Menestystarinan metsästäjät

Jani Niipola, Maryam Razavi

Menestystarinan metsästäjät on podcast, jossa käsitellään luovan talouden onnistumisia rohkeiden tekijöiden kautta. Jani Niipolan ja Maryam Razavin haastattelussa Suomalaiset ja kansainväliset persoonat kertovat, miten menestystarina rakennetaan - ja miten virheistä oppii. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

All Episodes

Miten selvitä pettymyksestä ja nousta uudelle uralle? Ville Leinon tarina ei ole se tavallinen. Janin ja Maryamin haastattelussa Leino kertoo, miten maalaaminen on auttanut häntä ja miten jääkiekkouran päättyminen vaikutti. Ja totta kai: miten Billebeino sai alkunsa.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Dec 2018

37 min 20 sec

Yrittäjä ja Cozy Publishingin toinen perustaja Heli Thorén kertoo Maryamin ja Janin haastattelussa, miten päätyi kirjojen kustantajaksi. Kiinnostavaa uratarinaa suurempi tarina taitaa olla se, miten ihminen löytää oman tiensä ja uskoo omiin vahvuuksiinsa. Siitäkin Helillä on kokemusta. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Dec 2018

43 min 13 sec

Kaupallinen yhteistyö Silpomaton-kampanjan kanssa. Vaikuttaja Jenni Rotonen kertoo Janin ja Maryamin haastattelussa, miten hän aloitti uransa, miten bloggaamisesta tuli ammatti ja miten vaikuttaja käyttää saamaansa huomiota tärkeistä asioista puhumiseen. Esimerkkinä Silpomaton-kampanja, joka suomalaisten lahjoitusten avulla keskittyy silpomisperinteen vastaiseen työhön ja tasa-arvon lisäämiseen Keniassa. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Dec 2018

43 min 27 sec

Miten rakennetaan harrastuksesta sosiaalisen median suosio ja sitä kautta ammatti? Supersuosittu vaikuttaja Sandra Hagelstam kertoo Maryamin haastattelussa, miten hän rakensi oman henkilöbrändinsä ja miten sosiaalisen median murros haastaa löytämään uuden suunnan omalle urapolulle. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Dec 2018

49 min 4 sec

Muotiteollisuus on nosteessa Suomessa. Uusi suomalaisen muodin keskus Garden aukesi Helsingin Kämp Galleriassa marraskuussa. Muodin monitaituri Harri Kangas kertoo Maryamille ja Janille, millainen menestystarina Suomi-muoti on, mitkä ovat hänen uraoppinsa maailmalta ja Gardeniniin avautuneen TRE <3 Nide -konseptikaupan kunniaksi, mitkä ovat hänen suosikkikirjansa.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Nov 2018

43 min 29 sec

Jaana Ukkola muutti malliksi Pariisin ja perusti Suomeen palattuaan mallitoimiston. Model Boomin legendaarinen pomo kertoo Janin ja Maryamin haastattelussa huikean tarinaansa. Läpi käydään siinä sivussa suomalaisuus, Ranska ja koko muotiteollisuuden tila. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Nov 2018

44 min 7 sec

Jarno Laasala on läsnä. Menestystarinan metsästäjissä Laasala kertoo, miten Duudsonien tarina alkoi ja miten kaveriporukan temppuvideoista kasvoi Suomen suurin tuotantoyhtiö Rabbit Films. Janille ja Maryamille Jarno kertoo myös, miten menestys Amerikassa rakennettiin ja miltä se tuntuu, kun menestys ei olekaan sitä, mitä odotti. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Oct 2018

46 min 42 sec

Menestystarinan metsästäjissä puhutaan tällä viikolla musiikista ja ravintolakulttuurista, kun vieraana on Rähinä Recordsin ja We Are Groupin Anders Westerholm. Jani Niipolan haastattelussa hän kertoo, miten muusikosta tuli ravintoloitsija, miten Rähinä Recordsin pyörittäminen auttoi myöhemmin ravintolabisneksessä ja mikä on hänen menestysreseptinsä yrittäjänä. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Oct 2018

40 min 48 sec

”Matka on tärkeä, mutta jos ei ole määräänpäätä, matka on aika vaikea.” Näin sanoo Peter Vesterbacka Janin haastattelussa Menestystarinan metsästäjissä. Rovion menestysvuosina maineensa luonut Vesterbacka pohdiskelee myös, miksi aina pitää pyrkiä maailman parhaaksi, miksi hullut tavoitteet motivoivat ihmisiä ja miten saadaan Shakiran puhelinnumero. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Oct 2018

44 min 55 sec

Joanna Laajisto valittiin syyskuussa vuoden sisustusarkkitehdiksi. Maryamin ja Janin haastattelussa Laajisto kertoo hienostuneen tyylinsä salat, miten syntyy kehuttu ravintolaprojekti ja mikä on hänen unelmansa. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Oct 2018

34 min 14 sec

Makia on suomalaisen vaateteollisuuden menestystarina, jossa virheitä on tehty ja niistä on opittu. Janin ja Maryamin haastattelussa Makian kaupallinen johtaja Totti Nyberg kertoo, mitä mokattiin, mitä opittiin ja miten hänestä itsestään tuli kypsempi johtaja. Through the rough seas! See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Sep 2018

40 min 45 sec

Teemu Muurimäen matka Pariisin ja Milanon kautta Linnan juhlien juhlituksi pukusuunnittelijaksi, oman miestenvaatemerkin perustajaksi ja Turon pääsuunnittelijaksi on Suomi-muodin menestystarina. Kuten Maryam Razavin ja Jani Niipolan haastattelussa käy ilmi, menestys rakennetaan unelmista, vastoinkäymisten voittamisesta ja rohkeista valinnoista. Stockmannin sykkeessä nauhoitetussa podcastissa puhutaan myös siitä, mitä miehen tulisi ostaa vaatekaappiiinsa tänä syksynä. Tämä jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Sep 2018

42 min 41 sec

Mitä vaatii vaatebrändin menestys Suomessa ja maailmalla? Suositun R/H:n Emilia Hernesniemi ja Suvi-Elina Enqvist puhuvat Janin ja Maryamin haastattelussa luovuudesta, bisneksestä ja tunnelmista ennen R/H:n uuden lippulaivaliikkeen avaamista.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Sep 2018

45 min 34 sec

New Yorkissa asuva Arthur Borges on yksi kansainvälisen muotiteollisuuden menestyneimmistä suomalaisista. Jani Niipolan ja Maryam Razavin haastattelussa Borges puhuu urapolustaan Milanon kautta New Yorkiin, pomostaan Tom Fordista ja amerikkalaisten rankasta työtahdista, mutta myös mielenrauhasta ja ystävien merkityksestä.  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Aug 2018

43 min 16 sec