En Toen Werd Ik Wakker

Deborah

En Toen Werd Ik Wakker is een muzikale en humoristische podcast serie van Deborah, ontstaan uit haar gelijknamige kleinkunst voorstelling. Over een dolende millennial, op zoek naar houvast. Als een turbulente wervelwind vliegen we door het leven van Deborah die zich op een muzikale en herkenbaar grappige manier door een veranderende wereld worstelt. https://hetlevenvandeborah.nl/ Tekstregie: Malou Holshuijsen. Sounddesign: Olaf Kerckhaert & Deborah.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het AFK.

Trailer
Trailer 53 sec

All Episodes

In deze eerste aflevering van En toen werd ik wakker probeert Deborah de tijd constant in te halen. Net zoals de rest van haar leven voelt ook dit als een steeds herhalende mislukking. Deborah rent als een hamstertje in haar kooi, het is vanaf buiten de kooi triest te noemen. Op zoek naar houvast, zingeving en haar nieuwe religie.

Nov 2020

20 min 41 sec

In aflevering twee is Deborah het grenzeloze meisje geworden in een grenzeloos gebied. Dat wordt wederom een zoektocht. Vol met confrontaties, de GVR en een eiland waarop Deborah steeds verder afdrijft. Daarnaast, wat moet ze toch met die plastic rietjes in haar la?

Nov 2020

18 min 20 sec

Deborah probeert bruggen te slaan, maar slaat de plank net mis. Niets is meer onschuldig, maar wat het dan wel precies is weet ze ook weer niet. Het is in ieder geval duidelijk dat ze graag begrepen wil worden, maar ook de ander wil begrijpen. Zouden ze dat dan wakker noemen? Ah ja, en Deborah heeft een nieuwe Quooker. Weet ze ook weer een probleem van te maken.

Nov 2020

17 min 32 sec

Deborah wordt nog één keer wakker met een grote kater. Stoomt de kronkels in haar hoofd glad en heeft dit keer flinke problemen met de H&M. Daarnaast lijkt het leven volgens Deborah ook wel heel erg op de IKEA. Waarom? Luister snel naar afl. 4.

Nov 2020

19 min 44 sec

Een trailer van de podcast En toen werd ik wakker.

Dec 2020

53 sec

Deze bonus aflevering is het nagesprek van de podcast serie, in samenwerking met Podcast & Chill. In De Kleine Komedie zit Deborah Smit aan tafel met Roos Schlikker en Mandy Woelkens, terwijl Malou Holshuijsen het gesprek leidt. Deze aflevering is ook te bekijken op YouTube: https://youtu.be/boJ7V_99qkE

Dec 2020

53 min 55 sec