De Verrijkingspodcast

Leonieke Paalvast

De Verrijkingspodcast is onderdeel van De Verrijking - Edelstenenwinkel in Maassluis. De plek waar bewustzijn en zelfrealisatie door middels van transformatie coaching en energiewerk wordt gerealiseerd. Het bedrijf wordt gerund door Leonieke Paalvast het creatieve brein en ook de stem achter deze podcast. Het doel van deze podcast - inspireren - verwonderen - verdiepen en vergroten zelfbewustzijn met onder andere mijn eigen leven en die van klanten het startpunt zullen zijn.

De Verrijkingspodcast (Trailer)
Trailer 24 sec

All Episodes

De mening en het oordeel van je ouders hebben invloed op de keuzes die je maakt als kind.

Mar 29

13 min 37 sec

Hoewel steeds meer mensen in aanraking komen met edelstenen. Doordat ze bijvoorbeeld een edelsteen - passend bij hun sterrenbeeld - cadeau krijgen. Komt menigeen niet verder met edelstenen dan het neerleggen of bij zich dragen. Hoewel het een leuke introductie is, mis je de essentie als het gaat over de impact die edelstenen op jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfbewustzijn kan hebben. Graag neem ik je in deze podcast mee - waar wij bij De Verrijking graag zien - waar jij een start gaat maken in het gebruik van edelstenen.

Mar 1

15 min 27 sec

In deze podcast vertel ik je graag meer over de impact die emoties en gedachten hebben op de sfeer in je huis of werkruimte. Deze podcast is een onderdeel van De Verrijking - Edelstenenwinkel & Transformatie coaching in Maassluis. Geleid door Leonieke Paalvast samen met haar partner Cees Paalvast Bezoek onze webshop

Feb 22

13 min 49 sec