Moe-dig!

Maaike Scheenloop

Moe-dig! is de podcast voor moedige moeder die moe zijn. Speciaal voor moeders die ziek of vermoeid zijn, maar toch positief in het leven staan!

All Episodes

Na veel vragen vertel ik mijn verhaal over het hebben van kanker, de gevolgen hiervan (zowel medisch als psychisch) en wat dit jaren later nog steeds met me doet. Superpersoonlijk, maar open zijn helpt vaak bij acceptatie dus ik kies hier zeker voor!

Oct 2020

24 min 19 sec

Het hebben van een gezin slokt veel tijd op. Toch kan je als chronisch zieke moeder veel ambities hebben. Hoe geef je deze vorm en hou je de balans met je gezin is het onderwerp van deze podcast. Ik ga in gesprek met Carolien Vennema, eigenaresse van een momboss academy en moeder van een jong gezin. Zij heeft mooie tips om er voor je gezin te zijn en je eigen ambities te volgen.

Nov 2019

45 min 1 sec

Positief blijven over je lichaam als je niet gezond bent is een flinke uitdaging. Hoe ik dat doe en waar ik wel tegen aan loop praat ik over in deze podcast over body positivity en je gezondheid. 

Oct 2019

15 min 19 sec

In de tweede podcast van Moe-dig! praat ik over het hebben van balans en vermoeidheid als chronisch zieke moeder. Hoe zorg je dat je alle ballen hoog houdt en jezelf ook een beetje goed blijft voelen.  De blog waar ik aan refereer met tips om voor je kinderen te zorgen als je moe bent lees je hier: https://moe-dig.nl/te-moe-om-voor-kinderen-te-zorgen/. 

Sep 2019

18 min 14 sec

Moe-dig! de podcast heeft een eerste aflevering over waar Moe-dig! voor staat en wie het maakt. Luister naar de eerste podcast voor moeders die niet altijd alles alleen kunnen. Moedige moeders die moe zijn zullen zich zeker aangesproken voelen!

Sep 2019

12 min 40 sec