Sophia Steuter Podcast

Sophia Steuter

Ga direct aan de slag en werk aan een écht gelukkig leven met de tips en tools uit deze podcast! Ontdek wat je wilt, werk aan meer zelfvertrouwen, overwin je struggels en kom erachter hoe jij je doelen realiseert en meer rust voor jezelf creëert! In elke podcast deel ik tips en opdrachten zodat je er ook direct wat mee kan! Want daar gaat het uiteindelijk over. Dat je wat doet met de inspiratie die je op doet!

All Episodes

#086 Stel je geluk niet uit tot later!!!

Dec 9

8 min 44 sec

Een fijne en toegankelijke oefeningen voor meer zelfvertrouwen ♥️

Dec 8

9 min 14 sec

Een vraag die je kan helpen om uit een vastgeroeste situatie te komen.

Dec 7

6 min 5 sec

Je wilt iets zo graag (niet meer) maar toch doe je het niet/ ga je het niks veranderen. Waar kan het aan liggen? 4 mogelijke oorzaken in deze afleveringen

Dec 6

10 min 44 sec

Wees eens eerlijk. Welk oordeel heb jij over jezelf? Onbewust houden we zo onszelf klein en zorgen we zelf voor slechte humeur. Zonde!

Oct 5

4 min 11 sec

Wil jij weten wat meditatie oor je kan doen? In deze aflevering vertel ik wat het voor mij doet 🧘🏼‍♀️

Sep 30

17 min 57 sec

Als jij jezelf ‘kwijt bent’ dan is deze podcast voor jou! Ik deel drie manieren om weer verbinding met jezelf te voelen ♥️

Sep 28

9 min 31 sec

Easy en doen to earth manier om weer even in het hier en nu te komen en te stoppen met denken denken denken 💭

Sep 16

3 min 40 sec

Je kent t wel van die dagen of periodes waarin je je kak voelt? 💩 Hoe kom je van dat 💩gevoel af?

Sep 15

5 min 36 sec

Lekker provocatief! Misschien herken jij het verlangen of de drive om altijd meer te hebben of te zijn… nooit goed genoeg. In deze podcast een verfrissende blik op dit maatschappelijke fenomeen, wat volkomen terecht bestaat!

Sep 13

5 min 28 sec

Verspil geen brain capaciteiten meer! Dit is hoe je gefocust en efficiënt werkt 💥

Sep 13

3 min 18 sec

Durf jij de waarheid onder ogen te zien of praat je alles goed? In deze aflevering trigger ik je om hierbij stil te staan.

Sep 9

6 min 40 sec

Druk druk druk… en voor je het weet ben je weer aan het gaan gaan gaan zonder eventjes stil te staan en te kalmeren. Hoe doorbreek je dit?

Sep 9

6 min 9 sec

Heb jij een verlangen naar meer rust, balans en stabiliteit in je leven? In deze aflevering deel ik tips hoe je dat kunt creëren.

Sep 8

9 min 57 sec

Misschien ken je het. Jij bent altijd de sterke. Jij voelt je verantwoordelijk en de ander blijkbaar niet. Dus, jij zit alles de doen en op te lossen. Hoe doorbreek je dit? 🤨

Sep 7

8 min 25 sec

Over mijn eigen sessie bij mijn coach. Hoe kan jij iets veranderen wat je herhaaldelijk meemaakt?

Sep 6

11 min 29 sec

Deze aflevering hadden jullie nog te goed van maandag. Vanwege welke reden dan ook lukte het niet eerder om hem te uploaden ;)   Hoe ga je dat nou doen, meer van jezelf houden? In deze afleveringen 3 mogelijkheden!

Sep 3

7 min 54 sec

Wees duidelijk in wat je wilt en stuur helder je intentie uit voor de rest van 2021 💥

Sep 3

4 min 24 sec

Hoe kom je weer terug in je vertrouwen en denk je positief als angst gedachtes hardnekkig bezig zijn 😬

Sep 2

10 min 1 sec

Hoe jij de programmering uit je verleden doorbreekt en jouw eigen toekomst creëert 🚀

Sep 1

10 min 52 sec

Moet ik blijven of moet ik gaan? Moet ik het uitmaken of toch niet? De gedachte die ik in deze podcast deel helpt me bij deze keuzes?

Aug 31

6 min

In deze aflevering tips hoe je je angsten overwint!

Aug 27

9 min 52 sec

Aug 26

6 min 59 sec

Aan iedereen die dit mag/moet horen. Jij hebt het verdient om gelukkig te zijn! En nog meer empowerment in deze aflevering.

Aug 25

6 min 20 sec

Misschien herken je het wel… je kan maar geen keuzes maken. Je blijft malen en piekeren. In deze podcast meer over hoe je hiermee kan stoppen. #019 is de aflevering over meer bij je gevoel komen

Aug 24

10 min 46 sec

Waar heb jij behoefte aan? Deze week even geen afleveringen want ik die even aan zelf zorg ;) Ziek kind dus mijn activiteiten worden gelimiteerd tot het hoog nodige ;)

Aug 18

3 min 10 sec

Misschien ken je het; een agenda vol met leuke dingen maar halverwege die maand heb je ineens helemaal geen zin meer in leuke dingen. Je wilt even niets!

Aug 16

6 min 25 sec

Zorg dat de verhalen die jij jezelf verteld je blij maken ♥️

Aug 13

9 min 16 sec

In deze aflevering leg ik uit wat mijn belangrijkste tool is die ik bijna dagelijks inzet voort groei, meer geluk en persoonlijke ontwikkeling

Aug 12

18 min 33 sec

Ik leg een methodiek uit die je kan helpen om te ontdekken wat je belangrijk vind in je leveb

Aug 11

9 min 27 sec

De visualisatie start ongeveer bij 3 minuten. Kom erachter wat je belangrijk vind tijdens een werkdag middels deze fijne meditatie! Laat me super graag weten wat je ervan vond via @sophiasteuter op Instagram!

Aug 10

33 min 46 sec

Deze twee vragen stel ik mij geregeld en hebben enorme kracht in zich. Wat mij betreft vragen die iedereen zich wel eens moet stellen

Aug 9

4 min 7 sec

Ala jij boos bent op iemand anders dan heb vooral of misschien zelfs alleen maar Jij zelf daar last van! Waarom leg ik uit in deze aflevering.

Aug 6

12 min 24 sec

Heb jij een prima leventje? Niks mis mee! Heerlijk zelfs als je erg gelukkig van wordt! Maar als er iets van binnen knaagt een verlangen sluimert, dan is je prima leventje misschien je grootste valkuil! In deze podcast leg ik uit hoe dat zit.

Aug 5

6 min 14 sec

Waarom zou ik mijn droom moeten nastreven als het toch niet realistisch is? In deze aflevering vertel ik waarom!

Aug 4

12 min 16 sec

Omdat mij zoontje ziek is lukte het vandaag niet. Wel wat korte woorden over welke afleveringen je niet mag misschien en dankbaarheid voor gezond zijn en gewoon normaal kunnen slapen ;)

Jul 30

3 min 13 sec

Hoe ga je stress gevoelens stoppen en positieve gevoelens daarvoor in plaats zetten? In deze podcast een handige stap hoe dat te doen!

Jul 29

15 min 28 sec

In deze aflevering vertel ik wat spiritualiteit voor mij betekent en hoe ik het in mijn dagelijks leven integreer.

Jul 28

11 min 37 sec

De meditatie start ongeveer bij minuut 2. Veel plezier ermee! 

Jul 27

23 min 59 sec

Hoor jij jezelf of anderen vaker excuses of redenen aandragen waarom iets wat je wilt niet lukt. Betrapt! Stop met jezelf klein houden.

Jul 26

4 min 11 sec

In deze SPECIAL serie deel ik mijn ondernemersreis. Ik vertel welke stappen ik onderneem om mijn business op te bouwen. Volg mijn reis!

Jul 24

16 min 30 sec

Onzekerheid, iedereen kent het wel in enige mate. Hoe doorbreek je dat nou? In deze podcast een peptalk om te kappen met negatieve gedachtes over jezelf en zo meer zelfvertrouwen te winnen.

Jul 23

9 min 18 sec

Vor jij je weleens gehaast en opgefokt? Dan is het slim om even een stapje terug te doen. Ja ik weet dat voelt niet goed. Luister gerust even deze podcast als stok achter de deur ;)

Jul 22

6 min 45 sec

Jij mag met gemak succes boeken! Laat die even binnen komen. Het hoeft niet moeilijk te zijn. Kan je dat aannemen? In deze podcast meer daarover :)

Jul 21

12 min 49 sec

Ben jij op zoek naar wat je nou écht te doen hebt in dit leven? Je roeping, missie, pad, hoe je het ook wilt noemen? Dan is deze podcast voor jou.

Jul 20

15 min 53 sec

Een koude douche, zo simpel maar zo krachtig. Je wordt mentaal weerbaar en vergroot je zelfdiscipline. Try it!

Jul 19

8 min 10 sec

In deze aflevering vertel ik je wat mijn plannen zijn en neem ik je een beetje mee in wat er allemaal gebeurt op dit moment 😊 Laat je reactie achter via Instagram @sophiasteuter

Jul 17

12 min 3 sec

Door een paar leuke gesprekken vanavond inzicht gekregen dat ik een kant in deze podcast helemaal nog geen ruimte heb gegeven en dat is spiritualiteit. Daarover meer in deze aflevering.

Jul 15

13 min 50 sec