Bij Jorieke | Groot Nieuws Radio

Bij Jorieke | Groot Nieuws Radio

Bij Jorieke is elke maandag t/m donderdag van 10-12 uur te horen op Groot Nieuws Radio. Jorieke Eijlers praat met haar gasten over zeer diverse geloofsthema's. Dit christelijke radiostation is te beluisteren via DAB+, digitale televisie en wereldwijd via internet.

All Episodes

Voor de tweede keer ontvingen we Marion Lutke om te spreken over narcisme en de enorme schade die narcisten in hun omgeving aanrichten. Ze schreef er een boek over omdat ze merkte dat het thema enorm veel leeft en ze in haar praktijk veel vragen hierover krijgt. Na de vorige uitzending kreeg Marion zoveel reacties dat ze workshops gaf en extra gemotiveerd raakte dit boek te schrijven. Boek bestellen kan hier"https://grootnieuwsradio.kameel.nl/producten/boeken/nieuw/loskomen:9789492831606

Sep 14

57 min

Wie haar volgt op instagram of facebook weet dat Nieske Selles niet alleen maar de mooie kanten van het leven deelt. Toen ze kanker kreeg besloot ze ook dit proces, de gevoelens die erbij kwamen en de dieptepunten te delen. Deze podcast horen we over haar proces, wat het haar bracht toen het leven op scherp kwam te staan en welke keuzes ze nu maakt. Maar ook hoe God er wel en soms niet bij was. Reageren kan via www.grootnieuwsradio.nl/bijjorieke

Sep 10

59 min

Deze zomer heeft Jorieke het luisterboek van Verlangen naar Vrijheid ingesproken. We mogen je hier het eerste hoofdstuk gratis laten horen. Het hele luisterboek bestellen kan via https://www.luisterrijk.nl/luisterboek/9789043535250/verlangen-naar-vrijheid Liever een papieren boek: http://www.verlangennaarvrijheid.nl

Sep 1

28 min

Kwetsbaar durven zijn en de rauwe stukken van hun leven delen om zo anderen te helpen om ruimte te geven aan hun eigen verhaal, dat is de missie van de schrijvende schoonzussen Anna en Paula Korpershoek. In dit gesprek zou Jorieke ze allebei spreken, maar door (coronavrije) hoestbuien horen we alleen het verhaal van Paula. Ze vertelt over misbruik en machtsspelletjes waar ze mee te maken kreeg. Naast Paula's persoonlijke verhaal wil ik ook graag weten waarom ze geloven in de kracht van kwetsbaarheid en wat ze daar zelf van merken.

Aug 16

56 min

Iedere ouder wil graag goed voor zijn of haar kind zorgen, maar wat als het doorslaat, je jezelf onhaalbare doelen op legt of geen ontspanning meer kunt vinden in het ouderschap? Deze podcast deelt Danielle Koudijs hoe we mogen ontspannen en genieten van het moederschap en wat ze daarin zelf heeft geleerd.

Aug 10

55 min

Een kerk die zowel ruimte geeft aan Gods Geest als stevig gefundeerd is in Gods Woord, een kerk die zowel een veilige plek is voor de leden als helemaal open staat voor mensen van buiten en deze ook weet te bereiken, een kerk waar zowel waarheid als genade aanwezig zijn en waar traditie en vernieuwing elkaar versterken, bestaat dat? Volgens Arjen Zantingh is het mogelijk en is het ook dé manier om de kerk in Nederland aantrekkelijk en relevant te maken!

Aug 3

52 min

Dit wordt een heerlijke podcast, geloof me, vandaag hoef je even niks maar mag je heel veel, namelijk goed voor jezelf zorgen! Michelle van Dusseldorp zal uitleggen waarom het belangrijk is goed voor jezelf te zorgen en daarna deelt ze een heel aantal tips van hoe je dat kunt doen, daar zal voor iedereen iets bijzitten waarvan je denkt ohw ja heerlijk!

Jul 27

56 min

Een kijkje nemen in de hemel, daar kan je je toch maar weinig bij voorstellen. Het overkwam Marietta Davis in 1848 toen ze negen dagen in coma lag. In de hemel kreeg ze bijzondere dingen te zien zoals een plek waar gestorven babý’s liefdevol werden groot gebracht door hun beschermengelen, de overal tegenwoordige grootheid van God, maar ze kreeg ook een kijkje in de afgrond.

Jul 20

61 min

Deze podcast delen we de preek die Henk Binnendijk hield op 12 juli in de kerkdienst van Groot Nieuws Radio. Henk deelt zijn kernboodschap aan de hand van het thema 'de coronaproef'. Ook hoor je hoe Jorieke en Thijs met Henk de preek nabespreken.

Jul 14

49 min

Eten! We hebben het allemaal elke dag nodig, meerdere keren zelfs en tegelijk is het voor veel mensen een worsteling om gezond met eten om te gaan. Eten werkt ook door in veel aspecten van wie we zijn, hoe we functioneren en hoeveel energie we hebben voor alles wat we willen doen. Bewust worden van wat eten is, hoe we ermee omgaan en vooral in heel veel vrijheid met eten omgaan, dat is waar Sharon Numan en Henrike Weerstand zich in verdiept hebben en samen een boek over schreven!

Jul 5

60 min

Marco van der Straten besloot begin dit jaar naast zijn werk als hoofdredacteur bij EO Visie om uitvaartbegeleider te worden. Een opmerkelijke stap, waar een heel verhaal achter zit. We praten over dit bijzondere beroep, uitvaarten in coronatijd en hoe belangrijk de eerste rouwweek is voor nabestaanden.

Jun 29

48 min

Wat kan het voor ouders pittig zijn om de vrede in huis te bewaren. In de coronatijd moesten ouders niet alleen letten op de sociale en emotionele behoeftes van kinderen maar ook nog eens thuisonderwijs geven. Deze uitzending gaat over opvoeden, wat belangrijk is om kinderen mee te geven en waar je ontspannen in mag staan. We maakten deze in de coronacrisis, maar de tips en adviezen zijn altijd bruikbaar. Yvonne Bijl is orthopedagoog en moeder van vijf meiden. www.hartvoorschatten.nl

Jun 23

53 min

Wereldwijd zijn er demonstraties en betogingen om aandacht te vragen voor racisme en discriminatie na aanleiding van de dood van de Amerikaanse man George Floyd. Het thema blijkt steeds meer mensen van verschillende achtergronden op de been te brengen. Met Rivelino Rigters gaat Jorieke in gesprek over racisme in Nederland en we hebben hem gevraagd om te helpen begrijpen waar in Nederland het mis gaat en waarom witte Nederlands dat soms moeilijk kunnen zien.

Jun 15

60 min

Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met grote en kleine verliezen. Lang niet altijd krijgen die de aandacht die ze nodig hebben, waardoor veel mensen met onverwerkt verlies rondlopen. Deze podcast praat Jorieke met psychosociaal therapeut Judith Stoker. Je hoort hoe we als mensen om kunnen gaan met verlies en rouw en wat er gebeurd als verlies niet de aandacht krijgt die het verdiend. Hoe kan je naast iemand staan die rouwt om een overledene, wat zegt de Bijbel over verlies en hoe kan je verder met je leven na een ingrijpend verlies?

Jun 8

65 min

Psycholoog Marieke Meijer is een van de vaste gasten van Bij Jorieke. We spraken haar eerder over leven in vrijheid, ondanks alle omstandigheden je eigen keuzes mogen maken en hoe je kunt omgaan met gevoelens van angst en onzekerheid in onze menselijke drang naar controle. Toen we nadachten over gasten voor deze periode stond een nieuw gesprek met Marieke dan ook hoog op ons wensenlijstje, want hoe leef je in vrijheid terwijl de wereld om je heen in chaos verkeerd, hoe ga je om met angst, eenzaamheid en hamstergedrag, het komt allemaal voorbij!

Jun 1

58 min

Let op: twee weken terug hebben we de verkeerde uitzending met Hans Groeneboer op de podcast geplaatst. Dat was een zeer boeiend gesprek over persoonlijke groei en je doelen bereiken. We wilden dit gesprek van een maand geleden plaatsen, dus vandaag alsnog het gesprek over de rol van grootouders. Welke rol spelen ze in de opvoeding van kleinkinderen, wat geven de verschillende generaties aan elkaar door en hoe kan je er als grootouder voor zorgen dat jouw kind zo goed mogelijk voorbereid is om zelf weer een nieuwe generatie op te voeden.

May 25

59 min

Al heel snel kwamen er voorspellingen dat deze coronatijd voor zowel meer baby’s als meer echtscheiding zou gaan zorgen op termijn. Dit keer praat Jorieke met psycholoog en relatiecoach Cocky Drost over hoe je het leuk houdt als je wel erg veel op elkaars lip zit. Ook hebben we het over het effect op singles en praten we over de online sekscursus die Cocky net heeft gelanceerd en die je natuurlijk heel goed in deze tijd kunt doen. Kortom veel om over te praten!

May 18

53 min

Met Arie de Rover bespreek ik met regelmaat in Bij Jorieke het thema afgodjes, op welke aardse zekerheden kunnen we vertrouwen in plaats van op God. We bespraken al de afgod van het geld, religie en onrecht. We hoorden vaak van Arie hoe moeilijk het is om als mens zelfstandig die afgodjes af te breken en hij sprak vaak de woorden, misschien moet je dan maar om een crisis bidden. Die crisis daar zitten we midden in en wat een afgodjes vallen er van hun voetstuk, financiële afgodjes, maakbaarheid, sport, gezondheid, status, werk, aardse leiders, rol van familie, de religieuze afgod kan niet meer functioneren en ga zo maar door.

May 11

85 min

Waar wil je in het leven tijd aan besteden en hoe ontstaat er ruimte voor jouw persoonlijke doelen? Ieder mens is in beweging, maar waar beweeg je naartoe, waarin wil je ontwikkelen en wat wil je leren? Hans Groeneboer is contextueel therapeut en schrijft graag zijn verzamelde ervaringen op om anderen te laten zien hoe je kunt ontwikkelen en hoe je de schijnbare grote belemmeringen kunt overwinnen om je mooie en talentvolle jij eruit te laten komen.

May 4

59 min

Deel 4 van de serie met Bram Beute over de 4V's. Om je goed te kunnen verbinden met mensen om je heen is veiligheid en vertrouwen nodig en als die verbinding er is, ontstaat daar vrijheid. Die vrijheid is iets waar we allemaal diep van binnen naar verlangen en die we ook nodig hebben om gezonde relaties te ervaren. Coach Bram Beute vertelde eerder over veiligheid, vertrouwen en verbinding. Deze gesprekken staan ook op dit podcastkanaal.

Apr 27

57 min

In deze crisistijd hoor je veel mensen vragen stellen over het grote plaatje. Zo proberen we inzicht in en grip te krijgen op wat er allemaal aan het verschuiven is in ons eigen leven, ons land en de wereld. Wat betekent dit voor de toekomst van ons land, voor onze plek in de wereld en voor de maatschappij zoals we die altijd gekend hebben. We gaan niet proberen om alles te duiden. Wel stappen we met filosoof, socioloog en psycholoog Evert-Jan Ouweneel in een helikopter, stijgen een flink eind op en overzien de situatie waar we ons in bevinden van bovenaf. Daarna landen we weer in het hier en nu en kijken naar onszelf, wat doet de crisis met ons en onze manier van lezen en hoe verhouden we ons tot de naaste, onszelf en de schepping?

Apr 20

53 min

In deze crisistijd zoeken we verhalen uit ons archief die juist nu relevant zijn. Het gesprek met Aukelien van Abbema was in 2014, maar is zeer relevant voor deze periode waar velen te maken krijgen met eenzaamheid.

Apr 12

46 min

Dit gesprek van drie jaar geleden is zeer relevant in deze crisistijd en alle geloofsvragen die je daarbij kunt hebben. In het eerste deel lag de focus op het persoonlijk lijden en ziekte en dit tweede deel gaat over de grote geloofsvragen, waarom God niet (altijd) ingrijpt en waarom er lijden in de wereld is.

Apr 6

42 min

In deze crisistijd zoeken we in het archief van Bij Jorieke naar podcasts die aansluiten bij de vragen die nu gesteld worden. een van die vragen is: Waarom grijpt God niet in? Precies over dat onderwerp hebben we een tweeluik gemaakt met Wilkin van de Kamp (VrijZijn). In dit eerste deel gaat hij in op de vragen rondom ziekte en lijden, het volgende deel staat hij stil bij de grote levensvragen.

Mar 30

44 min

Na het uitbreken van de wereldwijde coronacrisis, zijn we op zoek gegaan naar uitzendingen die aansluiten bij de thematiek waar we vandaag de dag mee te maken hebben. Deze podcast hoor je een gesprek met schrijfster Mirjam van der Vegt. Ze gaat in op de vraag wat God ons eigenlijk beloofd als Hij zegt dat Hij altijd voor ons zal zorgen, hoe je mag leven van Gods overvloed, ook in tijden van tekort.

Mar 23

55 min

Een speciale podcast, namelijk de preek die Arie de Rover op 22 maart hield bij Groot Nieuws Radio rond het thema gezond leren leven. We maken met Arie een serie over de afgodjes die we in ons leven kunnen hebben en hoe we die steeds meer af mogen leggen. Een crisis is een uitstekende manier om je afgodjes onder ogen te komen, zo vertelt Arie vaak. Het kan ook veel onrust en angst oproepen, maar er zit een grote kans in om God de plek te geven in je leven die Hem toekomt.

Mar 22

32 min

In de Bijbel staat veel over de geestelijke strijd, maar wat moeten we daar vandaag de dag mee, hoe werkt de geestelijke wereld en hoe kan een mens gevangen zitten en bevrijd worden? Noortje Gooskens is een expert in de geestelijke wereld. Ze verdiepte zich er haar hele leven in en kreeg zo veel inzichten. Verder is ze ook nog arts, therapeut en spreekster.

Mar 16

59 min

Speciaal voor de 40 dagen tijd deze podcast over naar God luisteren in de stilte. Het klinkt zo makkelijk, maar hoe doe je dat? Jos Douma bespreekt met Jorieke een vorm van mediterend bidden om God te ontmoeten in een enkele Bijbeltekst. Jos is één van de schrijvers van het boek 'Samen luisteren in de stilte'. Jos legt daarin onder andere uit waarom hij voorstander is van samen God zoeken in de stilte.

Mar 9

51 min

Met coach Bram Beute zijn we bezig aan een serie over wat er nodig is om in vrijheid je eigen keuzes te maken en de verbinding met anderen te behouden. Want we zijn gemaakt voor verbinding, maar zo horden we in eerdere uitzendingen daar zijn veiligheid en vertrouwen belangrijke fundamenten voor. Deze podcast staat de verbinding centraal, mensen zoeken allemaal verbinding, maar toch kan die vaak ver weg of onbereikbaar voelen. Op het laatste deel (vrijheid) moet je nog even wachten, die komt na Jorieke haar verlof.

Mar 2

55 min

Deel 2 in de serie met coach Bram Beute over de fundamenten die nodig zijn om gezonde en vrije relaties aan te gaan met jezelf en de mensen om je heen. In deel 1 sprak Bram over de noodzaak van veiligheid en hoe je daaraan kunt werken. Deze podcast gaan we op dat fundament verder bouwen en kijken we naar het thema vertrouwen. Wat is vertrouwen, waarom gaat het zo diep, hoe kan je vertrouwen herstellen als het kapot is en welke vertrouwenstalen zijn er?

Feb 24

49 min

Veiligheid is een enorm belangrijke basisbehoefte van de mens. Een fundament om je leven op te bouwen. Maar wat als je dat in je vroege jeugd niet hebt gekregen? Wat zijn de gevolgen daarvan in je volwassen leven en hoe krijg je toch weer een basisveiligheid? Coach Bram Beute heeft als missie om mensen te helpen in echte verbinding te komen met zichzelf en anderen. Dit is deel één van in totaal vier uitzendingen met Bram wat er nodig is voor diepe menselijke relaties.

Feb 17

47 min

Stiltecoach en schrijfster Mirjam van der Vegt schreef zeven boekjes rondom thema’s waarin we meer rust kunnen ervaren, meer balans in ons leven kunnen vinden en vandaag praten we over het laatste deel dat gaat over kiezen. Waar zit de moeilijkheid om een keuze te maken, waarom zijn keuzes maken belangrijk en hoe pak je dit dan aan?

Feb 10

53 min

Een open gesprek hebben over seksualiteit dat klinkt zo heerlijk volwassen en goed om te doen, maar in de praktijk kan het best lastig zijn om punten waar je in de seksualiteit tegenaan loopt te bespreken. Corina Schipaanboord besloot daarom een boek te schrijven over zeer uiteenlopende onderwerpen rondom de seksualiteit en gewoon zeventien vrouwen te vragen open en eerlijk hun issues en ervaringen te delen. Dat vulde ze aan met de deskundigheid van onder ander Cocky Drost en zo werd het boek ‘vertrouwelijk’ geboren. Deze podcast zijn ze samen te gast!

Feb 3

54 min

Met coach Arie de Rover praten we verder in de serie over genade. Een van de afgoden die we in ons leven kunnen hebben, zijn relaties heel dichtbij, in onze families. Dat gebeurd als je ten diepste meer uit die relatie haalt dan bij God. Hoe staat dit je vrijheid in de weg? Wat zegt de Bijbel daarover? Wat heeft het voor gevolgen voor je kinderen als ze eigenlijk een afgodje voor je zijn?

Jan 27

61 min

De levensvisie die deze podcast centraal staat is boeiend, verrassend en innovatief. Improviserend leven helpt je het avontuur van het leven aan te gaan. Te gast is Mark Hage, schrijver van het boek spelenderwijs. We gaan van hem horen hoe Jezus improviserend leefde, hoe we allemaal een rijker leven kunnen krijgen door de improvisatielessen toe te passen en we ontkomen er niet aan, we gaan ook zelf een improvisatie oefening doen…

Jan 20

57 min

In dit gesprek praten we over de 'please disease' oftewel bezig zijn om het anderen naar de zin te maken omdat je bang bent zelf niet goed genoeg te zijn. Ongemerkt vertonen we allemaal please gedrag, ontdekten Carianne Ros en Michelle van Dusseldorp. In hun coachingspraktijken komen ze dagelijks mensen met pleasegedrag tegen. Ze schreven hun ervaringen op in het boek Nee is oke. www.meergenietenmindermoeten.nl Dit gesprek hoort bij het verdiepende materiaal van het boek 'verlangen naar vrijheid' van Jorieke en Thijs. www.verlangennaarvrijheid.nl

Jan 13

55 min

Te gast is Minister voor onderwijs en media Arie Slob. We richten ons tot de mens achter de minister, willen weten wat hem drijft, waar hij ’s nachts wakker van ligt, maar ook hoe het komt dat hij zo populair is. En wat wil hij nou echt bereikt hebben als deze kabinetsperiode erop zit?

Jan 6

64 min

Waar wil je in het leven tijd aan besteden en hoe ontstaat er ruimte voor jouw persoonlijke doelen? Ieder mens is in beweging, maar waar beweeg je naartoe, waarin wil je ontwikkelen en wat wil je leren? Hans Groeneboer is contextueel therapeut en schrijft graag zijn verzamelde ervaringen op om anderen te laten zien hoe je kunt ontwikkelen en hoe je de schijnbare grote belemmeringen kunt overwinnen om je mooie en talentvolle jij eruit te laten komen.

Dec 2019

59 min

Deze week een speciale podcast. In 2014 interviewde Jorieke Otto de Bruijne die vertelde over wat hij in zijn burn-out had geleerd van de profeet Elia. Er waren heel wat opvallend overeenkomsten tussen Elia en Otto en hij vertelde wat de lessen waren die hij in de stilte had geleerd. Dit gesprek hebben we weer opgezocht als achtergrond informatie bij ons boek Verlangen naar Vrijheid. Om meer van deze gesprekken te luisteren of het boek te bestellen ga je naar www.verlangennaarvrijheid.nl Als je daar bij het bestellen van een boek de code podcast gebruikt, betaal je geen verzendkosten!

Dec 2019

50 min

De Bijbel staat vol met inspirerende personages waar we over lezen maar waar we soms misschien helemaal niet zo heel veel vanaf weten… vandaag willen we daar een klein beetje verandering in brengen en ons gaan verdiepen in de Bijbelse persoon Noach. Deze is gekozen door schrijfster en spreekster Sarianne van Dalen. Van haar horen we hoe ze zichzelf herkent in Noach en welke lessen ze in zijn leven ziet die ook voor ons gelden.

Dec 2019

51 min

Wat lezen we in de Bijbel over genade? Kan je Gods genade verspelen door bepaalde zonde, en kan je ooit echt zeker weten of je gered bent? Willem de Vink neemt ons mee in zijn persoonlijke zoektocht naar een antwoord. Hij legt uit welke bekende theologische stromingen er zijn en waarom daar vaak angst om de hoek komt kijken, die volgens Willem geen plek hoeft te hebben in het leven met Jezus.

Dec 2019

51 min

Van je beperking je kracht maken, dat is wat Evelyn Koelewijn gedaan heeft. Het is ook de missie waar ze nu anderen mee wil inspireren en aanmoedigen om kwetsbaar te zijn, en zo als puur mens je leven te delen met je naasten. Evelyn heeft door zuurstoftekort bij haar geboorte haar hele leven als spasmes en hypermobiliteit.

Dec 2019

49 min

De laatste uitzending in de opvoedserie met psycholoog Michelle van Dusseldorp ! Vandaag kijken we naar de laatste opvoedfase van 16 tot en met 25 jaar! Wat zijn de cruciale opvoedelementen in deze leeftijdsfase, wat hebben deze adolescenten nog van hun ouders nodig? We kijken naar omgaan met conflicten, wat als kinderen andere keuzes maken, hoe laat je ze steeds verder los en op welke gebieden mag je ze nog begeleiden? De eerste drie afleveringen over opvoeden met Michelle zijn trouwens ook te vinden op dit podcastkanaal, mocht je (onverwacht) weer in de babyfase terecht komen, kan je het dus gewoon daar beluisteren..

Dec 2019

54 min

Voor hun omgeving leken Bart en Rianne het perfecte stel, met een prima huwelijk en een fijn gezin. Achter de voordeur was hun relatie al heel lang een naast elkaar leven en niet met elkaar. Ook het geloof waren ze in de loop van de jaren kwijt geraakt. Ze vertelden hun hele omgeving dat ze wilden gaan scheiden en op de avond dat Rianne meubels voor haar nieuwe huis aan het zoeken was, greep God wonderlijk in.

Nov 2019

54 min

Deze week werd bekend dat Samuel Lee de nieuwe theoloog des vaderlands is geworden. Een mooie aanleiding om het gesprek dat Jorieke in 2013 met hem had hier online te zetten. Centraal stond het bekeringsverhaal van Samuel, die op Saulusachtige wijze tot geloof is gekomen.

Nov 2019

45 min

Een gesprek na aanleiding van het boek de 'Otto biografie'. We krijgen een glimp van 70 jaar doen en denken van Otto de Bruijne. Het gaat hoe hij het zelf zegt niet over toen-dit-toen-dat, maar om de 'waarommetjes' en de 'waartoetjes'. Hoe ontstaan en veranderen opvattingen tijdens een mensenleven? En hoe wordt je eigenlijk steeds meer mens?

Nov 2019

60 min

In 2015 en 2016 was Jorieke maandenlang niet te horen op de radio. Ze had een burn-out en ging door een diepe identiteitscrisis. In deze documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal. De lessen die Jorieke leerde in haar crisis en de processen waar ze doorheen ging, heeft ze opgeschreven in het boek Verlangen naar Vrijheid www.verlangennaarvrijheid.nl Als je bij het boek bestellen de code 'podcast' gebruikt, betaal je geen verzendkosten!

Nov 2019

72 min

Deel 2 van het gesprek met Henk Binnendijk over zijn boek ‘Hoe ziet de hemel eruit’. Jorieke zocht hem in augustus op in zijn tuinhuis en daar spraken ze over allerlei thema’s die met de hemel te maken hebben. De hemel is niet iets enkel alleen voor later, de hemel is er nu al! En Henk beantwoord veel gestelde vragen over de hemel.

Nov 2019

58 min

In 2017 mocht ik Henk al eens opzoeken in zijn tuinhuisje, destijds spraken we over zijn boek het meesterwerk van God. Dit gesprek staat ook in drie delen op deze podcast. In dat gesprek, dat ging over openbaring, vroeg ik op bepaald moment aan Henk, hoe ziet de hemel er uit? Toen ik het voorwoord las van het boek waar we nu over gaan praten, las ik daar dat die vraag voor Henk de aanleiding is geweest om een boek over de hemel te schrijven. Volgende week deel 2 van dit mooie gesprek over de hemel, en hoe die nu al invloed heeft op ons leven op aarde.

Oct 2019

59 min

Met deze podcast zoeken we de rust op!! In de hectiek van een volle agenda kan het zijn dat het gewone leven je aanvliegt, daarom aandacht voor (preventief) rust zoeken. Waarom vinden we rust inbouwen in ons ‘normale’ leven zo lastig? Onze gast psycholoog Fija van der Weide kent dat verlangen naar rust en heeft in haar leven flink wat inzichten mogen opdoen die ze met ons gaat delen! Ook heeft ze het opgeschreven in het boek ‘Hoe krijg ik meer rust in mijn leven.’

Oct 2019

50 min

Cookie policy

We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes. By using our website and our services, you agree to our use of cookies as described in our Cookie Policy.