Lift up your energy podcast

WB Lightworks

Leuk dat je bij deze podcast bent! Ik heet je van harte welkom. Mijn naam is Wanda. Graag deel ik met jou mijn persoonlijke en spirituele ontwikkelingen maar ook verhalen over, liefde, seks, het mannelijke en vrouwelijke, oftewel de dualiteiten in mij en het leven.Over deze onderwerpen ga ik ook in gesprek met anderen om te praten over hun ervaringen.Omdat ik rust maar ook geluid, muziek, klank en zang heerlijk vind, nodig ik je uit te ontspannen bij de geleide meditaties en lekker (mantra's) mee te zingen terwijl ik speel op mijn Ukulele. Net zo intuïtief en impulsief als ik in het leven sta, komt ook de inspiratie voor deze podcast. Dus houd voor nieuwe updates geregeld dit kanaal in de gaten. Voor meer inspiratie en een nadere kennismaking met mij kun je een kijkje nemen op mijn website www.wb-lightworks.nl. Door een bericht achter te laten in het contactformulier op de site kan ook jij bepalen welke inhoud ik bespreek met mijn gasten of behandel vanuit mijn eigen ervaring of beleving.Misschien heb jij zelfs wel een gouden tip voor mij welke gast ik zeker gesproken moet hebben rondom de onderwerpen die ik behandel.Klik op het belletje in mijn profiel om de laatste updates te ontvangen.Heel veel plezier met luisteren, zingen en ontspannen! :)

Introductie Podcast
Trailer 1 min 44 sec

All Episodes

In deze meditatie ga je naar een plek waar jij je volledig vrij, open, geliefd en fijn voelt. Dit om een positieve vibe in je alledaagse leven te brengen mocht je het lastig vinden dit van nature uit jezelf te halen....

Nov 21

10 min 55 sec

In deze aflevering vertel ik hoe ik mijzelf als HSP kind voelde ten opzichte van de veel te overweldigende (prikkels) wereld die ik heel lang als niet eigen heb beschouwd. Het heeft ook een eeuwigheid geduurd voordat ik echt begreep hoe de wereld een beetje in elkaar stak. Op veel vlakken begrijp ik het nog steeds niet heel goed en heb ik me gerealiseerd dat ik alleen kom op deze wereld en alleen weer ga, dus maak ik er maar het allerbeste van! :)Dat maakt ook dat Barbie wereld deel 2 binnenkort online zal verschijnen. Hierin ga ik verder op mijn belevingen als HSP vrouw ten aanzien van het leven, liefde, zorgen voor mijzelf en anderen.

Nov 19

8 min 50 sec

Door het geregeld uitvoeren van een bodyscan, creëer. je een moment van rust voor jezelf, je geest en je lichaam. Het maakt niet uit wanneer je deze bodyscan doet, zolang het maar niet gepaard gaat met het doen van een andere activiteit! ;)

Nov 16

18 min 54 sec

Met deze ingesproken blog uit 2015 neem ik je kort mee in het pure leven van Costa Rica. Hoe ik de prachtige flora en fauna en de avonturen heb mogen beleven. Vandaag de dag brengt de gedachten aan deze reis mij nog steeds prachtige herinneringen. Zeker 1 van de mooiste reizen die ik heb mogen maken.

Nov 16

6 min 40 sec

Ik citeer de woorden van Irene over de inhoud van deze aflevering: ' Wanda is voor mij een van de voorbeelden van iemand die echt het leven creëert dat het beste bij haar past en iemand die een enorm groot vertrouwen heeft in de goede afloop. Daarom probeert ze ook van alles uit. En zoals ze zelf zegt, vooral omdat ze er niet zoveel bij nadenkt.Wanda is nuchter en vrolijk en heeft een ontspannen kijk op het leven. We hebben het over steeds weer terug gaan naar vertrouwen, naar liefde en naar zien wat het leven van je verwacht en daarop inspelen.'Dank Irene dat ik te gast mocht zijn in je show destijds, was leuk! Binnenkort jij bij mij in de show! ;)

Nov 16

42 min 54 sec

Een introductie van hetgeen je kunt verwachten op dit podcastkanaal. Mocht je graag mijn visie willen horen over een bepaald onderwerp of denk je dat ik zeker een bepaalde gast aan tafel moet hebben die ook over de onderwerpen mee kan en wil praten die behandeld worden in deze show, stuur me dan gerust een mail. Dit mag naar support@wb-lightworks.nl Ik wens je heel veel luister-, zing- en ontspanplezier!

Nov 13

1 min 44 sec