The Lead Drive-in Podcast

Wendy Kerssens

Krijg een frisse blik op online leadgeneratie, marketing en ondernemen. Vol wake-up calls, behind the scenes stories en inspirerende interviews met ondernemers die hun geheimen prijs geven over hoe zij nieuwe leads en klanten aantrekken. Abonneer je direct en mis geen aflevering:

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn Ondernemen, Marketing, Social Media Marketing, Content Marketing en E-mailmarketing. Ik wil met deze podcast jou inspireren om je business en leven naar een hogere standaard te brengen.

All Episodes

Het is Cookiemonster tijd. Privacy! Met de nieuwe iOS updates is er veel aan het veranderen. En dit is nog maar het begin, er gaat vanwege wetgeving nog heel veel meer veranderen qua privacy en dat heeft gevolgen voor jouw online marketing. In deze podcast neem ik je mee in een aantal van de wijzigingen en deel ik met je waar je op in kunt zetten als ondernemer. Zeker als je werkt met funnels en e-mailmarketing dan is deze podcast een must-listen. Wil je meer informatie? Ga naar wendykerssens.nl of volg mij op Instagram @ wendykers.

Nov 21

19 min 12 sec

Als ondernemer ben je zelf je grootste saboteur. Vaak heb je dat pas door als je wordt gespiegeld. In deze podcast deel ik een aantal cases met je van ondernemers waarin zij zelf de saboteur van hun bedrijfsgroei zijn. Als reminder voor jou om scherp te blijven op je blinde vlekken en je 100% verantwoordelijkheid pakt over jouw business en leven.

Nov 14

19 min 35 sec

Wat geef je prioriteit als er van alles op je bordje ligt en ook alles belangrijk lijkt? Daar deel ik meer over in deze podcast en ik geef je een handige manier van naar je taken kijken waarmee jij eenvoudig de keuze kunt maken wat prioriteit heeft en wat niet.

Nov 7

15 min 29 sec

Je gevoel kan ontzettend de groei van je business saboteren. Leuk hoor al die parochie voor ondernemen vanuit je gevoel. Maar haal de boel alsjeblieft niet door elkaar. Want oh boy, wat kan je gevoel namelijk ongelofelijk je business saboteren. Ik bespreek in deze podcast meerdere voorbeelden die ik in de praktijk heb gezien over hoe ondernemers drastische beslissingen wilden nemen in hun online marketing & sales op basis van gevoel. MAAR die ondernemers kwamen er naar het bekijken van de echte harde feiten toch heel snel op terug.

Oct 31

13 min 47 sec

Als je denkt dat je alles in je business zelf veel sneller of beter kunt, dan is het waarschijnlijk wat lastig voor je om taken uit te besteden aan anderen. Je hebt nu eenmaal een torenhoge ambitie en veel kennis wat lastig is om over te dragen aan anderen. Maar ja, je wilt naar het volgende level. Als je je hierin herkent, dan is deze podcast voor jou!

Oct 24

19 min 34 sec

Google Marketing is bij veel online course creators & business coaches vaak een beetje een ondergeschoven kindje, is mijn ervaring. De focus ligt meer op de socials om meer leads en klanten aan te trekken. Dit, terwijl ook Google je enorm veel waardevolle leads en klanten kan opleveren. In deze podcast interview ik Suzan van Heck, eigenaresse van CaseMarketing en gecertificeerd Google Ads specialist. In dit interview deelt zij wanneer het interessant is om te adverteren op Google en wanneer niet. Ook deelt Suzan hoe zij haar succesvolle agency en online business de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Als je meer mensen wilt bereiken en meer de breedte wilt opzoeken is dit een must-listen!

Oct 17

55 min 39 sec

Door middel van deze podcast wel ik je even na laten denken over jouw digital marketing strategie. Op welke pilaren zet je in? Werk je structureel aan een stevige basisfundament of ben je misschien onbewust toch nog te afhankelijk van 1 kanaal? Ik deel in deze podcast een handig model met je waardoor je wat meer overzicht krijgt.

Oct 10

16 min 2 sec

De online markt is ontzettend in beweging. De activiteiten die eerder onwijs onwijs goed werkten en campagnes die eerder echt moeiteloos liepen, lopen nu bij veel online ondernemers niet meer zoals ze gewend waren. Dat leads veel duurder worden. De advertentiekosten via Facebook en Instagram toenemen. Misschien herken je dit zelf ook wel. De hele wereld is flink in beweging. Ook marketingland. Alles verandert en er wordt veel door elkaar geschud. In deze podcast neem ik je mee in mijn visie op deze ontwikkelingen en hoe jij hier in de praktijk met je business mee om kunt gaan. Genoemde links in deze podcast: wendykerssens.nl/magazine

Oct 3

11 min 11 sec

#80 - Van financieel onafhankelijk naar financieel vrij by Wendy Kerssens

Sep 26

15 min 13 sec

Iets waar je een enorme weerstand tegen hebt toch doen. Wat levert dat je op? Afgelopen week was ik op yoga retreat in Italië. Ik deed daar dingen die way way uit mijn comfortzone waren. In deze podcast deel ik over deze ervaringen EN wat het mij heeft opgeleverd.

Sep 19

26 min 30 sec

Ondernemers zijn er koning in te roepen: “Ik wil groeien”. Maar wil je dat ook echt? Ben je bereid om door het oncomfortabele heen te gaan? Groeien is namelijk alleen echt leuk als je terugkijkt. Dan zie je wat een periode of situatie jou heeft opgeleverd. Kijk je (hoop ik) met trots terug hoe je daarmee bent omgegaan of wat je ervan hebt geleerd. Groei op zichzelf is namelijk niet per definitie alleen maar leuk. Groei zelf doet vaak zeer, is oncomfortabel, soms irritant of frustrerend. De vraag is, ben jij bereid om dat aan te kijken en daar doorheen te gaan? Of speel je liever struisvogel, of wijs je met je vinger, omdat dat makkelijker is. Wil je groeien? Pak de verantwoording over je eigen business en leven. In deze podcast aflevering deel ik o.a. hoe je een enorme groeisprong kunt maken. En welke situaties bij mij, in zowel mijn business als leven, voor een enorme groeisprong hebben gezorgd. Welke situatie heeft bij jou voor een enorme groeisprong gezorgd?

Sep 5

10 min 50 sec

Velen dromen ervan. Slechts enkele online ondernemers draaien ze. 6-figure lanceringen. De afgelopen jaren heb ik bij heel veel digital leaders behind the scenes mogen meekijken en adviseren. Ik ontdekte dat er een aantal gouden spelregels zijn die zij toepassen om tot een 6-figure launch te komen. Spelregels die anderen vaak laten zitten. Ik deel er uitgebreid over in deze podcast aflevering.

Aug 29

17 min 36 sec

In deze podcast een interview dat al even op mijn wishlist stond. Ik ga vandaag in gesprek met Mirjam Hegger, de podcast expert van Nederland en eigenaresse van de Podcast Masters Academy. En dit stond niet voor niks al even op mijn wishlist. Want naast dat ik zelf ook gek ben op podcasten en het een fantastisch marketingmiddel vind, IS podcasten as we speak ook gewoon HOT HOT HOT. Of je nu al een podcast hebt of het misschien nog aan het overwegen bent, het maakt niet uit. Dit interview is hoe dan ook interessant om naar te luisteren. Je ontdekt in deze podcast: - Hoe je direct goed je podcast start - Wat de valkuilen zijn - Hoe je meer luisteraars krijgt voor je podcast - Slimme manieren waarop je geld kunt verdienen met je podcast Of je nu al een podcast hebt of dit nog aan het overwegen bent. Deze podcast moet je zeker luisteren als je het optimale uit je podcast wilt halen! Links genoemd in de podcast: Website Mirjam Hegger: https://mirjamhegger.nl/ Gratis podcast Stappenplan: https://mirjamhegger.nl/stappenplan/ Podcast Masters Academy: https://mirjamhegger.nl/academy/ Instagram Mirjam Hegger: https://www.instagram.com/mirjamheggerpodcastexpert/

Aug 22

1 hr 2 min

Lately zie ik veel ondernemers met grote haast. Grote haast om NU heel veel te verkopen. Maar wat vertel jij jezelf? Wie ben je als je het wel goed verkoopt? Wie ben je als je het niet goed verkoopt? Jij bent degene die er een stempel op plakt. Maar feitelijk ben jij niks anders. Er heeft alleen wel of niet een Mijn grootste “uitglijders” in mijn hoofd zijn echt mijn grootste lessen geweest. Anders had ik niet nu hier zo ontspannen als ondernemer gestaan. Meer hierover deel ik in mijn nieuwste podcast aflevering: 'Van een race tegen de klok naar relaxed ondernemen.'

Aug 15

14 min 45 sec

Weet je wat het verborgen geheim is van 7-figure ondernemers? Zij kennen hun cijfers en weten precies aan welke knoppen ze moeten draaien om er meer uit te krijgen. Opschalen kan niet zonder dat je je cijfers kent. Oké, theoretisch kan het. Maar of het slim is… Het scheelt je enorm veel tijd en energie als je wel je cijfers kent. Groeien begint met inzicht. Maar ja, die data zit in allerlei systemen zoals je mail- en webinarsysteem en Facebook. Waarschijnlijk vind je het oersaai om daar iedere week je data uit te halen. Hoe kun je daar slim mee omgaan? In deze aflevering van The Lead Drive-in podcast spreek ik hierover met Dashboard expert Rogier van Wagtendonk. Als er bij jou nog wel wat te winnen valt op het gebied van data zou ik zeker even luisteren.

Aug 8

26 min 16 sec

Vakantiemodus = AAN Ohhh wat heerlijk, ik heb gewoon 2 weken ECHT vakantie. Nu denk je misschien hoezo is dat bijzonder? Nou dit was 1 van de redenen dat ik vorig jaar het roer heb omgegooid. Ik had dat al jaren niet meer echt gehad. Ja ik ging weg, ja ik deed veel leuke dingen en trips. Maar die laptop was altijd mee en moest toch altijd wel even open. Dat vond ik overigens destijds niet erg, don’t get me wrong, maar mijn verlangen groeide naar dat niet meer te hoeven doen. Ik wilde ook zo nu en dan 100% vrij kunnen zijn zonder dat ik nog een campagne in de gaten moest houden of moest checken of er nood aan de man was bij mijn team. Echt loskoppelen, om daarna weer volle bak te kunnen gaan. En hallelujah dit jaar is dat super goed gelukt en nu staan er weer 2 vrije weken voor de boeg. Heerlijk even loskoppelen. Dat betekent deze week ook even geen nieuwe solo podcast aflevering. Maar een podcast aflevering waarin ik wordt geïnterviewd door Liza van der Veeken voor de 100% Lefwijf Show. In dit interview deel ik wat mijn wekelijkse en dagelijkse routines zijn om 100% te kunnen ondernemen op mijn voorwaarden. Het is een heel leuk gesprek geworden.

Aug 1

53 min 55 sec

Vorige week kwam ik mijzelf weer even lekker tegen businesswise. Ik heb een groot marketingproject volledig uitbesteed. Waar o.a. een aantal mensen voor worden geïnterviewd. In het kader van denk in WHO not HOW dacht ik lekker, dan kan ik snelheid maken. Een mooi project met impact neerzetten, zonder dat het veel van mijn tijd kost. En toch kwamen er weer van die stemmetjes. Dacht ik, moet ik toch niet even controleren wat voor een vragen er precies gesteld gaan worden in de interviews? BIJNA ging ik mij met dit project bemoeien. De eerste letters stonden al in de e-mail. Terwijl ik mij vooraf voorgenomen had dit juist niet te doen. Tot het moment dat ik mezelf herpakte. Ik besloot dat ik helemaal niks ging doen. En zeker niet mijn eigen business onnodig vertragen. Maar weer die switch te maken naar vertrouwen. Vertrouwen dat er straks een fantastisch eindproduct ligt. Er zitten fantastische mensen op, die knettergoed zijn in hun vak. Dus dat kan niet anders. Maar die controle loslaten is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Ik zie het ook veel bij mijn klanten gebeuren. Teveel bezig zijn met de details die niet zo relevant zijn. Zo hield een klant zich wekelijks 30 minuten bezig met welk geluidsfragmenten er uit zijn podcast moest worden geknipt i.p.v. dit lekker aan de podcast-editor over te laten. Soms ogenschijnlijk kleine dingen die erin sluipen. Die je zelf niet meer ziet. En die dingen zijn, juist als je minder wilt werken en wilt doorgroeien, absoluut de dingen die je hebt los te laten. Heb jij zo nu en dan ook moeite met loslaten?

Jul 25

13 min 23 sec

Als jij een ondernemer bent die meer omzet uit zijn lanceringen wilt halen is de kans groot dat jij je focust op hoe je meer mensen kunt aantrekken. Alhoewel dit natuurlijk een belangrijke factor is, is dit 9 van de 10 keer niet waar je het snelst je winst mee vergroot. Vaak ligt deze snelle winst in het verbeteren van je lanceringen. Alleen, even de cijfers analyseren van je launch, dat sla je vaak over, want geen zin in. Kost tijd. Liever verzin je weer wat nieuws. En ik weet, dit gaat vaak onbewust. Maar besef je, zo saboteer je wel je eigen groei. En blijf je vooral heel veel aan het werk. Terwijl je ook je werkuren kunt halveren en je winst kunt verdubbelen. Niet door perse meer te doen, maar door het beter te doen. In mijn podcast aflevering #71 vertel ik over hoe ik voor een klant haar challenge onder de loep nam, en ik daarin tot een interessante ontdekking kwam, die haar veel gaat opleveren.

Jul 18

10 min 16 sec

De nummer 1 reden waarom je je programma of dienst nu nog niet flink verkoopt, is een reden waar de meeste ondernemers vaak niet direct aan denken. Mijn ervaring is dat de ondernemers denken dat zij gewoon een groter publiek aan moeten trekken. Meer nieuwe leads naar zich toe moeten trekken. Als meer mensen ervan weten dan verkoopt het wel. Hoewel dat absoluut een factor is die van invloed is op je aantal verkopen, is dit niet de nummer 1 reden. De nummer 1 reden is iets anders. Iets waar de meeste ondernemers niet direct aan denken.

Jul 11

8 min 31 sec

Kriebelt het bij jou ook om in het najaar te gaan knallen? Benut deze zomer om een groter publiek op te bouwen want als je een publiek hebt kun je keer op keer verkopen. In deze aflevering neem ik je mee hoe jij een groter publiek online kunt opbouwen.

Jul 7

7 min 28 sec

Ik ben gestopt met mij schuldig te voelen als ik “gewoon” op maandag naar het strand ga. Of om het buitensporig te vinden om op een dinsdag gewoon op een terras met jezelf te gaan lunchen. Maar ik heb ook een infrastructuur voor mijzelf gecreëerd om mij iedere dag zo goed als mogelijk te kunnen voelen. Ik sta nu niet meer altijd “aan” (bye bye Facebook campagnes die altijd aan staan). Maar ook regelmatig volledig uit. En dat is een groot cadeau aan mijzelf. Ik kan het iedereen aanraden. En dat hoeft niet te betekenen dat je ook direct je business verkoopt of volledig het roer omgooit. Een kleine actie kan je al enorm beter laten voelen.

Jul 4

14 min 15 sec

Het is als ondernemer net zo belangrijk om te rusten als dat het is dat je piekt. Maar om te zorgen dat je na de zomer ook weer lekker kunt pieken is het toch handig om nu over je online marketing even na te denken, zodat je nu slim de zomer in gaat, lekker even helemaal uit kunt, maar straks in september ook weer lekker kunt pieken!

Jun 30

13 min 4 sec

Werken je Facebook- en Instagram advertenties niet meer zo goed als eerder? Sinds de recente iOS 14 update en de bijbehorende veranderingen in Facebook is er veel veranderd. Aan jou de keuze, verander je mee of niet? Hoe je nu mag kijken leg ik je uit in deze podcast aflevering.

Jun 27

16 min 14 sec

Als je een ondernemer bent herken je het ongetwijfeld wel, je wilt het liefst al je tijd besteden aan lekker vanuit ontspanning creëren. Mooie verhalen vastleggen, je visie delen via mooie podcasts of video’s of misschien wel een boek schrijven, en daarnaast uiteraard je klanten helpen en inspireren om te stijgen tot grote hoogtes. Alleen ontstaat je creativiteit in vrijheid. En vrijheid creëer je door helderheid te creëren over waar je naartoe wilt, een strategie bepalen om daar te komen en door slimme systemen en processen in te richten. En daar hebben de meeste creatieve ondernemers dan weer veel minder zin in. Ik noem dit de creativiteitsparadox. Je wilt de beloning wel, maar de weg ernaartoe liever niet, dus je blijft maar wat aanrommelen. Wat als je je weerstand zou laten vallen op de meer strategische kant van het ondernemen en je beide elementen meer samen zou laten dansen? Wat zou dat voor je business betekenen? En wat zou dat voor jouw freedom of time betekenen? Het een versterkt het ander. Het een presteert niet optimaal zonder het ander. Je kunt alleen aan conditietraining doen. Maar wat gebeurt er met je lichaam als je er krachttraining aan toevoegt en je beide combineert? Dan stijg je ineens tot hele andere hoogtes. Het een presteert niet optimaal zonder het ander. Ik wil je uitnodigen om met beide elementen wat meer te dansen. Creativiteit en strategisch denken. Moet jij eens zien hoeveel meer freedom of time jij gaat krijgen. Kun jij straks lekker dat boek gaan schrijven. Meer hierover deel ik in mijn nieuwste podcast de creativiteitsparadox.

Jun 23

12 min 51 sec

#64 - Succesvol samenwerken met freelancers by Wendy Kerssens

Jun 20

8 min 44 sec

#63 - Zo wordt je goed in marketing en verkopen by Wendy Kerssens

Jun 16

7 min 2 sec

#62 - Zo krijg jij straks een uitverkocht event by Wendy Kerssens

Jun 13

14 min 19 sec

#61 - Je marketing mag makkelijk zijn by Wendy Kerssens

Jun 9

12 min 57 sec

#60 - Stop met jezelf irriteren aan je concurrentie by Wendy Kerssens

Jun 6

13 min 5 sec

Goede copywriting is essentieel in je online marketing. Het zorgt ervoor dat je direct de aandacht van de juiste mensen krijgt. Ook kan het jouw potentiële klant net wel over de streep trekken om die aankoop bij jou te doen. En niet altijd wat jij denkt dat ze willen is wat ze willen. Luisteren naar je ideale klanten is wat nodig is. Wat is hun verlangen? Kijk naar vragen in Facebook groepen, naar comments bij mensen die dezelfde doelgroep hebben, lees boekrecensies van boeken in jouw vakgebied, of stuur enquêtes uit. Het is vooral een kwestie van opletten als jouw doelgroep zich uit. Met de vragen in deze podcast wil ik je helpen om de transformatie van je klanten naar boven te halen. Dat is wat mensen uiteindelijk kopen. Niet je product of dienst, maar de transformatie die jij hen belooft. In deze podcast heb ik het ook over mijn Lead Drive-in Accelerator traject. Meer informatie over dit traject vind je via: www.wendykerssens.nl/werk-met-mij/the-lead-drive-in-accelerator/

May 30

10 min 53 sec

Als je nu van alles aan het doen bent met je marketing en je je afvraagt of het allemaal wel zin heeft omdat je het gevoel hebt dat je inspanningen geen effect hebben dan is deze podcast voor jou! In 3 stappen kun je dit volledig omdraaien: 1. Creëer volledige helderheid over wat je precies wilt 2. Ontwikkel heel bewust een slimme marketing & sales strategie 3. Verbeter je processen En ga all-in. Dan ga je zien dat je als een raket naar die doelen gaat! Hoe je dit precies doet deel ik in deze podcast aflevering!

May 23

16 min 31 sec

Op dit moment kijk ik de serie Undercover Billionaire, waarin 3 Amerikaanse miljardairs undercover gaan in een onbekende stad, met geen contacten en slechts 100 dollar. Doel is om binnen 90 dagen een business met een miljoen aan waarde op te bouwen. Een heerlijke ondernemersserie waar je super veel inspiratie uit kunt halen voor je eigen onderneming. De lessen over verkopen en business doen die ik uit deze serie haalde deel ik met je in deze podcast. In deze podcast leer je: x hoe je je mindset verandert rondom verkopen x met welke tactieken je snel je business van de grond krijgt x Hoe ik veranderde van een saleshater naar een sales lover

May 16

15 min 33 sec

Podcasten is een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken. Dit kan op verschillende manieren. In deze podcast deel ik een manier waardoor je podcast je nieuwe klanten kan bezorgen, waaraan je wellicht niet direct denkt, maar die wel heel veel deuren voor je kan openen. Mij is het een aantal keer spontaan gelukt, maar je kunt hier ook heel bewust je strategie van maken.

May 9

8 min 31 sec

Een opvallende podcast titel vandaag waarvan wellicht je wenkbrauwen even gingen fronsen. En nee, dit is geen titel in het kader van sex sells, alhoewel het nog steeds een podcast is over ondernemen en marketing. Uiteraard verwacht ik dat deze titel voor veel klikken zal zorgen, maar deze podcast is verre van clickbait. Maar wat is het dan wel? Het gaat allemaal over energie in deze podcast. In deze podcast spreek ik met de altijd enthousiaste Marleen Janssen, zij is schrijfster en online ondernemer, eigenaresse van Female Secret Amsterdam en zij leert vrouwen over het vallei-orgasme. Nu zul je denken, wat heeft sexualiteit met met leiderschap of ondernemen te maken? Volgens Marleen hebben die 2 dingen heel veel met elkaar te maken. Tijd voor een gesprek hierover met Marleen. Luister en geniet.

May 1

41 min 32 sec

Deze podcast is onderdeel van de Leiderschap special. In deze podcast een interview met bestseller auteur en ondernemer Femke Hogema. We praten over een onderwerp waarvan ik vind dat iedereen het moet horen, het maken van winstgevende plannen. Voor mijn business is dit keer op keer een gamechanger. Financieel gezien, maar ook om vol focus en enthousiast ook daadwerkelijk mijn droomdoelen te bereiken. In deze podcast deelt Femke haar visie op financiën en zij geeft tips over hoe jij je winst kunt vergroten.

Apr 30

51 min 33 sec

#53 - LEIDERSCHAPSSPECIAL - Alles krijgen waar je naar verlangt - Kim Munnecom by Wendy Kerssens

Apr 29

43 min 11 sec

Als je last hebt van perfectionisme of heb je het vermoeden dan is deze podcast een must om te luisteren. Perfectionisme expert Astrid Davidzon van Zon in je Leven deelt hele waardevolle lessen in deze aflevering. In de aflevering van vandaag leer je: - Wat perfectionisme is (en dit is wat anders dan de meeste mensen denken) - Hoe perfectionisme je groei enorm kan saboteren zonder dat je het doorhebt - Hoe je kunt omgaan met perfectionisme zodat het je niet blokkeert, maar dat je juist floreert Snel lekker luisteren als je meer regie wilt over je business en je leven.

Apr 28

49 min 31 sec

Leven vanuit je genius zone, je gift of je maximale potentieel. Als ondernemer hoor je deze termen regelmatig. Maar wat is dat nu precies, leven vanuit je maximale potentieel. Hoe kom je tot zo’n staat, en hoe ga je daar mee om in een wereld die continu verandert en waarin we zo nu en dan ook voor grote uitdagingen staan en er ondertussen ook gewoon brood op de plank moet komen? In mijn nieuwste podcast aflevering praat ik hierover met de specialist op dit gebied, Daniel Kluken. Daniel is sustainable High Performance Expert, NLP trainer en spreker, trainers trainer bij Wim Hof. Hij is gespecialiseerd in mentale training, leiderschap en gedragsverandering. Ook is hij mede-eigenaar van Inner Mountain Expeditions, waarin hij samen met zijn partner fantastische internantionale expedities georganiseerd naar prachtige koude oorden waarin jij je maximale potentieel ontdekt. Het is een super mooi gesprek geworden waarin je ongetwijfeld veel situaties zult herkennen. Wat je leert: - Wat je maximale potentieel is - Hoe je in een duurzame staat van high performance kunt komen - Wat je gegarandeerd onderweg tegenkomt en hoe je daarmee kunt dansen - En nog veel meer…!

Apr 27

46 min 27 sec

Deze podcast is onderdeel van de Leiderschap special. Financieel onafhankelijk zijn klinkt de meeste mensen als muziek in de oren. Maar hoe wordt je financieel onafhankelijk, waar begin je? En welke acties kun jij ondernemen om financieel onafhankelijk te worden. In deze aflevering van de Leiderschap Special een interview met Lieke Danenberg. Lieke is marketingstrateeg en mede eigenaar van Make It Stick gespecialiseerd in de marketing van de IT sector en daarnaast is zij mede eigenaar van het online platform Fire for Women, dat als missie heeft zoveel mogelijk vrouwen financieel onafhankelijk te maken. En daar gaan we het in dit gesprek dus ook lekker uitgebreid over hebben. Hoe word je financieel onafhankelijk?

Apr 26

45 min 31 sec

Deze week staat mijn podcast een week lang in het teken van Leiderschap pakken over je business en leven. Als iemand dat heeft gedaan is het Leontine Boxem. Leontine Boxem weet en laat zien dat alles mogelijk is - als je de moed en het lef hebt om ervoor te gaan. Toen ik Leontine een aantal jaar geleden leerde kennen was ze herstellende uit een heftige medische molen, ze heeft de dood 2x in de ogen gekeken en destijds zat ze ook nog midden in een scheiding. Inmiddels is het tij gelukkig helemaal gekeerd en woont ze samen met haar 3 kinderen op het prachtige Ibiza en runt ze vanaf daar haar prachtige coachbedrijf. Leontine is naast een fantastische coach namelijk ook ongelofelijk creatief. Zij heeft dit zelf helemaal voor elkaar gekregen. Zij heeft het lef om vol voor haar dromen te gaan en stevige keuzes te maken. En ik ben heel benieuwd hoe ze dat heeft gedaan en wat ze onderweg is tegengekomen. Ik ga met haar in gesprek om je te laten zien wat er mogelijk is in je leven mits je zelf ownership pakt over je business en leven. Luister en geniet van dit mooie gesprek. Links genoemd in deze podcast: Website Leontine: Leontineboxem.com Gratis Facebook Groep: Free and Unstoppable Creators Download Leontine's Free Guide "Find your Fuels and be Free and Unstoppable: via Leontineboxem.com/free Instagram Leontine: @leontineboxem Instagram Conscious Cancer Club, elke 1e zondag van de maand gratis sessies: @consciouscancerclub Aanbod van Leontine exclusief voor luisteraars van The Lead Drive-in Podcast: April / Mei 2021: 100 euro korting op coachingsaanbod, vernoem Wendy Kerssens

Apr 25

54 min 2 sec

Vaak zijn wij onze eigen grootste saboteur wat betreft de groei van onze business. Moet ik tool A of tool B kiezen? Foto a of foto B in mijn advertentie plaatsen? Welke tool moet ik gebruiken voor mijn webinar? Wat is beter? Nobody knows dit antwoord precies voor jou. Veel ondernemers zitten lang vast in de kleine online marketing keuzes en kunnen daar uren of zelfs dagen mee bezig zijn. Die ondersteunende tool of foto maakt het verschil niet het grote verschil in je business. In deze podcast deel ik hoe jij de versnelling kunt vinden en niet meer eindeloos vast zit in het maken van keuzes.

Apr 18

11 min 45 sec

Een master worden in het adverteren op Facebook en Instagram begint bij het begrijpen van het systeem. En ik zie hier heel veel onwetendheid over bij ondernemers. In deze podcast ga ik in op dit syteem en deel ik met je hoe jij betere resultaten kunt krijgen zodat jouw aanmeldingen voor je weggever, challenge of webinar ook door het dak kunnen gaan.

Apr 11

12 min 1 sec

Vallen je resultaten tegen van een challenge, een advertentie, een webinar, een masterclass of een launch? Dan is deze podcast voor jou. In deze podcast deel ik wat je kunt doen en hoe je naar je resultaten kunt kijken zodat je minder stress ervaart en je realistisch naar je business kijkt. Want het zou zonde zijn als je een saboteur bent van je eigen groei toch?

Apr 4

8 min 57 sec

Deze podcast is voor iedere vakidioot die nooit is uitgeleerd in zijn of haar vak. En het liefste iedere cursus en training opslurpt. De allerbeste zijn in je vak is alleen niet wat je een succesvolle business brengt. Wat dan wel? Dat deel ik in deze podcast aflevering.

Mar 28

14 min 12 sec

In deze podcast deel ik in een interview over hoe ik mijzelf opnieuw heb uitgevonden na stevige life events die in mijn leven zijn gebeurd. Deze podcast is een opname van de Zon in je Leven Podcast van perfectionisme expert Astrid Davidzon

Mar 24

52 min

Het belangrijkste onderdeel om iets wel of niet te verkopen is en blijft toch je aanbod. Is jouw aanbod aantrekkelijke genoeg voor jouw ideale klant?

Mar 21

8 min 39 sec

Webinars geven kan iedereen, maar publiek voor in je webinars krijgen is weer een ander verhaal. Een webinar is niks zonder publiek. Ik heb miljoenen deelnemers voor webinars geworven en ik heb ervaren dat er 3 key secrets zijn voor het krijgen van volle webinars. Ontdek deze 3 key secrets in deze podcast.

Mar 14

17 min 33 sec

In deze podcast een onderwerp waar we liever allemaal niet zo graag naar kijken als optimistische ondernemers. Maar wat voor iedereen helaas zo nu en dan toch echt realiteit wordt. Een life-event. Een life-event waar je niet even in een paar dagen van terugveert. Wat doe je dan als ondernemer? Staat jouw business stevig genoeg? Op basis van mijn eigen ervaringen deel ik de lessen die ik hierover heb geleerd.

Mar 8

21 min 27 sec

#40 - Een simpele strategie om meer te verkopen by Wendy Kerssens

Feb 28

9 min 8 sec

#39 - Hoe je uit het uurtje factuurtje model breekt by Wendy Kerssens

Feb 21

10 min 46 sec