Leven Met Chronische Pijn

Marijke Brink

Ik help vrouwen die lijden onder hun chronische pijn, te leren luisteren naar hun innerlijke kracht, zodat het lijden stopt en ze weer vrij kunnen leven.

Ga samen met mij op onderzoek uit in de wereld van chronische pijn en ontdek hoe jij de pijn kan loslaten en het lijden achter je kan laten.

Leven Met Chronische Pijn (Trailer)
Trailer 26 sec

All Episodes

Luisteren naar je lichaam klinkt zo simpel en toch hebben veel vrouwen hier moeite mee. Het vraagt het een verbinding en afstemming tussen je body en mind. Is die afstemming er (nog) niet dan worden signalen vanuit je onbewuste makkelijk gemist. Met vaak meer pijn als gevolg.

Jul 14

15 min 50 sec

Het lijden voorbij. ‘Heb je weleens ervaren dat je hele wereld ineens op zijn kop lijkt te staan? Als dat zo is dan vraag ik je met me mee te gaan naar een middag ergens in februari 2002. Ik ben in het Sint Maartenskliniek in Nijmegen op consult bij een orthopeed. Er zijn net foto’s en een MRI-scan van mijn heupgewrichten gemaakt vanwege aanhoudende pijn en de uitslag hoor ik zometeen.’ Luister naar mijn persoonlijke verhaal en ik vraag me af of jij hier ook geïnspireerd door raakt.

Jul 7

11 min 2 sec