Toivon Tarinat

Zimema Mhone

Tervetuloa Toivon Tarinat podcastiin! Toivon Tarinat on podcast ja lyhytelokuvasarja jossa tarkastellaan suomalaisten nuorten elämää, harrastuksia ja kuinka asiat ovat muuttuneet pandemian aikana.

Tämän sarjan Nuorisoseuroille on luonut digitaalisen sisällön tuottaja Zimema Mhone

All Episodes

Toivon Tarinat on audiovisuaalinen sarja, joka kertoo siitä, miten suomalaiset kulttuuria harrastavat nuoret selvisivät koronapandemiasta harrastustensa avulla. Toivon Tarinat - sarjan ovat luoneet Zim Mhone. 

Sep 6

14 min 59 sec

Podcastissa Altti jakaa tarinansa siitä, miten teatteri tuli hänen elämäänsä. Hän kertoo myös ajatuksiaan elämästä, filosofiasta ja taiteesta.  Toivon Tarinat on audiovisuaalinen sarja, joka kertoo siitä, miten suomalaiset kulttuuria harrastavat nuoret selvisivät koronapandemiasta harrastustensa avulla. Toivon Tarinat - sarjan ovat luoneet Zim Mhone. 

Sep 6

21 min 29 sec

Toivon Tarinat on audiovisuaalinen sarja, joka kertoo siitä, miten suomalaiset kulttuuria harrastavat nuoret selvisivät koronapandemiasta harrastustensa avulla. Podcastissa Sandra puhuu teatteriharrastuksen kanssa kasvamisesta, elämästä pikkukaupungissa, miten koronapandemia vaikutti hänen elämäänsä ja harrastukseensa sekä siitä, miten teatteriharrastus on auttanut häntä löytämään vahvuuksiaan ja tulevaisuuden suuntaviivojaToivon Tarinat - sarjan ovat luoneet Zim Mhone. 

Sep 6

9 min 6 sec