NielsonAir

Nielson Music

Een podcast waarin ik langs ga bij mensen die zichzelf net als ik opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

All Episodes

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Teske.Luister nu naar mijn album ‘Diamant’: https://Nielson.lnk.to/Diamant-AlbumPoVolg Nielson:Website: www.nielsonair.nl  Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic  Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic  Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic  YouTube: www.youtube.com/nielsonmusicSpotify: Nielson.lnk.to/nielson/spotify   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jul 2019

47 min 30 sec

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Vjeze Fur. Luister nu naar mijn album ‘Diamant’: https://Nielson.lnk.to/Diamant-AlbumPo Volg Nielson:Website: www.nielsonair.nl  Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic  Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic  Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic  YouTube: www.youtube.com/nielsonmusicSpotify: Nielson.lnk.to/nielson/spotify    See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Mar 2019

58 min 26 sec

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Kay Nambiar. Luister nu naar mijn album ‘Diamant’: https://Nielson.lnk.to/Diamant-AlbumPo Kaartjes voor mijn najaarstour zijn nu te koop via: Nielson.lnk.to/NielsonAirPo Volg Nielson:Website: www.nielsonair.nl Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic YouTube: www.youtube.com/nielsonmusicSpotify: https://Nielson.lnk.to/nielson/spotify See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Nov 2018

1 hr 9 min

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Dennis Storm. Luister nu naar mijn album ‘Diamant’: https://Nielson.lnk.to/Diamant-AlbumPoKaartjes voor mijn najaarstour zijn nu te koop via: Nielson.lnk.to/NielsonAirPo Volg Nielson:Website: www.nielsonair.nl Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic YouTube: www.youtube.com/nielsonmusicSpotify: Nielson.lnk.to/nielson/spotify See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Nov 2018

1 hr

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Wietze de Jager. Luister nu naar mijn album ‘Diamant’: https://Nielson.lnk.to/Diamant-AlbumPoKaartjes voor mijn najaarstour zijn nu te koop via: Nielson.lnk.to/NielsonAirPo Volg Nielson:Website: www.nielsonair.nl Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic YouTube: www.youtube.com/nielsonmusicSpotify: Nielson.lnk.to/nielson/spotify See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Nov 2018

47 min

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Charly Lownoise. Luister nu naar mijn nieuwe track ‘Doen, Durven of de Waarheid’: https://Nielson.lnk.to/DDOWPo Kaartjes voor mijn najaarstour zijn nu te koop via: Nielson.lnk.to/NielsonAirPo Volg Nielson:Website: www.nielsonair.nl Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic YouTube: www.youtube.com/nielsonmusicSpotify: https://Nielson.lnk.to/nielson/spotify See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jul 2018

48 min 16 sec

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Jochem Myjer. Luister nu naar mijn nieuwe tracks ‘Vuurwerk’ en ‘Diamant’: https://Nielson.lnk.to/vuurwerkPoKaartjes voor mijn najaarstour zijn nu te koop via: https://Nielson.lnk.to/NielsonAirPo Volg Nielson: Website: www.nielsonair.nl Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic YouTube: www.youtube.com/nielsonmusic See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Jun 2018

33 min 17 sec

Tijdens mijn podcast ga ik langs bij mensen die zich op een bepaalde manier in hun gebied opnieuw hebben uitgevonden. Aan de hand van het thema van mijn nieuwste nummer bespreek ik hoe zij dit hebben gedaan; vandaag bel ik aan bij: Mr. Probz. Luister nu naar mijn nieuwe tracks ‘Vuurwerk’ en ‘Diamant’: https://Nielson.lnk.to/vuurwerkPoKaartjes voor mijn najaarstour zijn nu te koop via: https://Nielson.lnk.to/NielsonAirPo Volg Nielson: Website: www.nielsonair.nl Facebook: www.facebook.com/nielsonmusic Instagram: www.instagram.com/nielsonmusic Twitter: www.twitter.com/nielsonmusic YouTube: www.youtube.com/nielsonmusic See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

May 2018

52 min 20 sec