Hvordan har du det, mann?

VG

Erik Follestad syns det er vanskelig å snakke om følelser. Det er han ikke alene om. I denne podkasten spør han gutta rett ut om hvordan de egentlig har det, og hvorfor det er så forbanna vanskelig for menn å prate alvor seg i mellom. Klarer vi det uten å jazze for mye? Erik stiller uansett spørsmålet: Hvordan har du det, mann?

All Episodes

Resten av sesongen av "Hvordan har du det, mann?" finner du i PodMe-appen! Der ligger det nye episoder hvor Erik graver i følelseslivet til både Bernt Hulsker og Stig Brenner. Der var det litt av hvert å hente, for å si det mildt.

Nov 1

49 sec

Odda er et forbilde for Erik i det å prate om følelser med gutta. De snakker om å bruke psykolog som man bruker tannlege, om stolthet og tap av status - og så får Erik en aldri så liten lifehack: å snakke fra et sårbart sted. Produsert av Karoline Marie Enoksen.

Oct 24

51 min 55 sec

I tredje sesong av "Hvordan har du det, mann?" prater Erik Follestad med menn som både lærer og overrasker, og deler raust av tanker de ikke har pratet om tidligere. Premiere 25. oktober!

Oct 17

1 min 11 sec