Over stress en ontspanning

Sandra Diependaal

Als je stress ervaart of in een burn-out zit, is het lastig om hier zelf uit te komen. Sandra Diependaal deelt hier oefeningen om tot rust te komen.

Ook gaat zij met diverse mensen in gesprek over stress en burn-out.

Over mij
Trailer 44 sec

All Episodes

Met diverse interessante mensen ga ik in gesprek over stress en burn-out. In deze aflevering spreek ik met Annemarie Leuverink over haar werk als adviseur werkgeluk. Je kunt haar hier vinden: www.annemarieleuverinkadvies.nl

Mar 28

31 min 21 sec

Je voelt je opgebrand, je bent tot niks meer in staat. De kans is groot dat je een burn-out hebt. Weet je niet waar je moet beginnen? Luister dan naar dit 8-stappenplan uit je burn-out! Wil je het 8-stappenplan downloaden, doe dat hier: https://sandrasana.nl/burn-out-begeleiding/

Mar 17

5 min 30 sec

Met diverse interessante mensen ga ik in gesprek over stress en burn-out. In deze aflevering spreek ik met Anne Lindenkamp van eenburnoutennu.nl.

Mar 10

24 min 46 sec

Als je in een burn-out zit of ernstige stress ervaart, kan het zijn dat je hyperventilatie krijgt. Je kunt verschillende klachten hebben bij hyperventilatie, zoals tintelingen, hartkloppingen, angst en kortademigheid. Het is belangrijk dat je dan je adem weer onder controle krijgt, door vooral lang uit te ademen. Met deze oefening zorg je voor een rustige en ontspannen ademhaling.

Mar 9

4 min 18 sec

Mieke Maat interviewt Sandra Diependaal over haar burn-out en haar weg hieruit.

Jan 16

33 min 57 sec

Een meditatie om in je kracht te komen. Zeker in tijden van angst en onzekerheid is dit een fijne oefening. Dit is ook een gratis oefening op de app Meditatie en Ontspanning, waar nog vele andere meditaties staan.

Dec 2020

7 min 59 sec

Een yogales voor thuis, gewoon met je ogen dicht. Deze les heeft liggende en staande oefeningen en op handen en knieën. Het is een rustige Hatha yogales, je gaat tot je eigen grens. Deze les staat ook op de app Yoga met je ogen dicht, met vele andere lessen, te downloaden in App Store en Google Play.

Nov 2020

55 min 11 sec

In gedachten vul je je lichaam met de kleuren van de chakra’s. Deze oefening helpt je om in balans te komen. Deze meditatie en nog vele oefeningen kun je vinden op de app Meditatie en Ontspanning in de App Store en Google Play.

Nov 2020

6 min 47 sec

Deze meditatie kan je helpen om los te laten. Niet het loslaten van spanningen of gedachten, maar het loslaten van oude patronen, op energetisch niveau. Deze meditatie en nog vele oefeningen kun je vinden op de app Meditatie en Ontspanning in de App Store en Google Play.

Nov 2020

14 min 50 sec

In deze trailer stelt Sandra Diependaal zichzelf voor.

Nov 2020

44 sec