Mwah Gaming Podcast

Mwah Gaming Podcast

Elke woensdag een nieuwe podcast over het laatste nieuws in gaming, feitjes, meningen en een flinke dosis nostalgie.

All Episodes

In deze 161e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het over de Golden Joystick Awards, zien we dat er een tweede leven bestaat voor Cyberpunk 2077, hebben we het over het vertrek van streamer Ludwig vanuit Twitch naar YouTube en hebben we nog veel meer nieuws! Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Dec 1

1 hr 50 min

In deze 160e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het over o.a. de aankomende (en huidige) Black Friday Deals, duiken we weer eens in de wereld van Activison Blizzard en de CEO Bobby Kotick, nemen we ook nog even een kijkje hoe het ervoor staat met Rockstar en de GTA Trilogy Remastered Edition en hebben we nog veel meer nieuws! Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Nov 25

1 hr 49 min

In deze 159e aflevering hebben we het uitgebreid over het wel en wee van de GTA Trilogy Definitive Edition en de problemen die daarbij zijn komen kijken, zijn de nominaties van de jaarlijkse Game Awards bekend gemaakt, hebben we het tijdens het nieuws over onder andere The Elder Scrolls 6, Nintendo en Pokémon leaks, Xbox en nog veel meer! Ook spelen we weer een spannende Quiz! Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Nov 17

1 hr 59 min

In deze 158e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we een review klaar voor Forza Horizon 5 en Guardians of the Galaxy, behandelen we het nieuws over onder andere Overwatch 2, Diablo 4, NFT's in games en nog veel meer! Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Nov 10

2 hr 7 min

In deze aflevering neemt Dennis voor het eerst plaats aan de Mwah Podcast tafel, hebben we het over Riders Republic, Activision Blizzard, veel Ubisoft nieuws (en veel uitstel), stream-praat en zoals elke week een spannende Quiz! Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Nov 3

1 hr 33 min

In deze 156e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we Melle aan tafel, is Bart op vakantie, heeft Gijs maar liefst 3,5 uur Riders Republic kunnen spelen, hebben we geruchten over een nieuwe Splinter Cell game, kijken we naar updates van Overwacht, een nieuwe game van de maker van Stardew Valley en nog veel meer! Ook spelen we deze week weer een spannende quiz, met de lekker G! Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Oct 27

1 hr 37 min

In deze 155e aflevering is Lesley terug, heeft Gijs geen griep meer, is Bart gewoon Bart, hebben we het over Farcry 6, Back 4 Blood, de Battlefield 2042 beta, nieuws omtrent Activision Blizzard, EA, FIFA en nog veel meer! Ook spelen we zoals elke week weer een spannende Quiz! Onze website:
 mwahgaming.com Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Oct 20

2 hr 6 min

In deze aflevering van de Mwah Gaming Podcast is Lesley nog steeds op vakantie, maar haakt in op afstand, is Gijs wat ziek en kucht zichzelf door de aflevering heen, hebben we Dennis (aka DezzNytes) te gast voor een heuse redemption Arc voor hem én voor Pokémon en is Bart deze week de Quizmaster! Verder behandelen we het nieuws over onder andere FIFA, Smash Brothers, Genshin Impact en meer! Onze website:
 mwahgaming.com Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Oct 6

1 hr 50 min

In deze 153e aflevering is Lesley op vakantie, nemen Gijs en Bart het volledig over, hebben ze hiervoor Stanley die aanschuift (die we kennen van de website die de quiz scores bijhoudt), hebben we het over Nintendo Direct, Brave New World en nog veel meer! Ook spelen de heren een spannende Quiz, gebaseerd op Gijs! Onze website:
 mwahgaming.com Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Sep 29

1 hr 42 min

In deze 152e aflevering hebben we het over de Call of Duty: Vanguard beta, duiken we in Fortnite merchandise in de vorm van collabs met Balenciaga, is er een nieuwe Star Wars game op komst en hebben we nog veel meer nieuws! Onze website:
 mwahgaming.com Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Sep 22

1 hr 28 min

In deze 151e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het uitgebreid over de Sony Playstation Showcase, heeft Lesley Deathloop gespeeld, kijken we naar de laatste geruchten omtrent GPU's en Nvidia, hebben we het over Twitch en spelen we zoals altijd een spannende Quiz! Onze website:
 mwahgaming.com Join de Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Sep 15

1 hr 45 min

In deze 150e stream hebben we het over de nieuwe game 12 Minutes, gaan we in een vogelvlucht over Gamescom heen, bespreken we nieuwe details van Forza Horizon 5, Resident Evil, Dr Disrespect en hebben we het over de hardware updates van nu! Onze website:
 mwahgaming.com Join onze Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Sep 8

1 hr 52 min

In deze 149e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het over strategiegame Humankind, narrative game Road 96, bekijken we de presentatie van Pokémon en de nieuwe games die eraan zitten te komen, behandelen we het overige nieuws over o.a. Call of Duty Vanguard, Halo, Razer en nog veel meer! Ook spelen we zoals elke week weer een spannende Quiz! Onze website:
 mwahgaming.com Join onze Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Aug 25

1 hr 56 min

In deze 148e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het uitgebreid over de beta van Back 4 Blood, kijken we naar de huidige situatie van Activision Blizzard en behandelen we het overige nieuws over o.a. hardware en uitgestelde games! Ook is er zoals elke week een spannende quiz! Onze website:
 mwahgaming.com Join onze Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Aug 11

1 hr 53 min

In deze 147e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het uitgebreid over wat we de afgelopen weken gespeeld hebben, nemen we een kijkje naar de Steam Deck, behandelen we het nieuws over onder andere Battlefield 2042, de aanklacht tegen Activision-Blizzard en Harde Waren en hebben we zoals elke week een spannende Quiz! Onze website: 
mwahgaming.com Join onze Discord!
 discord.gg/HKrSxBw

Jul 28

2 hr 1 min

In deze 146e aflevering hebben we het over de State of Play van Playstation, onze verzameling aan games die we gekocht hebben tijdens de Steam Sale, het nieuws over onder andere Nintendo en EA en hebben we zoals elke week en spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jul 14

1 hr 48 min

In deze 145e aflevering kondigen we voor het allereerst een tropenschema/tropenrooster aan, waarbij we in de maanden juli en augustus slechts om de week een aflevering uitbrengen. Verder praten we over de struggles van Oculus, de pracht van innovatie vanuit de nieuwe Halo game en frustratie naar het hoge loon van Bobby Kotick. Verder hebben we zoals elke aflevering een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jun 30

1 hr 51 min

In deze 144e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het uitgebreid over de E3 en de noemenswaardige aankondigingen en onze eigen hoogtepunten. Verder hebben we kort nieuws over Cyberpunk 2077 en Overwatch en hebben we zoals elke week een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jun 16

1 hr 53 min

In deze 143e aflevering van de Mwah Gaming Podcast heeft Lesley een PS5 weten te bemachtigen, spreken we onze voorspellingen en hoop uit over de aankomende E3 beurs en de Summer Game Fest aftrap, behandelen we het nieuws over onder andere kipnuggets, Ubisoft en Nintendo en hebben we zoals elke week een zinderende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jun 9

1 hr 46 min

In deze 142e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het onder andere over de Computex beurs en het hardware nieuws wat daarbij kwam kijken, een korte preview van Biomutant en Knockout city, nemen we je door het nieuws over onder andere Battlefield 6, EA en nog een lading aan aankondigingen als pre-party voor de aankomende E3 beurs en hebben we zoals altijd een spannende Quiz! Onze website: https://mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jun 2

1 hr 55 min

In deze 141e aflevering hebben we het over onder andere Overwatch 2, Bathtub streamers, JJ Abrams en de Portal film, de aankomende GPU's van Intel, Summer Game Fest en nog veel meer! Zoals elke week, spelen we ook weer een spannende quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

May 26

1 hr 54 min

In deze 140e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het uitgebreid over Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids, heeft Lesley Eindelijk Resident Evil Village uitgespeeld, heeft Gijs eindelijk Cyberpunk 2077 uitgespeeld, behandelen we het nieuws over o.a. Twitch, Warzone, en Blizzard en hebben we zoals elke week een spannende quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

May 19

1 hr 41 min

Deze week in de 139e aflevering van de Mwah Gaming Podcast: Een spoiler-vrije review van Resident Evil Village, zonder Resident Evil 7 te spoilen! Het Nieuws van deze week met onder andere nieuws over Overwatch 2,The Division 2.5, PlayStation 5 Slim en PlayStation VR2! Ook hebben we zoals elke week een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

May 12

1 hr 42 min

In deze 138e aflevering zitten we weer samen aan 1 tafel, hebben we het uitgebreid over de beta van xCloud, het functioneren van Stadia en de side-by-side vergelijking van deze twee streamingdiensten op iOS, behandelen we het nieuws over o.a. Epic Games, Microsoft en CD Projekt Red en hebben we zoals elke week een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

May 5

1 hr 47 min

In deze 137e aflevering delven we in de wereld van het tekort aan grafische kaarten, bekijken we de huidige marktprijs en waarde van deze kaarten, hebben we goede hoop voor in de (niet zo) nabije toekomst, behandelen het nieuws over onder andere CD Projekt Red, Battlefield, Call of Duty en de E3 beurs! Ook spelen we zoals elke week een spannende quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Apr 28

1 hr 47 min

In deze 136e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het uitgebreid over de Resident Evil Showcase, Nintendo Indie World, behandelen we het Nieuws over onder andere Blizzard, Xbox xCloud, CD Projekt Red en nog veel meer! Ook spelen we zoals elke week de spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Apr 21

1 hr 53 min

In deze 135e aflevering hebben we Dennis (aka DezzNytes) te gast, vragen we hem van alles over zijn favoriete games, mental health, streamen en meer! Ook behandelen we zoals elke week het nieuws en spelen we een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw DezzNytes: https://www.twitch.tv/dezznytes https://www.instagram.com/dezznytes/ https://twitter.com/DezzNytes

Apr 14

1 hr 56 min

In deze 134e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we een oude bekende weer eens in de uitzending! Met flauwe grappen, meningen en een vlamnieuwe website, komt Patrick ons even vertellen waar hij allemaal mee bezig is! Verder behandelen we ook het nieuws over onder andere Tencent, game beurzen en nog veel meer! Ook hebben we zoals elke week een spannende quiz! Instakilled, de nieuwe website van Patrick: https://instakilled.com/ Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Apr 7

1 hr 39 min

In deze 133e aflevering hebben we het over Watch Dogs Legion Online en het falen ervan, behandelen we het nieuws over onder andere de nieuwe installments van Battlefield en Call of Duty en spelen we zoals elke week een spannende Quiz!

Mar 31

1 hr 44 min

In deze 132e aflevering is Lesley jarig, hebben we heel veel nieuws over onder andere de nieuwe PSVR, Rainbow Six Quarantine, Watch Dogs: Legion, Xbox One koelkasten en nog veel meer! Ook hebben we zoals elke week een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Mar 24

1 hr 48 min

In deze 131e aflevering zit Lesley in een bungalow bij te komen van een bijna 14-uur durende livestream, heeft hij ook de Oculus Quest 2 aangeschaft, behandelen we het nieuws over o.a. Roblox, GTA Online en Overwatch en hebben we zoals elke week de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Mar 17

1 hr 43 min

In deze 130e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het over Lesley's 12-uur stream van aankomende zaterdag 13 maart en de uitdagingen die daarbij komen kijken, behandelen we het nieuws over o.a. Loot Boxes, Nintendo Switch 4K en Apex Legends! Ook hebben we zoals elke week weer een spannende quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Mar 10

1 hr 38 min

In deze 129e aflevering bespreken Gijs en Lesley de Demo van Outriders, gaan we in een vogelvlucht over de (voor ons) interessante onderdelen van de State of Play, behandelen we nieuws over onder andere Fall Guys en EA en hebben we zoals elke week een spannende quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Mar 3

1 hr 30 min

In deze 128e aflevering behandelen we BlizzConline met nieuws over Diablo 4, Diablo Remasters, World of Warcraft en Overwatch 2, gaan we in een vogelvlucht door Nintendo Direct heen, behandelen we het overige nieuws en hebben we zoals elke week een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Feb 24

1 hr 45 min

In deze 127e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het over Valheim, Bart's Assassin's Creed Valhalla verslaving, scalpers en hoe zielig ze zijn, nog meer frustratie in hardware en zoals elke week een spannende Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Feb 17

1 hr 26 min

In deze 126e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we het kort over onder andere Valheim, behandelen we het vele nieuws over o.a. CD Projekt Red, Apple, Blizzard en nog veel veel meer! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Feb 10

1 hr 50 min

In deze 125e aflevering heeft Bart het een en ander te ranten over Google Stadia en het sluiten van hun studio's, behandelen we het nieuws over onder andere Reddit, GameStop, IKEA en nog veel meer! Ook spelen we zoals elke week de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Feb 3

1 hr 39 min

In deze 124e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we Tim Janssen (beter bekend als CHIMU84) op bezoek! Hij verteld ons over zijn inzamelingsacties voor Stiching 113, de (minstens) 12 uur durende livestream op 30 januari, Diablo op zijn opa's computer en welke games hij als eerste speelde! Verder behandelen we het Nieuws en spelen we zoals elke week een spannende quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw Twitch Kanaal van CHIMU84: https://www.twitch.tv/chimu84 Website Stichting 113: https://www.113.nl/

Jan 27

1 hr 38 min

In deze 123e aflevering van de Mwah Gaming Podcast, hebben we het uitgebreid over onze week in gaming, streams, Overwatch en realiseren we ons dat we een heel eind kunnen ouwehoeren zonder een onderwerp te hebben. Dit is een beetje zoals deze tekst, waarbij ik eigenlijk uitleg dat we het eigenlijk nergens over hebben gehad, met veel te veel woorden. Verder hebben we nog het Nieuws met o.a. CES nieuws, hardware talk en meer! Ook doen we zoals (bijna) elke week de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jan 20

1 hr 36 min

In deze 122e aflevering van de Mwah Gaming Podcast kijken we naar de CES 2021 (of wat er in ieder geval zover relevant lijkt te zijn voor ons gamers) behandelen we het nieuws over o.a. Cyberpunk 2077, Twitch Records, AGDQ 2021 en meer! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jan 13

1 hr 34 min

In deze 121e aflevering kijken we vooruit naar 2021, wat er op de planning staat qua releases, of in ieder geval hopen dat er gereleased wordt, behandelen we het Nieuws met onder andere Awesome Games Done Quick, Ubisoft en Nintendo en spelen we zoal elke week de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Jan 6

1 hr 42 min

In deze 120e aflevering blikken we terug op een bizar en bijzonder jaar. We kijken naar de hoogtepunten, dieptepunten en presenteren wij onze jaarlijstjes! Verder behandelen we het Nieuws en zoals elke week staat er een Quiz op het programma! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Dec 2020

2 hr 9 min

In deze 119e aflevering hebben we Tim te gast aangezien Bart nog een weekje flink beter aan het worden is, kijken we per week aan wat Cyberpunk 2077 ons voor nieuws en ongein brengt, behandelen we het overige nieuws met onder andere Stardew Valley, sales en Among Us en hebben we, na een week van afwezigheid, weer een Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Dec 2020

1 hr 28 min

In deze 118e aflevering van de Mwah Gaming Podcast is Bart helaas ziek, maar praten Gijs en Lesley je bij over Cyberpunk 2077 en de drama die daarbij komt kijken, hebben we het over The Game Awards 2020 waarbij we veel winnaars zagen en een stapel aan aankondigingen, behandelen we het nieuws en hebben we helaas geen Quiz deze week, om het Gijs niet té makkelijk te maken! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Dec 2020

1 hr 31 min

In deze 117e aflevering zijn de meningen wat verdeeld over Immortals Fenyx Rising, bekijken we de nieuwste AMD 6900XT videokaart, behandelen we het overige nieuws met onder andere nieuws over Cyberpunk 2077, Persona 5 en nieuwe geruchten over de 30-series Ti-kaarten en hebben we zoals elke week de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Dec 2020

1 hr 46 min

In deze 116e aflevering hebben we Black Friday achter de rug, heeft Lesley een dagje mogen spelen met de PS5 en noemt hij zijn bevindingen, behandelen we het nieuws met onder andere de PlayStation 5, RTX 3060Ti & meer en zoals elke week spelen we de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Dec 2020

1 hr 29 min

In deze 115e aflevering nemen we een kijkje naar de nominaties van de aankomende Game Awards, hebben we uitgebreid nieuws voor je met betrekking tot Next-Gen Gaming, behandelen we het overige nieuws en hebben we zoals altijd een spannende quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Nov 2020

1 hr 55 min

In deze 114e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we een korte review van Call of Duty: Black Ops Cold War voor je, spuien we onze mening over het tekortkomen aan hardware in deze tijd, behandelen we het overige nieuws over o.a. Assassin's Creed Valhalla en hebben we zoals elke week de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Nov 2020

1 hr 44 min

In deze 113e aflevering van de Mwah Gaming Podcast hebben we Assassin's Creed Valhalla wat kunnen spelen, staan we stil bij de release van de Xbox Series X en de Series S, behandelen we het wekelijkse nieuws en hebben we zoals altijd een Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Nov 2020

1 hr 33 min

In deze 112e aflevering kijken we naar de AMD presentatie waarbij ze hun nieuwe grafische kaarten lieten zien, duiken we in Watch Dogs: Legion, behandelen we het overige nieuws over o.a. de DualSense 5 en hebben we zoals elke week de Quiz! Onze website: mwahgaming.com Join onze Discord! discord.gg/HKrSxBw

Nov 2020

1 hr 40 min