MAD Podcast

Metal A Day

M.A.D. Podcast! Vi inviterer jer, herlige følgere og lyttere, ind i maskinrummet hos Metal A Day for at bringe jer eksklusive reportager, interviews, røverhistorier og andet lir fra rockens verden, når du husker at følge M.A.D. Podcast! Vores podcast kan findes på Spotify, iTunes, Soundcloud, Mixcloud og https://madcast.me og vil udkomme med jævne mellemrum, hvor vi blandt andet tager aktuelle emner op, men hver podcast vil stadig kunne nydes senere i fremtiden, på farten, eller netop som den nyeste udkommer! Føler du, at du vil have et emne taget op i vores podcast, medvirke i en udsendelse eller bare bidrage til vores udsendelser, så skriv endelig til: rockon@metaladay.eu Husk at besøg os på vores hjemmeside, www.metaladay.dk og på facebook: facebook.com/metaladaydk/ Stay M.A.D. \,,/ \,,/ - Metal A Day Foto er taget af den altid dygtige fotograf Alex Buch Colding-Jørgensen.

All Episodes

Året hed 2020, vi troede ærligt talt det aldrig skulle ende sådan, men det gjorde det. Jeg snakker denne gang med Frederik Stoumann, Christian Metz og Anders Lundtang Hansen om hvordan året er gået, hvilke koncerter vi har nået at opleve og hvad vi har opdaget af nye bands, men også om vores podcast er død eller om vores Brutale køkken nogensinde kommer tilbage?

E

Jan 1

1 hr 36 min

Tak for 2019, og velkommen 2020 - vi glæder os til endnu et år med fed rock og metal!

E

Jan 2020

25 min 47 sec

Mark Stoumann fortæller om sit 2019, sammen med Christian Metz og Frederik Stoumann. De 3 snakker om hvad 2019 har givet dem inden for musikkens verden, og hvad de ellers har haft af oplevelser!

E

Jan 2020

1 hr 49 min

Det er ved at være jul, et helt år er gået, og hvad har vi egentlig lavet? Vi snakker om de mange festivaler der har været i ind og udland og vi snakker om hvad man kan opleve i 2020!

E

Dec 2019

1 hr 36 min

Vi savner sommeren allerede, så vi snakker om den dejlige sommer vi har haft, med alle de festivaler og koncerter der har været!

E

Aug 2019

1 hr 1 min

Copenhell blues er en af de værste følelser i verden, men heldigvis kommer Metal A Day dig til undsætning!

E

Jul 2019

1 hr 1 min

Copenhell har i år 10 års jubilæum, og dette satser vi på vil blive fejret med manér! Vi skal ihvertfald selv være der, og vi glæder os til at se alle jer andre, som kommer med på Copenhell! Vi har fået en røvfuld fede historier fra mange af jer, og gennemgår dem i denne måneds podcast!

May 2019

1 hr 24 min

Vi kommer forbi Nordic Noise Festival, bandet Junkyard Drive og mange andre ting i denne snak.- Nordic Noise- Junkyard Drive- Ethereal Kingdoms- Copenhell

E

Apr 2019

42 min 53 sec