Jij Kijkt Wat Ik Kijk

Dimitry Vleugel

Jij Kijkt Wat Ik Kijk is vast onderdeel van de Ongedefinieerd Podcast maar wordt ook apart uitgebracht.Elke week geeft een van de teamleden een opdracht om een bepaalde serie, docu of film te bekijken zodat we die in de opvolgende week kunnen bespreken.Meer informatie kun je hier vinden.Jij Kijkt Wat Ik Kijk wordt gesponsord door NieuwDezeWeek.nl, de site waar je nieuwe series en films kunt vinden op je favoriete streamingdienst. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

All Episodes

In deze Jij Kijkt Wat Ik Kijk praten we over Wanda Vision van Marvel. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jan 29

20 min 9 sec

In deze aflevering keken we naar en we bespreken we de speelfilm The Midnight Sky. Deze staat op Netflix en heeft een bekende acteur die zowel de hoofdrol speelt als de rol van regisseur op zich neemt. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jan 21

25 min 53 sec

In deze aflevering bespreken we de Franse serie op Netflix met de naam Lupin. Volgens sommigen groter dan The Queens Gambit, kan het deze belofte waar maken? See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jan 21

16 min 24 sec

In de eerste Jij Kijkt Wat Ik Kijk hebben we een bijzondere serie.  Resurrection: Ertugrul is een serie gemaakt door een van de Turkse zenders. Het vertoont gelijkenissen met Game of Thrones wanneer je naar de verhaallijn kijkt.Je kunt deze serie onder andere kijken op Netflix, maar hij staat ook in zijn geheel op YouTube See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jan 9

24 min 5 sec