D-pop

Radio Revolt

D-pop er Radio Revolts eventyr-program! Sammen med våre helter gir vi deg en eventyrlig og magisk verden der du kan leve deg inn i rollespillets finurlige situasjoner sammen med alver, dverger troll, drager og ikke minst våre helter! Alt av karakterer, verden og opplevelser er selvprodusert, men er inspirert av den offisielle femte-utgaven av «Dungeons and Dragons». Hør sendingene live på lørdager fra 1700-1800, eller på din favorittpodkasttjeneste!

All Episodes

Balerion og Richard har igjen ankommet toppen av vulkanen "Glødhaugen" og har medbrakt Vorpals allierte for å bekjempe dragen og Orakelet. Klarer heltene å en gang for alle beseire ondskapen som har terrorisert regionen, eller vil denne episke kampen bli deres undergang?

Nov 27

50 min 37 sec

Etter å ha funnet harpy-landsbyen, setter Richard, Balerion og shamanen i gang ritualet for å ødelegge krystallene og befri de andre elementalene. Men noe går galt underveis.

Nov 7

46 min 33 sec

I en het kamp for livet mot dragen, mistet Richard og Balerion en nær venn. Som en mager trøst for dette tapet får de vite av Vorpal hvordan de en gang for alle kan drepe dragen.

Nov 7

47 min 6 sec

Våre helter befinner seg nå midt i kampens hete mot sin til nå sterkeste fiende. Alt håp om å få tak i den siste krystallen uten å betale en stor pris forsvinner hen.

Oct 29

41 min 20 sec

Etter å ha manøvrert opptil flere hete utfordringer, kan det se ut til at våre helter endelig nærmer seg den fjerde krystallen.

Oct 16

44 min 41 sec

Våre helter møter på heisrelaterte utfordringer men kommer seg til slutt til et stort dvergetue på innsiden av den gigantiske vulkanen. Klarer de å finne det de leter etter?

Oct 6

44 min 51 sec

Etter å ha befridd Dragevoll fra Hertugens tyranni, setter våre helter kursen mot neste mål. Det skal vise seg at deres største utfordring så langt ligger foran dem: Hvordan tar man heisen, egentlig?

Sep 10

40 min 53 sec

"Og Hertugen skal knusast, og me ser at mot vår einskap vil han brytast ned!"

Apr 29

52 min 11 sec

En gammel kjenning vender tilbake, men det var ikke latter og sol reunion. Heltene våre håper på en endelig seier!

Apr 17

44 min 52 sec

Krystallene peker enda mot byen og bøndene er klare for å ta tilbake Dragevoll. Det er noe uoppgjort her.

Apr 10

48 min 33 sec

I denne episoden finner vi ut at vi egentlig bare trenger Balerion når vi skal sloss

Mar 27

42 min 53 sec

Det blir klart for kamp! Har heltene våre nok krefter til å beseire nok en skurk?

Mar 20

34 min 30 sec

Rikard taler, Olim sniker, Balerion backer, og hertugen får nok.

Mar 4

42 min 55 sec

Det nærmer seg ball, og gjengen kjøper seg finstas før det er på tide å spise kirsebær med de store

Feb 20

41 min 36 sec

Heltene må legge en plan for kveldens hendelser og lete etter informasjon i byen. Følelsen av urettferdighet vokser hos Balerion og lysten på opprør vokser.

Feb 20

36 min 28 sec

Ett orakel rikere drar våre helter i retning Dragevoll. Klarer Rikard å kjenne på kjendis-følelsen uten å la det gå 100% til hodet på ham? Lol selvfølgelig ikke.

Feb 11

40 min 33 sec

Våre helter har tatt seg inn i tempelet og møter på sitt største hinder så langt, en liten dør!..

Feb 4

43 min 53 sec

Etter å ha bekjempet steinmonsteret får våre helter øye på tempelet til orakelet på toppen av fjellet. De lurer seg forsiktig inn, men det de finner der inne stod ikke helt til forventningene.

Jan 28

44 min 43 sec

Kan kjeft motivere steiner til å angripe sine egne? Vi håper det, for ellers kan det blir vanskelig for gjengen å beseire dagens motstander

Nov 2020

38 min 32 sec

Våre helter fortsetter langs stien for å finne ut av hintene fra kartet og på veien møter de igjen to gamle kjenninger.

Oct 2020

43 min 46 sec

Motivert og klar tar våre helter båten ut til den mystiske steinen i innsjøen, men ting går ikke helt som planlagt.

Oct 2020

45 min 54 sec

Trygt ute av hulen møter eventyrerne en skog i full brann, mens de møter en ny følgesvenn!

Sep 2020

45 min 54 sec

Etter at våre helter har fortsatt eventyret ut igjen i skogen, skal de nå bevege seg videre inn i grotten. Er det her svaret på alle deres spørsmål befinner seg?

Sep 2020

29 min 11 sec

Det helt nye radioprogrammet D-pop setter i gang med en ny sesong av sitt Dungeons and Dragons-inspirerte rollespill-eventyr og inviterer DEG til å bli med våre helter på et eventyr i en helt ny fantasiverden, full av magi, sverd og politiske intriger og finn ut om våre helter klarer å komme til bunns i denne verdens mysterier!

Sep 2020

40 min 25 sec