De Irene van Gent Podcast

Irene van Gent

In deze podcast deel ik verhalen, tips en tricks over hoe jij je eigen weg kunt volgen. Creëer het leven dat echt bij je past en leef een leven vol liefde, rust en saamhorigheid.

Ik ben schrijver van de boeken Natuurlijk! Eten!, Geluk in 8 koppen thee en Volg je eigen weg.

All Episodes

This is a very special episode, because it is my first episode in English. How this came about? Well, Jane had a special request and I love special request. Mostly because it gets me out of my comfort zone and my guest as well. In this episode we talk about sacred sexuality and the spirits of Hawaï, we talk about Janes journey to Hawaï and how it affects her daily work.  Jane works with the spirits of Hawaï to create more consciousness on sexuality. And in this case sexuality is so much more than just having sex. It is your life force and can bring joy and happiness to you.  When you want to know more about Jane, please check her website, https://janeharidat.com/the-sacredness-of-hawaii-for-our-sexual-energies-and-about-me/ If you want to know more about me? Please check my website: https://irenevangent.com 

Aug 2020

42 min 27 sec

In deze podcast met Marieke van Asten hebben we het natuurlijk over de weg die Marieke volgt. Maar daarnaast hebben we het vooral over doen wat goed voelt voor jou. Marieke  verhuisde 4 jaar geleden naar het Caribisch gebied, eigenlijk voor de liefde, maar toen die niet stand hield besloot ze toch te blijven. Haar gevoel om op dit tropische eiland te wonen verdween niet toen de liefde voorbij was. De liefde voor het eiland was vele malen sterker dan de liefde voor een man en dat is nog steeds zo! Marieke vertelt over de stichting die ze aan het opstarten is en over het volledige vertrouwen dat het altijd goed komt. Juist door te volgen wat je intuïtie je ingeeft. Meer informatie over Marieke vind je op https://breadfruithousedominica.com/. Wil jij je eigen weg volgen? Ga dan naar http://volgjeeigenweg.nu en bestel mijn boek Volg je eigen weg. 

Aug 2020

45 min 18 sec

Met Hanneke van Onna ga ik in gesprek over het creëren van financiële onafhankelijkheid. Ze ontdekte in haar eigen zoektocht naar een betere relatie met geld dat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen niet voor haar eigen financiën zorgt en vaak geen idee heeft hoeveel geld ze uitgeeft of ontvangt. Zelf zat ze meerdere malen volledig aan de grond en had ze geen idee hoe ze nu weer verder moest. De derde keer dat het haar gebeurde wist ze dat het tijd werd voor een grote verandering. En besloot ze de verantwoordelijkheid te nemen voor haar financiële situatie. Meer over Hanneke vind je op https://hannekevanonna.nl. Meer over mij vind je op https://irenevangent.nl.   

Aug 2020

36 min 1 sec

Jikkie Has is schrijver van het boek Zakelijk zelfvertrouwen en helpt voornamelijk vrouwen, maar zeker ook mannen aan meer zakelijk zelfvertrouwen. Jikkie startte in 2011 als zelfstandig ondernemer en was binnen een jaar financieel zelfstandig door te werken aan haar mindset en ondernemersvaardigheden. Als jij in jezelf gelooft, gaan anderen dat ook doen en met meer zelfvertrouwen leef je een fijner leven. En dat kun je goed gebruiken om je eigen weg te volgen. Meer informatie over Jikkie vind je op haar website, https://www.zakelijkzelfvertrouwen.nl/. Meer informatie over het volgen van je eigen weg vind je op https://irenevangent.com.   

Jul 2020

45 min 19 sec

Rachèl Stolwerk is holistic healer en helpt mensen weer in contact te komen met hun zielsverlangen. Dat doet ze door energiewerk zoals readings en healings, mediumschap en energetische huisreinigingen. We hebben een gesprek over dat wat we niet kunnen zien, je intuïtie volgen en of je wel of niet van je passie of hobby je werk moet maken. Meer over Rachèl vind je op haar website, http://holistichealer.nl/. meer over het volgen van je eigen weg vind je op https://irenevangent.com. 

Jul 2020

40 min 34 sec

In deze podcast ga ik in gesprek met Linda Dronkers-Steijn, eigenaar van Envision your Future en auteur van het boek Golven van Geluk. Na een carrière in de financiële sector besloot Linda het roer om te gooien en te bewijzen dat jezelf de grootste belemmering en creator van je werkelijkheid bent. Ze startte voor zichzelf en helpt mensen nu om te groeien door ze in te laten zien hoe je gedachten je werkelijkheid creëren. Een thema dat me al een tijdlang fascineert, maar ik nooit helemaal goed te pakken krijg. Wil jij je eigen weg volgen? Kijk dan op https://irenevangent.com. Wil jij meer weten over Linda? Kijk dan op haar site: https://envisionyourfuture.nl/ Veel luisterplezier! 

Jul 2020

38 min 26 sec

In deze aflevering ga ik in gesprek met Daphne Lie. Daphne is eigenaar van de D-Ly boekhoudacademie. Een plek waar haar liefde voor cijfers én mensen samenkomen. Een plek waar Daphne ondernemers helpt de geldkant van hun onderneming op orde te krijgen. En dat is iets wat voor elke ondernemer eigenlijk een must is, want een goede financiële basis geeft rust en daardoor vrijheid. En vrijheid is natuurlijk van essentieel belang bij het volgen van je eigen weg. Want als je weet hoeveel je echt nodig hebt om je eigen weg te volgen, weet je hoeveel je daarvoor moet doen en wat je dus ook kunt laten. Ik geniet van het idee dat Daphnes uitgangspunt niet is “meer, meer, meer”. Daar raken onze missies elkaar, niet voor niets dat al haar klanten op hun eigen manier de wereld een stukje mooier willen maken.

Jul 2020

44 min 33 sec

Hoe kun je als ondernemer geld verdienen met je missie? Daarover spreek ik met Janneke van Oorsouw. Janneke is businesscoach voor coaches en leert ze een succesvolle onderneming te runnen. Een bedrijf die ze een zodanig inkomen geeft dat ze niet nog een baan erbij hoeven hebben. Janneke begon ooit als belastingadviseur en wist al snel dat haar levensmissie daar niet lag. Ze deed het altijd net een beetje anders dan anderen en volgde al vroeg haar eigen weg. Was altijd een vreemde eend in de bijt, omdat ze veel verschillende dingen leuk vond en dus ook deed. Ze liet zich niet tegenhouden door de ideeën van haar collega's of vrienden. Zo woonde ze als belastingadviseur tussen creatievelingen en ging ze in het weekend vaak naar festivals, wat haar collega's dan altijd bijzonder interessant vonden ;-)  

Jun 2020

54 min 33 sec

Vandaag draaien we de rollen om! Schrijfcoach Eveline Broekhuizen interviewt mij over hoe ik mijn eigen weg volg als schrijver. Schrijven is voor mij vaak een natuurlijk proces en toch volg ik daarin ook helemaal mijn eigen weg. De eerste drie boeken die ik schreef ontstonden altijd vanuit een zoektocht die ik zelf aflegde en als vanzelf rolde daar vaak een boek uit. Zo ontstond Natuurlijk! Eten vanuit mijn zoektocht naar een natuurlijke eetstijl, Geluk in 8 koppen thee vanuit het jaar dat ik het Achtvoudig pad van yoga volgde en Volg je eigen weg vanuit de zoektocht naar leven vanuit mijn eigen kracht.  Wil je meer weten over het werk van Eveline, ga dan even naar haar site evelinebroekhuizen.com of luister aflevering 26 waarin ik Eveline interview over hoe zij haar eigen weg volgt. 

Jun 2020

1 hr 8 min

In deze aflevering ga ik in gesprek met Eveline Broekhuizen, schrijfcoach voor coaches die een boek willen schrijven. Eveline en ik zitten sinds een aantal maanden in een mastermind bij Marjan van der Bult en dat is een feestje. Omdat we hierin uitgedaagd worden steeds meer de onderneming te creëren die echt bij ons past. Eveline begon een aantal jaar geleden als tekstredacteur en is doorgegroeid naar schrijfcoach. Nu helpt ze coaches die hun verhaal willen delen in een boek om dat verhaal goed gestructureerd op papier te krijgen.   Ons gesprek raakt allerlei facetten en we hebben het onder andere over mijn favoriete onderwerp van deze periode, geld. Eveline vertelt hoe ze altijd dacht vanuit wat ze nodig dacht te hebben en niet zozeer vanuit wat haar dromen zijn. Er is een groot verschil tussen leven met wat je minimaal nodig hebt, en leven vanuit de dromen die je hebt. Er is een verschil in energie als je leeft vanuit je droom. Eveline werkt graag met visualisaties, zodat ze de droom echt voor je kunt zien. Het moet wel realistisch blijven, want het moet bij je blijven passen. 

Jun 2020

50 min 14 sec

In deze aflevering ga ik in gesprek met Tianne van Woudenberg; ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Tianne noemt zichzelf een ‘geboren leider’ en ontwikkelt zich –iedere dag een beetje meer- als ‘heartsleader’, waarin ze haar hart als kompas ziet. Ik ken Tianne uit het Seats2meet netwerk en we kwamen elkaar ook weer tegen in het Feller Licht netwerk, omdat we beide altijd bezig zijn met bewustzijnsontwikkeling. Seats2meet Amersfoort CS is Tiannes vaste ‘basis’. Daar geeft ze samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit hun hart. In ons gesprek hebben we het over de stap die Tianne maakte van altijd maar hard werken naar werken vanuit haar hart en wat ze daarvoor nodig heeft. We praten uitgebreid over de nieuwe stappen die zij zetten op hun Seats2meet locatie, waarin ze hun eigen Speelveld creëerden. Een plek voor bewuste ontmoetingen. In Amersfoort komen oude en nieuwe werelden samen. Een steeds grotere groep bewuste ondernemers vindt zijn weg hier naartoe en organiseert events en bijeenkomst. Die druppels bewustzijn integreren zich met de traditionele boekingen van organisaties die al sinds jaar en dag bij Seats2meet komen.

May 2020

40 min 18 sec

Op 5 mei, de dag van de vrijheid sprak ik met Myrna van Kemenade, eigenaresse van Yogadreams in Zaandam en gepassioneerd ondernemer. Iemand die op een zeer positieve manier een bijdrage levert aan de groei van mensen door haar yogalessen, haar online cursus en haar coaching. Ze gelooft dat vrijheid haar grootste goed is en creëert voor haar zelf èn de mensen met wie ze werkt een ideale manier van leven. Waarbij vrijheid een van haar belangrijkste waarden is.  In dit gesprek hebben we het over de kracht van vrijheid om je eigen weg te volgen en wat yoga daar voor rol in kan spelen. 

May 2020

38 min 18 sec

In deze aflevering ga ik in gesprek met Kirsten Nijhuis. Kirsten helpt vrouwen bij hun persoonlijke ontwikkeling aan de hand van psychische of lichamelijke klachten. Daar houd ik van omdat ik pas de laatste jaren in zie hoe belangrijk het is te luisteren naar de signalen van je lichaam en hoe we die zo vaak negeren. Ik ook.  We hebben het over de formule die Kirsten heeft samengesteld aan de hand van 15 jaar persoonlijke ontwikkeling en 5 jaar werkervaring als arts in de GGz. In die jaren ontdekte ze dat de 'geneeskunde' niet 2 dimensionaal is, waarbij je een klacht hebt en het antwoord een pil is, maar een 5 dimensionaal evenwicht. Waarbij je gedachten, emoties, energiesysteem, fysieke lichaam en omgeving allemaal invloed hebben. Ik vraag haar onder andere hoe het is om outsider in de westere geneeskunde te zijn en hoe Kirsten het ervaart om haar eigen weg te volgen en helemaal haar eigen verhaal hierin te ontwikkelen. We hebben het ook uitgebreid over haar nieuwe programma microdosering met cacao. Wil je daar meer over weten, ga dan even naar haar website voor meer informatie. https://www.kirstennijhuis.nl/cacao

May 2020

45 min 53 sec

Ik ontmoet Kim Bakker voor het eerst als mijn boek Geluk in 8 koppen thee net is uitgekomen. Kim is eigenaresse van twee yogascholen in de omgeving Utrecht en van de YogaDocentOpleiding. Ik interviewde Kim eind 2019 voor mijn boek Volg je eigen weg. Een uitwerking van het interview vind je dan ook terug in mijn boek.   Ik praat met Kim over het feit dat je altijd onderweg bent, dat de reis naar je eigen weg eigenlijk nooit stopt. En dat de beste strategie is altijd mee te bewegen met wat er gebeurt, in plaats van er tegen te vechten of vast te houden aan dat wat je nu hebt.  Wil jij ook je eigen weg volgen en het leven creëren dat echt bij je past? Ga dan naar irenevangent.com.   

May 2020

47 min 55 sec

Een net iets andere podcast dan anders. In deze aflevering ga ik in gesprek met Lotte Gerland, die net als ik dol is op verhalen vertellen. Daarom doen we een dubbelinterview. Eerst interviewt Lotte mij en daarna draaien we de rollen om. Lotte startte haar bedrijf vanuit de behoefte om verhalen te delen. Toen zij in een moeilijke periode in haar leven zat (waarover ze uitgebreid vertelt in ons gesprek), miste ze de verhalen van anderen die door een soortgelijke periode heen zijn gegaan en daarom voelde ze het belang om mensen te enthousiasmeren hun verhalen te delen.  Jouw verhaal als rode draad voor je onderneming In haar bedrijf What's your story helpt ze ondernemers hun verhaal naar boven te halen, zodat ze dit als rode draad zien voor het bedrijf dat ze runnen. Een verhaal is altijd veel meer dan een verhaal en kan je helpen om te ontdekken wie je bent en wat je hier te doen hebt. Je ontdekt je talenten en ziet wat je van nature gewoon doet. We hebben heel veel overeenkomsten in hoe we denken over het delen van verhalen.  Meer informatie over Lotte vind je op http://whatsyourstory.nl

May 2020

48 min 33 sec

In deze podcast ga ik in gesprek met Jolanda Hoogkamer van With Joy. Jolanda is intuïtief coach & trainer en inspireert hooggevoelige mannen en vrouwen het beste uit zichzelf te halen en van hun hooggevoeligheid niet langer een last, maar juist een verrijking te maken. Jolanda weet als geen ander hoe het is om te worstelen met (hoog)gevoelig zijn. Net als ik, voelde zij zich altijd anders dan kinderen en mensen om zich heen. Haar keerpunt kwam op het moment dat ze startte met haar intuïtieve ontwikkeling. Ze ontdekte dat ze zelf invloed had op haar gevoelens en gedachten en daarmee haar leven echt zelf richting kon geven. Meer over Jolanda vind je op Withjoy.nl, meer podcasts en verhalen over het volgen van je eigen weg vind je op mijn site irenevangent.com.  

May 2020

38 min 54 sec

In deze podcast ga ik in gesprek met Rosalien Mombarg. Rosalien is loopbaanbegeleider en zet haar hooggevoeligheid in als kracht. Door haar gevoeligheid kan ze zich goed op anderen afstemmen en luisteren. Rosalien startte haar carrière in de bemiddelingsbranche en werkte daarna 7 jaar in de sales. In 2014 startte ze haar opleiding bij het Instituut voor Toegepaste Psychologie (ITIP). Door deze opleiding kwam ze weer echt in haar eigen kracht te staan. Ze werd weer steeds meer zichzelf en wordt dit elke dag een beetje meer. Zelfontwikkeling bij zichzelf en de ander boeit haar mateloos.  Rosalien begeleid mensen weer te gaan doen waar ze echt gelukkig van worden. Door haar cliënten vragen te stellen over heden, verleden en toekomst, komen ze vanzelf uit bij het werk dat ze echt leuk vinden. Als ze dit weten, komen ze weer in beweging, en gaan ze solliciteren op de baan die ze echt willen. Wil jij je eigen weg volgen? Ga voor meer inspiratie naar irenevangent.com

Apr 2020

42 min 44 sec

Jeroen Komen is pionier, hij ging op zijn 16e liftend, naar school, trok op zijn 18e met een rugzak de wereld over, begon al snel zijn eigen bedrijf in computers (wat in die tijd enorm vooruitstrevend was, want er waren nog bijna geen computers) en kocht toen hij zich verveelde zijn eigen vliegtuig. Daarmee vloog hij door Europa en schreef zijn eerste boek, Ik kan vliegen, met foto's van zijn reizen. Hij was een van de eerste Nederlanders met een elektrische auto.   Na jaren vrijheid en reizen is Jeroen een paar jaar geleden vader geworden en beweegt zich nu meer in zijn eigen kleine wereld. Hij verdiept zich verder in groene energie om uiteindelijk een energiezuinig huis te bouwen.  Wil jij ook je eigen weg volgen? Kijk dan op irenevangent.com voor mijn boeken en inspiratie. 

Apr 2020

35 min 26 sec

In deze aflevering ga ik in gesprek met Sifra Nooter, oprichter van de Magie van seksualiteit en schrijver van het boek 'Het vergeten weten'.  Sifra is jarenlang op zoek gegaan naar de kracht van vrouwelijkheid en hoe je dit in kunt zetten om meer plezier en geluk in je leven te ervaren.  We praten over de nieuwe werkelijkheid die de lockdown met zich meebrengt, over veel minder nodig hebben en over het ontdekken van je vrouwelijke energie.  Meer podcasts en informatie vind je op irenevangent.com.

Apr 2020

47 min 10 sec

Als je niet je passie leeft, of niet weet wat je passie is, hoe volg je dan je eigen weg? Door je kernwaarden helder te krijgen en die elke dag na te leven.  Judith de Bruijn vertelt in deze podcast hoe zij elke dag haar kernwaarden naleeft en daardoor helemaal haar eigen weg kan volgen. In elke fase van haar leven volgt Judith wat goed voelt en creëert daarmee het leven dat echt bij haar past. Zo heeft ze onlangs een zeilschip gekocht waarmee ze nu elke zomer langs de Nederlandse waddeneilanden vaart.  Ga mee op reis en ontdek wat jij kunt doen om het leven te creëren dat het beste bij jou past! Ook je eigen weg volgen? Kijk op https://irenevangent.com

Apr 2020

36 min 4 sec

Op je 50e met pensioen, wie wil dat nou niet? En wat als je bedenkt dat Arjan Vera eigenlijk al 25 jaar als pensionado leeft? Arjan leeft een heel relaxed leven, hij wisselt de zomer- en winterseizoenen af door te werken in het toerisme en werkt zomers in Griekenland en in de winter vaak in de wintersport.  Na 25 jaar veel afwisseling is hij nu op zoek naar een manier om nog relaxter te leven en meer substantieel inkomen te creëren door online diensten aan te bieden. Hoe hij dat doet?  Daarover ga ik met hem in gesprek.  Wil je meer weten over het volgen van je eigen weg? Kijk op mijn site https://irenevangent.com

Apr 2020

39 min 29 sec

Een burn-out is niet leuk, pijnlijk en gun je niemand toe, maar wat als een burnout ook een geschenk kan zijn. Als het je geeft wat je eigenlijk nodig had?  Met Kim Nelissen praat ik over hoe haar burn-out haar op het pad zette van moestuinieren en hoe ze daar nu voor een deel haar inkomen mee verdient.  We hebben het over doen waar je echt goed in bent, zodat het lijkt alsof alles vanzelf gaat en kiezen voor jezelf. Kim deelt haar dagelijkse en wekelijkse rituelen, zodat zij het leven kan creëren dat het beste bij haar past.  

Mar 2020

38 min 58 sec

Wanda is voor mij een van de voorbeelden van iemand die echt het leven creëert dat het beste bij haar past en iemand die een enorm groot vertrouwen heeft in de goede afloop. Daarom probeert ze ook van alles uit. En zoals ze zelf zegt, vooral omdat ze er niet zoveel bij nadenkt.  Wanda is nuchter en vrolijk en heeft een ontspannen kijk op het leven. We hebben het over steeds weer terug gaan naar vertrouwen, naar liefde en naar zien wat het leven van je verwacht en daarop inspelen.    Meer blogs en verhalen vind je op https://irenevangent.com 

Mar 2020

41 min 49 sec

In mijn gesprek met Yolanda van Zuijlen spreken we over leven vol liefde. Over eerlijk naar jezelf zijn en uit je slachtofferschap stappen en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen geluk.  We hebben het over we als mens onszelf steeds weer oude verhalen vertellen die allang niet meer waar zijn, maar ons wel tegenhouden het leven te creëren dat echt bij ons past. Het is tijd om van elk probleem een avontuur te maken, waardoor het een feestje wordt om het aan te gaan.  Yolanda van Zuijlen is Feng Shui- en BaZi coach voor vrouwen die vastzitten op een bepaald gebied in hun leven en het gevoel hebben dat ze al jaren aan het overleven zijn. Ze helpt je een voedende omgeving en het leven voor jezelf te creëren, waarin jouw levensvreugde, je inspiratie en je levensenergie weer volop kan stromen, zodat jij weer krachtig voelt, full flash vooruit kunt en je volste potentieel kunt gaan leven. Van overleven naar volop LEVEN! Meer verhalen vind je op https://irenevangent.com 

Mar 2020

46 min 25 sec

In deze podcast deel ik mijn persoonlijke verhaal over omgaan met situaties waarin je controle wilt hebben, maar die niet hebt. Ik deel met je wat je kunt doen om het gevoel van controle terug te halen en je over te geven aan dat wat er nu is.  Om je eigen weg te volgen is het van essentieel belang dat je weet wat controle eigenlijk is en hoe je het creëert, uiteindelijk heb je alleen controle over hoe je reageert op dat wat je overkomt.  Ik vertel ook meer over de wens om te veranderen en daadwerkelijk veranderen.  Wil je meer weten over het volgen van je eigen weg, check dan mijn website; https://irenevangent.com en bestel mijn boek Volg je eigen weg. 

Mar 2020

13 min 35 sec

Wil jij het leven creëren dat het beste bij je past?  Wat gaaf dat je de stappen gaat zetten om het echt helemaal te doen zoals jij het wilt. Ik weet uit ervaring dat het niet gemakkelijk is. Dat je jezelf gaat tegenkomen en voor allerlei uitdagingen komt te staan. Maar dat mag nooit een reden zijn het niet te doen.  Ik geloof dat het tijd is voor een nieuwe wereld, voor een nieuwe manier van leven en werken. Een manier die past bij wie we als mensen zijn. Want alleen als wij durven te doen wat we echt willen, kunnen we een wereld creëren die duurzamer is en liefdevoller. En jij durft het aan de eerste stappen te zetten, ook al werkt iedereen je tegen of denkt iedereen dat je gek geworden bent. Het is tijd voor jou om het echt te gaan doen!  Schrijf na de meditatie alles op wat je hebt gehoord en gezien. Je kunt de meditatie zo vaak herhalen als je wilt. Pak bijvoorbeeld een week, een maand of andere periode en kijk wat de meditatie met je doet. Of het helder wordt, of dat je vragen hebt. 

Mar 2020

11 min 49 sec

In mijn gesprek met Cat Colnot heb ik het over schijt hebben aan de wereld en helemaal doen wat jij wilt. En dus ook op social media, niet doen wat het beste zou moeten zijn volgens de regels, maar jouw authentieke verhaal vertellen.  Welk goud heb jij in handen dat je op jouw manier met de wereld kunt delen? Hoe vertel jij het beste jouw eigen verhaal en welke uitingen passen het beste bij jou?  Om je eigen weg te volgen, wil je je verbinden met de mensen die het beste bij je passen. Door jouw authentieke verhaal te delen, vind je die mensen en bouw je samen aan wat jij belangrijk vindt.

Mar 2020

50 min 21 sec

In gesprek met Judith Verschuren heb ik het over verzachten. Over lief voor jezelf zijn, over niet meer keihard moeten werken, maar een leven creëren waarbij je doet wat je wilt en waarbij je voor sommige van die dingen geld krijgt.  Het is een prachtig gesprek over liefde, het leven, over je innerlijk aan de buitenkant laten zien en de kracht van kleding als op je humeur.  Met liefde gemaakt voor jou! 

Mar 2020

54 min 1 sec

Ik ontmoette Josje Feller zo'n 10 jaar geleden in de Berghut, waar ik werkte als kok. We hadden gelijk een klik en ik voelde dat we eenzelfde missie deelden. Hoe die zich verder zou ontwikkelen was me toen nog niet duidelijk.  In de jaren die volgden deed ik verschillende trainingen bij Josje en hielp ze mij om veel meer helderheid te krijgen over de rol die ik in dit leven heb. In deze podcast hebben we een prachtig gesprek over de gesprekken die je voert met jeZelf en wat er voor nodig is om echt een verschil te kunnen maken in je eigen leven. 

Mar 2020

1 hr

Met Saskia Wirsing spreek ik over haar grootste kracht, het volgen van haar intuïtie en hoe zij hooggevoelige vrouwen helpt om die intuïtie ook als kracht te gaan zien.  Want je intuïtie negeren zorgt voor gedoe in je leven en kan leiden tot ziektes en pijn. Het laat mij weer zien hoe ook ik mijn hooggevoeligheid soms kan negeren in de waan van de dag en ineens ontdek dat ik van allerlei dingen last heb.   

Mar 2020

47 min 24 sec

Met Nadine Carter spreek ik over stoppen met aanpassen, omdat aanpassen echt het meest vermoeiende is wat je kunt doen. Door je steeds aan te passen aan de mensen om je heen, ga je op een gegeven moment zoveel strijd ervaren dat je leven niet leuk meer is.  Alleen door daarmee te stoppen kun je het leven creëren dat het beste bij je past in verbinding met jezelf en de mensen om je heen. 

Mar 2020

45 min 28 sec

Ik spreek met Angelique Desiree over hoe je creatieve expressie je helpt om dichtbij jezelf te blijven. Hoe we eigenlijk altijd nuttig bezig willen zijn, terwijl iets creëren om het creëren je juist zoveel kan leren over jezelf en de wereld om je heen. Hoe heerlijk is het om vaker niets te moeten, in plaats van altijd maar te doen wat zinnig of nuttig is.  Een gesprek over je eigen pad ontdekken en steeds weer terug gaan naar je eigen essentie.   

Mar 2020

49 min 18 sec

In gesprek met Mirjam Maris spreek ik over vergeving en hoe vergeving je kan helpen om weer echt te communiceren met jezelf en de mensen om je heen. Vergeving is eenvoudig en helpt je om een andere versie van jezelf te worden, waardoor je relaties met je partner, je kinderen en alle mensen om je heen verbeteren.  Een gesprek over luisteren naar je hart, en liefde voelen voor jezelf en de wereld om je heen. 

Mar 2020

39 min 51 sec

Je eigen weg volgen als ondernemer en moeder, dat is waar ik over spreek met Marjan van de Bult, oprichter en eigenaar van de Gelukfabriek. Marjan helpt ondernemende vrouwen om een succesvol bedrijf neer te zetten.  Daarnaast is ze moeder en gaan we in gesprek over het vinden van balans, bij jezelf blijven en of je ook je eigen weg kunt volgen als je in loondienst bent.  Meer episodes vind je op irenevangent.com.

Mar 2020

27 min 52 sec

De aftrap van een nieuwe podcast! Met verhalen van mensen die hun eigen weg volgen en daarmee het leven creëren dat het beste bij ze past.  In deze podcast vertel ik je wat ik deed om het leven te creëren dat het beste bij mij past. Het is mijn missie jou te inspireren een ander leven te creëren. Een leven waarin je doet wat bij jou past. Alleen op die manier creëren we een wereld die liefdevol en duurzaam is. In mijn boek Volg je eigen weg vertel ik je hoe jij het leven kunt creëren dat het beste bij je past, je vindt alle informatie op irenevangent.com. 

Mar 2020

11 min 21 sec