THPFC Podcast

Patriots.hu

Podcast by Patriots.hu

All Episodes

A Falcons elleni győzelemnek és a Bills vereségének köszönhetően ismét az AFC East élén áll a csapat. Ebben az adásban Tzimisce-sel beszélgettünk az atlantai meccsről, a hétvégi Titans elleni rangadóról, illetve az AFC rájátszáshelyzetéről is.

Nov 23

1 hr 16 min

Zseniális teljesítményt nyújtott a Browns ellen a csapat, így ismét pozitív hangulatban beszélgettünk erről a találkozóról Kennyvel. A Patriots híresen jól muzsikál a TNF-en, és abban is egyetértettünk, hogy ezt a Falcons ellen is tovább kell vinni.

Nov 16

1 hr 20 min

Igazi védelmi csatát hozott a Panthers elleni találkozó, de a győzelemmel már zsinórban három W-t tudhat magáénak a csapat, amivel már wild card helyen is áll a Patriots. Magáról a meccsről, Mac Jones-féle szituációról és a közelgő Browns elleni összecsapásról beszélgettünk ezen a héten Kennyvel és Tzimisce-sel.

Nov 9

1 hr 29 min

Szoros győzelem a Chargers ellen, Kennyvel pedig átbeszéltük, mi vezetett ehhez az eredményhez, majd felvezettük a vasárnapi Panthers elleni találkozót is.

Nov 5

1 hr 18 min

Nagyon sima győzelmet aratott a csapat a Jets felett, így mi is sokkal pozitívabban álltunk a Chargers elleni hétvégi találkozóhoz, még akkor is ha bőven van még hova fejlődnie a csapatnak.

Oct 29

1 hr 12 min

A Cowboys ellen is végig meccsben volt a csapat, ám akárcsak a Buccanneers ellen, ezúttal is vereség lett a vége. Kennyvel erről a meccsről, a vereség okairól, valamint a Jets elleni találkozóról is beszélgettünk a podcast során.

Oct 19

1 hr 11 min

Ebben az adásban Kennyvel beszélgetünk a Texans elleni nyögvenyelős győzelemről pár érdekes statisztikával fűszerezve, majd felvezettük a hétvégi Cowboys elleni összecsapást is

Oct 16

1 hr

Brady immár mind a 32 csapatot legyőzte az NFL-ben, mi pedig természetesen főleg erre a mérkőzésre koncentráltunk. Ezután szót ejtettünk még a távozó Gilmore-ról, az ismételten visszatérő Collinsról, valamint felvezettük a hétvégi Texans elleni mérkőzést.

Oct 8

1 hr 3 min

Ebben az adásban Kennyvel próbáltunk rájönni mi vezethetett a Saints elleni vereséghez, hol kell mindenképpen fejlődni a továbbiakban, valamint felvezettük az idei szezon egyik legjobban várt mérkőzését is!

Oct 2

1 hr 11 min

Újabb hét, újabb podcast! Ezúttal Kenny is csatlakozott hozzánk, hárman beszéltük ki a Jets elleni mérkőzést és vezettük fel a vasárnapi Saints elleni összecsapást.

Sep 23

1 hr 8 min

Megkezdődött az alapszakasz, mi is érkezünk egy podcasttel, amiben beszélünk Newton távozásáról, Jones bemutatkozásáról a Dolphins ellen, valamint felvezetjük a Jets elleni csoportrangadót is.

Sep 18

56 min 42 sec

Ahogyan ígértük, érkezünk a draftértékelő podcastünkkel, de természetesen nem csak az újoncokról lesz szó, beszélünk az elmúlt másfél hónapban visszavonult két korábbi Patriots-kedvencről és egy nagyon fontos személyről, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a Patriots-dinasztia felemelkedésében.

May 29

1 hr 16 min

Ahogyan a múltkor megígértük, igyekszünk ezentúl gyakrabban jelentkezni podcastekkel. A célkeresztben ezúttal már az idei draft. Azokról az első körös irányítókról beszélgettünk, akiknél reális esély van arra, hogy a Patriotsnál landoljanak

Apr 8

1 hr 5 min

Több, mint egy év után jelentkezünk újra podcasttal és ezúttal Increay és Kenny beszélik ki magukból főleg a free agency-n történteket.

Mar 24

1 hr 29 min

THPFC Podcast 83 - Titans után by Patriots.hu

Jan 2020

1 hr 16 min

THPFC Podcast 82 - Dolphins után by Patriots.hu

Dec 2019

1 hr 9 min

THPFC Podcast 81 - Browns után by Patriots.hu

Oct 2019

1 hr 11 min

THPFC Podcast 80 - Jets után by Patriots.hu

Oct 2019

1 hr 12 min

THPFC Podcast 79 - Giants után by Patriots.hu

Oct 2019

1 hr 22 min

Idén először volt hàtrányban a csapat és nagyon nehezen indult be ismét az offense. A fordulás után viszont mintha kicserélték volna a csapatot. Újra volt futás, szép passzok, a defense pedig hozta a formáját. Increy-jel és Kennyvel beszéljük ma át a Redskins elleni meccset, valamint előretekintünk a Giants elleni csütörtök esti rangadóra. Ez itt a THPFC 78. adása.

Oct 2019

1 hr 8 min

Szerencsére ezt is megúsztuk, köszönet a védelemnek, hisz a Bills elleni 16-10-es meccsen nagyon nem ment a támadó sorunknak. Többek között erről is szót ejtünk majd Kennyvel, aki ezen a héten mutatkozik be a podcastben, mint vendég szakértő. Beszélünk még a Redksins elleni találkozóról és friss hírként Gostkowski IR-re helyezéséről is diskurálunk picit. Ez itt a THPC 77. adása.

Oct 2019

1 hr 10 min

THPFC Podcast 76 - Jets után by Patriots.hu

Sep 2019

1 hr 1 min

Ez itt a THPFC 75. adása. Kicsit rendhagyó módon ünnepeljük ezt a szép alkalmat, hiszen állandó bajtársam, Spigo, ma nem tud velünk lenni, ellenben Raschi és Increay igen. Velük beszéljük át a Jon Jones hosszabbítást, a Steelers elleni 33-3-as győzelmet, Antonio Brown leigazolását és egy hangyányi időt szentelünk a hétvégi Miami Dolphins elleni meccsnek is

Sep 2019

1 hr 17 min

Kezdődik a szezon és most már mondhatom, hogy ilyenkor ahogy szoktuk, hoztuk nektek Dannát, akivel beszélgetünk majd az új honlapról, az 53as keretről és aztán átnézzük a szezont és a meccseket.

Sep 2019

1 hr 10 min

Kicsit több, mint 2 hét múlva kezdődik a szezon, így mi is visszatértünk bemelegedni, azaz nyomunk egy jó kis előszezon podcastot. A fő téma az 53-as keret lesz, de szólunk Gronk visszavonulásáról, Brady szerződéséről és Chung esetéről is.

Aug 2019

59 min 14 sec

A 2019-es NFL Draft második napjának történései és előretekintés a harmadik napra.

Apr 2019

45 min 35 sec

A 2019-es NFL Draft első napjának összefoglalója és előretekintés a második és harmadik körökre.

Apr 2019

59 min 8 sec

THPFC Podcast 70 - 2019 Draft előtt by Patriots.hu

Apr 2019

38 min

Redkívüli Mock Draft PéntekPodcast meglepetés vendégekkel

Apr 2019

1 hr 36 min

Free agency, Combine, és folytatjuk a Best of BB draftot is.

Mar 2019

1 hr 19 min

Jó sok idő telt már el a Super Bowl győzelem után, így arról csak röviden, viszont a csapat szabadügynök játékosairól annál többet beszélgetünk Paul43-mal. Csapatot draftolunk magunknak Bill Belichick hatodik, hetedik és draftolatlan választásaiból, illetve természetesen Robert Kraftról is szó esik a THPFC Podcast 67.-ik adásában.

Feb 2019

1 hr 18 min

Super Bowl előzetes THPFC podcast, három év alatt harmadszor, azaz mióta elindultunk, azóta mindig Super Bowlt játszik a csapat! Idén, mint azt mindenki tudja a Los Angeles Rams ellen. Paul43 és én jól kivesézzük, hogy szerintünk mi várható a mérkőzésen. Ebben nagy segítségünk lesz Warren Sharp, aki volt olyan jófej és megosztotta velünk a 40 oldalas Super Bowl kiadványát.

Jan 2019

52 min 40 sec

Ahogy Scott Zolak a győztes touchdownnál mondta, valóra vált Amerika rémálma (hozzátenném, hogy a fél világé is) és a New England Patriots újra Super Bowlt játszik, immár 11-szer az NFL történetében. Ma a Chiefs elleni konferencia döntőről beszélgetünk Paul43-mal, hogy jövő héten már csakis a Super Bowllal foglalkozzunk.

Jan 2019

1 hr 6 min

A 64-ik THPFC Podcast, amelyből megtudhatjátok, hogy kit láttunk jónak a Chargers ellen (mindenkit), mi kell a Chiefs legyőzéséhez, és miért is vagyunk mi Paul43-mal olyanok, mint yin és yang, Jancsi és Juliska, vagy Brady és Belichick (najó, ők azért nem).

Jan 2019

1 hr 1 min

Egy kis wild card kör, egy kis Chargers, és egy kis elmélkedés a felszabadult főedzői helyekről Paul43-mal a 63-ik THPFC Podcastban.

Jan 2019

1 hr 16 min

Ahogy Belichick mester, mondta a Jets elleni győzelem kettőt ér, hiszen így a csapat pihenhet a wild card körben és így nekünk is van időnk kicsit visszatekinteni nem csak az utolsó fordulóra, hanem az egész idényre.

Jan 2019

1 hr 12 min

Ti ki tudjátok mondani egymás után ötször gyorsan, hogy JuJu Smith-Schuster?

Dec 2018

1 hr 7 min

A hazafiak jól állták a sarat a hódító vikingek hordája ellen és vereséggel küldték őket a másik partra, hogy ott próbálkozzanak. A Patriots viszont délre indul és Miamiba látogat, ahol megnyerheti az AFC keleti csoportját. Múlt héten az AFC volt terítéken, most az NFC csapatok playoff esélyeiről beszélgetünk Paul43-mal. Ez itt a THPFC Podcast 60.-ik adása.

Dec 2018

56 min 37 sec

Nekünk két hétig tartott a bye week, de itt vagyunk és hál' istennek nem a borzalmas Titans elleni meccsről kell beszélgetnünk, hanem a Jets elleni idegenbeli, mondhatni sima győzelemről, az előttünk álló Vikings elleni összecsapásról, illetve a rájátszásbeli kiemelési esélyekről. Ez itt a THPFC Podcast 69-ik adása.

Nov 2018

1 hr 4 min

A védelem megtette a magáét, így Aaron Rodgersék vereséggel távoztak Foxboroughból. Következik a Titans, jó sok ismerős arccal, illetve Paul43-nak idén ár másodszor van karácsony, pedig még nem is tartunk decembernél. Ez itt a THPFC Podcast 58-ik adása.

Nov 2018

1 hr 6 min

A vártnál talán nehezebben, de a Patriots győzedelmeskedni tudott a Bills ellen, azonban most még nehezebb feladat vár a csapatra, hiszen a Green Bay Packers és Aaron Rodgers látogat Foxboroughba a hétvégén. Volt a kettő között egy trade határidős is, így ez a három téma került be az eheti THPFC podcastba.

Nov 2018

1 hr 4 min

Ahogy vártuk sok pontos és rendkívül izgalmas meccset játszott a Chiefs és a Patriots, de már nincs veretlen csapat az AFC-ben. Az egyik legjobb támadósor után jöhet az egyik legjobb védelem, hiszen Chicagoba látogat a csapat. Paul viszont Dél_Dakotába látogatott a múlt héten és elmeséli mit is keresett indiánföldön. Ez itt a THPFC 56-ik adása.

Oct 2018

58 min 11 sec

Indianapolis Colt elleni győzelem után 3-2-val az AFC keleti csoportjának élén a Patriots, de hogy pozitív maradjon a mérleg, ahhoz a hétvégén a bombasztikus formában játszó Kansas City Chiefs ellen kéne győzedelmeskedni hazai pályán. Paul43 éppen tanulmányi úton van Dakotában, így a mai podcast-társam tuci-tuci lesz, aki foxboroughi élményeiről is beszámol.

Oct 2018

43 min 7 sec

Helyreállt az univerzum rendje, hiszen a New England Patriots simán átgázolt az eddig veretlen Miami Dolphinson. Azonban nem lehet sokáig ünnepelni, hiszen a Thursday Night keretében péntek hajnalban az Indianapolis Colts látogat Foxboroughba, avagy itt az első McDaniels Bosszú Bowl.

Oct 2018

58 min 35 sec

Sorozatban a második vereség és negatív mérleggel áll a csapat, igaz még csak szeptember van. Ez azt is jelenti, hogy a hétvégén sorsdöntő mérkőzés vár a csapatra, hiszen az eddig meglepetésre 100%-os csoportrivális, a Miami Dolphins látogat Foxboroughba. A csapat szereplése miatt felmerültek olyan kérdések, hogy mi miért nem igazolunk sztárjátékosokat, mint más csapatok, erre is ránézünk. Ez itt a THPFC podcast 53-ik adása.

Sep 2018

1 hr 11 min

Sima vereség a jaguár katlanban, de bosszút lehet állni egy másik nagymacskán, ráadásul Josh Gordon is a csapatnál van. Igaz, meglátjuk meddig. Ez itt a THPFC Podcast 52-ik adása, ezúttal kettesben Paul43-mal.

Sep 2018

56 min 17 sec

Sima győzelem a Texans ellen, amit Paul43-mal, és egy igen kemény idegenbeli mérkőzés a Jaguars otthonában, amit iktriaddal beszélünk át ebben a podcastban.

Sep 2018

1 hr 15 min

Üdvözlünk mindenkit a THPFC podcast 50-ik, jubileumi adásán. Ennek örömére egy különleges vendégünk is van. Nem, nem Tom Brady, Bill Belichick, és Robert Kraft tisztel meg ma bennünket, őket a 100-ik adásra tartogatjuk…. Hanem még náluk is prominensebb személy. Vele, hárman beszéljük át az 53-as keretet, a Texans elleni első fordulót, illetve utána az egész szezonra is előre tekintünk.

Sep 2018

1 hr 10 min

Sziasztok! Jó rég óta nem találkoztunk, de a hosszabb szabi után mi is leporoljuk a mikrofonokat és nekimegyünk a nekünk csak egy hetes előszezonnak. Megpróbáljuk megjósolni az 53-as keretet, megnézzük az előző pár draft első választottjait és sérültjeit, valamint megbeszéljük, hogy szerintünk ki megy és ki marad majd év végén a lejáró szerződésű játékosok közül.

Aug 2018

54 min 13 sec

Javában dübörög a szabadügynök piac és mi egy maratoni podcast formájában elmélkedünk azon, hogy kit lenne érdemes hozni a távozók helyére, akár a szabadügynök piacról, akár a draftról.

Mar 2018

2 hr 3 min