Koffiedate Podcast

Danielle Tertaas

De Koffiedate Podcast neemt jou mee in de wondere wereld van Online Marketing en Ondernemen. Op een laagdrempelige manier legt marketingstrateeg Daniëlle Tertaas alles uit zodat ook jij je business in de volgende versnelling kunt zetten!

All Episodes

Heb jij ook een uitgebreide salesfunnel, maar levert het niet helemaal de resultaten op die je verwacht had? Veel mensen raken op dit moment ontmoedigd. Ze hebben zo veel werk gestopt in de weggever, het webinar, de opvolgende mails en natuurlijk het aanbod zelf. Dus waarom koopt (bijna) niemand?! Ik kan zo, zonder je funnel te zien, natuurlijk geen antwoord geven op deze vraag. Maar ik zie een bepaald probleem vaak terugkomen. Je doet niet wat je belooft En ik hoor je denken: ehm, pardon?! Hoe kun jij nou weten of mijn producten hun beloftes waarmaken? Ik heb een heel goed product hoor! En ik geloof je direct! Maar doordat jij niet doet wat je zegt, zullen velen het nooit redden tot het daadwerkelijke eindproduct…

Dec 2

11 min 38 sec

Content Recycling is simpelweg het hergebruiken van content, veel mensen vinden dit best een beetje spannend. Zitten mensen wel te wachten op weer datzelfde bericht van mij? Vandaag vertel ik je alles over mijn content recycling strategie en hoe je dit op een manier doet die niet irritant is voor je volgers. (Tipje van de sluier: niemand is zo erg met jou bezig als jij denkt).  Wil jij mij een marketingvraag sturen? Je vind mij op @bmd_danielle op Instagram! 

Nov 24

11 min 1 sec

Vandaag gaan we het hebben over de lessen die we kunnen leren van de afgelopen black Friday periode. Ik heb veel promoties voorbij zien komen, sommige succesvol… andere wat minder succesvol… Ik heb 4 dingen opgemerkt die heel vaak fout gingen! Wil jij dus binnenkort ook een actie draaien in een promotieperiode zoals bijvoorbeeld rond kerst of het nieuwe jaar? Of had jij een actie en was die niet zo succesvol en wil je weten of jij een van de meest gemaakte fouten hebt gemaakt? Blijf dan nog even hangen, deze podcast is voor jou! Wil jij het e-book voor converterende salespagina's ontvangen óf wil jij mij een marketingvraag sturen? Je vind mij op @bmd_danielle op Instagram! 

Nov 2020

21 min 44 sec

In de podcast van vandaag gaan we dieper in op de impact die veranderende social media algoritmes op ons als ondernemers hebben.   Je kunt niet om social media heen, maar er zijn wel technieken om de macht van social media te verkleinen en ervoor te zorgen dat jij met jouw doelgroep kunt communiceren op jouw eigen voorwaarden!   

Dec 2019

20 min 35 sec

We zijn weer terug met een Koffiedate podcast, en wat voor een! Om het nieuwe seizoen af te trappen hebben we het over kanaalselectie. Je kunt namelijk op ontzettend veel social media kanalen actief zijn, maar wat is nu het beste voor jouw online marketingstrategie? In deze aflevering neem ik je aan de hand van een "gouden regel" mee in de wereld van social media marketing. Aan het einde van deze podcast weet jij waar jij met jouw bedrijf actief moet zijn!

Nov 2019

18 min 3 sec

De Facebookpixel is altijd een hot topic tijdens mijn strategiesessies. Het is een must voor mensen die (willen) adverteren op Facebook en Instagram. In deze podcast leg ik je uit  - Wat het precies is; - Waar het je bij kan helpen; - En hoe je nu al snel voordeel kunt behalen bij de pixel. + 5 doelgroeppen die je VANDAAG nog moet aanmaken om effectiever te adverteren.   Lees hier hoe je de Facebookpixel instelt: https://www.facebook.com/business/m/get-started-with-facebook-pixel  

Mar 2019

13 min 10 sec

In de podcast van vandaag heb ik het over de 5 ingrediënten voor een killer (online) marketingstrategie. Ben jij dus klaar om jouw marketing in de volgende versnelling te zetten? Luister dan snel deze podcast!   Jouw Ideale Klant Template --> http://bit.ly/2TCVtYo

Mar 2019

19 min 6 sec

Maak jij de mooiste foto’s voor Instagram maar tik je de caption even in een paar seconden? Dan laat je een sterke marketingtool voor 50% onbenut. JA Instagram is een van de grootste visuele apps van dit moment, maar met de caption kun je de ogen die je op gericht zijn ook echt actie laten ondernemen. In de podcast van vandaag vertel ik je over: De drie verschillende volgers op je Instagram en wat voor invloed ze hebben op de captions die je schrijft. Waarom een like niet zo waardevol is als je denkt. En hoe je knallende captions gaat schrijven die resultaat opleveren.   Vraag hier jouw gratis Converterende Captions e-book aan: http://bit.ly/Insta-caption

Jan 2019

17 min 15 sec

Is e-mailmarketing een onderdeel van jouw doelen in 2019? Dan is deze podcast voor jou! Vandaag deel ik de drie essentiële stappen voor een geslaagde e-mailmarketingcampagne en deel ik met jullie mijn grootste #fail als het om mijn eigen maillijst gaat. Luister ‘m snel zodat jullie niet dezelfde fout hoeven te maken!   Word nu BMD Insider: http://bit.ly/BMD-Insider Download mijn Insta Caption e-book: http://bit.ly/Insta-caption

Jan 2019

11 min 32 sec

Hoofdpijn krijgen we van het nieuwe Instagram algoritme. Je posts worden minder gezien en je likes lijken met de dag terug te lopen. Word slimmer dan het Instagram algoritme met deze 4 tips. Hoe ga je opvallen en hoe kun je nu nog groeien? In deze podcast leg ik het je allemaal uit! Download hier de Insta-caption gids om geweldige captions te schrijven. 

Dec 2018

16 min 5 sec

Heb jij een webshop of wil je er eentje starten? In deze podcast vertel ik je alles over de 8 meest gemaakte fouten door webshopeigenaren. Check snel deze podcast om zeker te weten dat jij alles uit de online marketing van jouw webwinkel haalt! 

Dec 2018

15 min 52 sec

Wil jij misschien iets met online marketing doen, maar weet je niet zeker of online marketing jou gaat helpen? Of denk jij dat online marketing gewoon een list is om mensen "er in te luizen" om jouw product te kopen?  Stop dan nu wat je aan het doen bent, deze podcast is voor jou!

Dec 2018

13 min 37 sec