#ToenIkMijZag

Women Inc.

In de podcast #ToenIkMijZag vertellen verschillende mediamakers over het moment dat ze zichzelf terugzagen in de media en waarom dit zo belangrijk is. Want we hebben allemaal wel een herinnering van hoe we als kind graag in de huid kropen van onze favoriete stripfiguren, filmhelden en artiesten. Maar door een gebrek aan diversiteit in de beelden om ons heen is dit niet voor iedereen even makkelijk.

All Episodes

In deze aflevering gaat onze host Shay Kreuger in gesprek met schrijver Micha Meinderts en online mediamaker Chris Rijksen over beeldvorming van transgender personen in de media. Zijn er personnages geweest waarin zij zich vroeger herkenden? Hoe staat het met de algemene beeldvorming van trans personen? Welke goede voorbeelden kennen zij? Luister naar deze aflevering en je krijgt antwoord op al deze vragen!

Sep 2019

36 min 13 sec

In deze aflevering gaat onze host Shay Kreuger in gesprek met Naomi Doevendans en Nik Hoogstraten over de beeldvorming van mensen met een beperking. Waren er überhaupt wel personages waarin Nik en Naomi zich konden herkennen tijdens hun jeugd?

Sep 2019

27 min 39 sec

In deze eerste aflevering gaat host Shay Kreuger in gesprek met freelance journalist Suzanne Mensen en onze eigen online community manager Marjon Melissen over Body Positivity. #ToenIkMijZag.

Sep 2019

32 min 6 sec

In de podcast #ToenIkMijZag vertellen verschillende mediamakers over het moment dat ze zichzelf terugzagen in de media en waarom dit zo belangrijk is. Want we hebben allemaal wel een herinnering van hoe we als kind graag in de huid kropen van onze favoriete stripfiguren, filmhelden en artiesten. Maar door een gebrek aan diversiteit in de beelden om ons heen is dit niet voor iedereen even makkelijk.Luister hier de trailer!

Aug 2019

2 min 9 sec