Smellen

Byas

Gjort noe ekstremt dumt? Du er heldigvis ikke alene! Hver søndag serverer vi en historie om en som har gått skikkelig på smellen - og sammen med eksperter og folk ute på by'n prøver vi å lære av andres feil.

Smellen - Teaser
Trailer 1 min 5 sec

All Episodes

Sesong to går ut med et smell! Julie bryter seg inn hos han hun er forelska i, og det blir fort kleint når han kommer hjem fra byen med en annen jente. Denne smellen og to andre får vi høre i denne spesialepisoden med Dennis Poppe Thorsen og Genette Våge som gjester i studio. Forbered deg på å høre flaue, rare og vilt morsomme historier, med en supertrio i studio!

Jun 13

50 min 50 sec

De splitter nye skoene til Ruben forsvinner på en fest når han løper etter kjæresten, og skoenes arvtaker opplever utrolig nok akkurat det samme. Hvordan mestrer vi det å være i et parforhold? For å svare på det spørsmålet har vi i ukas Smellen med oss "samlivsguru" Frode Thuen!

Jun 6

27 min 38 sec

«Stian» og vennegjengen er på en promillerik tur til hytta hans. I de sene nattestimer skal han ned til to kompiser som sitter i badestampen. På vei ned merker han at noe lukter utrolig brent. Det er vanskelig å se i mørket, men han skimter de to kameratene sittende i badestampen, og overalt rundt er det sot, svimerker og smeltet plast. Men ingen av dem vil innrømme noe. I studio er Norges svar på Sherlock Holmes, nemlig Vidar "Mentalisten" Hansen, og han kan alt om løgner og å avsløre noen som snakker usant.

May 29

26 min 53 sec

Stini hadde aldri vært i Asia før, og dette skulle være drømmeturen til Bali. Men allerede helt fra starten går det galt. Og det blir bare verre og verre. Forbered deg på matforgiftning, apekattbitt, shady politifolk og mye mer! Med i studio er psykolog Liss Anda, som har et og annet triks til deg for å muntre deg opp!

May 23

26 min 38 sec

Gaute hadde gått på folkehøyskole på Jæren i syv måneder, på surfelinja. Én helg dro klassen på en hyttetur som hovedsakelig bestod av festing. Der brøyt de en regel som skulle vise seg å få konsekvenser - men bare for Gaute. Noen snitcha, og plutselig var livet hans snudd på hodet. Med som gjest i studio er psykolog Egon Hagen!

May 16

25 min 52 sec

Caroline var 17, uredd, og med en drøm om å bli sanger. Hun meldte seg derfor på Idol-audition, men før opptredenen slo nervene inn for fullt. Idet hun begynner å synge, forteller blikkene til Kurt Nilsen og de andre Idol-dommerne at dette ikke går som planlagt. Panelet i denne episoden er psykiater Tor Ketil Larsen og musiker Christian Beharie, som har kloke råd for å mestre nerver!

May 9

27 min 27 sec

Tore Pang var på jakt etter det perfekte klippet til musikkvideoen han skulle lage. For å få til det måtte han overbevise en kompis til å sitte med åpen skjorte på et biltak i full fart over Bybrua. Det syntes alle var dødskult, men så snart de var ferdige hørte de lyden av sirener. Gjest i studio er Tommy Stoltenberg, en politimann som har sett det meste.

May 1

26 min 1 sec

Andreas hadde vært på tidenes familieferie i USA, og siste stopp på turen var New York. Her tenkte han det var på tide å slå seg løs! Derfor setter han seg i hotellbaren med splitter ny skjorte, drikke i glasset, og er klar for eventyr - men det blir ikke akkurat det eventyret han så for seg! Med oss i studio er økonom Hallgeir Kvadsheim, og han kan alt om forsikring.

Apr 24

26 min 45 sec

Studenten Marita var hjemme fra studier i England for å feire nyttår i Stavanger, og det ble litt av en feiring! En lang natt med drikkeleker og fest endte i et ubeskyttet one night stand, og etter en stund begynner Marita å mistenke at noe er galt. Hun tester seg, og svaret på prøven er positivt. Men det er ikke Marita som først får den meldingen.

Apr 17

25 min 52 sec

Avtroppende programleder Sindre leverer en fersk smell fra guttetur til København! Etter dager med festing var han helt utslitt, men gav seg ikke av den grunn. Kameratene finner han sovende med en happy meal boks tredd over hodet, og derfra blir kvelden bare verre. Med oss i studio er Michaela Gjerstad, en helt ekte søvnekspert! Hva er egentlig nøkkelen for å mestre søvnen?

Apr 10

24 min 14 sec

Smellen er tilbake! Sesong 2 av podcasten som gir deg flaue, vonde og herlige historier er endelig her igjen. Med ny programleder! Elias Håvarstein har tatt over for Sindre, og gir deg de beste tipsene fra eksperter, de verste historiene, og tidvis kloke tips fra folk på gata! Det er bare å glede seg!

Apr 4

1 min 4 sec

Har du noensinne opplevd at daten din ikke dukket opp? Etter mye venting innså Tormod at tinderdaten ikke kom. På vegne av alle som har opplevd dette, tenkte han det var lurt å oppsøke og konfrontere henne. Dette er som oftest ikke lurt forteller "dating-coach" Torkel Guttormsen. Han som er med oss på tråden fra Las Vegas for å gi oss noen tips om dating.

Dec 2020

24 min 48 sec

Har du noensinne blitt tilbudt en joint? Kanskje har du har spurt deg selv: "Hvor farlig kan det være?" Jan Rune fikk fem gram hasj og lagde vafler av det. Han rakk aldri å smake på maten før noen andre kom han i forkjøpet. I studio får vi besøk av Kathrine Sæland Rotseth fra stavangerpolitiet. Hun forteller hva som skjer dersom man blir tatt med narkotika.

Dec 2020

24 min 56 sec

Marthe holdt standup-show i sommerparadiset Arendal. Det hele endte med rettssak. En av grunnene var at hun hadde vært "for drøy" for publikum. For å diskutere hva som er greit å kødde med og ikke, har vi invitert Leif Arne Moi Nilsen fra Frp og Mímir Kristjánsson fra Rødt til studio.

Dec 2020

25 min 58 sec

Da 17 år gamle Mohammed fikk stipend. Kjøpte han en bil som han skulle selge dagen etterpå. Det gikk ikke helt etter planen. Ukas episode handler om økonomi. I studio kommer Elisabeth Gilje Pedersen, som er direktør for personalmarked i SR-bank og som har god peiling penger.

Dec 2020

23 min 43 sec

Ligget med noen uten at det gikk helt som planlagt? Pernille følte hun hadde landa en date med en utenfor sin egen liga, men det viste seg at han var mer nervøs enn henne. I studio snakker vi om prestasjonsangst med sexolog Gunhild Næs fra Stavangersexologene, som gir oss tips om hvordan vi kan senke skuldrene under samleie, eller fiske fram sexleketøy uten at det blir kleint.

Nov 2020

21 min 7 sec

De aller fleste som har drukket, har gjort noe dumt på fylla. Men det skal mye skal til for å toppe "Tom" sin historie. Etter noen øl bestemte han seg for å strippe i protest, og derfra gikk det bare nedover. Torgeir Gilje Lid har doktorgrad i alkoholrelaterte helseproblemer, og er med i studio for å forklare hvorfor vi blir så kokko av alkohol.

Nov 2020

25 min 40 sec

Marthe mente hun hadde gjort det klinkende klart at gutten var hennes, men søsteren hadde andre tanker. I studio kommer stokkajenta Mari Kalvig og SiS-rådgiver Kjersti Holter. De har to ulike syn på "dibsing". Er det egentlig greit å si at man har førsterett på en person?

Nov 2020

18 min 10 sec

Kan du huske sist du tok på deg noe og angret idet du gikk ut døra? Richard angret som f*** da han oppdaget at han skulle ut og feste med idolene sine. Vi tar en prat med dørvakt-boss og avdelingsleder for PSS Securitas i Rogaland Kristoffer Daldorff og daglig leder Lise Bjørnsen hos klesbutikken Rolfsen. Hva er egentlig innafor/utenfor å ha på seg ute på byen?

Nov 2020

19 min 57 sec

Det å møte noen for første gang kan være veldig krevende. Da “Odin” skulle treffe studiekameratene i fadderuka, gikk det ikke helt som planlagt. Han tisset på seg, og fadderen bustet han. I studio kommer psykologen Egon Hagen og studenten Camilla Gundersen og diskuterer, viktigheten av et førsteinntrykk og hvordan hjernen fungerer når vi møter nye mennesker.

Nov 2020

20 min 17 sec

Har du noensinne gjort noe dumt på jobb og tenkt; Sjefen kommer til å drepe meg! “Marita” tenkte det etter at hun tabbet seg ut på jobb første arbeidsdag. Og kan sjefen faktisk drepe deg? Åpenbart ikke, men vi slår også av en prat med Niels-Christian Schelver Petersen som er advokat i arbeidsrett, om hvilke rettigheter man har som arbeidstaker.

Nov 2020

18 min 28 sec

Gjort noe ekstremt dumt? Du er heldigvis ikke alene! Hver søndag serverer vi en historie om en som har gått skikkelig på smellen - og sammen med eksperter og folk ute på by'n prøver vi å lære av andres feil.

Oct 2020

1 min 5 sec