Oclin Podcast

Oclin AS

En podcast fra produksjonsselskapet Oclin hvor vi snakker om film, streaming, teknologi, videoutstyr og spennende prosjekter vi jobber med.

All Episodes

Vi prøvde oss på podcast i januar og februar 2020. De kom aldri ut til offentligheten, og med en pandemi senere gjør vi heller et nytt forsøk. Her er vår offisielle episode 1!

Dec 2020

16 min 55 sec

Hør hva vi brenner for og hvordan det var å lage reklamefilm om lyktestolper.

Jan 8

21 min 18 sec

Nye spalter! Og vi snakker om hvordan film og streamingproduksjoner prissettes.

Jan 15

29 min 21 sec

I denne episoden deler vår første gjest Allan Hagen tanker rundt det å ikke gå digitalt og hvor viktig det er at vi en dag skal ut å oppleve ting igjen.

Jan 22

46 min 27 sec

Prosjektleder, designer, utvilker? Ute etter nye utfordringer? I denne episoden får du høre noe om Skoleflix, litt om Trapago og bittelitt om Lupz. Vi prøver å bli flinkere på å dele hva vi driver med av både Oclin-prosjekt og andre aktiviteter. For vi trenger flere på laget. Dette er første steg ut av komfortsonen!

Jan 29

29 min 38 sec

Det filmes og streames mer en noen gang! Nå får vi godt utbytte av å ha distriktskontor i Oslo. Og Chris-Håvard er endelig tilbake i bilen igjen!

Feb 6

28 min 2 sec

I episode 6 har vi med oss en gjest igjen, og denne gangen er det Maren Aas Nakken, som til vanlig er daglig leder i Splay. Vi snakker om YouTube, YouTubere, og selvsagt svipper vi innom de faste spaltene våre!

Feb 12

43 min 14 sec

Det blei litt mimring i dagens episode, samt en liten hyllest til noken av våre viktigaste støttespelarar!

Feb 19

28 min 39 sec

Her er vår første kortcast. Der vi rett og slett pratar om kva som skjer her og no.

Feb 26

13 min 12 sec

Chris-Håvard har møtt "hjemmekontorveggen" er får ut sin frustrasjon, Atle har sjekket inn på skummelt hotell og frykter for nattesøvnen, og Torstein deler sine beste tips for å ta god mobilvideo!

Mar 12

21 min 47 sec

Ubrukelige kundeundersøkelser, udugelig postvesen, ustabil videoplattform. Vi trengte å blåse ut litt før påsken. Men rakk også litt fpv drone, framsnakk og anna gladprat.

Mar 26

34 min 24 sec

Vi tar opp forsvunne krimgåter, nytt utstyr, en fantastisk leverandør og mailkommunikasjon som gir hodebry.

Apr 9

26 min 48 sec

Møbelshow og ekstremsport! Vi snakkar om produksjonar og nye frustrasjonar!

Apr 23

24 min 11 sec

Torstein har vært på opptak i Sandnes, Atle lager video for Bygdepride, og Chris-Håvard forteller om Oclin Stagemonitor som har blitt testet på sending med 50 folkehøgskoler!

May 7

21 min 5 sec

10 timar stream på nasjonaldagen i sterk sol gjer noko med humøret. Dette og meir snakkar vi om i podkasten!

May 21

33 min 9 sec

I sommer har vi med oss en ny ansatt, Martin!

Jun 4

23 min 45 sec

Vi snakker om hva vi har drevet med i det siste, som streaming av Dei Nynorske Festspela, komme i orden på nytt lager i Oslo, Chris-Håvard har endelig flydd igjen på over et år, og Torstein og Atle forteller hva de skal drive med på Ekstremsportveko på Voss!

Jun 18

38 min 6 sec

Vi har hatt sommerferie, vi har vært på Ekstremsportveko på Voss og laget innhold for Eurosport, og streamet både i Målselv og på Nordkapp!

Aug 6

32 min 48 sec

Kalenderen viser 2019-tendensar. Vi skal reise, ut å produsere og det skjer mykje gøy alle andre stadar enn på heimekontor igjen!

Aug 20

31 min 1 sec