Israelpodden från Livets Ord

Livets Ord

Israelpodden från Livets Ord är en podcast som vill ta Israel till de Kristna och inspirera Kristna till Israel. I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel och det judiska folket.

All Episodes

I detta avsnitt samtalar vi mer med Karin Nytomt och båten Elidas resor till Israel. I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.  Nytt avsnitt den sista fredagen varje månad.

Nov 26

35 min 50 sec

I detta avsnitt samtalar vi mer om hjälpen som förenade Israelinsamlingen ger till judar i Israel tillsammans med Ulf Cahn.  I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.  Nytt avsnitt den sista fredagen varje månad.

Oct 29

30 min 39 sec

I detta avsnitt samtalar vi mer om hur vi kan stå upp för Israel tillsammans med Simon Holst som är pastor i Skövde Pingst.  I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.  Nytt avsnitt den sista fredagen varje månad.

Sep 24

27 min 49 sec

I detta avsnitt samtalar vi mer om den kristna ambassaden i Jerusalem tillsammans med Gitten Öholm. I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.  Nytt avsnitt den sista fredagen varje månad.

Aug 27

34 min 24 sec

I detta avsnitt samtalar vi mer om Israels profetiska resa tillsammans med Göran Duveskog. Göran har stor kunskap om Israel och har tagit tusentals resenärer till landet genom åren. I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.  Nytt avsnitt den sista fredagen varje månad.

Jun 25

37 min 15 sec

I detta avsnitt samtalar vi mer om att upptäcka landet Israel tillsammans med nordens bästa Israelexpert, Roar Sørensen.  I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.  Nytt avsnitt den sista fredagen varje månad.

May 28

29 min 46 sec

I detta avsnitt fördjupar vi oss om Livets Ords "Operation Jabotinsky" med en av de som var med när det begav sig.   I vår podd bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.  Nytt avsnitt den sista fredagen varje månad.

Apr 30

32 min 52 sec

Varför är det viktigt som Kristen att koppla med Israel och det judiska folket? Denna fråga besvaras i detta första avsnitt av Israelpodden från Livets Ord. I denna podcast bjuder vi in intressanta gäster som alla har något att berätta om Israel och det judiska folket. Vi vill vara en röst för Israel i Sverige och uppmuntra till engagemang för Israel.

Mar 26

29 min 29 sec