handen achter. Deze week een compilatie van verschillende groeitips. In deze aflevering de beste inzichten van:Wouter Staal (Yoghurt Barn) & Bert van Son (Mud Jeans)Bob Hutten (Hutten Catering)Jochanan Bax (Bax Music)Willemijn Wortelboer (RAW Paints)Olivier Zeestraten (Master je Cijfers)Wout Withagen (Freshheads)Mark Laagewaard (CrowdAboutNow)Merijn Everaarts (Dopper)Veel plezier met deze aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info.3. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.4. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.5. Online Groeisessie bijwonenJe kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Sep 23

14 min 54 sec

Patrick Meutzner was als klein jochie al ondernemer en ging met zelfgemaakte kerstkaarten langs de deuren. Hij kon nog niet vermoeden waar dat hem zou leiden. Patrick staat met compagnons Marcel en Igo aan het roer van een bedrijf dat hard op weg is om een wereldspeler te worden. Trengo is een ‘omnichannel communicatie platform dat al je kanalen combineert in één overzicht’ met grote klanten als KLM. Bij het Utrechtse bedrijf werken 70 mensen, over een jaar moeten dat er 200 zijn. In een eerder stadium haalde Trengo 1,75 mio euro op om te groeien, recent kwam daar een investering van 31 mio euro bij, van het Amerikaanse Insight Partners. En de groei is er nog lang niet uit, want er wordt al vooruit gekeken naar 500 of misschien wel 1000 medewerkers. Wat zijn de tussenstappen geweest, totdat ze echt hard gingen groeien? Hoe is het om zoveel geld beschikbaar te krijgen? En wat doet het met Patrick?Je hoort niet alleen het groeiverhaal van Trengo, maar ook de persoonlijke groei die Patrick door heeft gemaakt. Veel plezier met deze aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info.3. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.4. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.5. Online Groeisessie bijwonenJe kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Sep 17

54 min 37 sec

Guido Wernink, auteur van het boek Human Design en Marije van der Laan, eigenaar van 'Rock your Rainbow vertellen meer over Human Design. Denk jij dat het leven maakbaar is? Dat je alles kan, als je er maar hard genoeg voor werkt? Human Design beweert het tegendeel. Dit systeem gaat er vanuit dat je mogelijkheden en beperkingen al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.In deze aflevering spreek ik met Guido Wernink, auteur van het boek Human Design. Marije van der Laan is eigenaar van 'Rock your Rainbow.'  Ze helpt mensen om hun kwaliteiten in het licht te zetten en uit te zoeken wie ze echt zijn.Wat voor soort ondernemer ben jij? Wat voor type mens? En wat kan je er mee in je onderneming? Je hoort het allemaal in deze nieuwe aflevering.Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info.3. Groeiplan op 1 a-4.Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.4. Groei.club - de communityIk nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.5. Online Groeisessie bijwonenJe kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Sep 10

47 min 29 sec

Charlotte Meindersma is ´one of a kind´. Ze noemt zichzelf Kutjurist. Dat kan ik wel waarderen. Het is een beetje grof, waardoor je misschien meteen een oordeel klaar hebt. En juist daarom moet je volgens mij even je oordeel uitstellen en contact leggen. Als je met Charlotte praat ontdek je al snel dat het een toffe chick is met het hart op de juiste plek. Charlotte is opgeleid als jurist en helpt klanten met het afdekken van allerlei (juridische) risico's.  Maar er is meer. Charlotte laat zich niet in een hokje stoppen en is ook gepassioneerd over marketing en ondernemen in het algemeen. Haar brede ervaring met ondernemers leidde tot haar nieuwste boek "Echt Ondernemen". Je hoort in deze aflevering of een ZP-er nou ondernemer is of niet, hoe je kunt ondernemen op je eigen voorwaarden, wat de meest voorkomende juridische blinde vlekken zijn én hoe je meer klanten krijgt met slimme marketing.Veel plezier met deze nieuwe aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren!1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info.3. Groeiplan op 1 a-4. Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club.4. Groei.club - de community Ik nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers. 5. Online Groeisessie bijwonen Je kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje.Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Sep 3

49 min 52 sec

Willem Jan Ausma maakte rond zijn 50e de balans op van zijn carrière in de strafrechtadvocatuur. Nu is hij getransformeerd van pittige strafbepleiter naar een coach die aanstuurt op verzoening. Zo kijkt hij nu veel meer naar de persoon achter de dader.  Waarom heeft hij deze omslag gemaakt?  In zijn boek 'Wat is Waarheid' schrijft hij onder meer dat hij "geen zin meer had om onzin te verkopen in de zittingszaal.” Zo werd zingeving steeds belangrijker, en status en geld steeds minder belangrijk. We hebben het over ego, macht, geld, liefde, geloof en natuurlijk Eckhart Tolle.Veel plezier met deze nieuwe aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlWil je meer Groeivoer? Dat kan op 5 manieren! 1. Even linken! Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!2. Hapje eten.  Ben je ondernemer en wil je met gelijkgestemden in contact komen? Ik organiseer elke maand een ondernemersdiner met mijn Groeiclub voor Ondernemers. De Groeiclub is een mastermindgroep van gelijkgestemde ondernemers die elkaar beter maken. Een keer aanschuiven? Stuur mij een bericht op LinkedIn voor meer info. 3. Groeiplan op 1 a-4.  Wil jij een kort en concreet Groeiplan maken voor je bedrijf? Volg dan mijn gratis groeiplan training op groei.club. 4. Groei.club - de community  Ik nodig je graag uit om je in te schrijven voor een gratis account op groei.club. Je maakt daar een Groeiplan op 1 a-4, kunt gratis trainingen volgen, inspiratie video's vinden die nergens anders te vinden zijn en in contact komen honderden andere groeiondernemers.  5. Online Groeisessie bijwonen  Je kunt ook altijd een keer deelnemen aan onze wekelijske mastermindcall op woensdagochtend van 09:00-10:00. Via deze link boek je snel en eenvoudig een plekje. Voor meer informatie over Groeivoer, ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Aug 28

47 min 50 sec

Wouter Staal begon samen met zijn vrouw Esther de Yoghurt Barn, een succesvolle keten met inmiddels 13 vestigingen. Recent veranderde Yoghurt Barn in YB en zette Wouter zijn eerste stappen in de retail met een eigen productlijn.  YB is planet’s favourite healthy pleasure. Maar ondernemen is natuurlijk niet alleen maar rozegeur en maneschijn, iets waar Wouter eerlijk over durft te praten.  Fashion-veteraan Bert van Son is eigenaar van Mud Jeans, een ultra duurzaam jeansmerk van Hollandse bodem. Bert verkocht al 75.000 broeken maar dat worden er nog veel meer.  Met zijn niet aflatende drive om de jeansmarkt te transformeren naar een eerlijk systeem is hij een trendsetter in fair fashion. Bert is open, to the point en altijd bezig met de volgende stap.  Je hoort in deze aflevering het groeiverhaal van beide bedrijven, wat het betekent om een B-corp te zijn, hoe je winstgevendheid en idealen balanceert. En je hoort waar Bert en Wouter mee worstelen en hoe ze elkaar hierop coachen.  Veel plezier met deze nieuwe aflevering!  Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!  Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Aug 21

1 hr 6 min

Robin Stevens is auteur van De Kracht van NLP en een veelgevraagd trainer. Ik spreek met Robin over wat NLP nou precies is. Hoe kun je neurolinguistisch programmeren gebruiken in je dagelijks leven en je ondernemerschap? We spreken ook over ego, hoe je meer in het nu kan zijn, in plaats van alleen maar in de toekomst  en nog veel meer.  We gaan ook in op Robin's eigen reis als ondernemer.    Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!  Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Aug 12

53 min 45 sec

Bilal Çaki is CEO van de Bilal Group. De halal-kip van de familie Caki gaat de hele wereld over. Vanuit de slagerij van zijn vader is het bedrijf uitgegroeid tot €20 miljoen omzet en activiteiten in 22 landen. Bilal is een ondernemer in hart en nieren, en spreekt gepassioneerd over zijn team, zijn bedrijf en de pluimveesector. Ontdek hoe Bilal het zo verschopt heeft en wat hem drijft.  Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!  Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jul 30

51 min 39 sec

Boris Veldhuijzen van Zanten en Niels Meijssen ontmoeten elkaar op de podcast en vertellen elkaar hun groeiverhaal. Een nieuw format, met twee gasten in één aflevering, om nog meer waarde te brengen :-) Boris is CEO van The Next Web en  een ervaren ondernemer die al veel heeft meegemaakt. Niels staat aan de vooravond van een groot ondernemersavontuur. Met Moonback haalde hij 2 miljoen euro financiering op. Met Moonback, voorheen Beterboeken.nl biedt hij een goed alternatief voor Booking.comHoe is Boris miljonair geworden en verloor hij zijn rijkdom weer? Hoe staat hij nu in het leven als CEO van The Next Web? En dan Niels, oprichter van Moonback. Hoe haalt Niels het in zijn hoofd om reisreus Booking.com aan te willen vallen? Heeft hij kans van slagen?  Je hoort het in deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast.   Veel luisterplezier! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!  Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jul 26

1 hr 3 min

Elke Wiss is auteur van Socrates op Sneakers en eigenaar van de Denksmederij. Elke spreekt, schrijft en denkt maar heeft ook talent voor business, iets dat niet vanzelfsprekend is een filosoof. In dit gesprek gaan we in op de kracht van vragen stellen, een tool die ondernemers beter en vaker in kunnen zetten. En je hoor uiteraard over Elke´s eigen reis als ondernemer. Veel luisterplezier! GerhardGerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!  Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jul 16

49 min 23 sec

Bob Hutten is eigenaar van familiebedrijf Hutten Catering. Wat ooit de banketbakkerij van zijn opa was in 1929 is uitgegroeid naar één van de grootste cateraars van Nederland met 1500 medewerkers.  In deze aflevering hebben we het over geluk, en hoe je het kan gebruiken in je bedrijfsvoering.We hebben het over duurzaamheid, focus, strategie en wat familiestructuren zeggen over wat voor soort ondernemer je bent. kortom, een enorm veelzijdige aflevering!Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!  Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jul 12

1 hr 3 min

Remko van der Drift is oprichter en directeur van het Instituut voor Faalkunde en auteur van meerdere boeken, onder andere "Proberen lukt altijd" en "Fouten maken Moed". En ja, laten we het eens over falen hebben. Want als je ergens veel van leert dan zijn het de momenten waarop het niet ging zoals je wilde.   We hebben allemaal 'battle scars', grote en kleine ervaringen die je meeneemt als les.  Ik spreek met Remko over hoe je het beste haalt uit dingen die fout lopen. Maar we spreken ook over het aannemen van de juiste mindset, hoe je omgaat met het strenge stemmetje waarmee je jezelf soms kan toespreken, over verdienmodellen en eigenwaarde.Veel luisterplezier met de nieuwe aflevering! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!   Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jul 2

48 min 46 sec

Maartje Blijleven is auteur van We love communities en  bouwt dagelijks met haar klanten aan het neerzetten van succesvolle communities. Maar wat is een community en waarom zou je hier als ondernemer in moeten investeren? Communities zijn het geheim achter de groei en het succes van veel bedrijven en social movements. Met een goed ontworpen en beheerde community bouw je aan je klantrelaties zodat je van mensen die jou nog niet kenden, fans én klanten kunt maken. Bovendien kun je jouzelf als leider van de community positioneren en zo je expertstatus vergroten.  Ik wens je heel veel luisterplezier met deze aflevering vol met nieuwe inspiratie voor jou en jouw bedrijf!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jun 26

50 min 4 sec

Jochanan Bax richtte samen met zijn broer Nathanael een succesvolle online muziekwinkel op. Hun bedrijf Bax Music draait inmiddels 130 miljoen omzet per jaar, met een team van 450 medewerkers. Ze zijn niet alleen actief in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Engeland en Zweden!We hebben het over de snelle groei van Bax Music, de groeilessen en de valkuilen. Ook hebben we het over zijn strategieën om niet weggeconcurreerd te worden door de grotere partijen als Amazon, Bol.com en Coolblue. Ik wens je heel veel luisterplezier met deze aflevering vol met nieuwe inspiratie voor jou en jouw bedrijf!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jun 19

56 min 42 sec

Martijn Verspeek nam installatiebedrijf Verspeek over van zijn vader, maar transformeerde het bedrijf compleet. Van klein installatiebedrijf naar een succesvolle regionaal bekende speler. Maar wat vooral opvalt is de originele manier waarop Verspeek met klanten om gaat. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. Bij Verspeek passen ze op zeer originele wijze de lessen van Jos Burgers toe om fans te creëren in plaats van klanten. Martijn is daarin zelf de drijvende kracht en gebruikt niet alleen wat ´ome Jos´ bedacht heeft maar voegt daar een flinke dosis eigen creativiteit aan toe. Een gesprek met een heerlijke goeie gast over zijn mooie bedrijf. Enjoy!  Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jun 11

57 min 52 sec

Richard Burger is één van de founders van Swapfiets. Als je in een studentenstad woont is de kans groot dat je ze wel kent. Swapfietsen zijn herkenbaar aan de blauwe voorband en zijn marktleider in het aanbieden van fietsmobiliteit op abonnementsbasis. Ze werden groot met het verhuren van fietsen aan studenten, maar Swapfiets heeft inmiddels ook een aanbod voor andere doelgroepen.  Wat begon als een idee van 3 ondernemende vrienden op een terras in Delft groeide mede dankzij de incubator Yes! Delft en investeerder Pon uit tot een flink bedrijf. Met 1100 medewerkers bedient Swapfiets 220.000 klanten in België, Duitsland en Denemarken. Binnenkort volgt de uitrol naar Barcelona, Milaan, Londen en Parijs! En over de groeistappen daarna is ook al nagedacht.  Swapfiets is de afgelopen 7 jaar dus flink gegroeid. Hoe hebben ze dat geflikt?Welke groeipijnen hebben ze gekend?Hoe is het om met een investeerder te werken? Hoe ontwikkelt Richard zichzelf om het tempo bij te kunnen benen?Blijft Swapfiets bij de fiets, of gaan ze aanpalende markten aanboren?Dat en meer in deze nieuwe aflevering met Richard Burger van Swapfiets. Enjoy! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Jun 5

51 min 39 sec

Willemijn Wortelboer schudt met haar bedrijf RAW Paints  de verfmarkt op . Door ogenschijnlijk eenvoudige vragen zoals: waarom zit er water in een blik verf en waarom kan water niet worden toegevoegd als er geschilderd gaat worden, kwam zij tot haar product.  RAW Paints maakt verfpoeder, zodat bij de klant thuis pas water toegevoegd hoeft te worden. Dat scheelt chemicaliën en transport. Een idealistisch, duurzaam bedrijf dus!Je hoort over haar reis, de gevestigde orde vs. challengers zoals RAW Paints, de rol van intuïtie in je business en nog veel meer. Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!   Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

May 31

50 min 30 sec

Marnix Geus begon in 2005 'Hét PR Bureau' (HPB), en met succes. Het bedrijf groeide als kool en betrok een mooi pand aan een mooie Amsterdamse gracht. Toch merkte Marnix dat het bedrijf hem niet meer paste. In 2016 verkocht hij zijn aandelen en gooide het roer van zijn leven om.  Vaarwel PR Bureau, hallo ondernemen met idealen! Marnix schreef het boek "MensenHandel", over de wijze waarop we met werk omgaan en zouden moeten omgaan, en richtte The Present Movement op. Deze stichting brengt ondernemers samen met initiatieven en projecten om het leven van vluchtelingen te verbeteren.   Naast zijn werk voor The Present is Marnix stille vennoot bij PR bureau Blyde.  Dit bureau is in handen van zijn levenspartner. Blyde heeft Mama Gaia (Moeder Aarde) aangesteld als CEO, een symbolische daad om helder te maken wat echt belangrijk is. Blyde is bovendien een B Corp. B Corp is een afkorting van Benefit Corporation. Als B Corp zet je jouw business in as a force for good.  Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!   Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

May 22

52 min 3 sec

Giel Beelen is niet alleen radio-DJ, maar ook ondernemer. Hij raakte op het spoor van persoonlijke ontwikkeling, toen hij op een dag naar zijn buikje keek en dacht: 'kan ik hier iets aan doen?' en ja, je kunt alles trainen. Niet alleen je fysiek, maar ook je brein.  Zo kwam Giel erachter dat je alles kunt trainen, als je er maar tijd in stopt en met de juiste 'teachers' werkt. Dingen als focus, dankbaarheid, positiviteit en zelfliefde. Eerder gemaakt fouten kan je omzetten in positieve energie. Als gevolg van zijn persoonlijke ontdekkingstocht schreef Giel het boek Kukuru en lanceerde  een online platform voor zelfverbetering. Met als doel mensen helpen om beter te worden in voelen.Een interessant gesprek tussen twee liefhebbers van persoonlijke ontwikkeling, het leven en ondernemerschap.Veel luisterplezier!   Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

May 14

52 min 24 sec

Richard de Leth is eigenaar van Oersterk en Vitaily Supplements en helpt mensen om gezonder te leven. Voor elke ondernemer is het cruciaal te zorgen voor een gezonde geest, in een gezond lichaam.   Een gezonde leefstijl lijkt hard werken te zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met OERsterk probeert Richard met concrete, eenvoudige stappen mensen te helpen naar een gezonder en gelukkiger leven. Een reis die begint op spiritueel niveau. Richard heeft een missie en is behalve idealist, ook succesvol als ondernemer. Hij verdiend goed geld met zijn twee bedrijven en kan in 10 uur per week zijn bedrijven draaien als hij wil. Hoe lukte het Richard om zover te komen?   Je ontdekt het in deze nieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast. Veel luisterplezier!   Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

May 8

41 min 13 sec

Lindy Hensen is mede oprichter en eigenaar van Tekkoo en PeelPioneers. Na eerst met Tekko vooral advies te hebben gegeven over innovatie, besloten Lindy en haar business partners zelf te gaan ondernemen. Met PeelPioneers, gespecialiseerd in recycling van schillen, haalde Lindy 10 miljoen financiering op, om daarmee de grootste schillenrecycling fabriek van Europa te bouwen. (check dit AD artikel). Daarnaast is Lindy betrokken bij Sunt en DeClique.   Lindy is een echte pionier, die dingen in beweging zet en vooruit stuwt. Maar zeker niet iemand die zomaar van alles probeert. Juist door een business idee goed te valideren weet ze waar muziek in zit en waar niet. Iets starten en daarna loslaten gaat niet vanzelf. Je hoort hoe Lindy omgaat met haar nieuwe rol als lid van de Raad van Commissarissen bij PeelPioniers, waarbij ze meer afstand heeft dan in vorige rollen.  Lid zijn van een RvC is toch wel heel anders dan hands-on een bedrijf uit de grond stampen.Een boeiend gesprek over echte innovatie, business validatie, groeien als ondernemer en nog veel meer. Geniet van deze nieuwe aflevering!  Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Apr 30

44 min 23 sec

Joris Smits is auteur van het boek Pricing Power en een zeer ervaren pricing strateeg bij een wereldwijde speler in de food sector. Joris heeft tal van bedrijven geholpen hun prijsbeleid praktisch en concreet te verbeteren. Daarnaast treedt Joris graag op als gastspreker en coacht hij bedrijven in het verbeteren van hun prijsbeleid. Zijn missie is bedrijven helpen de beste prijs te krijgen voor de waarde die ze leveren. Wil je ontdekken hoe je: Een betere prijs krijgt door de inzet van value-based pricing?  Differentiatie van je prijzen in kunt zetten om meer mensen blij te maken met jouw dienstverlening?  Meer geld kunt verdienen door een slimmer prijsbeleid? Luister dan zeker deze aflevering. Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Apr 24

49 min 38 sec

Daniëlle is de Jonge is spreker, auteur en trainer in klantgerichtheid. Daniëlle maakt samen met andere klantexperts zoals Jos Burgers de Klantenpodcast van BNR.  Daniëlle schreef drie boeken over klantgerichtheid: ‘Verleid de klant’ (2013), ‘Human2Human: de nieuwe klantrelatie’ (2015) en ‘Extreem klantgericht’ (2019).Je hoort: Wat er volgens Daniëlle bij 9 van de 10 bedrijven misgaat als het om klanten gaat; Hoe het dan wel moet; Hoe je betere klanten vindt die passen bij jouw tribe; Waar je moet beginnen als je een stap wilt zetten in het verbeteren van jouw relatie met klanten.Een aantal handige linkjes:Bestand netvliesmanagement: https://www.danielledejonge.nl/wp-content/uploads/2021/04/Voorbeeld-netvliesmanagementbestand.pdfExtreem klantgericht, inclusief inkijkexemplaar: https://www.danielledejonge.nl/diensten/boeken-verkoop-klantgerichtheid/extreem-klantgericht/InkijkexemplaarHuman2Human: de nieuwe klantrelatie, inclusief inkijkexemplaar: https://www.danielledejonge.nl/diensten/boeken-verkoop-klantgerichtheid/human2human-de-nieuwe-klantrelatie/Verleid de klant, inclusief inkijkexemplaar: https://www.danielledejonge.nl/diensten/boeken-verkoop-klantgerichtheid/verleid-de-klant/Dé Klantenpodcast: https://www.bnr.nl/podcast/de-klantenpodcastVeel luisterplezier! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlZullen we verbinden?Zijn we nog niet verbonden met elkaar? Voeg mij, Gerhard te Velde, toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen! Wat is Groeivoer?Groeivoer helpt ondernemers groeien. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Het Geniaal Groeien programma en de Groeiclub voor Ondernemers.  Voor meer informatie ga naar de website of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.KennismakenWil je vrijblijvend kennismaken met Groeivoer? Neem dan een keer deel aan een Groeisessie voor Ondernemers. Plan via deze link snel en eenvoudig jouw vrijblijvende kennismaking in. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.

Apr 17

45 min 7 sec

Mark Laagewaard runt samen met compagnon Folkert Foppema hun bedrijf, crowdfundingsplatform CrowdAboutNow. CrowdAboutNow helpt ondernemers om financiering op te halen in eigen kring. Sinds 2011 hielpen ze bijna 1000 ondernemers aan financiering, opgehaald bij meer dan 80.000 crowdfunders Maar ze gaan verder dan geld alleen. CrowdaAboutNow helpt bij het vergroten en versterken van de community van de ondernemer én bij het vertellen van een aansprekend verhaal. En dat doen ze niet voor het geld. Mark is een idealistische ondernemer met een duidelijke visie.  Ik spreek met Mark over het verschil tussen bancaire financieringen en het financieren vanuit de community. Daarnaast geeft hij natuurlijk zijn beste ondernemerslessen, zijn groeitips, en hebben we het over zijn angsten en zijn intenties. Veel luisterplezier met deze aflevering!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Apr 8

47 min 11 sec

Bas van der Veldt is CEO van AFAS, een extreem succesvol softwarebedrijf uit Leusden. Bas runt dit mooie bedrijf samen met Arnold Mars, de CFO is. Beide heren namen het roer over van hun vaders, die het bedrijf in 1996 oprichtten. Bas begon bij AFAS onderaan de ladder en werd op zijn 19e productmanager. In 2008 werd hij officieel eindbas van AFAS en dat is hij nog steeds. Onder leiding van Bas en Arnold groeide AFAS met meer dan 700%. Zij werden een toonaangevend bedrijf dat dit jaar meer dan 200 miljoen omzet draait. Met 450 mensen helpen zij 11.000 klanten met volledig zelf gebouwde, complete software die rechtstreeks geleverd wordt. AFAS realiseert prachtige rendementen, vorig jaar sloten ze af met 78 miljoen nettowinst. Er wordt veel aan liefdadigheid gedaan met de AFAS Foundation. AFAS is hoofdsponsor van AZ en heeft een voorliefde voor entertainment. Ze zijn naamgevend sponsor van AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) en het AFAS Circustheater in Scheveningen. Ik spreek Bas op hun gloednieuwe kantoorcampus in Leusden waar ze een compleet eigen, state of the art inspiratietheater met 850 zitplaatsen hebben gebouwd. Luister naar een mooi gesprek over ondernemen, leiderschap, cultuur en diversiteit, innovatie en natuurlijk groei!Veel luisterplezier met deze aflevering!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Apr 3

48 min 46 sec

Emyron Paula, geboren op Curaçao, is de auteur van Bananie. Dit is een kinderboek, geboren in Corona-tijd. Emyron is van beroep geen auteur, maar dat weerhield hem er niet van deze onderneming te starten.  Met de verkoop van zijn kinderboeken en de bijpassende merchandise steunt hij ook Clini Clowns. Emyron heeft als missie om mensen en kinderen van zichzelf te laten houden, en te laten zien dat ieder mens uniek is. We hebben het over een brand bouwen, discipline en je passie volgen.  Ik zou zeggen, ga lekker luisteren naar dit gesprek met Emyron Paula van Bananie!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.Episode is LivePublished: Mar. 19, 2021 @ 1PM EditUnpublishAdd a TranscriptGet episode better indexed by search engines.Add Chapter MarkersListeners can tap through & see what’s coming up.Create a Visual SoundbiteBest way to share to social media for engagement.Share Episode OnFacebook

Mar 26

29 min 19 sec

Jouri Schoemaker richtte samen met compagnon Martijn Bijmolt het bedrijf Pieter Pot op.  Pieter Pot bezorgt je boodschappen, helemaal verpakkingsvrij! Ze bezorgen jouw boodschappen in glazen potten met statiegeld. Pieter Pot heeft een wachtlijst van ruim 30.000 klanten en binnenkort gaan de eerste leveringen plaatsvinden!  Ik spreek met Jouri over investeren en crowdfunding, validatie van je business idee, inzetten van je netwerk en natuurlijk, hoe kan het ook anders met een verpakkingsvrije bezorgservice: impact maken.Ga lekker luisteren naar dit gesprek met Joeri van Pieter Pot!Veel luisterplezier met deze aflevering!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Mar 19

44 min 1 sec

Edwin Vlieg  is eigenaar van Moneybird. Samen met co-founder Joost Diepenmaat stond hij aan de wieg van dit softwarebedrijf, dat met name ZZP-ers ontzorgd met excellente boekhoudsoftware. Moneybird heeft ruim 200.000 administraties onder haar hoede waarvan een flink deel betalende klanten.  Moneybird is een financieel gezond bedrijf, draait 8,5 mio omzet en groeit nog elke dag. Er werken 40 medewerkers, ze opereren vanuit Enschede.  Ik spreek met Edwin over de groei van Moneybird, hoe zij omgaan met personeel en de verschillende methodes die Moneybird gebruikt om continu te kunnen innoveren. Veel luisterplezier met deze aflevering!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Mar 11

43 min 30 sec

Alex Lie-Hap-Po is eigenaar van High Impact en maker van de gelijknamige High Impact podcast. Na een veelbewogen jeugd heeft Alex Lie-Hap-Po zich stap voor stap doorontwikkeld tot waar hij nu staat: oprichter van High Impact. Met dit bedrijf bemiddeld hij tussen ondernemers en business coaches; een rol die hij eigenlijk als broker bij een grote bank ook al speelde. Ik spreek met Alex over zijn jeugd, zijn jaren als agent, de stap naar het verzekeringswezen en de weg die hij aflegde om te gaan ondernemen. Dankzij de kracht van persoonlijke ontwikkeling en zijn vechtersmentaliteit is hij ver gekomen.Veel luisterplezier met deze aflevering!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Mar 5

39 min 55 sec

Gerhard te Velde legt uit waarom branding niet alleen iets van grote bedrijven is maar voor elke ondernemer. Of je het nu wilt of niet: je hebt een merk en daar moet je iets mee. In deze nieuwe aflevering krijg je praktische tips om jouw merk te versterken. Als je in elk geval een diepte-interview met jouw beste klant inplant, ga je daar al heel veel uithalen!Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Mar 2

5 min 55 sec

Huibert-Jan van Roest is een veelzijdig ondernemer.  Huibert-Jan richtte Sprekenvoorpubliek.nl op en schreef met Esther van der Voort het boek Weg met Wollig. Daarnaast is hij mede-eigenaar van impresariaat Grappig Zaken en als stand-up comedian onderdeel van de Knock Out Comedy Crew.De rode draad in het leven van Huibert-Jan van Roest is spreken voor publiek. Van debatteren tot presenteren, en van pleiten tot cabaret. Huibert-Jan doet niets liever dan mensen helpen om hun verhaal te vertellen. Ook ondernemers.Huibert-Jan helpt ondernemers hun verhaal beter te vertellen. Want vaak komt de boodschap niet over.  Met zijn Vertel je Verhaal programma haalt Huibert-Jan je verhaal boven water en helpt hij je dit goed te vertellen op het podium. Of dat nu een podcast interview, expertbijdrage of optreden op een fysiek podium is.Veel luisterplezier met deze aflevering!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Feb 26

54 min 51 sec

Jikkie Has is spreker, trainer en auteur van het boek Zakelijk Zelfvertrouwen. Hoe bouw je meer vertrouwen en daarmee aan het succes van je bedrijf? Daarover gaan we met Jikkie in gesprek.  Misschien heb je wel eens twijfels over je zelf of je strategie. Iedereen heeft er wel eens last van. Maar hoe ga je om met die stemmetjes? In hoeverre gaat dat over waardigheid, of over vaardigheid?  Jikkie legt uit hoe zakelijk zelfvertrouwen werkt en hoe je er meer van krijgt zodat je jezelf, je klanten en andere beter van dienst kunt zijn.   Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer!Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Feb 19

49 min 26 sec

Ronald van de Streek begon samen met broer Sander biertjes te brouwen in de keuken bij Sander thuis. Gewoon voor de lol.  Lol trappen en mooi bier maken doen ze nog steeds. Maar inmiddels is vandeStreek uitgegroeid tot een serieus bedrijf met een flinke productiehal, 20 man personeel, €2,5 mio omzet. VandeStreek is vooral bekend door Playground IPA, alcoholvrij bier dat overal in Nederland in de supermarkt staat. Hoe is het vandeStreek gelukt om in een markt met zoveel brouwers zover door te groeien? Hoe belangrijk is marketing hierbij?  En welke ondernemerlessen heeft Ronald nog meer voor ons in petto? Oja en niet onbelangrijk: als die groei zo doorgaat, wordt vandeStreek dan  ooit opgekocht door Heineken?  Dat en meer ontdek je in deze nieuwe aflevering van Groeivoer. Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlLeuk dat je luistert naar Groeivoer! Zijn we nog niet gelinkt? Voeg mij, Gerhard te Velde, dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!Ben je benieuwd naar de Groeiclub voor Ondernemers? Kom gewoon een keer gezellig langs. Een vrijblijvende kennismaking plan je hier. Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Feb 12

53 min 52 sec

Kemal Tas is eigenaar van Ledstores.nl en verkoopt via zijn webshops verlichting in 11 landen. Hij bouwde zijn Markplaats handeltje in Led-strips uit tot een solide bedrijf met 15 mio omzet, 50 medewerkers en 2000m2 magazijn. En de groei is er nog lang niet uit... Kemal neemt veel beslissingen gebaseerd op data. Met zijn voorliefde voor cijfers en kennis van e-commerce, heeft hij zijn bedrijf vanuit zijn appartement in Amsterdam-Oost van de grond af opgebouwd. Dat deed hij de eerste 3 jaar naast zijn baan bij Fortis ASR en zonder kvk nummer :-) In deze aflevering hoor je hoe de mooie ondernemersreis van deze harde, bescheiden werker verlopen is. Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Wil jij Geniaal Groeien?Groeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op!De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op.Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Feb 5

50 min 34 sec

Merijn Everaarts is oprichter en eigenaar van Dopper. In 2009 kwam Merijn tijdens een warme nazomeravond aan het strand, op het idee iets te doen tegen de plastic soep. Hij Pitchte zijn idee bij zijn netwerkclub de Harlem Legacy. Het was het begin van zijn eigen legacy als ondernemer.... Wat Merijn toen nog niet wist is dat Dopper een topmerk zou worden in Nederland. Met miljoenen verkochte Doppers, tientallen miljoenen omzet en 70 man in dienst is Dopper een groot succes. Maar toch is dat niet het enige dat telt voor Merijn.   Je hoort het groeiverhaal van Dopper, waarom Merijn een CEO heeft in zijn bedrijf en wat zijn toekomstplannen zijn met het bedrijf. Ook durft Merijn zijn spirituele kant te laten zien. Een mooi gesprek weer met meer dan genoeg groeilessen. Luister je mee?Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Geniaal GroeienGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op! De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op. Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Jan 30

1 hr 4 min

Matthijs Kooiker is e-commerce ondernemer en verliefd op podcasten. Heeft zichzelf als "De PodcastGast" tot doel gesteld om in 1 jaar tijd, in 100 verschillende podcasts te gast te komen. Gewoon voor de lol. Dus toen hij aanbood om ter ere van aflevering 100, Gerhard aan de tand te komen voelen, was dat zijn entree ticket voor Groeivoer.We spreken met elkaar over de edele kunst van het podcasten, en Matthijs deelt zijn mening over de Groeivoer Podcast. Valt Groeivoer op tussen de duizenden anderen, of is het slechts eenheidsworst in het enorme aanbod van podcasts die gepubliceerd worden? Je raad het al, Matthijs vind de afleveringen die hij luisterde, te weinig onderscheidend. Dit leidt tot een geanimeerd gesprek over hoe je als podcast maker nog meer je eigen stem kunt ontdekken. Ik zou dat doen door nog meer met ondernemers te spreken over hun geloof.  Want als ik ergens een fascinatie voor heb dan is het wat mensen geloven. En met geloof bedoel ik niet religie, maar geloof in bredere zin. Wat je gelooft, wat jij denkt dat waar is, beïnvloedt in hoge mate hoe je leeft en onderneemt. Dus: wat geloof je? Hoe ziet jouw 'belief system' eruit? En hoe speelt dit geloof een rol in je business?Ik vraag me ook af waarom mensen het zo lastig vinden om openlijk te spreken over hun geloof. Wat maakt geloof een taboe onderwerp?  Vanwege de associatie met religie? Omdat het een zaak is die te dichtbij het hart ligt? Omdat spiritualiteit zweverig en daarmee onzin/fout/gezever is?  Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.Geniaal GroeienGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. In het Geniaal Groeien programma ga je 12 weken lang, 2 uur per week aan de slag met jouw groei. Binnenkort begint er weer een nieuwe groep. Wil jij meer weten of een keer vrijblijvend meekijken? Neem contact op! De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Neem contact op. Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Jan 25

46 min 33 sec

Elske Doets is eigenaar van Doets Reizen, oprichter van de Young Lady Business Academy en auteur van Bloei - een nieuw scenario voor groei. In 2017 was Elske Zakenvrouw van het jaar, ze staat bekend om haar lef en duidelijke meningen.  Doets Reizen werd in 1981 opgericht door Jan Doets als specialist voor reizen naar Canada en de VS. Elske nam het bedrijf in 2001 van haar vader over en liet de onderneming groeien naar 30 mio omzet met een gezonde winst van 2 miljoen per jaar. Totdat Corona kwam. Door Corona moest Elske een groot deel van haar team ontslaan en het bedrijf in een winterslaap brengen. Hierdoor heeft Elske meer tijd heeft voor haar Young Lady Business Academy. Met ruim 1000 inschrijvingen dit jaar maakt ze een grote impact op vrouwelijk ondernemerschap. In deze bijzondere, 100e aflevering van Groeivoer ontdek je welke netwerkstrategie Elske inzette om haar bedrijf exponentieel te laten groeien en hoe Elske groei een nieuwe definitie geeft. Ook blik ik terug op 2 jaar podcast maken en deel ik mijn beste inzichten over dit proces.Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Jan 17

42 min 51 sec

Het is januari 2021, hoogste tijd om 2020 achter je te laten en het kakelverse nieuwe jaar te omarmen. Maar wat wil je nog meer achter je laten? Voor mij zijn dan verslavingen. Dingen waar ik aan hecht, maar die mijn ondernemerschap in de weg staan.  In deze aflevering deel ik mijn grootste verslavingen, zowel in negatieve als positieve zin. Wat houdt jou tegen en wil je los laten? Wat wil je meer gaan omarmen dit jaar? En hoe kun je met nog meer liefde ondernemen?  Je hoort het in deze nieuwe aflevering van Groeivoer. Veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Jan 11

6 min 52 sec

Arthur de Nerée tot Babberich is horeca-ondernemer in hart en nieren. Restaurants, een landgoed en vastgoed. Arthur heeft zijn sporen inmiddels verdiend in ondernemersland, ondernemen is voor hem gesneden koek. In 2016 besluit hij zijn ondernemersloopbaan over een andere boeg te gooien en begint Arthur een compleet nieuw bedrijf: De Koekfabriek. Meer dan 800.000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zitten thuis. In de Nederlandse horeca wordt onder normale omstandigheden meer dan 60 miljoen euro besteedt aan koekjes bij de koffie. Door deze twee grootheden bij elkaar te brengen, heeft Arthur een bedrijf gebouwd dat winst genereert én een sociaal probleem oplost. Wil je weten hoever Arthur al gekomen is, bij het verwezenlijken van zijn droom? Ben je benieuwd wie zijn favoriete koekenbakker is? En of zijn adellijke afkomst een rol speelt in zijn onderneming? Dit en meer ontdek je in deze nieuwe aflevering van Groeivoer!Veel luisterplezier! Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Jan 1

30 min 33 sec

Jessica Risch is oprichter en mede-eigenaar van Woosa, een bedrijf dat koppelingen bouwt voor webshops. Met een koppeling van Woosa kun je bijvoorbeeld je producten pushen naar partijen als Amazon en Bol.com.  Jessica is een jonge, kleurrijke ondernemer en heeft nu al een heel mooi bedrijf staan. Ze ging van 0 naar 1000 klanten binnen een paar jaartjes. Met een mooi team van programmeurs en andere rollen bouwt ze verder aan het succes van Woosa. Wat mij betreft een veelbelovende ondernemer die het nog ver gaat schoppen.  We krijgen een kijkje achter de schermen van Jessica's bedrijf en ondernemerschap. Hoe is het haar gelukt om binnen te komen bij grote partijen als Amazon en Bol? Wat drijft Jessica? Wat is haar ambitie voor de toekomst? Hoe is het om met een "vriendenteam" te werken waarbij collega's ook vrienden zijn? Dit en meer in weer een gloednieuwe aflevering van de Groeivoer Podcast. Heel veel luisterplezier!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Dec 2020

34 min 48 sec

Ellyne Bierman is "Boss Bloemen" - oprichter van ReFlower. Bij ReFlower sluit je een abonnement af op één van de vele prachtige bossen kunstbloemen in hun assortiment. Uitgekeken op je bos bloemen? Dan ruil je'm gewoon om voor een andere. Ideaal voor thuis, of op de zaak.Reflower bindt de strijd aan met wegwegbloemen. Een bos bloemen staat meestal maar een weekje en wordt daarna simpelweg afgedankt. Heel onduurzaam dus. Dat kan anders, dacht Ellyne en zo werd Reflower geboren. Een idee met een purpose. Een schaalbaar idee. En een vrolijk bedrijf!Reflower is een zeer kansrijk businessmodel want duurzame producten hebben de toekomst en de markt voor bloemen in Nederland is enorm. Om van de internationale potentie nog maar te zwijgen.  Het is dan ook niet zo gek dat Ellyne met haar bedrijf genomineerd is om Ondernemer van het jaar te worden, door ondernemersplatform De Ondernemer.nlHoe is Ellyne op haar idee gekomen? Hoever is ze nu met haar concept? Is het alleen een Amsterdams feestje of kan ze dit ook groter uitrollen? En hoe laat je een bedrijf groeien zonder zelf alles te moeten doen? Dat is een uitdaging waar Ellyne zeker mee te maken krijgt. Je hoort dit en meer in deze aflevering. Veel luisterplezier met deze nieuwe aflevering!Gerhard te Veldegerhard@groeivoer.nlKennen we elkaar nog niet? Voeg mij dan toe op LinkedIn. Ik leer je graag kennen!--Wil jij samen met andere ondernemers aan je persoonlijke groei en de groei van je bedrijf werken? Check dan de Groeiclub voor Ondernemers.Plan hier een kennismaking in met Groeivoer.Deze podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Eager People - for a Better Workplace.De Groeiclub voor OndernemersDe Groeiclub is het ondernemersnetwerk van Groeivoer. Een Mastermind voor Ondernemers, maar dan voor een fractie van de prijs. In een wekelijkse videocall en elke maand een live meeting, vieren we onze successen, delen we onze knelpunten en maken we elkaar beter. Lijkt je dit interessant? Plan hier een gratis testride in om te zien of we bij elkaar passen!Verbinden met Gerhard?Voeg Gerhard gerust toe op LinkedIn of volg Groeivoer op Facebook en Instagram. Je kunt ook naar een webinar van Groeivoer komen, of een vrijblijvende kennismaking inplannen.Business coachingGroeivoer helpt ondernemers bij persoonlijke groei en bedrijfsgroei. Dat doen we met 1-op-1 business coaching, Groeiprogramma's op maat en de Groeiclub voor Ondernemers. Bij Groeivoer werken we vanuit openheid, kwetsbaarheid, liefde én met oog voor wie jij bent.Meer informatieVoor meer informatie over Groeivoer, ga naar www.groeivoer.nl of neem contact op via info@groeivoer.nl en 030-2072333.

Dec 2020

36 min 14 sec