Finance en Control – Euroforum Blog

Finance en Control – Euroforum Blog

Het kennis blog van Euroforum

All Episodes

In de podcast reeks voor de Finance professional gaat Bob Brinkman in gesprek met experts op het gebied van finance. In deze podcast reeks hoort u wat u als finance professional te wachten staat. Dit keer: Franck Asselman. Franck Asselman is bedrijfseconoom en als senior stafadviseur strategie werkzaam in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. … Het bericht 🎙️ Podcast voor de Finance professional – Franck Asselman verscheen eerst op Euroforum Blog.

May 2019

22 min 40 sec

Luister de podcast via Spotify In de podcast reeks voor de Finance professional gaat Bob Brinkman in gesprek met experts op het gebied van finance. In deze podcast reeks hoort u wat u als finance professional te wachten staat. Dit keer: Goos Minderman Goos Minderman is hoogleraar Public Governance is directeur van The Midfield (denktank … Het bericht 🎙️ Podcast voor de Finance professional – Goos Minderman verscheen eerst op Euroforum Blog.

Apr 2019

21 min 39 sec

In de podcast reeks voor de Finance professional gaat Bob Brinkman in gesprek met experts op het gebied van finance. In deze podcast reeks hoort u wat u als finance professional te wachten staat. Dit keer: Ed Vosselman Ed Vosselman is Hoogleraar Management Control aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Hoogleraar Accounting aan de Radboud … Het bericht 🎙️ Podcast voor de Finance professional – Ed Vosselman verscheen eerst op Euroforum Blog.

Apr 2019

22 min 56 sec

In de podcast reeks voor de Finance professional gaat Bob Brinkman in gesprek met experts op het gebied van finance. In deze podcast reeks hoort u wat u als finance professional te wachten staat. Dit keer: Frans Brouwer. Frans Brouwer heeft een achtergrond als (concern-)controller en ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van (ERP-) … Het bericht 🎙️ Podcast voor de Finance professional – Frans Brouwer verscheen eerst op Euroforum Blog.

Apr 2019

21 min 46 sec

In de podcast reeks voor de Finance professional gaat Bob Brinkman in gesprek met experts op het gebied van finance. In deze podcast reeks hoort u wat u als finance professional te wachten staat. Dit keer: Alex Klein. Alex Klein geeft les op verschillende Nederlandse en buitenlandse universiteiten in verschillende bedrijfskundige vakgebieden, van marketing tot … Het bericht 🎙️ Podcast voor de Finance professional – Alex Klein verscheen eerst op Euroforum Blog.

Apr 2019

20 min 8 sec