Podcast talks

Podcast talks

Podcast by Podcast talks

All Episodes

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον πρόεδρο του Εθνικού Άσσιας, Αντώνη Μαυρή και μιλάνε για τα τόσα χρόνια στην ηγεσία της προσφυγικής ομάδας, τις εμπειρίες, τα μαθήματα, τα παθήματα, τους στόχους, το όραμα καθώς και την προετοιμασία για αλλαγή 'φρουράς'. Ποιές οι προβλέψεις του προέδρου για το φετινό πρωτάθλημα, ποιά η άποψη του για το φετινό επίπεδο και τι είναι αυτό που χρειάζεται για να περάσει στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια;

Dec 3

1 hr 41 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον προπονητή Νικόλα Μαρτίδη και αναπτύσουν κουβέντα γύρω από την όλη φιλοσοφία του προπονητή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, το στάτους πρόσληψης προπονητών από τις κυπριακές ομάδες, το επίπεδο του ποδοσφαίρου μέσα από ανάλυση βασικών αρχών και πως καθορίζει την πορεία μιας ομάδας ανάλογα και με τους στόχους που θέτει καθώς και προβλέψεις για το επερχόμενο ντέρπι αιωνίων ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας.

Nov 26

1 hr 39 min

Ο Βάσσος Ηλιάδης, φιλοξενεί τους αθλητικούς συντάκτες του AlphaNews.Live, Γιώργο Κύζα και Στυλιανό Σταύρου, σε μία συζήτηση για το κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που βρίσκεται σε εξέλιξη, τα καλά και τα κακά από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής και τις προβλέψεις, για το πρώτο φαβορί.

Nov 19

1 hr 32 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον διευθυντή ακαδημιών της Λίβερπουλ στην Κύπρο και μιλάνε για τις εμπειρίες που αποκόμισε από την πρόσφατη επίσκεψη του στο Άνφιλντ, την κουλτούρα του συλλόγου και ποιές οι διαφορές, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και ποδοσφαιρικών ομάδων με τις κυπριακές, τις διαφορές των νεαρών ποδοσφαιριστών του σήμερα με αυτές όταν ξεκινούσε μικρός. Η κουβέντα επεκτείνεται σε όμορφες αναμνήσεις τις καριέρας του στον ΑΠΟΕΛ κυρίως και το συναπάντημα του με τον Μάριο καθώς και την άποψη του φιλοξενούμενου για την εξέλιξη του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος.

Nov 12

1 hr 31 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξεξούν τον πρώην άσσο της Ομόνοιας Λευκωσίας Ανδρέα Κάντηλο. Ποιό το πραγματικό του όνομα, γιατί 'Κάντηλος', η Ομόνοια του τότε και του σήμερα, η ευκαιρίες για καριέρα στην Ελλάδα και 'αυτοί' που δεν τον 'άφησαν' ποτέ να δοκιμάσει την 'τύχη' του εκτός Κύπρου, η πορεία της φετινής Ομόνοια και γιατί κάνει τον Κάντηλο να νυστάζει όταν την βλέπει. Ένα απολαυστικό επεισόδιο με τον πάντοντε πρόσχαρο και γεμάτο χιούμορ Κάντηλο.

Nov 5

1 hr 26 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξεξούν τον προπονητή του Άρη Λεμεσού, Λιάσο Λουκά και συζητάνε για την νέα εποχή στην ελαφρά ταξιαρχία, τους στόχους της φετινής σεζόν καθώς και το πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Oct 27

1 hr 24 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον πρώην ποδοσφαιριστή Ολυμπιακού, Απόλλων και Ομόνοιας και νυν προπονητή τα τελευταία 6 χρόνια, των ακαδημιών της Ανόρθωσης, Μάριο Θεμιστοκλέους. Μιλάνε για την καριέρα του τελευταίου, τις θύμησες τη τότε εποχής, τα δεδομένα του σήμερα και τις εκτιμήσεις του για το φετινό παγκύπριο πρωτάθλημα

Oct 22

1 hr 29 min

Bάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ, Κλήμη Αλεξάνδρου και μιλάνε για το χθες και το σήμερα του ποδοσφαίρου, την ΑΕΚ που θέλει να μεγαλώσει κι άλλο, τον 'Σκαλιώτη' που πρέπει να στηρίξει περισσότερο την ομάδα της πόλης του καθώς και για την εξέλιξη του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος.

Oct 15

1 hr 30 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Πέπη Ιακώβου και μιλάνε για τις υποδομές του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες, συγκρίνουν τη δουλειά που γίνεται με προηγμένες χώρες του εξωτερικού, τη σημαντικότητα των προπονητών και της ομοσπονδίας για αναβάθμιση των μελλοντικών ποδοσφαιριστών του αθλήματος και κυρίως την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας σε όλα τα επίπεδα.

Oct 8

1 hr 13 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον Μάριο Ηλία και μιλάνε για τον φετινό ΑΠΟΕΛ, τις διαφορές με την εποχή του φιλοξενούμενου με το σήμερα, τους πιθανούς λόγους της οπισθοχώρησης της ομάδας που κυριάρχισε στην Κύπρο την περασμένη δεκαετία, καθώς και την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος.

Sep 30

1 hr 16 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν ένα καλό φίλο απο τα παλιά τον Πάμπο Πίττα. Μιλάνε για τον Ιωάννη Πίττα από το φακό του πατέρα και πρώην ποδοσφαιριστή των Απόλλων και ΑΕΛ, την εθνική ομάδα, το VAR και το πως επηρεάζει η σωστή ή όχι, χρήση του, καθώς και τις πρώτες εκτιμήσεις του φιλοξενούμενου για τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος.

Sep 24

1 hr 34 min

Βάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον Μάριο Χριστοδούλου και βάζουν κάτω στο ΄μικροσκόπιο' της κουβέντας τους, την εθνική Κύπρου και τις επιλογές προπονητών για αυτήν, τον κύπριο ποδοσφαιριστή του 'σήμερα' και το πεδίο για αυτόν για το άμεσο μέλλον, καθώς και τις πρώτες εντυπώσεις του φιλοξενούμενου μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής, για το φετινό πρωτάθλημα της κυπριακής 'λίγκας'

Sep 17

1 hr 31 min

Βάσσος Ηλιάδης και Μάριος Νεοφύτου φιλοξενούν το δίδυμο της σειράς podcast του "Netcast Zone" Kώστα και Γιάννο στο καθιερωμένο τους podcast συναπάντημα τριμηνίας. Το θέμα της κουβέντας της παρέας των τεσσάρων δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ποδόσφαιρο, πολιτική, ιστορία και χαβαλές.

Sep 10

1 hr 46 min

⚽🎙Βάσσος Ηλιάδης και Μάριος Νεοφύτου φιλοξενούν τον Δημήτρη Λεοντή. Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, αναφέρθηκε στο περιβόητο νομοθετικό μέτρο της κάρτας φιλάθλου, στον οργανισμό αθλητισμού αλλά και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις που διαθέτουμε στην Κύπρο. Φυσικά, στη συζήτηση με τον πρώην πρωταθλητή του τένις 🥎, δε θα μπορούσε να λείψει η κουβέντα για το εν λόγω άθλημα.

Sep 3

1 hr 4 min

⚽🎙 Βάσσος Ηλιάδης και Μάριος Νεοφύτου φιλοξενούν στο νέο επεισόδιο του Podcast Talks τον παλαίμαχο άσο του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Μερκή. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει από τον Απόλλωνα στον ΑΠΟΕΛ.

Aug 27

1 hr 41 min

Bάσσος και Μάριος αναλύουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα όλων των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, 24 ώρες πριν την εκκίνηση του παγκυπρίου πρωταθλήματος. Εκτιμήσεις και προβλέψεις, για ένα πρωτάθλημα το οποίο και οι δύο περιμένουν ακόμη πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον από το περσινό.

Aug 20

1 hr 4 min

🎙⚽ Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος για το Α' γκρουπ και με το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου πλέον γνωστό, Βάσσος και Μάριος μιλάνε και αναλύουν τα δεδομένα των πρωταγωνιστών. Ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες υπέρ τους και ποιοι παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί»

Apr 23

1 hr 9 min

🎙⚽Bάσσος και Μάριος φιλοξενούν για πρώτη φορά γυναικεία παρουσία και συζητάνε με την Άντρεα Καφά για τα του ποδοσφαίρου. Κυπριακό πρωτάθλημα, προβλέψεις, προτιμήσεις και συζήτηση για το πως είναι για μια γυναίκα να εργάζεται σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα.

Apr 16

1 hr 38 min

🎙⚽ Bάσσος και Μάριος παρέα με τον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ Ιωσήφ Φράγκο, συζητάνε για όλα όσα αφορούν στην ομάδα της Λάρνακας. Το όνειρο του πρώτου πρωταθλήματος, τα πρώτα χρόνια, οι τελικοί κυπέλλου και οι κατακτήσεις, οι όμιλοι του Europa League, το μοντέλο Τεχνικού Διευθυντή, ο Σωφρόνης Αυγουστή, το γήπεδο, οι ακαδημίες, η κόντρα της πόλης, καθώς και για το πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη.

Apr 9

1 hr 23 min

Bάσσος και Μάριος φιλοξενούν τον πρώην άσσο των κυπριακών γηπέδων, Μάριο Χαραλάμπους και μιλάνε για όλους και για όλα. Την πορεία του στο ποδόσφαιρο, την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, την επιστροφή του στην Κύπρο, την μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ που δεν έγινε ποτέ, την εθνική ομάδα του σήμερα και την προοπτική της νέας αρχής, τις προβλέψεις του για την κατάληξη του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος αλλά και την ανάμιξη του στην πολιτική και τους λόγους που τον οδήγησαν να ακολουθήσει τον δρόμο αυτό.

Apr 1

1 hr 25 min

🎙⚽ Bάσσος και Μάριος εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή του πρωταθλήματος, συζητάνε για τα μέχρι στιγμής δεδομένα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, και προβλέπουν την τελική κατάληξη της φετινής, εντελώς διαφορετικής, ποδοσφαιρικής σεζόν.

Mar 26

1 hr 4 min

🎙⚽ Βάσσος και Μάριος παρέα με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη, συζητάνε για το επίτευγμα της ομάδας του να μπει στην πρώτη εξάδα, τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και πολλά ενδιαφέροντα τα οποία θα συζητηθούν.

Mar 12

1 hr 35 min

Βάσσος και Μάριος παρέα με τον πρόεδρο της Αγίας Νάπας, Κώστα Ηλία και μιλάνε για την πορεία της ομάδας, τα πλάνα του ιδίου με το τέλος της φετινής σεζόν, τις προβλέψεις για τον φετινό πρωταθλητή, την μετεγγραφή του Δημήτρη Χριστοφή στον ΑΠΟΕΛ που δεν έγινε ποτέ, την πορεία του Κωνσταντίνου Λαίφη, την εξέλιξη και το μέλλον των νεαρών κύπριων ποδοσφαιριστών και πολλά ενδιαφέροντα τα οποία θα συζητηθούν.

Mar 5

1 hr 22 min

🎙⚽ Βάσσος και Μάριος παρέα με τον Αλέξη Γαρποζη, μιλάνε για τη φετινή πορεία της ΑΕΛ και μέχρι που μπορεί μα φτάσει η ομάδα του Ντουσαν Κερκεζ, αναλύουν την κούρσα των διεκδικητών του τίτλου και κάνουν προβλέψεις, συζητάνε για το παρόν και μέλλον του ΑΠΟΕΛ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών εν μέσω αγωνιστικής παύσης καθώς και την απειλή για ύπαρξη τόσο των σωματείων αλλά και των ανθρώπων που τα περιβάλλουν.

Feb 19

1 hr 18 min

🎙⚽ Λίγο πριν το τέλος της Α' φάσης του Κυπριακού πρωταθλήματος, Βάσσος και Μάριος σχολιάζουν την αγωνιστική δράση και τα λένε με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Feb 12

1 hr

Ο φιλοξενούμενος του Βάσσου και του Μάριου, Κούλλης Παύλου μιλάει για τους επαγγελματικούς του στόχους, την μεγάλη του αγάπη ΑΕΚ και καταθέτει την δική του άποψη για τα δρώμενα, τόσο τα αγωνιστικά αλλά και τα διοικητικά, του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος.

Feb 5

1 hr 19 min

🎙 Πέντε στροφές πριν το τέλος της 2ης φάσης του Κυπριακού πρωταθλήματος και εν μέσω των νέων μέτρων ενάντια στην πανδημία, Βάσσος και Μάριος τα λένε με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Jan 29

1 hr 10 min

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης, φιλοξενούμενος του Βάσσου και Μάριου, ανατρέχει πίσω στο χρόνο και αναπολεί τις εποχές και τις αναμνήσεις του σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, χρίζει φαβορί την ομάδα του Απόλλωνα για κατάκτηση του πρωταθλήματος και σχολιάζει τις εξελίξεις του φετινού κυπριακού πρωταθλήματος.

Jan 21

1 hr 24 min

Παραμονές του δεύτερου lockdown, Βάσσος Ηλιάδης και Μάριος Νεοφύτου αναλύουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας, δυναμικές, φαβορί, αουντσάιντερ καθώς και εκτιμήσεις για την εξέλιξη των ποδοσφαιρικών πραγμάτων. Η σταθερότητα της ΑΕΛ, η δυναμική της Ομόνοιας, η παρουσία του Απόλλωνα, το ερωτηματικό Ανόρθωση, ο ρόλος της ΑΕΚ, τα προβλήματα στον ΑΠΟΕΛ και όλα όσα συμβαίνουν, με την έναρξη ενός απρόβλεπτου 2021.

Jan 8

1 hr 4 min

Τις παλιές και αγαπημένες καραβάνες της κυπριακής αθλητικογραφίας, Ανδρέα Πογιατζή και Στέλιο Παπαμωυσέως, φιλοξενούν Βάσσος και Μάριος. Κουβέντα για το φετινό κυπριακό πρωτάθλημα, το αν υπάρχει ή όχι ποιότητα, σύγκριση της εθνικής Κύπρου της δεκαετίας του 90 & 00 με αυτήν του σήμερα, για το ποιός είναι ο καλύτερος ξένος που πέρασε ποτέ από τα κυπριακά γήπεδα, για το επίπεδο του κύπριου ποδοσφαιριστή αλλά και προβλέψεις για την τελική τριάδα του κυπριακού πρωταθλήματος

Dec 2020

1 hr 14 min

Mε τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. να διανύει για πρώτη φορά, μετά από 7 χρόνια κυριαρχίας, την πρώτη του αγωνιστική κρίση, ο Βάσσος Ηλιάδης φιλοξενεί και συζητάει την σημερινή κατάσταση, παρέα με τις δόξες του παρελθόντος, Πετράκη Χατζηθωμά και Κώστα Φασουλιώτη

Dec 2020

1 hr 26 min

Tι γίνεται όταν κάθονται μαζί σε podcast ένας ΑΕΛίστας και ένας Απολλωνίστας; Φιλοξενούμενοι του Βάσσου Ηλιάδη και Μάριου Νεοφύτου, ο Γιάννος Τραπαλίδης και ο Παντελής Χριστοδούλου (Jerrys) οι οποίοι μιλάνε για τις μεγάλες τους αγάπες, την αιώνια κόντρα της Λεμεσού και τις προβλέψεις τους για την τελική 4αδα του πρωταθλήματος.

Dec 2020

1 hr 18 min

Φιλοξενούμενος του Βάσσου Ηλιάδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Αλέξης Μαυρομάτης μιλάει για τη δουλειά και το έργο που επιτελείται από όλους εκεί στον Τακτακαλά, για να είναι η ομάδα η «έκπληξη» του φετινού πρωταθλήματος. Για που το πάει ο Ολυμπιακός και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαδικασίες για ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Dec 2020

1 hr 7 min

Mε τους Λευκωσιάτες να αφήνουν πολύτιμους βαθμούς πίσω και να χάνουν έδαφος ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κρατάει την 'σημαία' εκπροσώπησης της πρωτεύουσας ψηλά. Την ίδια ώρα η Λεμεσός ετοιμάζεται για το ντέρπι 'κορυφής' σε ένα κυριολεκτικό αμφίροπο φετινό κυπριακό πρωτάθλημα.

Nov 2020

1 hr 8 min

Ο Βάσσος Ηλιάδης και ο Μάριος Νεοφύτου επιστρέφουν με νέο επεισόδιο Podcast Talks, σχολιάζοντας την πορεία της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, τις εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό κόσμο αλλά και την πορεία της πανδημίας που δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον αθλητισμό.

Nov 2020

1 hr 10 min

H πολύ καλή πορεία της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια φέρει και στη σφραγίδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο ακούραστος «στρατιώτης» της ομάδας της Λεμεσού, από το πόστο του προπονητή εδώ και καιρό, παρέα με το δίδυμο Βάσσος και Μάριος ανοίγεται για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, εκείνον αλλά και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Nov 2020

1 hr 1 min

Τo 2020 άλλαξε τις ζωές μας και μαζί το ποδόσφαιρο. Βάσσος και Μάριος μιλάνε για τα γεγονότα που συνεχίζουν να 'ενοχλούν' την ίδια ώρα που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας σε Κύπρο και Ευρώπη τρέχουν.

Oct 2020

58 min 34 sec

Ο τελευταίος των 'Μοϊκανών', τερματοφύλακας της Aνόρθωσης και της Εθνικής μας, Νίκος Παναγιώτου, συναντάει το δίδυμο Βάσσο και Μάριο και ταξιδεύουν παρέα πίσω στη δεκαετία του 90 καταλήγοντας στο ποδόσφαιρο του σήμερα.

Oct 2020

1 hr 10 min

Ο προπονητής της Καρμιώτισσας Χρύσης Μιχαήλ, συναντάει δύο 'παλιούς γνώριμους' και μιλάνε για τα πρώτα χρόνια σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Καρμιώτισσα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σαν προπονητής και τις πρώτες του εκτιμήσεις για το φετινό παγκύπριο πρωτάθλημα.

Oct 2020

1 hr 16 min

Ο τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου και επικεφαλής του κινήματος Νέο Κύμα-Η άλλη Κύπρος, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, μιλά στον Νικόλα Ζαννέττο στον απόηχο του…This is Cyprus

Oct 2020

43 min 18 sec

Η εκπαιδεύτρια προσωπικής ανάπτυξης Christina O'Neill μιλά στην Στέλλα Στυλιανού και μας εξηγέί γιατί πρέπει να γίνεις αυτό που θες να ελκύσεις.

Oct 2020

54 min 30 sec

Το όραμα του Οργανισμού Νεολαίας για τους νέους και πως ο οργανισμός στηρίζει τους νέους σήμερα.

Oct 2020

44 min 16 sec

Για τον Πανίκο Ξιούρουππα το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό. Οι επιτυχίες των κυπριακών ομάδων τα τελευταία χρόνια, ανέβασαν το επίπεδο και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Παρ' όλα αυτά κάποιοι κρατάνε το ποδόσφαιρο πίσω και οφείλουν να πάνε σπίτι τους. Σε ποιούς αναφέρεται ο Πανίκος και τι είναι αυτό που αγαπάει να κάνει πιο πολύ;

Oct 2020

1 hr 25 min

Η Αννίτα Δημητρίου στο πρώτο της Podcast αποκαλύπτει στη Στέλλα Στυλιανού πως βίωσε και αντιμετώπισε τον σεξισμό, ποιες συμβουλές δίνει στις γυναίκες που τον βιώνουν αλλά και για το που βρίσκει στήριγμα στις δύσκολες της στιγμές.

Sep 2020

44 min 9 sec

Ο απόηχος της 4ης αγωνιστικής του Κυπριακού πρωταθλήματος, ο αγώνας της Ομόνοιας στο Καραϊσκάκη, η πρόκριση για 12η φορά σε play off Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τον Α.Π.Ο.Ε.Λ., το πατατράκ του Απόλλωνα και η παρουσία της Ανόρθωσης στην Ελβετία.

Sep 2020

1 hr 7 min

Bάσσος Ηλιάδης και Μάριος Νεοφύτου φιλοξενάνε το 10 το καλό. Παρέα με τον Κώστα Μαλέκο μιλάνε για τα 'όμορφα' του κυπριακού ποδοσφαίρου, τις επιτυχίες όαση των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη, τον κύπριο προπονητή και το φετινό πρωτάθλημα!

Sep 2020

1 hr 20 min

H Στέλλα Στυλιανού παρέα με τον Λούη Πατσαλίδη ο οποίος μας λέει τί ετοιμάζει με τη συμφωνική ορχήστρα Κύπρου, πότε η αρνητική κριτική για τον ίδιο έφτασε στα άκρα και πως φανταζεται τη ζωή του μετά το Λούης Night Show

Sep 2020

1 hr 1 min

Ο Γιαννάκης Οκκάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Παρέα με τον Βάσσο Ηλιάδη και Μάριο Νεοφύτου μιλάει για τις όμορφες και άσχημες στιγμές της καριέρας του, την εθνική, τον ποδοσφαιρικό του 'πατέρα' και για το φετινό πρωτάθλημα.

Sep 2020

1 hr 23 min

Φιλοξενούμενος του Βάσσου Ηλιάδη και Μάριου Νεοφύτου, ο Χριστόφορος Τορναρίτης μιλάει για όλους και για όλα. Τα παιδικά του χρόνια, τις δυσκολίες της ζωής, το βιβλίο του, την ομάδα που υποστήριζε μικρός, τον Ολυμπιακό, το κυπριακό πρωτάθλημα και μέσα σ'όλα το περιεχόμενο της περιβόητης βαλίτσας σε εκείνο το αξέχαστο ματς με την ΑΕΛ.

Sep 2020

1 hr 22 min

Ο Γιώργος Παμπορίδης μιλά στον Νικόλα Ζαννέττο για το μπάχαλο με τα διαβατήρια, τις τουρκικές προκλήσεις και το μέλλον του κυπριακού, αλλά και τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Sep 2020

51 min 35 sec