Conscious Academy

Conscious Academy

Podcast by Conscious Academy

All Episodes

Hoelang geef jij belangrijke dingen de ruimte? Soms is een bewuste context scheppen en vanuit liefde bespreekbaar maken, ruimte maken nodig om de vlammen weer te ontwaken.

Nov 22

21 min 3 sec

Wat is de bedoeling van leven en werken? Moeite, strijd, conflict, weerstand? Of flow en moeiteloosheid? Observeer de kwaliteit van je gedachtenstroom en associeer of dissocieer je van niet werkende gedachten. Hoe? Luister naar deze podcast.

Nov 10

14 min 47 sec

Taboe doorbrekend leiderschap met Sabine van Ditzhuijzen.

Nov 5

42 min 12 sec

Het onderscheiden van Konings & Koniginnen bewustzijn ten opzicht van Prins & Prinsessen bewustzijn geeft krachtige handvaten om meer in je kracht en meer in liefde te zijn. Een onmisbaar gewaarzijn over de staat van je ‘zijn’

Oct 27

33 min 13 sec

Individuele ontwikkeling is de start. Collectieve ontwikkeling de toekomst. Kennis tot ons nemen van team dynamiek is belangrijk voor het functioneren van een bedrijf, maar ook voor het functioneren, herstellen en excelleren van elk individu in het bedrijf. Coaching is daarmee ook aan het verschuiven van zogenaamde 'pruttelcoaches' naar teamcoaches.

Oct 14

44 min 22 sec

Veel mensen herkennen dat ze wel eens een commitment verbreken. Vaker naar zichzelf dan naar anderen. Wat doe je nadat je een commitment verbroken hebt. Enkele praktische stappen.

Oct 14

13 min 36 sec

Wat is jouw relatie tot commitment en kunt je elke dag opnieuw beginnen? by Conscious Academy

Sep 30

17 min 28 sec

In de 100 dagen INNER FREEDOM zat een deelneemster Masja (energetisch masseur)die als uitdaging nam om 100 dagen 20 min per dag te nemen voor activatie van sensexuele energie door self-pleasure. Reden om het begrip sensexuele energie eens verder te belichten. (https://www.masderplan.com/)

Sep 26

1 hr 6 min

Start mediatie van de 2 daagse Deep Dive September 2021 van de Conscious Academy in de kerk op landgoed Coudewater

Sep 23

32 min 21 sec

De kracht van opschonen Deel 2 by Conscious Academy

Sep 16

1 hr 16 min

Over opschonen, redenen om niet jezelf te zijn en alcoholvrij bier. Wist je dat Sacha en Joris hele vette podcasts opnemen? Diep, vol inhoud, spiritueel, praktisch én altijd beginnend met een lach. In deze podcast hebben ze het over opschonen en zuiveren: wat wordt er mogelijk als je je vrij maakt van alle ballast, rotzooi en bullshit? Sta je dan opener voor inspiratie? Maak je je vrij van van bepaalde overtuigingen? Kom je dichter bij je essentie? Sacha en Joris bespreken hoe zo'n schoonmaakactie eruit kan zien op alle verschillende lagen van JIJ - zoals fysiek, emotioneel, maar ook spiritueel - en wat er dan voor je kan openen. Dit zuiveringsproces zijn we op dit moment aan het doormaken als Conscious Academy, maar zien we ook in de wereld om ons heen: steeds meer mensen ontspullen, willen in een camper wonen of maken zich vrij van alle andere ballast die de maatschappij op onze schouders heeft gelegd. Hierdoor komen we vrij van alles wat ons niet langer dient en opent de mogelijkheid om meer onszelf te zijn. Én door aan onszelf te werken en ons bewustzijn te vergroten, doen we datzelfde voor de wereld. Dit opschonen werkt voor ons toe naar de start van een nieuwe jaarcyclus: op 21 september bestaan we precies een jaar en hebben we vier seizoenen gedraaid. We starten over twee weken dus met een schone lei en een verse start: er gaat een frisse wind door de kerk. We dagen jou uit om ook mee te gaan in deze nieuwe jaarcyclus: om bij te dragen aan een bewuste samenleving, in één jaar de mooiste versie van jezelf te worden en jezelf omgeven met mensen die dezelfde kant op reizen. Ga je mee?

Sep 8

1 hr 1 min

One Day Retreat start meditatie sept 2021 by Conscious Academy

Sep 4

31 min 56 sec

Spiritual Business Meditation 2 by Conscious Academy

Sep 2

52 min 28 sec

Spiritual Business Meditation 1 by Conscious Academy

Sep 1

42 min 21 sec

INNER FREEDOM 2&3 Juni 2020 by Conscious Academy

Jun 8

49 min 24 sec

INNER FREEDOM 4 Effortless Living Dag 1 Juni 2021 by Conscious Academy

Jun 8

47 min 19 sec

INNER FREEDOM 4 Effortless Living Dag 2 Juni 2021 by Conscious Academy

Jun 8

41 min 27 sec

Eenheidsbewustzijn meditatie, live opgenomen tijdens de Effortless Living training in de Conscious Academy Kapel Maart 2021

Apr 2

30 min 41 sec

De laatste weken van de winter zijn aangebroken, laten we dit fijn afronden en ruimte maken voor de lente.

Mar 9

9 min

Spiritueel Leiderschap 2021 FEB

Mar 1

43 min

Afsluitende Live Meditatie 24 UURS Retreat Feb 2021 Conscious Academy

Feb 27

1 hr

Initiatie in Eenheidsbewustzijn 2 by Conscious Academy

Nov 2020

29 min 27 sec