Kinolla

Tila ja toiminta ry

Suomen mageimman kyläyhteisön podcast - suorana Vantaalta, Rekolan Kinolta.

All Episodes

Suomen mageimman kyläyhteisön podcastin kuudennen osan vieraaksi saapuu Helinä Kokkarinen ja Taina Saarenpää. He työskentelivät 90-luvun lopulla Urban-ohjelmassa, joka rahoitti Rekolan Kinon kunnostamisen. YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5rtxXrAPxMSsi-_fZNFv9Q Facebook: https://www.facebook.com/rekolankino

Sep 22

53 min 6 sec

Suomen mageimman kyläyhteisön podcastin viidennen osan vieraaksi saapuu Rekolan K-kauppias Minna Kelamo.  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5rtxXrAPxMSsi-_fZNFv9Q Facebook: https://www.facebook.com/rekolankino Instagram: https://www.instagram.com/rekolankino/ Tila ja toiminta ry: https://tilajatoiminta.fi Rekolan Kino: https://rekolankino.fi Podcastin oma nettisivu: https://kinolla.fi

Apr 13

51 min 14 sec

Mikä on Vantaan idea? Mistä Vantaassa on kysymys? Kinolla-podcastin neljännessä osassa keskustelemassa Matarissa kasvanut toimittaja-kaupunkikävelijä Ismo Kiesiläinen ja kaupunkitutkimuksen opiskelija Jalmari Sarla.

Mar 25

58 min 43 sec

Kinolla-podcastin kolmannen jakson vieraana on Rekolan kahvipaahtimon (Kahvi Charlotta Roastery) yrittäjä Victoria Nuottanen. Keskustelemme mm. kahviin ja Rekolaan liittyvistä asioista.

Feb 4

48 min 11 sec

Kinolla-podcastin toisen osan vieraana on imitaattori-näyttelijä Jarkko Tamminen. Keskustelun ohessa katsomme / kuuntelemme klippejä Jarkon edellisestä esiintymisestä Rekolan Kinolla (v. 1998). Kinon puolesta Jarkkoa jututtavat Helena Valtonen ja Mikko Kiuru.

Jan 12

1 hr 2 min

Suomen mageimman kyläyhteisön podcast polkaistaan käyntiin tällä pilottilähetyksellä. Vieraina YleX:n juontaja Womma Seppälä sekä ammattikuvaaja ja parkour-harrastaja Eero Liimatainen. Voit seurata lähetystä livenä YouTubesta tai pienellä viiveellä audio-tallenteena Spotifystä tai Applen ja Googlen podcast-palveluista. Leivotaan Rekolasta luovuuden ja kyläyhteisöllisyyden keidas!Rekolan Kinolla toimivat: Tila ja toimina ry, Pop Up Kino Helsinki ja Rekolan Elävän Musiikin Yhdistys REMY ry.Toimintaa tukevat: Vantaan kaupunki, K-Market Rekola ja Sovia Stream.

Dec 2020

52 min 16 sec