Projectleukerleven podcast

Maya Oirschot

Projectleukerleven podcast. De podcast over de weg naar een leuker leven. Je lievelingsleven. Een gelukkige mama zijn, zelfontwikkeling en het veranderen van je mindset. Want ik geloof dat als jij investeert in jezelf, je een leukere mama bent, een leuker mens EN je een leuker leven vanzelf aantrekt

All Episodes

Ik stapte in een traject met een business coach om mijn bedrijf neer te zetten EN dieper in mijn eigen proces van persoonlijke groei en mindset te duiken. Ik deel mijn eerste ervaring met familie opstellingen.

Oct 1

13 min 4 sec

Zeg jij ja opdat je vindt dat je anderen wat verplicht bent of omdat je dat echt wil?

Sep 8

12 min 17 sec

Ik kan nu zeggen dat ik trots op mezelf ben maar tegelijkertijd voelt het ook oncomfortabel. Want is dat niet arrogant? Weer een mooi inzicht rondom persoonlijke groei, lekker in je vel zitten en zijn wie je wil zijn.

Aug 7

14 min 36 sec

Maakt jezelf open stellen je kwetsbaar of juist sterker? Dit is wat ik leerde de afgelopen jaren waarin ik steeds eerlijker naar mezelf werd

Jun 21

16 min 47 sec

Wanneer je overloopt blijf dan geen dingen in je hoofd stoppen maar zorg eerst dat er weer wat ruimte vrij komt.

Feb 8

17 min 48 sec

Je wil iets heel graag, je gaat er vol voor en dan... beren op de weg. En nu is de keus aan jou. Ga je ze aan, of laat je ze jou verslaan, terug naar je comfortzone.

Jan 23

16 min 17 sec

De afgelopen jaren leerde ik een hoop waardevolle levenslessen en ik deel er een paar in deze aflevering.

Jan 2

21 min 13 sec

Perfectionisme helpt je niet. Het zorgt er voor dat je blijft hangen in nooit genoeg. Zoveel moeders struggelen met balans in gezin, werk, huishouden en alle andere rollen. We willen alles perfect doen. Wat is belangrijk?

Dec 2020

17 min 23 sec

2020 een raar jaar maar ook zo bijzonder. Een jaar waar ik op persoonlijke groei enorme stappen heb gezet en dit was pas het begin

Dec 2020

22 min 9 sec

Ja zoetigheid is verslavend maar achter mijn vreetbuien ligt nog een andere behoefte. Stel dat ik die aanpak, ik geloof dat mijn vreetbuien dan minder worden en gezond leven makkelijker vol te houden is.

Dec 2020

18 min 24 sec

Vrijheid is volledig jezelf kunnen, durven zijn. Je masker afzetten. Je mening durven delen. Dingen doen omdat je ze zelf graag wil doen.

Dec 2020

14 min 33 sec

Slapen gaat hem dit jaar niet worden. Maar om volgend jaar te kunnen doen wat ik wil, moet ik een persoon zijn MET energie

Dec 2020

18 min 53 sec

Waar je op focust is wat je krijgt. Dus kun je de wet van aantrekkingskracht ook bewust inzetten voor een leuker leven. Meer aantrekken van wat je verlangt.

Dec 2020

17 min 52 sec

Uit je comfortzone is eng maar wel de snelste manier om te groeien EN het verhoogd mega hard je energie

Dec 2020

23 min 18 sec

Stop met klagen, stop met pleasen, neem de volle 200% verantwoordelijkheid voor jouw leven. Dan word je leven leuker en makkelijker!

Dec 2020

17 min

Ik steek mijn kop in het zand om mezelf te beschermen voor negatieve prikkels.

Nov 2020

13 min 49 sec

Dingen die ik elke dag doe om te zorgen dat het goed met mij gaat.

Nov 2020

28 min 13 sec

Grenzen aangeven is niet mijn sterkste kant maar wel iets wat ik heel graag wil leren. Luisteren naar je hart en uit je hoofd. Dit is mijn avontuur, mijn struggle.

Nov 2020

23 min 46 sec

Ken je dat gevoel, je zet je zelf lager op je lijst omdat je niet egoïstisch wil zijn? Maar wat is dat eigenlijk. En is het niet juist egoïstisch om niet de beste versie van jezelf te zijn?

Nov 2020

22 min 20 sec

Weet jij wel waar je ontzettend blij van wordt? Dingen die de tijd voorbij laten gaan zonder dat je het door hebt, en gun je jezelf daar veel van in je leven?

Nov 2020

29 min 8 sec

Als je niet in jezelf gelooft, waarom zouden anderen dat dan wel doen?

Nov 2020

23 min 57 sec

Ik wilde altijd zo snel mogelijk naar mijn doel. En zei continue tegen mezelf, als ik dat heb, dan ben ik gelukkig. Mijn dreumes leert me vertragen en geluk zoeken in de reis in plaats van in het doel.

Nov 2020

29 min 16 sec

Deze vraag, hoe wil je straks op je leven terug kijken helpt me gedachten shiften. Deze vraag helpt me dichter bij mijn doelen te komen.

Nov 2020

19 min 25 sec

Met een gezin kan je ontzettend het gevoel hebben dat er nooit tijd voor jezelf overblijft. Dat je de hele dag achter de feiten aanloopt en dat je energie wordt weggezogen. Terwijl het zo belangrijk is, juist deze periode, te zorgen dat je op de been blijft. Ik vertel je hoe ik er tegen aan kijk en waarom het mij wel lukt met 4 kinderen tijd voor mezelf te maken

Oct 2020

34 min 32 sec

Kies ervoor je goed te voelen in elke situatie. Is dat makkelijk. Nee. Gun jezelf dit te leren. Ik neem je in deze podcast mee hoe ik hier tegen aankijk. Want ik geloof voor 200%, dat ik, maar ook jij dit kan leren.

Oct 2020

24 min 46 sec

Ik ben introvert en hooggevoelig en ben toch mama van 4! Hoe ga je om met hooggevoeligheid in een groot gezin? Hoe houd je rekening met elkaars behoeftes?

Oct 2020

26 min 49 sec

Ga jij ineens kiezen voor jezelf dan kom je mensen tegen. Niet iedereen vindt je nieuwe grenzen leuk. Maar de vraag is, wie stel je teleur? Wie wil je teleurstellen. Het gaat sowieso iemand zijn. Welke keus je ook maakt.

Sep 2020

20 min 26 sec

Meningen van anderen kunnen zo’n diepe impact maken op je leven terwijl die ander het al lang vergeten is. De mening van anderen loslaten is zo’n mooi cadeau wat je jezelf kan geven. Breek die kettingen los en luister naar je hart.

Sep 2020

18 min 1 sec

Durf jij je kwetsbaar op te stellen? Hoe mooi is het als je dicht bij jezelf kan blijven en dat ook mag uiten van jezelf.

Sep 2020

22 min 20 sec

Ik noemde mezelf altijd heel nuchter maar ontdek steeds meer mijn spirituele kant.

Sep 2020

20 min 45 sec

We denken zo snel negatief over onszelf. Dat is heel menselijk. Maar positiever over jezelf denken maakt het leven leuker. Minder zwaar. Maar hoe verander je negatieve gedachtes in positieve?

Sep 2020

19 min 3 sec

Leven op je eigen voorwaarden, hoe doe je dat? Ik heb jaren lang, een groot deel van mijn leven, me gedragen naar hoe ik dacht dat anderen dat wilden. En nu heb ik kinderen. Ik wil ze belangrijke dingen mee geven in het leven. En ik besefte me, dat is (was) dus niet hoe ik het deed. Ik wil ze leren dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn en dat ze vooral dicht bij zichzelf mogen blijven.

Sep 2020

19 min 35 sec

Het moederschap kan ontzettend zwaar zijn. Best wel tegenvallen zelfs. In deze aflevering deel ik mijn verhaal waarin ik als mama van 2 ontzettend diep zat. Inmiddels ben ik mama van 4, heb ik mijn mindset enorm weten te veranderen en ben ik gelukkig.

Sep 2020

18 min 6 sec